Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2/1 έως 8/1

ASTROTEAM GUEST
02/01/2023

Κριός

Η χρονιά σας ξεκινάει γλυκά με καλή και ευχάριστη κοινωνική ζωή. Πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες σε παρέες τώρα στις γιορτές. Η Πανσέληνος της Παρασκευής σπέρνει φως σε πράγματα που πιθανόν να μην ξέρατε για την οικογένειά σας. Ένα παλιό οικογενειακό μυστικό σας εμφανίζεται ή κάποιοι κύκλοι κλείνουν, με θετικό πρόσημο, σε σχέση με τους γονείς σας. Καθόλου παράταιρο όλο αυτό, τώρα που υπήρξε πολλή τριβή με το παρελθόν και με οικογενειακά πρόσωπα.

Ταύρος

Από την Τρίτη και μετά η καριέρα σας ευνοείται και έχετε επιτέλους ένα χέρι βοηθείας, είτε αυτό είναι κάποιο άτομο είτε κάποια άλλης φύσεως διευκόλυνση στην υπερβολική κούραση και στις ευθύνες που έχετε φορτωθεί τους τελευταίους μήνες. Η Πανσέληνος είναι ευνοϊκή για εσάς, καθώς πριμοδοτεί τον τρόπο που σκέφτεστε και πιθανόν να σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου μάθησης. Είτε το πήρατε το πτυχίο στην κυριολεξία είτε αποφοιτάτε από το σχολείο της ζωής με στόχο να κλείσει ένας κύκλος και ανοίξετε τα πανιά σας σε νέες περιπέτειες και ταξίδια με τη νέα αυτή χρονιά.

Δίδυμοι

Πολύπαθοι Δίδυμοι, η χρονιά δεν μπήκε θεαματικά αλλά όσο η βδομάδα προχωράει γίνεται όλο και καλύτερη. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς ήδη από την Τρίτη και μετά μαλακώνει η καθημερινότητα και ο περίγυρος και την Παρασκευή γίνεται μια σημαντική αποκάλυψη στα οικονομικά σας. Ένας κύκλος κλείνει με πολλά συναισθήματα, πιθανόν αντικρουόμενα, όσον αφορά τον αυτοσεβασμό σας και την αυτοσυντήρησή σας έτσι ώστε να ξεκινήσετε κάτι νέο μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

Καρκίνος

Καλή Χρονιά να ευχηθούμε με μία Πανσέληνο στο ζώδιό σας την Παρασκευή των Φώτων των βράδυ. Τί άλλο θέλετε; Η ενσυναίσθηση για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο που αρκετοί περνάμε στιγμές θαλπωρής και διασκέδασης είναι στο ζενίθ μετά τα ρεβεγιόν, τα τραπέζια και τα πάρτι. Προσοχή όμως σε αισθήματα ενοχής. Θυμηθείτε να νοιαστείτε και για εσάς και να αγνοήσετε φαντάσματα του παρελθόντος. Εποχή ενθύμησης επίσης παλαιών σχέσεων και τραυμάτων. Μην πέσετε στη λούπα. Περάστε καλά.

Λέων

Βάλατε στόχο με τη νέα χρονιά να αποδεσμευτείτε από τη λύπη και την αυτολύπηση στην οποία, αν και περήφανο ζώδιο, έχετε υποπέσει την τελευταία χρονιά λόγω της επιβολής των πρέπει των άλλων στα δικά σας; Πολύ καλά κάνατε καθώς η Πανσέληνος της Παρασκευής θα είναι το αποκορύφωμα της συνειδητοποίησης ότι η φυγή από την πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι λύση στις πιέσεις. Η επαφή με τον εσωτερικό εαυτό όμως είναι. Από την Τρίτη και μετά ξεκινάει η βελτίωση των σχέσεων (ναι, και των ερωτικών), γι’ αυτό προσδεθείτε!

Παρθένος

Παρθένοι καλή χρονιά με βελτιωμένη, αναβαθμισμένη ρουτίνα και καθημερινότητα πλέον. Για εσάς η αυτοέκφραση ήταν η καυτή πατάτα αυτού του μήνα, πιθανόν και η ενασχόληση με τα παιδιά σας. Ευκαιρία τώρα με την Πανσέληνο της Παρασκευής να αναδείξετε την προσωπικότητά σας μέσα από τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Ό,τι πρέπει να ολοκληρώσετε στόχους που είχατε ξεκινήσει πιθανόν από το καλοκαίρι. Μοιράζεστε κοινό συναίσθημα με φίλους και συλλογικότητες και πιθανόν μαθαίνετε αποκαλύψεις για αυτούς.

Ζυγός

Επιτέλους, από την Τρίτη, λίγη χαρά μπαίνει στη ζωή σας και ξεμπλοκάρει η έκφραση και η έμπνευσή σας. Η σχέση σας με τα παιδιά σας γίνεται ζεστότερη. Αν σας ενδιαφέρει ένας νέος έρωτας είναι η κατάλληλη περίοδος και για αυτό. Η Παρασκευή φέρνει όλα τα Φώτα στη δημόσια εικόνα σας και στο αποκορύφωμα όσων έχετε καταφέρει ως τώρα που δεν είναι και λίγα. Αυτός ο κύκλος όμως κλείνει καθώς θα βρεθείτε στην κορύφωση. Οι άλλοι δε θα σας βλέπουν πια με τον ίδιο τρόπο και θα ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουριο επίτευγμα τώρα με το νέο έτος.

Σκορπιός

Το σπίτι και η σχέση σας με τους γονείς αρχίζει να θερμαίνεται λίγο ετεροχρονισμένα σε σχέση με τις γιορτές, ήτοι από την Τρίτη και μετά. Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως Σκορπιοί επειδή δε θα σας χαλάσει καθόλου. Η Πανσέληνος της Παρασκευής φωτίζει τον τομέα της άρσης των ορίων, ή για να το πούμε διαφορετικά, τη διεκδίκηση του απρόοπτου στη ζωή σας. Ένας κύκλος μάθησης κλείνει, ένα ταξίδι επιτέλους ολοκληρώνεται, με σκοπό να αντικαταστήσετε την προϋπάρχουσα οπτική σας γωνία με μία καινούρια. Πόσο περιπετειώδεις νιώθετε με τη νέα χρονιά;

Τοξότης

Περνάτε ευχάριστες στιγμές με τα αδέρφια σας, με το διάβασμα ή κάνοντας βόλτες με το αυτοκίνητο από την αρχή της εβδομάδας. Η Πανσέληνος ανήμερα των Θεοφανίων, σας συνεπαίρνει με τρόπο μυστηριώδη και βαθύ πέρα από τα όρια της ατομικότητας σε μια βαθύτερη σύνδεση με τον άλλον. Τι μοιράζεστε με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας; Καιρός να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, είτε είναι συναισθήματα, μυστικά, ψέματα, είτε είναι χρήματα, κληρονομιές, δάνεια.

Αιγόκερως

Νέα χρονιά με καλές προγνώσεις για τα οικονομικά σας. Έσοδα επιτέλους από την Τρίτη και μετά, καθώς και αυτοεκτίμηση. Παρασκευή με μία Πανσέληνο ακριβώς στο απέναντι ζώδιό σας, δηλαδή σε αυτούς που έχετε απέναντι σας. Ποιοι είναι αυτοί; Έχετε μία ισότιμη σχέση μαζί τους; Τους κρύβετε μήπως μυστικά΄ ή εκείνοι από εσάς; Μήπως η συναισθηματική ασφάλεια που σας ζητούν έναντι της υλικής ασφάλειας την οποία εσείς τους προσφέρετε είναι πρακτικά ό,τι εσείς έχετε ανάγκη από τη συνύπαρξη; Μήπως εν τέλει οι άλλοι είστε εσείς;

Υδροχόος

Ευχάριστα νέα, επειδή την Τρίτη ξεκινάει σιγά σιγά η αντίστροφη μέτρηση για να περάσουμε στη σαιζόν σας, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας ομορφαίνει τη ζωή αλλά σας κάνει να δείχνετε και ομορφότεροι. Κατά τα άλλα η Πανσέληνος της Παρασκευής έρχεται να φέρει φως σε θέματα θεραπείας. Μια πολυπόθητη διάγνωση μπορεί να είναι σωτήρια μετά από μία ταλαιπωρία υγείας, η κατάλληλη διατροφή μπορεί μερικές φορές να είναι η λύση και πιθανόν να επιβεβαιώνεται η αξιοποίηση των προσωπικών σας δεξιοτήτων. Δεν αποκλείεται να τελειώνει μία εργασιακή σύμβαση με σκοπό να πάτε σε μία άλλη καλύτερη δουλειά.

Ιχθύες

Ο ύπνος, τι σημαντικός τομέας για το ζώδιο των Ιχθύων, βελτιώνεται από την Τρίτη και πιθανόν να κάνετε και γόνιμα όνειρα. Τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο να καίει στον Καρκίνο ξυπνάτε με μία ανάμνηση: την ανάμνηση του πάθους για ζωή, και αυτό θα πρέπει να είναι και το μότο σας για τη νέα χρονιά. Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η έμπνευση βρίσκονται σε μία κλιμάκωση πλέον. Την υπόλοιπη χρονιά θα μετουσιωθούν όλα αυτά σε μορφή δουλειάς. Δεν αποκλείεται να κλείνει ένας κύκλος στη σχέση σας με τα παιδιά σας και να περνάτε στην επόμενη φάση.

 

Από την Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα