Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/5 έως 7/5

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
30/04/2023

Κριός

Δοκιμάζεστε αρκετά το τελευταίο διάστημα…Και αισθάνεσθε πληρότητα, ικανοποίηση με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, σύνδεση με τους οικείους σας, αλλά και απογοήτευση από το περιβάλλον, λάθη σε οικονομικές επιλογές, οι οποίες σας στερούν από αυτοπεποίθηση. Προσοχή στη διαχείριση της όποιας κρίσης!

Ταύρος

Εξπέρ στα οικονομικά, τώρα αποδεικνύετε την ασφάλεια για την οποία λογίζεστε. Η σταθερότητα είναι γνώμονας στη ζωή σας και τώρα καταλαβαίνετε όχι με τον πιο εύκολο τρόπο τη σύνδεσή αυτή με τη δική σας ζωή και με όλους τους άλλους. Η ασφάλεια είναι μέσα μας. Εσείς τι αποφασίσατε να θυσιάσετε;

Δίδυμοι

Είστε Δίδυμοι και είστε καλά! Φοβίες και άγχη με το παρελθόν, είτε συνδεδεμένα με εσωτερικά πάθη, είτε με κλεισίματα τα οποία πρέπει να γίνουν. Προσοχή σε εξαπατήσεις και αυταπάτες. Χρησιμοποιείστε τη γλυκύτητά σας, την αυτοπεποίθηση σας, η οποίες σας δυναμώνουν τελευταία. Και αποφύγετε … την κατά μέτωπον με τον άλλο σας εαυτό!

Καρκίνος

Στόχοι, ελπίδες, ιδανικά, έχουν χαθεί ή κλείνει ο κύκλος τους; Θα χρειαστείτε αρκετή ψυχραιμία για να διαχειριστείτε προς όφελός σας την κατάσταση. Αφήστε παραμύθια και χαϊδολογήματα στην άκρη. Μπαίνετε σε μια περίοδο εξαιρετικά παραγωγική για τον εαυτό σας και εποικοδομητική για τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Λέων

Βρίσκεστε σε τροχιά επίτευξης. Ωστόσο έχει και αυτή το τίμημά της. Τι αποφασίσατε εσείς να θυσιάσετε; Καριέρα; Οικογένεια; Τα αποτελέσματα της δουλειάς σας τα βλέπετε και τα απολαμβάνετε. Ιεραρχείστε τις επιθυμίες σας. Βάλτε προτεραιότητες. Αναγνωρίστε την απλότητα στις καταστάσεις. Μην κολλάτε σε… “κρίσεις”. Δεν υπάρχουν!

Παρθένος

Και όσο θέλετε να φέρετε την ειρήνη στις σχέσεις σας, τόσο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να απογοητευτείτε από αυτές. Άνθρωποι και χρήματα έρχονται σε εσάς, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε χειριστικοί. Σημαντικοί στόχοι για εσάς ολοκληρώνονται ή διαλύονται; Είναι το δικό σας πρίσμα για το πως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, που κάνει τη διαφορά.

Ζυγός

Βάλλεται η εσωτερική σας ασφάλεια και η αυτοεκτίμησή σας, αλλά ήρθε ο καιρός να ψάξετε βαθιά μέσα σας την αλήθεια σας και να την αποκαλύψετε … στον εαυτό σας. Αυτή είναι αδυναμία είναι η δύναμή σας. Η ανασφάλεια και η αναποφασιστικότητα και όλο αυτό το πλαίσιο της ευαλωτότητα σας κάνουν όμορφους μέσα και έξω!

Σκορπιός

Με τα οικονομικά καλά τα πάτε και όλο και καλύτερα. Αλίμονο! Προσοχή σε φρούδες ελπίδες από τη σχέση σας με τους άλλους ή με τα εσωτερικά σας πάθη. Επαναπροσδιορισμός σε στόχους. Όλο το σκηνικό αφορά στις σχέσεις σας και σε συνεργασίες, στο γάμο. Εκκαθαρίσεις. Έλεγχος και χειρισμός πάνε περίπατο, όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Τοξότης

Προσοχή σε απογοητεύσεις στις σχέσεις σας, σε υψηλές προσδοκίες, οι οποίες μπορούν να σας γειώσουν άσχημα. Η υπερβολή είναι διάχυτη αυτή την εβδομάδα και από εσάς δεν έλειψε ποτέ. Φροντίστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. Φροντίστε την υγεία σας σε όλα τα επίπεδα. Προτιμήστε δραστηριότητες κοντά στη φύση, κοντά στο μέσα σας.

Αιγόκερως

Ανεβασμένο το θερμόμετρο και στις δικές σας σχέσεις! Ωστόσο, αναγνωρίζετε ότι αυτά το οποίο καλείστε να αλλάξετε αφορά στη δική σας δημιουργικότητα, στον κεντρικό σας πυρήνα, ξεκάθαρα στο εγώ σας. Ό,τι άλλο συμβαίνει γύρω σας διαχειριστείτε το με τη γνωστή σοβαρότητα και στρατηγική και μετρήστε τις κουβέντες σας.

Υδροχόος

Διακρίνεστε από μια υπερβολή και μια τάση να δείτε τον εαυτό σας και ό,τι έχετε ή και θέλετε να δημιουργήσετε μέσα από αυτή την υπερβολή. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κοντά στην πραγματικότητα. Η ψυχολογία σας, η υγεία σας, οι σχέσεις στην οικογένεια, το σπίτι που κατοικείτε, αλλά και η καριέρα συνεχίζουν να είναι οι τομείς που σας απασχολούν.

Ιχθύες

Απογοητεύσεις και υπερβολές με τα οικονομικά και ως επέκταση και τις σχέσεις μέσα στο σπίτι, με την οικογένεια, με τις επιλογές σας. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αυταπάτες και δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσο μπορείτε. Η επικοινωνία, ο λόγος σας, η έκφρασή σας, τα ταξίδια σας, και η ανάπτυξη, η γνώση συνεχίζουν να σας απασχολούν.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα