Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19/9 έως 25/9

ASTROTEAM GUEST
17/09/2022

Κριός

Επιτέλους να φωτιστούνε λίγο ακόμα οι σχέσεις σας, αυτές που επιστρέφουν από το παρελθόν, τα πάτερν που ξυπνάνε και ξανάρχονται εκεί που δεν το περιμένετε και σας κάνουν να αναρωτιέστε: «Πάλι τα ίδια;» Γιατί εσείς που δε μένετε στα ίδια μοτίβα τώρα εκπίπτετε στις επαναλήψεις και στο ξαναζεσταμένο φαγητό; Έχουμε και πάτερν του εργασιακού περιβάλλοντος που αναδύονται από το παρελθόν καθώς και μία διάθεση προς εξυπηρέτηση αλλά και θυσιαστικότητα που μπορεί να σας γίνει εθιστικό συνήθειο αυτή την εβδομάδα.

Ταύρος

Πέφτει το φως στην καθημερινότητα, τη ρουτίνας και τις υποχρεώσεις. Πιθανόν να ξαναξεκινήσετε το γυμναστήριο στο οποίο είχατε γραφτεί αλλά δεν πατούσατε ή το διατροφολόγιο που είχατε θάψει στο συρτάρι της κουζίνας. Εξιδανικεύετε τον έρωτα και καλά κάνετε, μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει σπίθα για ένα έντονο παραμύθι, το οποίο όμως αν είναι καινούριο, πιθανόν να μην έχει διάρκεια. Ανατροπή: αν το παραμύθι είναι από το παρελθόν πιθανόν να έχει μέλλον.

Δίδυμοι

Δίδυμοι ίσως αυτή είναι η εβδομάδα κατά την οποία σταματήσουν τα παλιά φλερτ να σας χτυπάνε την πόρτα και έρθουν καινούρια. Εσείς πάλι επικεντρώνεστε στην ωραιοποίηση του σπιτιού σας και των εσωτερικών χώρων αλλά πιθανόν και σε μία εξιδανίκευση του παρελθόντος ή πιθανόν της υπάρχουσας καριέρας σας. Μην έχετε αυταπάτες όμως. Η καριέρα σας έχει μία θολή εικόνα η οποία θα διαλευκανθεί με το που τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής.

Καρκίνος

Με τόσους ανάδρομους πλανήτες είναι σα να κάνετε ταξίδι στον χρόνο, προς τα πίσω φυσικά. Μια συνθήκη ιδανική για εσάς: ταξίδια και παρελθόν. Καλό όμως είναι επειδή είστε και παρορμητικό ζώδιο, να μην κάνετε νέα ξεκινήματα, να καθίσετε σε κάτι άλλο που αγαπάτε εξίσου, στο σπίτι σας, και να δώσετε πόνο εκεί. Δώστε πόνο επίσης και στην ενατένηση κάποιων βασικών ψυχικών πάτερν. Θα βρείτε πολλές απαντήσεις.

Λέων

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κοινώς, προσοχή στις οικονομικές αυταπάτες. Επειδή παίρνετε κάποια χρήματα στα χέρια σας δε σημαίνει ότι είστε σε θέση και να δανείζετε σε Άλλους. Μη σας πιάνει η περιβόητη γενναιοδωρία σας. Αντιθέτως επικεντρωθείτε σε ό,τι αφορά σπουδές, μαθήματα, σεμινάρια που είχατε αφήσει στο μισό και ξαναπιάστε τα. Διορθώστε κάποια φαινομενικά άλυτα ζητήματα με τα αδέρφια σας και πηγαίνετε για σέρβις το αυτοκίνητο. Είναι η κατάλληλη περίοδος.

Παρθένος

Είστε πιο όμορφες από ποτέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω (επειδή αρχικά η ομορφιά είναι μέσα μας). Προσοχή έτσι όπως είστε θελκτικές και ελκυστικές να μην ελκύσετε απατηλούς εξαπατητικούς αλλά φαινομενικά παραμυθένιους έρωτες. Όχι ότι θα σας βλάψουν, αλλά πιθανόν να μην είναι αυτό που δείχνουν. Θα σας συμβούλευα να λύσετε παρελθοντικές οικονομικές εκκρεμότητες καθώς έχετε και έξυπνες ιδέες πάνω σε αυτό το θέμα.

Ζυγός

Επιτέλους η εποχή που έχετε γενέθλια, η εποχή που λάμπετε και η εποχή που ρωτάτε τους αστρολόγους «Πότε θα κάνω σχέση;» ή «Τί θα γίνει με τη σχέση μου;». Τα ερωτήματα είναι ό,τι καλύτερο, μια εποχή που ο ασυνείδητος κόσμος σας είναι γόνιμος και γεμάτος έμπνευση. Μην τρέξετε όμως να δεσμευτείτε με τον πρώτο τυχόντα επειδή είναι πολύ πιθανό να τον έχετε ερωτευτεί πριν καν τον γνωρίσετε. Κοινώς, είστε ερωτευμένοι με τον ίδιο τον έρωτα και όχι με κάποιο υπέροχο χαρισματικό άτομο, αφού το πιο χαρισματικό άτομο στο δωμάτιο είναι ο εαυτός σας.

Σκορπιός

Ήρθε η εποχή που θα αρχίσετε πάλι να βλέπετε ενδιαφέροντα, ακόμη και προφητικά όνειρα. Δε σας είναι ανοίκειο αυτό μάλλον. Και σας αρέσει. Φίλοι από το παρελθόν, πιθανόν και από τα μαθητικά σας χρόνια, να έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ωραίες εποχές και γνώριμες. Αλλά προσοχή σε εξιδανικεύσεις ή παραπλανήσεις από αυτούς τους κατά τ’ άλλα αξιαγάπητους κοινωνικούς κύκλους. Εμπιστευτείτε τα όνειρα που βλέπετε το βράδυ για αυτές τις παρέες. Έχουν απαντήσεις.

Τοξότης

Ενώ η καριέρα σας έχει ευνοηθεί αρκετά, κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει και με την κοινωνική σας ζωή. Εσείς κοινωνικά όντα είστε, θα βρείτε την άκρη εάν έχετε παραβλέψει κάτι όλο αυτό το διάστημα. Υποψιάζομαι ότι θα έρθουν επιστροφές ανθρώπων ή θεματικών που είχαν ξεκινήσει από παλιά στην καριέρα, πιθανόν να ξαναπιάσετε και κάποια δουλειά που δεν είχε ευοδώσει παλιότερα. Προσοχή στις χάρες και τις εξυπηρετήσεις που κάνετε στους γονείς σας. Είναι πολύ ωραίο να τους βοηθάτε αλλά δεν μπορείτε να γίνετε και χαλί να σας πατήσουν.

Αιγόκερως

Είστε στα καλύτερα σας αφού επιτέλους θα ασχοληθείτε με τον τομέα που αγαπάτε: τις πράξεις. Το τι κάνετε, το τι βγάζετε στον κόσμο, η καριέρα σας, έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία. Έλα όμως που έχουμε ανάδρομο Ερμή και τα νέα ξεκινήματα μπορεί να είναι μεσοπρόθεσμα. Αυτό που θα είναι πιο μακροπρόθεσμο είναι να πιάσετε θεματικές του παρελθόντος, πιθανόν κάτι που είχατε σπουδάσει παλιότερα και δεν το είχατε αξιοποιήσει. Δε χαίρεστε όμως που τίποτα δεν πάει χαμένο με εσάς; ΥΓ. Προσοχή λίγο στο πόσο θυσιάζεστε για τα αδέρφια σας.

Υδροχόος

Δε θεωρείστε άδικα οι διανοούμενοι του ζωδιακού. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να επιστήσετε την προσοχή στον τομέα των σπουδών τον πιο εμπειρικό και ίσως πιο απτό και όχι τόσο θεωρητικό. Σε αυτό τον τομέα υπάγονται και τα ταξίδια, εφόσον μαθαίνετε πολλά σε αυτά αλλά αναστοχάζεστε κιόλας. Από την άλλη δεν είστε σίγουρα οικονόμοι και φιλοχρήματοι αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ με τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα. Μην έχετε υπερβολική εμπιστοσύνη σε δάνεια και σε πιστωτικές κάρτες, ούτε σε χρήματα που σας δίνουν Άλλοι.

Ιχθύες

Αφού ασχοληθήκατε και διαλευκάνθηκε ο τομέας των σχέσεων όλον αυτό τον μήνα (λέμε τώρα), καιρός να ασχοληθείτε με το τι μοιράζεστε με τους σημαντικούς Άλλους όλον τον επόμενο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που έχετε ευνοούνται αδιαμφησβήτητα και σας χαρίζουν ωραίες στιγμές. Προσοχή όμως στο πόσο μπορεί να σας τυφλώσει ο ρομαντισμός και ο έρωτας και δε δείτε αυτά που είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα