Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 3/4 έως 9/4

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
28/03/2023

Κριός

Το μυαλό και οι σκέψεις τρέχει σε ζητήματα πρακτικά, σε θέματα τα οποία αφορούν σε επενδύσεις, σε αξίες, αλλά και σε αυτοπεποίθηση. Επειδή, γενικά σα φύση προτρέχετε, πατήστε το pause το προσεχές διάστημα, και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ψυχραιμία στις σχέσεις. Απασχοληθείτε με ό,τι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα!

Ταύρος

Το μυαλό στη θέση του και οι έννοιες στα μικρά και πρακτικά κομμάτια, στα οποία έχετε και όλη την υπομονή πάνω τους να επενδύσετε. Η τάξη και η αταξία παίζουν με την ψυχραιμία σας και την λειτουργικότητά σας στην καθημερινότητα. Τα ξεπερνάτε όλα με αρκετή εύνοια από το σύμπαν και ακόμα περισσότερη αισιοδοξία μέσα σας!

Δίδυμοι

Και τώρα που τα “λεφτά μιλούν” ή που δεν τα έχετε για να επενδύσετε ή που αποφασίζετε να αλλάξετε γραμμή πλεύσης. Προχωράτε τα επαγγελματικά σας θέματα και μήπως ένας έρωτας εκεί σας αναστατώνει; Μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας καπελώνουν. Υπάρχει και συναίσθημα , υπάρχει και ανώτερο συναίσθημα!

Καρκίνος

Αν και το μυαλό τρέχει σε νέους στόχους και προοπτικές, ο βασικός σας άξονας -σπίτι, οικογένεια, καριέρα, επάγγελμα, προσωπική φιλοδοξία, το εγώ σας- βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση. Ψυχραιμία! Έχετε στο μυαλό την πρακτικότητα και στην καρδιά τα εργαλεία να βάλετε εσείς και τα όρια και το όραμα. Και μπορείτε να το πετύχετε!

Λέων

Εργαστείτε με ψυχραιμία και σύνεση, με λεπτομέρεια και ακρίβεια, και αφήστε τις φανφάρες στην άκρη. Ολοκληρώστε με προσοχή χαρτιά και έγγραφα, για να μην τρέχετε μετά να … “σβήνετε φωτιές”! Κάντε τα ξεσπάσματα σας σε ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσθε ασφάλεια και δε θα εκτεθείτε. Προσοχή και σε μετακινήσεις και σε θέματα με τα αδέρφια!

Παρθένος

Η προσωπική σας αξία και αυτοπεποίθηση περνάνε κρίση; Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Πρακτικά θέματα αγοραπωλήσεων σας αναστατώνουν; Αν όχι εσάς, ποιους; Είστε οι μετρ της διαχείρισης, επιστρατεύεστε τη λογική για να ξεπεράσετε πρακτικά τα εμπόδια. Βουτιά μέσα για μεγαλύτερη ανάδυση και σκέψη να ανοίγει προς νέους και άγνωστους ορίζοντες.

Ζυγός

Ήδη έχετε σηκώσει μανίκια και φαίνεστε αποφασισμένοι να θίξετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και ό,τι αισθανόσασταν ότι κρατούσε δέσμια την επαγγελματική σας εικόνα, έθιγε τον επαγγελματισμό σας. Εσείς είστε το “αν όχι τώρα, πότε;” το οποίο καλείστε να δικαιώσετε για να δικαιωθείτε. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια και το δυναμισμό.

Σκορπιός

Το πεδίο εργασία και συνεργάτες, συν το επιβαρυμένο προσωπικό σας καθημερινό πρόγραμμα, είναι και εκεί όπου θα κάνετε τις εκρήξεις. Συναισθηματικό χάος, πυροδοτεί τον ευαίσθητο ψυχισμό σας, και ας λένε οι άλλοι. Διασφαλίστε όσο μπορείτε συναισθηματική σταθερότητα. Εξασφαλίστε την επικοινωνία με τους ανθρώπους δίπλα σας, γύρω σας.

Τοξότης

Θέλετε και την πίτα ολόκληρη -σπίτι, οικογένεια κομπλέ, εργασία, καθημερινότητα, όλα διεκπεραιωμένα και τέλεια- , και το σκύλο χορτάτο -παιδιά, φλερτ, διασκέδαση, να είστε ικανοποιημένοι. “Πολύ καλά περνάμε, αρχίζω και φοβάμαι”! Ευνοείστε να κάνετε κινήσεις οικονομικής εξασφάλισης και αποταμίευσης. Όχι μόνο σπατάλη!

Αιγόκερως

Και εσείς, ψυχολογικά πάνω-κάτω στα βασικά θέματα της ζωής σας: καριέρα, καριέρα, καριέρα. Ωστόσο δεν είστε μόνοι στον κόσμο. Οικογένεια, σπίτι και γενικότερα η ιδιωτική σας ζωή δυναμιτίζουν το σκηνικό. Έρχεστε αντιμέτωποι με τους σημαντικούς για εσάς ανθρώπους, και αποφασίζετε να βάλετε λίγο νερό στο κρασί και λίγο συναίσθημα και χαρά στη ζωή!

Υδροχόος

Επίτευξη σε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τη δική σας εργασία, και σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Προσοχή σε κομμάτια που αφορούν στις μετακινήσεις, το μεταφορικό μέσο, τα αδέρφια, έγγραφα και υπογραφές. Προτεραιότητα σε εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω. Το αύριο είναι τώρα. Just do it!

Ιχθύες

Hello! Καταλαβαίνετε τί συμβαίνει γύρω σας; Πατάτε ή πετάτε; Από ό,τι φαίνεται και τα δύο, έχετε το νου σας μην προσγειωθείτε απότομα. Οι καλλιτέχνες είστε σε οίστρο και καταφέρνετε να ανταμείβεστε κιόλας ηθικά και οικονομικά. Οι εκρήξεις λαμβάνουν χώρα στη βαθιά ψυχολογία, και βοηθούν στο να βρείτε ισορροπία με τους άλλους και με τον εαυτό σας!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα