Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26/9 έως 2/10

ASTROTEAM GUEST
25/09/2022

Κριός

Τα ρίσκα, το κουράγιο και η γενναιότητα επιβραβεύονται, ειδικά στον έρωτα. Το ξέρετε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Αν είστε ήδη σε σχέση είστε ιδιαίτερα τυχεροί καθώς μπορείτε να την αναθερμάνετε. Αν θέλετε τον παλιό έρωτα να γυρίσει πίσω είναι ίσως η μόνη περίοδος που θα σας παρότρυνα για επανασύνδεση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε καινούρια σχέση όμως θα σας αποθαρρύνω και θα σας αντιπροτείνω μία σύντομη, συναρπαστική ερωτική ιστορία.

Ταύρος

Αδιαμφισβήτητα ερωτική εβδομάδα και για εσάς. Και δεν αποκλείεται για επιστροφές από το παρελθόν ή εναλλακτικά για γνωριμία μικρής διάρκειας με μικρότερο σε ηλικία άτομο. Ούτε αποκλείεται να ζήσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Αυτό που …αποκλείεται είναι νέα ξεκινήματα στον εργασιακό τομέα, επειδή ο ανάδρομος καραδοκεί. Μπορείτε όμως να επεξεργαστείτε και να ευχηθείτε αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή και να τις κάνετε πράξη μετά τις 6 Οκτωβρίου.

Δίδυμοι

Ευχηθείτε το καλύτερο για εσάς, την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητά σας και τα παιδιά σας (αν έχετε). Σας βοηθάει ο περίγυρος αλλά και οι κοινωνικοί σας κύκλοι να δείτε την κατάσταση που βιώνετε με άλλα μάτια. Σκέφτεστε τα θέματα σπιτιού και οικογένειας ξανά και ξανά και πιθανόν να βρείτε λύση επιτέλους σε ένα παλιό οικογενειακό πρόβλημα που σέρνετε καιρό.

Καρκίνος

Σκεφτείτε, διαλογιστείτε και αναλογιστείτε τι συμβαίνει στην οικογένειά σας, με τους γονείς σας, γιατί δε βολεύεστε στο σπίτι που ζείτε, πως θα νιώσετε περισσότερα άνετα και κυρίως πως θα ομορφύνετε την ψυχολογία σας. Η εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστα νέα που πιθανόν αφορά και κάτι που είχατε πει παλιά ή είχατε γράψει.

Λέων

Μήπως σας πληρώνουν επιτέλους για μία δουλειά που είχατε κάνει στο παρελθόν; Γενικά σας βλέπω καλύτερα οικονομικά, αλλά επικοινωνιακά επικρατεί ένα κομφούζιο. Απόψεις, συμβουλές και άνθρωποι που σας κουνάνε το δάχτυλο σαν να είναι δάσκαλοι; Δε θα το επιτρέψετε αυτό να συνεχιστεί και σας εμπιστεύομαι σε αυτό, καθώς έχετε καλή διάθεση αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Επιτέλους εκτιμάτε την ομορφιά, την αυτοπεποίθηση που νιώθετε και την ασφάλεια που σας παρέχουν αυτές οι αξίες. Βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και είναι η τελευταία ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα που είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο. Είστε ακόμη πιο ταλαντούχες στον τρόπο που επικοινωνείτε αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός

Είστε φτιαγμένοι για να ομορφύνετε τον κόσμο, να δώσετε μια δίκαιη ματιά στις ανθρώπινες σχέσεις και να ισορροπήσετε αυτά που οι άλλοι δεν μπορούν να ισορροπήσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι θα θυσιαστείτε στο εργασιακό περιβάλλον αλλά ότι θα είναι μια βδομάδα που θα συνειδητοποιήσετε όλα τα χαρίσματα του να είσαι Ζυγός και θα τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Εξαιρετική εύνοια σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός

Σκεφτείτε, θυμηθείτε, ονειρευτείτε, κοιμηθείτε και ευχηθείτε για τη μελλοντική βερζιόν του εαυτού σας. Θα είστε για πάντα έτσι; Όχι. Αλλά διανύετε μία εξαιρετικά κρίσιμη και σημαντική περίοδο της ζωής σας που όταν θα γυρίζετε τον χρόνο πίσω, από το επόμενο καλοκαίρι και μετά, θα καταλαβαίνετε γιατί σας συμβαίνει ό,τι σας συμβαίνει. Ενδοσκόπηση λοιπόν. Τέλος, έχετε εύνοια από τους φίλους ή ίσως συναντηθείτε και με φίλους από τα παλιά.

Τοξότης

Ευνοείται η καριέρα σας Τοξότες, και ξαναπιάνετε θέματα από παλιά και τα απογειώνετε αν τα χειριστείτε καλά, νηφάλια, και χωρίς νέες προσθήκες στο σενάριο. Από την άλλη κάτι αρχίζει να …αχνοφαίνεται στους φιλικούς σας κύκλους και στις παρέες σας. Σκεφτείτε νέους στόχους αλλά μην τους κάνετε πράξη πριν τις 6 Οκτώβρη. Διακρίνω επίσης μία σταθεροποίηση στην αρένα των σχέσεων αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Πεδίο μάχης ο έρωτας, η δημιουργικότητα και το …χρήμα. Η καριέρα όμως παίρνει μία νέα τροπή, και ας είναι προσωρινή. Μία σταθερότητα στον εργασιακό χώρο την έχουμε πάντως αυτή την εβδομάδα. Θα δείτε ότι στο μέλλον αυτό θα σας βγει πολύ θετικά. Ξαναπιάνετε ίσως κάποιο σεμινάριο, ή πρόγραμμα σπουδών που είχατε αφήσει και του αλλάζετε τα φώτα όπως μόνο ένας Αιγόκερως ξέρει.

Υδροχόος

Σας επιστρέφουν δανεικά που σας χρωστούσαν; Είναι η τυχερή σας εβδομάδα οικονομικά αλλά και σεξουαλικά. Επανέρχεται όμως ο πόλεμος που επικρατούσε μέχρι το καλοκαίρι από την οικογένειά σας. Δε θα είναι για πολύ Υδροχόοι μου. Εσείς έχετε ένα μεγάλο άνοιγμα σε θέματα σπουδών, οριζόντων και ενδεχομένως κάποιου ταξιδιού. Αυτό σας αρέσει και σας ταιριάζει.

Ιχθύες

«Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη, ή αγάπη είναι παντού»… Τί σας συμβαίνει ερωτικά, σχεσιακά και σεξουαλικά; Σίγουρα μία σελίδα γυρίζει προς τα πίσω αλλά και μία νέα σελίδα γυρίζει προς τα μπροστά, κυρίως στη σεξουαλική σας διερεύνηση. Μεγάλη προσοχή σε κοινά νέα οικονομικά πλάνα με σύντροφο ή συνεργάτη. Συζητήστε όσο θέλετε αλλά αν είναι να κάνετε ενάρξεις κάντε τες μετά τις 7 Οκτωβρίου.

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα