Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/12 έως 1/1

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
21/12/2022

Κριός

Ένταση, δραστηριότητα. Δεν την λες και την πιο ήσυχη εβδομάδα, άλλα έτσι είναι τέτοιες μέρες. Δώστε μεγάλη προσοχή τί λέτε και τί κάνετε στο κομμάτι καριέρα, εργασία, γάμος. Μια υπερβολή την έχετε σε όλες σας τις εκδηλώσεις. Φροντίσετε να κλείσετε θέματα με χαρτιά και υπογραφές πριν τις 29 και έπειτα απολαύστε, αναπολήστε και ονειροπολήστε όσο θέλετε. Καλή Χρονιά!

Ταύρος

Είστε 100% στο πνεύμα των ημερών, καθώς παίρνετε ανατροφοδότηση από το παρελθόν για να κάνετε όνειρα, σκέψεις και να θέσετε τους στόχους σας για το νέο έτος. Τι ωραία! Κάποιες εντάσεις, ούτε εσείς φαίνεται να τις γλιτώνετε. Ωστόσο σας διακατέχει η απαραίτητη ψυχραιμία και το ξεπερνάτε. Απολαύστε υπεύθυνα, σωματικά και νοητικά! Καλή Χρονιά!

Δίδυμοι

Μέσα στα πλαίσια της υπερβολής και της έντασης των τελευταίων ημερών του χρόνου, μια ανυπομονησία, ένα άγχος, έντονες σκέψεις, οι οποίες είναι εύκολο να σας παρασύρουν. Εστιάστε σε θετικές σκέψεις, ωραίους και φιλόδοξους στόχους για το νέο έτος. Έχετε αρκετό καιρό μπροστά σας για έρευνα, αναθεώρηση, ανασκόπηση, ανατροφοδότηση. Όλα καλά! Καλή Χρονιά!

Καρκίνος

Οι σχέσεις είναι το thing σας αυτό το μήνα. Και τις φιλτράρετε μέσα από καριέρα, συντροφικότητα, απόλαυση της ζωής, θέματα επικοινωνίας, μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια, ενδεχόμενες αλλαγές. Όποια δυστοκία υπάρχει για κάποιο λόγο. Εξετάζετε και επανεξετάζετε τους άλλους και τον εαυτό σας μέσα από τους άλλους. Αισθάνεσθε την αλλαγή; Καλή Χρονιά!

Λέων

Δώστε ένα τσικ παραπάνω στην προστασία του εαυτού σας από υπερβολές και εντάσεις. Από ότι φαίνεται είστε εξαιρετικά απασχολημένοι με τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητά σας. Κάποια ξεκινάτε να τα αναθεωρείτε, τελευταίες μέρες της χρονιάς. Υπάρχει θέληση, αυτοπεποίθηση, στήριξη. Μια χαρά τα καταφέρνετε! Καλή Χρονιά!

Παρθένος

Επικρατεί μια ένταση και δραστηριοποίηση σε θέματα που αφορούν στην αυτοπραγμάτωση, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα, έρωτα, σε ό,τι μπορεί να σας ζεστάνει την καρδιά και να σας ξεκουράσει. Αυτό ζητάτε, αυτό θα λάβετε. Τα οικονομικά πάνε λίγο πίσω… Αφήστε την ανάλυση και τη λογική και βάλτε λίγη χρυσόσκονη φαντασίας και ονείρου. Καλή Χρονιά!

Ζυγός

Έχετε την ιδέα ότι θυσιάζετε τα πάντα για την οικογένεια και το σπίτι. Αυτό σας δημιουργεί ένταση, άγχος. Φροντίστε την ψυχολογία σας. Τελευταίες μέρες της χρονιάς επιλέξτε πράγματα που γεμίζουν τη ζωή σας. Βρείτε την ομορφιά στην απλότητα. Αλλάξτε ό,τι σας μπλοκάρει. Επικοινωνήστε μέσα από την καρδιά σας. Και οι άλλοι σας αγαπάνε! Καλή Χρονιά!

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά, διακρίνεται ένταση στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία σας. Για να αλλάξετε ό,τι θεωρείτε ότι σας πάει πίσω ή ότι δεν προωθεί τα πλάνα σας αφήστε τη διερεύνηση στο πλάι και επενδύστε στη διαίσθησή σας καλύτερα. Προσοχή σε ζήλια, κτητικότητα. Αναθεωρείστε, ξανασκεφτείτε έστω, χαλαρώστε λίγο από την πολλή σοβαρότητα. Καλή Χρονιά!

Τοξότης

Ανακαλύπτετε με διάφορους τρόπους τι πρέπει να έχει κάποιος για να αξίζει να είναι δίπλα σας, τι θεωρείτε ότι πρέπει να έχετε εσείς. Φύσει ονειροπόλοι, ταξιδευτές, φιλόσοφοι, δείτε τη ζωή μέσα από ένα τέτοιο πλαίσιο και μην πάρετε ακόμα τελικές αποφάσεις σε σοβαρά θέματα. Φανταστείτε, οραματιστείτε, αξιολογήστε. Ωστόσο, μετριάστε στοιχεία επιπολαιότητας. Καλή Χρονιά!

Αιγόκερως

Ένταση και εγρήγορση, συμβαίνουν πολλά και άλλα τόσα εξελίσσονται γύρω σας. Κατά πόσο θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας είναι προσωπικό θέμα. Επιστρατεύστε και εσείς λίγη αστερόσκονη φαντασίας στη στοχοθέτηση για όσα θέλετε να πετύχετε. Επικοινωνήστε με την καρδιά σας. Γελάστε, διασκεδάστε, γνωρίστε κόσμο. Το αξίζετε. Καλή Χρονιά!

Υδροχόος

Εσωτερικός αναβρασμός και σκέψεις που σας ψαλιδίζουν τα φτερά. Τολμήστε στο κλείσιμο της χρονιάς να δώσετε μια πνοή πιο προσωπικής αξίας. Σπάστε τις δομές του εαυτού, κρυσταλλώσεις που σας πάνε πίσω. Αγκαλιάστε το συναίσθημα ή ενωθείτε συναισθηματικά, φιλανθρωπικά. Ουσία και αλήθεια στον άνθρωπο και στο συναίσθημα, σε εσάς τους ίδιους. Καλή Χρονιά!

Ιχθύες

Στόχοι σε αναθεώρηση και επαναξιολόγηση. Έχετε όλο το επόμενο διάστημα χρόνο να φτάσετε όπου θέλετε… με τη φαντασία σας. Και με λίγη υπερβολή και ενθουσιασμό παραπάνω. Και τα οικονομικά σα να βελτιώνονται. Και η προσευχή, ο διαλογισμός και ο οραματισμός θα σας καθοδηγήσουν όμορφα σε ένα γόνιμο κλείσιμο της χρονιάς. Καλή Χρονιά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα