Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/05 έως 21/5

ASTROTEAM GUEST
14/05/2021

Ξεκινάει μια εβδομάδα που θα είναι διαφορετικές από τις άλλες!
Ο Δίας κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στους Ιχθείς και όλα θα γλυκάνουν γύρω μας, οι ενέργειες θα αλλάξουν και ο ψυχισμός μας θα γίνει πιο ευαίσθητος.
Η ενσυναίσθηση για τον διπλανό μας θα αυξηθεί.
Μέχρι και τις 29 Ιουλίου που θα περάσει για λίγο πάλι στον Υδροχόο θα υπάρχει τάση για καταχρήσεις σε όλα τα επίπεδα.
Λίγο λοιπόν το καλοκαίρι που ήρθε, λίγο η ελευθερία που μας δόθηκε πίσω, ενισχύει τις προσδοκίες για καλοπέραση!
Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους και φυσικά θα θέλουμε να μετακινηθούμε και να επικοινωνήσουμε με όλους τους τρόπους με τους άλλους. Αρχίζουν τα ταξίδια λοιπόν… θα αισθανθούμε πιο ανάλαφροι και θα θελήσουμε να πετάξουμε ό,τι μας βαραίνει και γιατί όχι, να γίνουμε για λίγο παιδιά!

Αναλυτικότερα….

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζει για εσάς μια περίοδος της ζωής σας που αν υπάρχει κάτι παρασκηνιακό θα ευνοηθεί. Θα έχετε προστασία και θα σας αποκαλυφθούν μυστικά.
Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον ψυχισμό σας. Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν σχέση με τις μετακινήσεις σας και με τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τους άλλους, ετοιμάζετε αρκετές εξορμήσεις.
Θα υπάρχουν ευκαιρίες κυρίως οικονομικής φύσεως. Ελέγξτε ζητήματα που έχουν σχέση με την χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, όπως και τα δικά σας επεκτατικά επιχειρηματικά σχέδια, με ποιον τρόπο μπορεί να σας αποφέρουν χρήματα.
Ανέμελες στιγμές με τον σύντροφο και ευχάριστες. Προσοχή χρειάζεται στην τάση επιπολαιότητας που μπορεί να σας παρασύρει να ξοδέψετε άσκοπα και χρήματα και αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζει για εσάς μια περίοδος εύνοιας, που έχει σχέση με το φιλικό σας περιβάλλον. Θα έχετε βοήθεια και οι απαιτήσεις σας από τους φίλους θα ικανοποιηθούν.
Θα φωτιστούν οι στόχοι της ζωής σας, και θα σας δοθεί η κινητήριος δύναμη για να τους πλησιάσετε όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό θέλει τόλμη, που αν εσείς δεν την έχετε, ο Ουρανός αυτό κάνει για εσάς, σας “σπρώχνει” έντεχνα μπροστά. Γι’ αυτό χρειάζεται εμπιστοσύνη.
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ καλή περίοδος για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες επαγγελματικής φύσεως, γιατί θα έχετε επιτυχία.
Είναι πιθανό να έχετε μια κοινωνική διάκριση ή μια επισημοποίηση, όπως και βοήθεια από άτομα κύρους. Μπορείτε να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Με τον σύντροφο θα είναι μία όμορφη εβδομάδα που θα θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί του στο περιβάλλον σας για να ξεκουραστείτε και όχι τόσο σε εξόδους ή αποδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες από δω και πέρα σας υπόσχονται εύνοια στην καριέρα και πολλά σχέδια σας θα προωθηθούν. Θα έχετε την βοήθεια ανθρώπων που έχουν εξουσία και θα είναι αρωγοί στην εξέλιξή σας. Όμως υπάρχει μια προϋπόθεση, θα ευεργετηθείτε αλλά χρειάζεται και η δική σας ισχυρή προσπάθεια. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!
Αυτή την εβδομάδα θα αισθάνεστε όμορφα, θα θέλετε να δείχνετε και όμορφοι, θα μετακινηθείτε αρκετά και επιτέλους θα επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο με τους άλλους! Καλή περίοδος για να διαπραγματευτείτε ζητήματα που θέλετε να κλείσουν γιατί θα είναι υπέρ σας.
Με τον σύντροφό θα περάσετε όμορφα και είναι πολύ πιθανή μια μικρή απόδραση. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί θα υπάρχει μια τάση επιπολαιότητας και είναι πολύ πιθανό να ξοδευτείτε άσκοπα και σε χρήματα αλλά και σε αισθήματα. Να είστε συγκρατημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε φανταστεί ένα ταξίδι, ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσετε! Ευκαιρίες και ευκολίες θα έχετε για ταξίδια, όσοι έχετε σχέση με εξωτερικό, οι σπουδαστές αν είστε σε περίοδο πιστοποίησης σπουδών, αν ασχολείστε με το διαδίκτυο ή αν έχετε νομικές διεκδικήσεις.
Αυτή την εβδομάδα θα σας χαρακτηρίζει η μεγάλη αντοχή, η ενέργεια και η ένταση. Οικονομικά διλήμματα ίσως να προκύψουν που έχουν σχέση με χρήματα που έχετε να λάβετε από τους άλλους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία Το ίδιο ισχύει και για την σχέση με τον σύντροφο, κρατήστε ισορροπίες γιατί η πιθανότητα για διαξιφισμούς θα είναι μεγάλη. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, χωρίς σκέψη γιατί θα βγείτε μακροπρόθεσμα ζημιωμένοι. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε τάση για καλοπέραση!

ΛΕΩΝ

Οικονομικές απολαβές από τρίτους από φορείς ή από φυσικά πρόσωπα θα έχετε και θα πάρετε χρήματα ή θα μπείτε στην διαδικασία να πάρετε, Αν περιμένετε απαντήσεις πχ για ένα δάνειο, θα είναι θετικές. Οι φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Θα είναι μια περίοδος από εδώ και πέρα όπου θα αρχίσει από αυτή την εβδομάδα που οι φίλοι θα σας απασχολήσουν και θα γίνουν πολύτιμοι για εσάς. Θα περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους. Αν χρειαστείτε οικονομική βοήθεια από φίλους θα την έχετε! Ίσως και ένας έρωτας να εξελιχθεί σε φιλία. Ευκαιρίες θα αρχίζουν να εμφανίζονται στον χώρο της καριέρας, εύνοια από τον κοινωνικό περίγυρο αλλά και ευκαιρίες θα σας δοθούν από άτομα εξουσίας, που θα σας βοηθήσουν στις υποθέσεις σας πολύ. Πάθη και έρωτες θα γεννηθούν και, αν υπάρχουν, θα ενισχυθούν και θα ζήσετε όμορφες στιγμές. Εκμεταλλευτείτε με σύνεση τις ευκαιρίες που σας δίνει αυτή η εβδομάδα και μην παρασυρθείτε από πιθανή τάση επιπολαιότητας που ίσως αισθανθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H εφαλτήριος εβδομάδα που αλλάζει για εσάς το πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών, ευκαιρίες θα σας ανοιχτούν και κερδοφόρα θα είναι τα αποτελέσματα από αυτές. Θα έχετε διεκδικήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε ευκαιρίες και ευκολίες που έχουν σχέση με την χρηματοδότησης σας από φορείς ή φυσικά πρόσωπα, πχ αν θέλετε να κάνετε μια αίτηση για δάνειο να το κάνετε. Καλές ημέρες για να ασχοληθείτε και να ιεραρχήσετε υποχρεώσεις που αφορούν τα οικονομικά, γραφειοκρατικά σας ζητήματα. Συνεχίστε να έχετε την σκέψη σας στην καριέρα και στην κοινωνική σας εικόνα γιατί θα δικαιωθείτε.
Οι ικανότητές σας αυξάνονται και οι πρωτοποριακές ιδέες που έχετε θα συνεχίζονται και θα σας φανούν πολύτιμες μακροπρόθεσμα για την λύση των προβλημάτων σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.
Στις ερωτικές σχέσεις θα έχετε εύνοια και αν διεκδικείτε θα είστε νικητές. Αν υπάρχει σύντροφος θα αισθανθείτε όμορφα μαζί του και θα θελήσετε να περάσετε την εβδομάδα με συντροφικότητα. Δεν αποκλείεται και ένα ξαφνικό και αναπάντεχο ταξίδι μαζί του.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα αλλάζει γίνεται πιο όμορφη, θα αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και η ρουτίνα σας θα σας δίνει χαρά. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στην εργασία σας και το περιβάλλον εκεί θα γίνει πιο ευχάριστο για εσάς. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να κάνετε τις εξετάσεις σας. Οι διατροφικές σας συνήθειες θα εμπλουτιστούν, θα θελήσετε να συμπεριλάβετε στην διατροφή σας πλούσια γεύματα!
Είναι καλή εβδομάδα για να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που έχετε γιατί υπάρχει η ευκολία να τις κλείσετε θετικά. Αν βρίσκεστε σε διαδικασία κάποιας αγοράς και κυρίως ακίνητου, είναι μέρες που σας υπόσχονται συμφωνία. Καλή περίοδος να υπογράψετε έγγραφα που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Η εβδομάδα θα φέρει οικονομικές απολαβές ή θα δημιουργήσει συνθήκες για να λάβετε αργότερα,
Η σχέση με τον σύντροφο θα είναι πολύ καλή και θα θελήσετε να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Η πιθανότητα για ένα ταξίδι είναι μεγάλη!
Για τους αδέσμευτους, η εβδομάδα υπόσχεται ερωτικές ευκαιρίες και επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα δημιουργικά σας σχέδια θα προωθηθούν. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Το φλερτ θα πρωταγωνιστήσει. Θα έχετε τύχη σε τυχερά παιχνίδια. Παρόλο που αισθάνεστε πιεσμένοι και ότι μετατοπίζονται όλες οι σταθερές σας, είναι περίοδος που θα χαρείτε. Θα έχετε θετικά αποτελέσματα στα θέματα της καριέρας και εύνοια από τον κοινωνικό σας περίγυρο αλλά και άτομα εξουσίας. Θα σας κατακλύσει έντονος συναισθηματισμός και θα ασχοληθείτε έντονα με ένα ερωτικό σας πάθος, το οποίο θα σας γεμίσει διλήμματα και θα κληθείτε να τα λύσετε. Παρόλα αυτά θα περάσετε μια ερωτική εβδομάδα.
Εύνοια στα οικονομικά που έχουν σχέση με την χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια, με το σπίτι σας αλλά και οι σχέσεις με τους γονείς και τα κληρονομικά, θα σας απασχολήσουν και θα προωθηθούν με επιτυχία για εσάς, Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να επικοινωνήσετε έντονα με τους συνεργάτες σας θα ρίξετε μεγάλο βάρος στις συνεργασίες σας, αλλά και στην σχέση με τον σύντροφό σας. Οικονομικά θα έχετε σημάδια ανάκαμψης, όμως αυτές τις ημέρες χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί θα είστε πολύ επιρρεπής στις σπατάλες. Να προσέξετε πολύ την οικονομική σας διαχείριση. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για δεσμεύσεις σε καταστάσεις ή σε πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα της ζωή σας, πρακτικά και συναισθηματικά. Με τον σύντροφο θα περάσετε όμορφα θα διασκεδάσετε και φυσικά ή θα ταξιδέψετε ή θα προγραμματίσετε ταξίδι. Για τους αδέσμευτους, τολμήστε γιατί θα βγείτε νικητές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και όμως ανοίγει μια περίοδος για εσάς αρχίζοντας από αυτή την εβδομάδα που θα μετακινηθείτε για να διασκεδάσετε. Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας θα διευρυνθούν και θα έρθετε πιο κοντά, θα ασχοληθείτε με το διαδίκτυο πιο έντονα, θα ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο, ίσως θελήσετε να το αλλάξετε.
Θα έχετε την διάθεση να μάθετε καινούργια πράγματα και έτσι μπορεί να αρχίσετε μαθήματα. Όλα θα είναι για εσάς πιο όμορφα.
Αυτή την εβδομάδα έχετε ευκαιρίες μέσα από τον χώρο της καριέρας σας. Μπορείτε να θέσετε τις απαιτήσεις σας γιατί θα ικανοποιηθούν. Θα έχετε την εύνοια του κοινωνικού σας περίγυρου, αλλά και ανθρώπων με δύναμη που θα είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν.
Με τον σύντροφο θα περάσετε όμορφα και θα κάνετε σχέδια για αποδράσεις, αν αποφύγετε τις εντάσεις που εσείς θα δημιουργήσετε.
Για τους αδέσμευτους θα έχετε επιτυχία αν τολμήσετε να φλερτάρετε και θα δείχνετε γοητευτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίζει μια περίοδος για εσάς από αυτή την εβδομάδα που θα πάρετε μεγάλη ανάσα στα οικονομικά σας. Τα εισοδήματά σας είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν ή να βάλετε τις βάσεις για να δείτε τα αποτελέσματα αργότερα. Θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες άλλα και ευκολίες να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να βρείτε λύσεις. Θα αισθάνεστε καλύτερα ψυχολογικά και θα σας χαρακτηρίζει η αισιοδοξία.
Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις που χρειάζεται να διαπραγματευτείτε και να υπογράψετε, είναι καλές ημέρες για να το κάνετε. Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτές γιατί θα επωφεληθείτε. Τα επιχειρηματικά σχέδια σας ευνοούνται κι αν σκέφτεστε να χρηματοδοτηθείτε από φορείς ή φυσικά πρόσωπα, αρχίστε αυτές τις ημέρες τις διαπραγματεύσεις γιατί θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσάς. Να είστε συνετοί στην οικονομική σας διαχείριση.
Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται ερωτική, θα θελήσετε να χαρείτε να διασκεδάσετε να φλερτάρετε, όμορφες στιγμές με τον σύντροφό οι δεσμευμένοι, φυσικά, ερωτικές επιτυχίες οι αδέσμευτοι. Εβδομάδα που υπόσχεται ξένοιαστες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρχίζει μια πολύ όμορφη περίοδος για εσάς από αυτή την εβδομάδα και ήρθε η ώρα για την υλοποίηση σχεδίων. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε όλους τους τομείς της ζωή σας και να έχετε την γνώση να διαχειριστείτε τις ευκαιρίες με σύνεση. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας και ευκαιρίες θα σας δοθούν και επαγγελματικές και συναισθηματικές και οικονομικές. Χρειάζεται να σας αναφέρω να προσέχετε την διατροφή σας, γιατί μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να παχύνετε.
Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε χαρούμενοι και δεν θα θέλετε να σκεφτείτε πρακτικά, γι’ αυτό προσέξτε τις επιπόλαιες κινήσεις στα οικονομικά σας, γιατί μπορεί να ξοδέψετε χωρίς να το καταλάβετε. Σύνεση λοιπόν στην οικονομική διαχείριση. Καλό θα ήταν να αφήσετε αυτή την εβδομάδα να περάσει και μην κλείσετε σημαντικές υποθέσεις με εκκρεμότητες, με καταστάσεις ή με ανθρώπους, γιατί δεν θα έχετε πρακτική σκέψη. Με τον σύντροφό θα περάσετε όμορφες και ερωτικές στιγμές, παρόλο τα μικρά καβγαδάκια που μπορεί να έχετε λόγω επιπολαιότητας, τελικά ο έρωτας όμως θα νικήσει.
Εύχομαι να ευχαριστηθείτε, την προσωρινή έστω, άφιξη του Δία στο ζώδιό σας με τον ανώτερο τρόπο, με ουσία και σύνεση.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα