Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 3/10 έως 9/10

ASTROTEAM GUEST
30/09/2022

Κριός

Συγκεντρώνεστε, επικεντρώνεστε σε θέματα εργασίας και καριέρας, σε σημείο εμμονής. Ανάγκη να προωθήσετε θέματα και σχέσεις επαγγελματικά. Ξεκαθάρισμα σε στόχους, οικονομικά, αξίες -ηθικές και υλικές. Σκέψη και δράση πάνω σε θέματα υγείας, διατροφής και οργάνωσης της καθημερινότητας. Επίσημα, “Καλή Σχολική Χρονιά”!

Ταύρος

Έντονη και δυνατή η εβδομάδα. Ταρακουνιέστε εσωτερικά και εξωτερικά. Είτε το θέλετε, είτε όχι. Η ζωή σας φαίνεται να αλλάζει ξαφνικά, απότομα ή σοκαριστικά με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Προσοχή σε θέματα υγείας και σε ατυχήματα. Είναι μια ευκαιρία να ‘σπάσετε’ καταστάσεις που δεν δουλεύουν πια, δεν σας προσφέρουν τίποτα.

Δίδυμοι

Κύκλοι κλείνουν, δεσμά σπάνε. Ένταση και αστάθεια. Οι βουδιστές συμβουλεύουν να είσαι σκληρός και ελαστικός σαν το μπαμπού. Θα σας χρειαστεί αυτή η ποιότητα για να αντιμετωπίσετε τις προκλητικές ενέργειες. Αγαπάτε την αλλαγή και την βλέπετε να γίνεται πράξη, συντρίβετε πεποιθήσεις και έρχεστε σε ρήξη με εξουσίες, συνειδητότητα, τους ίδιους σας τους στόχους.

Καρκίνος

Μεταμόρφωση, σύγκρουση εσωτερική, φοβίες. Δάνεια δικά σας ή τα οικονομικά του συντρόφου. Κρίση, ένταση, αναγέννηση, θανάτωση καταστάσεων. Ποιος είμαι, που πάω και γιατί πάω πλαγίως και ανάποδα; Αυτή η κρίση έρχεται να σας… πετάξει μπροστά, σε ομάδες, φίλους, διαδίκτυο ή ψυχανάλυση και να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων.

Λέων

Αντιμετωπίζετε τις σχέσεις, επαγγελματικές και συντροφικές σαν ταύρος εν υαλοπωλείο. Καταρρίπτετε ό,τι και όποιον δεν σας τιμά, δεν σας αναγνωρίζει και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Με θάρρος αλλάζετε ριζικά τη δομή της ζωής σας, και σαν σωστή γυναίκα του Καίσαρα και είστε και φαίνεστε πιστοί… στον εαυτό σας!

Παρθένος

Αλλάζετε πεποιθήσεις, φιλοσοφία ζωής και πρακτικά ό,τι δεν ανταποκρίνεται στον νέο σας εαυτό. Αν και αγαπάτε την υγιεινή και την καθαριότητα, καλείστε να σκάψετε βαθιά, να “λερωθείτε”, για να γκρεμίσετε κακές συνήθειες, συμπεριφορές που σας υποτιμούν -είτε τις δέχεστε, είτε από μόνοι σας τις εκφράζετε γιατί “έτσι πρέπει”… Όπλα σας η εξυπνάδα και η αντίληψή σας.

Ζυγός

Με τα φώτα πάνω σας έχετε όλο τον αέρα να περάσετε και σε αεράτη δράση. Στην Ανατολή λένε “πρόσεχε τις σκέψεις σου, όταν είσαι μόνος σου και τα λόγια σου, όταν είσαι με άλλους”. Παίρνετε το μάθημα της συνειδητότητας αυτή την εβδομάδα. Θα σας ξεκουνήσει από την ανασφάλεια και θα σας ανοίξει ορίζοντες αυτο-πραγμάτωσης.

Σκορπιός

Όταν χτυπιούνται δυο σταμνιά, το ένα από τα δύο θα σπάσει. Γάμος, συνεργασίες, σπίτι, οικογένεια, άμεσο περιβάλλον, όλος σας ο άξονας ταρακουνιέται. Τα καλά νέα είναι ότι μέσα από κάθε κρίση εσείς βιώνετε την κάθαρση και την αναγέννηση. Σύμμαχος και η έλξη σας προς το βαθύ, το μυστηριώδες, τον εσωτερικό, τον ίδιο σας τον εαυτό.

Τοξότης

Ρήξη και ανατροπή στην επικοινωνία, στη μετακίνηση, αλλαγές σε ταξίδια, αλλάζετε ορίζοντες σε θέματα γνώσης, που σπαταλάτε σάλιο και ενέργεια. Θέματα με αδέρφια και συγγενείς. Τώρα ξεκαθαρίζουν. Δημόσια αξία και εικόνα αποκτούν άλλο νόημα για εσάς. Τι έχει σημασία; Η ασφάλεια αυτή τη φορά; Και ρωτάω, ποια ασφάλεια;

Αιγόκερως

Σοβαροί Αιγόκεροι, θέλετε να ανακαλύψετε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Θα έχετε μια δυνατή εμπειρία, που θα συνδέεται με τον εσώτερο σας εαυτό, μια γήινη εμπειρία που σας ταιριάζει πολύ. Θέματα αυτοπεποίθησης, οικονομικές πηγές και προσωπικές αξίες, κεκτημένα, δημιουργία και δημιουργικότητα, θέματα με παιδιά: όλα ανατρέπονται.

Υδροχόος

“Το να εξαρτάσαι από τον εαυτό σου είναι μερικές φορές η χειρότερη εξάρτηση” και αυτή είναι η εξάρτηση που καλείστε να ανατρέψετε, σαν γνήσια προχώ παιδιά του Ουρανού. Όπλα σας, η σοβαρότητα, η βαθιά σκέψη, η διεισδυτικότητα και η ευθεία βολή. Δυστυχώς τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς τίμημα, άλλα υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία σας;

Ιχθύες

Το μάθημα αυτής της εβδομάδας έρχεται να σας αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείτε, αντιλαμβάνεστε και συνδιαλέγεστε με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και τον εαυτό σας. Έχετε και την ευκαιρία να σκεφτείτε σοβαρά τον εαυτό σας σε σχέση με συντρόφους και ομάδες, τι δουλεύει για εσάς, τι θέλετε να αλλάξετε. Θα βοηθήσει ο διαλογισμός και λοιπές πνευματικές διεργασίες.

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα