Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 12/6 έως Παρασκευή 18/6

ASTROTEAM GUEST
11/06/2021

Ξεκινά μια εβδομάδα που είναι μετά την Έκλειψη (10 Ιουνίου) και πριν το θερινό Ηλιοστάσιο (21 Ιουνίου).
Θα την χαρακτήριζα διφορούμενη γιατί μας δίνει ευκαιρίες που χρειάζεται να τις αφουγκραστούμε και να τις εκμεταλλευτούμε στο παρόν αλλά και μακροπρόθεσμα. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να μας απογοητεύσει αφού ο Ήλιος συναντά με όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα και η προσοχή μας χρειάζεται να είναι τεταμένη γιατί η εξαπάτηση καραδοκεί… και η διάκριση στις αποφάσεις μας αλλά και στις πράξεις μας είναι αυτό που επιβάλλεται να είναι το μέλημα μας…
O Κρόνος για άλλη μια φορά ρίχνει το “βλέμμα του” στον Ουρανό με όψη τετραγώνου και οι διασπάσεις καθώς και η αναποφασιστικότητα μεταξύ παλιού και καινούργιου θα κυριαρχήσει και εσωτερικά αλλά και πρακτικά.

Αναλυτικότερα…

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικές ευκαιρίες φέρνει αυτή η εβδομάδα που έχουν σχέση με τα χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας αλλά και οφέλη που μπορεί να έχετε από το πατρικό σας σπίτι. Όσοι έχετε ζητήματα κληρονομικά ή περιμένετε να εισπράξετε από την οικογένεια, είναι υπέροχες μέρες να ασχοληθείτε, γιατί θα έχετε αποτελέσματα που θα σας ευνοήσουν και θα γεμίσουν την τσέπη σας, ίσως και απροσδόκητα. Οι σχέσεις με τους γονείς καλυτερεύουν και θα έχετε την αρωγή τους. Ευκαιρίες στο χώρο εργασίας, ίσως σας τάξουν συνθήκες καλύτερες από τις υπάρχουσες ή καλύτερες οικονομικές απολαβές – να το εκμεταλλευτείτε. Προσέξτε όμως αυτά που θα σας πουν να έχουν υπόσταση και να μην είναι λόγια του αέρα. Να τσεκάρετε πριν αντιδράσετε.
Ερωτικά, αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις μέρες μέχρι 13 Ιουνίου χωρίς εντάσεις, αυτή η εβδομάδα σας υπόσχεται όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και θα θέλετε να κάνετε πολλά ευχάριστα πράγματα μαζί στην καθημερινότητα όπως αγορές, βόλτες και μικρές μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια εβδομάδα ξεκινά για εσάς που απαιτεί ψυχραιμία. Το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού “τρίζει” το ζώδιο σας και κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο.
Προσοχή στις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε για την καριέρα σας, την θέση σας στην κοινωνία τις σχέσεις με ανθρώπους εξουσίας, την σχέση με τον εαυτό σας θα έρθετε σε διλήμματα τι πρέπει να αφήσετε και τι όχι και ποια χρειάζεται να είναι η θέση σας. Μην αγχωθείτε πάρτε τον χρόνο σας μπείτε στην ροή της αλλαγής δεχτείτε τις αλλαγές στην ζωή σας και μην αντισταθείτε, αυτό είναι το μυστικό, αφήστε το σύμπαν να κάνει αυτό που πρέπει για εσάς.
Καλές ημέρες να διαπραγματευτείτε ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή περιουσία, αν έχετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες μπορείτε να τις λύσετε τώρα γιατί θα είναι προς όφελός σας και θα έχετε αύξηση στο εισόδημά σας μακροπρόθεσμα.
Οικονομικά ισορροπημένη εβδομάδα, παραμένει το ενδεχόμενο να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος είτε να λάβετε είτε να δώσετε.
Συναισθηματικά αποφύγετε τις εντάσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, από 16 Ιουνίου θα είναι καλύτερο να πεδίο για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και να χαρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει ξεκινήσει μια περίοδος που τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα έχετε και οικονομικές ευκολίες. Αυτή την εβδομάδα όμως χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις, συναλλαγές γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε και να εξαπατηθείτε. Δεν κάνετε καμία οικονομική ουσιαστική κίνηση, Δέχεστε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες αλλά τσεκάρετε την αυθεντικότητα τους.
Διλήμματα ίσως προκύψουν που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους πρόσωπα ή φορείς πως να διαπραγματευτείτε πότε να το κάνετε και ίσως προκύψουν και πρακτικά προβλήματα. Πάρτε τον χρόνο σας κινηθείτε σιγά σιγά και ύστερα από σοβαρή σκέψη αφήστε να περάσουν αυτές οι μέρες και μετά τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελός σας. Στην σχέση με τον σύντροφο είναι μια εβδομάδα που δεν θα ικανοποιηθείτε ούτε συναισθηματικά, ούτε και πρακτικά, γι’ αυτό χρειάζεται να ρίξετε τους τόνους και να κρατήσετε τις ισορροπίες έτσι ώστε να περάσει η εβδομάδα αναίμακτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που χρειάζεται να είστε υποψιασμένοι αυτή την εβδομάδα, είναι μια εξαπάτηση από ανθρώπους ή καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν είχατε υποψιαστεί.
Αν αυτό συμβεί, προσέξτε τον τρόπο αντιμετώπισής του να μην είναι υπερβολικός και κάνετε κακό στην ψυχολογία σας. Καλό θα ήταν να προσέξετε και την υγεία σας. Οικονομικά μην αφεθείτε σε σπατάλες και να είστε υποψιασμένοι και για ξαφνικά έξοδα. Δεν είναι μέρες που εύκολα θα διαπραγματευτείτε για την χρηματοδότηση σας από τρίτους για να βοηθηθείτε, θα υπάρξουν διασπάσεις στις διαπραγματεύσεις για αυτό να το αποφύγετε.
Με φιλικά πρόσωπα είναι πιθανό να έρθετε σε ρίξεις για οικονομικά ζητήματα. Συναισθηματικά είναι μια διφορούμενη εβδομάδα, θα χρειαστεί να έχετε τον έλεγχο και αυτό γιατί ενώ υπάρχει ισορροπία, έστω και αν δεν είναι μέρες μεγάλων ικανοποιήσεων πρακτικών και συναισθηματικών, να είστε έτοιμοι για μια ξαφνική ανατροπή που εσείς θα φέρετε στο προσκήνιο εξαιτίας μιας κατάστασης που θα αποκαλυφθεί. Ερωτικά πάθη μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ

Είναι μια εβδομάδα που χρειάζεται να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Μην προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε αυτή την εβδομάδα, προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Αναστάτωση στον χώρο τις καριέρας, στις κοινωνικές σας σχέσεις, στις επαφές σας με άτομα εξουσίας, γιατί μπορεί να έρθετε σε ρήξεις.
Είστε αρκετά πιεσμένοι και η παραμικρή πίεση ή αντίδραση από τους άλλους σχεδόν σας εξοργίζει. Αν ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους τα αποτελέσματα δεν θα σας ικανοποιήσουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Μια απογοήτευση είναι πιθανή από φιλικό πρόσωπο.
Οικονομικά, επανέρχονται ζητήματα-εκκρεμότητες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, και θα το κάνετε.
Συναισθηματικά δεν είναι εβδομάδα υπερβολών, υπάρχει σχετική ισορροπία και κατανόηση από τον σύντροφο. Προσοχή όμως στην δική σας συμπεριφορά γιατί μπορεί να συμπεριφερθείτε διασπαστικά και να επέλθουν ρήξεις που δεν χρειάζονται, γιατί αυτή την περίοδο έχετε την ανάγκη του συντρόφου σας, οπότε προνοήστε. Να γνωρίζετε ότι παρόλο που είστε σε ένα διάστημα γεμάτο ναρκοπέδια στην ζωή σας, έχετε προστασία και οι υποθέσεις σας στο τέλος και μακροπρόθεσμα θα είναι προς όφελος σας, απλά αυτό το διάστημα απαιτεί “γενναιότητα” εκ μέρους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια εβδομάδα που απαιτείται η προσοχή σας σε ό,τι αφορά τις συναναστροφές σας σε οποιοδήποτε είδος σχέσης στην ζωή σας, επαγγελματικής και συναισθηματικής. Δεν παίρνετε καμία σοβαρή απόφαση αυτές τις μέρες που αφορά συνεργασίες. Ίσως διαπιστώσετε ότι είχατε υπερεκτιμήσει ανθρώπους και απογοητευτείτε. Να είστε υποψιασμένοι για κρυφές καταστάσεις που μπορεί να σας αποκαλυφθούν και να στεναχωρηθείτε. Στην καριέρα ίσως αισθανθείτε μπερδεμένοι και δεν θα ξέρετε πως αντιδράσετε. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, μην πανικοβληθείτε, την επόμενη εβδομάδα το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο.
Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας δοθούν από το φιλικό περιβάλλον και σε ότι έχει σχέση με εξωτερικό, με σπουδές και πιστοποιήσεις και με διαδίκτυο.
Στην καθημερινότητα σας ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές όπως και στο χώρο εργασίας σας είτε αυτές είναι ηθελημένες είτε όχι.
Οικονομικά θα έχετε την τάση να είστε συγκρατημένοι ή θα σας επιβληθεί να είστε συγκρατημένοι. Συναισθηματικά αποφύγετε συζητήσεις για να λύσετε διαφορές, κρατήστε ισορροπίες και προσπαθήστε να έχετε διάκριση στο τι λέτε αλλά και σε αυτά που σας λένε οι άλλοι να έχουν υπόβαθρο.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν διλήμματα οικονομικά σε σχέση με τους άλλους τράπεζες, εφορίες, δανεικά, κληρονομιές. Σ’ αυτόν τον τομέα μπορεί να βιώσετε ανατροπές ή να κλείσουν υποθέσεις οριστικά και να χρειαστεί να διεκδικήσετε με νέα δεδομένα. Όσοι είστε επιχειρηματίες μην κάνετε οικονομικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα και να είστε προετοιμασμένοι για γεγονότα που μπορεί να σας διασπάσουν τις παλιές δομές και να χρειαστεί να συνεχίσετε σε νέα βάση.
Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και ευκολίες από το Κοινωνικό περιβάλλον και από ανθρώπους που έχουν δύναμη και εξουσία γιατί θα έχετε βοήθεια για να διευκολυνθείτε στις επιδιώξεις σας συμπεριλαμβανομένου και τις οικονομικές. Προσοχή στην καθημερινότητα μην έχετε απώλειες σε προσωπικά αντικείμενα, αν υπάρχουν διαφορές στο επαγγελματικό περιβάλλον δεν είναι κατάλληλες μέρες για επίλυση, γιατί η εικόνα δεν θα είναι ξεκάθαρη. Μην ασχοληθείτε με την υγεία σας αυτή την εβδομάδα. Αν έχετε συναντήσεις με γιατρούς ή για εξετάσεις να τις αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.
Να είστε υποψιασμένοι στις συναναστροφές στο διαδίκτυο γιατί είναι μέρες που καραδοκεί η απάτη και επιβάλλεται να είστε προσεκτικοί.
Συναισθηματικά για τους δεσμευμένους σταθεροποιούνται καταστάσεις έστω και αν αυτό απαιτεί να γίνουν κάποιες καινοτόμες αλλαγές που θα βοηθήσουν στην μακροημέρευση της σχέσης, Για τους αδέσμευτους ευκαιρίες ερωτικές, και ένας μεγάλος έρωτας ίσως σας απασχολήσει που θα χρειαστεί όμως να κάνετε θυσίες προσωπικές για να το κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύεται μια περίοδο ευκαιριών, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αυτό που χρειάζεται επισήμανση αυτή την εβδομάδα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Θα έχετε την αίσθηση ότι χρειάζεται να τα καταφέρετε οπωσδήποτε, όποιο και αν είναι το κόστος, με αποτέλεσμα να έχετε συμπεριφορές και να κάνετε κινήσεις επιπόλαιες και βιαστικές και οι επιδιώξεις σας να μην έχουν επιτυχή έκβαση. Ελέγξτε την παρόρμηση σας και την αχαλίνωτη επιθυμία της επιτυχίας και δομήστε τον δρόμο προς την κορφή με σύνεση. Αυτό είναι το μυστικό αυτής της εβδομάδας για εσάς .
Ευκαιρίες και ευκολίες θα έχετε στις συνεργασίες σας και με τους συνεργάτες σας,, στις σχέσεις σας γενικότερα και εύνοια αν με κάποιους έχετε ανταγωνιστικές σχέσεις. Οικονομικά μην ρισκάρετε αυτή την εβδομάδα, μην διαπραγματευτείτε για τα οικονομικά σας συμφέροντα, είτε αφορά ρύθμιση δικών σας εκκρεμοτήτων προς τρίτους ή την χρηματοδότηση σας από φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Μην εμπιστευτείτε τους άλλους οικονομικά αυτή την εβδομάδα.
Συναισθηματικά μπορεί να απογοητευτείτε από μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο που είχατε πλάσει στο μυαλό σας ιδανικό. Προσέξτε τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Διλήμματα είναι πιθανό να προκύψουν για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε έναν έρωτα πάθους που θα σας απασχολήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρίες θα έχετε στην εργασία σας, ίσως οι συνθήκες αλλάξουν προς όφελός σας ή πάρετε αναβάθμιση. Θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας και θα είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν, θα περάσετε και όμορφες στιγμές μαζί τους. Προσέξτε τις συνεργασίες σας και τους συνεργάτες σας, δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα να διαπραγματευτείτε ή να κλείσετε συμφωνίες. Είναι πιθανό να απογοητευτείτε από ανθρώπους που έχετε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις μαζί τους. Οικονομικά δεν είναι μέρες για να κάνετε σημαντικές κινήσεις και ίσως χρειαστεί να βρεθείτε μπροστά σε δίλημμα ή και να αναγκαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που μέχρι σήμερα εισπράττατε τα χρήματα σας. Προσοχή θα χρειαστεί στις σχέσεις με την πατρική οικογένεια, με τους γονείς και τα αδέρφια γιατί μπορεί να υπάρχουν διασπάσεις. αντίθετα προσπαθήστε να καταλάβετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά και συναισθηματικά από την σχέση σας μαζί τους.
Συναισθηματικά, είναι εβδομάδα που έχετε ερωτικές ευκαιρίες και εύνοια και θα έχετε για αρκετό καιρό ακόμη, όμως είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε από τον σύντροφο, γιατί θα καταλάβετε ότι είχατε υπερεκτίμηση μια κατάσταση. Φανείτε ψύχραιμοι αφήστε αυτή την εβδομάδα να περάσει και επανεκτιμήσετε την σχέση με σοβαρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Μια εβδομάδα που θα χρειαστεί να εφαρμόσετε τακτική που τόσο καλά εσείς γνωρίζετε. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Μην ανοίξετε προς επίλυση οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους, αλλά και μην διαπραγματευτείτε την χρηματοδότησή σας από τρίτους, φορείς ή φυσικά πρόσωπα γιατί δεν θα υπάρχει το αποτέλεσμα που θέλετε. Προσέξτε τι σας τάζουν οικονομικά.
Κάποιες απογοητεύσεις ή κάποια διλήμματα ίσως αντιμετωπίσετε στον χώρο εργασίας σας. Πάρτε αποστάσεις και θα τα επεξεργαστείτε τις επόμενες ημέρες.
Ίσως κληθείτε να αλλάξετε τις δομές που είχατε μέχρι σήμερα για να κερδίζετε χρήματα, και να χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ παλαιού και κάτι καινούργιου.
Μην φοβηθείτε το καινούργιο, θα είναι εξελικτικό για εσάς και κερδοφόρο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες από τις συνεργασίες σας και τους συνεργάτες σας.
Προστατεύστε τις σχέσεις σας με τα αδέρφια μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Να είστε αρκετά προσεκτικοί στο δρόμο γενικά, αλλά και όταν οδηγείτε.
Συναισθηματικά να είστε συγκρατημένοι στην αρχή της εβδομάδας για να μην υπάρχουν ανούσια καυγαδάκια. Από 16 Ιουλίου και μετά το κλίμα καλυτερεύει και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που σας δίνονται ευκαιρίες στο περιβάλλον της εργασίας, είναι μια εβδομάδα που απαιτεί την υπομονή σας, και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την δύναμη σας. Θα κληθείτε να σπάσετε τις παλιές δομές που μέχρι τώρα σας έδιναν ασφάλεια. Αυτό θα σας δημιουργήσει διλήμματα και θα κυριαρχήσει η αναποφασιστικότητα. Μην φοβηθείτε δεχτείτε τις αλλαγές, επαγγελματικές και συναισθηματικές, αλλιώς θα πιεστείτε. Να γνωρίζετε ότι είστε σε μια περίοδο που χτίζετε ένα νέο μέλλον. Λίγο προσοχή στις ρήξεις μέσα στην πατρική οικογένεια και στις σχέσεις με τους γονείς. Οικονομικά αυτή την εβδομάδα ισορροπημένη κατάσταση αλλά μην κάνετε σοβαρές οικονομικές κινήσεις, γιατί μπορεί να ανατραπεί η ισορροπία. Αισθηματικά, θα προκύψουν κάποιες αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της σχέσης ή θα αποφασίσετε να σταματήσετε οριστικά μια κατάσταση. Να είστε προετοιμασμένοι για ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι μια εβδομάδα που χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Στις δικές σας σκέψεις μην είναι απατηλές, στις σχέσεις με τους άλλους μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις, στο πατρικό σπίτι, προσοχή στις σχέσεις με τους γονείς.
Μην διαπραγματευτείτε κληρονομικά ζητήματα αυτές της μέρες. Γενικά θα έχετε θολό τοπίο κρατήστε αποστάσεις για να είστε προστατευμένοι.
Θα κάνετε πολλές εσωτερικές αναθεωρήσεις και τα εσωτερικά σας μονοπάτια θα αλλάξουν. Θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αντιμετώπισης της ζωής, πιο “εξευγενισμένος”. Οικονομικά μια ισορροπημένη εβδομάδα με κύριο γνώμονα μην φερθείτε επιπόλαια και με τάση ανόδου, αφού αρχίζει μια περίοδος που θα αυξηθεί και η δουλειά σας, και φυσικά προσοχή στην εξαπάτηση. Μην κάνετε οικονομικές συναναστροφές. Συναισθηματικά μια βατή εβδομάδα, έχετε ευκολίες στον συναισθηματικό τομέα. Από 14 Ιουνίου και μετά προσέξτε τα μικροκαυγαδάκια στην καθημερινότητα, και φυσικά να είστε και στα ερωτικά υποψιασμένοι για εξαπατήσεις.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα