Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6/2 έως 12/2

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
31/01/2023

Κριός

Τα πάντα είναι σχετικά! Μετά την πανσέληνο, σα να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Σα να βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο κοντά στην καρδιά, πιο κοντά στο πνεύμα. Ενσυναίσθηση και διαίσθηση, παρά λογική, με μια ιδέα αντισυμβατικότητας και σύνδεσης… άνωθεν. Προσοχή σε τάσεις εμμονής. Σκέψη έξυπνη και γρήγορη για στόχους, σχέδια και προσδοκίες.

Ταύρος

Αν και αγαπάτε το συντηρητισμό, έχετε μεγάλη ευκαιρία να τολμήσετε την αντισυμβατικότητα και να ανατρέψετε τη σιγουριά και την προβλεψιμότητα. Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι διασυνδέσεις και ο τρόπος σκέψης που γίνεται πιο ευέλικτος, πιο γρήγορος, πιο οργανωμένος. Σύμμαχος πάντα για τον Ταύρο η ψυχραιμία. Βάλτε στόχους κοινωνικά και επαγγελματικά. Επικοινωνήστε. Όλα με σκοπό την επίτευξη.

Δίδυμοι

Ξαναβρίσκετε το χρώμα σας και την ζωντάνια σας. Κινητικότητα, ταξίδια, σκέψεις, ιδέες, σχέδια, μαθήματα, σεμινάρια, φροντιστήρια, επιμόρφωση, φιλοσοφία, συζητήσεις. Επαγγελματικά και τα κοινωνικά να βελτιώνονται και το μυαλό να παίρνει φωτιά. Φαντασία, ενσυναίσθηση, θετικότητα, ευαισθησία, ένταση και διείσδυση στην πνευματική δραστηριότητα. Και φτου-ξελευθερία σε όλα τα επίπεδα!

Καρκίνος

Ένταση και διείσδυση σε ένα θέμα που αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία. Δεν κρατάει πολύ, ωστόσο θα είναι ένα καλό ερέθισμα για να κοιτάξετε και να εμβαθύνετε μέσα σας. Θέματα διαπραγμάτευσης και χειρισμού ή διαχείρισης. Εξαιρετικό διάστημα για ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, γνωριμίες ή με κάποιον τρόπο χρήματα από το εξωτερικό. Χρησιμοποιείστε τη διαίσθηση σας στο μάξιμουμ.

Λέων

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Χρήματα ξαφνικά ή που περιμένετε από τρίτους, ή από το σύντροφο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σεξουαλικότητα, χειρισμός, έντονη ψυχολογία. Αναγνωρίζετε, λοκάρετε, αντιμετωπίζετε. Επικοινωνείτε και εξελίσσετε και τις σχέσεις σας, αλλά και τον εαυτό σας. Θέτετε τις προκλήσεις και βρίσκετε λύσεις, με ή χωρίς βοήθεια.

Παρθένος

Θέματα υγείας και εργασίας, της καθημερινότητας σας και της οργάνωσής σας, γενικότερα εμφανίζονται, ανατρέπονται, επιλύονται… Φαντασία και διαίσθηση στον έρωτα, στη δημιουργία, στην αυτοπραγμάτωση. Για λίγο, αφήστε τη λογική στην άκρη. Φίλοι και συνεργασίες πιο… χρήσιμες, καθώς μπορείτε να επιδιώξετε στήριξη συναισθηματική, αλλά κυρίως, οικονομική. Αυτή την εκδρομή πότε θα την τολμήσετε;

Ζυγός

Βιώνετε ένα διάστημα καλών σχέσεων και συναδελφικότητας στην εργασία. Επικοινωνείτε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας, τις ιδέες σας γενικά. Φρέσκια σκέψη, αέρας και επικοινωνία για το πως μπορείτε να βελτιώσετε την ζωή, να την κάνετε πιο ευχάριστη. Έχετε την αυτοπεποίθηση να συνδυάσετε την ελευθερία με το πνεύμα, με τη σκέψη, το συσχετισμό με τους άλλους. Επιτέλους, ξεκαθαρίζετε τη θέση σας στον κόσμο!

Σκορπιός

Αν και ακόμα βλέπετε τα αστεράκια από την πανσέληνο, αισθάνεσθε ότι είναι τα απόνερα, και ότι στο μεγαλύτερο μέρος έχει τελειώσει. Και έτσι είναι. Βρίσκετε ακόμα ένα όπλο στην φαρέτρα σας, την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Συνειδητά και υποσυνείδητα δεν το βάζετε κάτω. Πρακτικότητα, γρήγορη σκέψη, αντίληψη, δημιουργικότητα, αυταξία, εργατικότητα, υποχρεώσεις, ευθύνες. Και η ανταμοιβή έρχεται.

Τοξότης

Ευαισθησία, διαίσθηση και φαντασία θα σας βοηθήσουν στις σκέψεις για έξοδα και επενδύσεις, και όχι η κοινή λογική. Η οικογένεια και η εργασία -η καθημερινότητά σας, όποια είναι αυτή- γίνονται η βάση σας, οι πυλώνες στήριξης και σταθεροποίησης της ψυχολογίας σας. Τάση για ελευθερία και αντισυμβατικότητα και σας πάει πολύ που σκέφτεστε “έξω από το κουτί”. Και έρωτας και επικοινωνία.

Αιγόκερως

Και εκεί που σκέπτεστε και επικοινωνείτε την ανάπτυξη, την εξέλιξή σας, τώρα βασική έννοια γίνεται η αξία της ζωής, είτε την ορίζετε και την επικοινωνείτε, είτε την διαπραγματεύεστε. Και μην την περιορίζετε σε υλικά αποκτήματα, όσο γειωμένοι κι αν είστε. Διάθεση να βελτιώσετε και να “ανοίξετε” την επικοινωνία σας κι έτσι ανοίγετε παράθυρο σε φαντασία, διείσδυση, διαίσθηση. Ωστόσο, στην εργασία και στην οργάνωση…δίνετε πόνο!

Υδροχόος

Ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα, αλλά και πολλές ευκαιρίες και επιλογές. Ευκαιρία να εκφράσετε την αλήθεια σας, να εξετάσετε τις επιλογές σας. Δυνατότητα στην βέλτιστη διαχείριση πόρων -σε όλα τα επίπεδα. Ελεύθερος διαθέσιμος χρόνος να περάσετε όμορφα και δραστήρια με σύντροφο και παιδιά. Κατάλληλο, γόνιμο διάστημα να βελτιώσετε την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον. Συνειδητοποιείτε και προχωρείτε!

Ιχθύες

Η γλυκύτητα και η ζεστασιά σας περισσεύει αυτό το διάστημα. Α! Και λεφτά υπάρχουν. Σκέψεις για επένδυση στο σπίτι ή στην ψυχολογία. Αν δεν το κάνετε τώρα θα επανέλθει, σίγουρα, κι αυτό δεν είναι κακό! Είστε σε περίοδο που ερευνάτε, κρατάτε μυστικά τα χαρτιά σας, γίνεστε επιφυλακτικοί. Άλλο γίνομαι κρυψίνους, άλλο συγκεντρώνομαι για να μαζέψω το μυαλό μου. Χρησιμοποιείστε την περίοδο αυτή με συνειδητότητα.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα