Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12/9 έως 18/9

ASTROTEAM GUEST
08/09/2022

Κριός

Έχετε ανοίξει πόλεμο σε πολλά μέτωπα. Καλύτερα να αποφεύγατε και τα πομπώδη λόγια. Πρόκληση ή πειθαρχία. Δυναμισμός ή συνέτιση. Αυτοσυγκράτηση ή παρόρμηση. Πόλεμος νεύρων και απωθημένα. Σα να μην έφτανε αυτό, επιπλέον λάθη, καθυστερήσεις, τσακωμοί δοκιμάζουν εσάς και το άμεσο περιβάλλον σας.

Ταύρος

Τα κακά νέα είναι ότι έχετε την τάση να γίνετε επικριτικοί προς τους άλλους, ιδιαίτερα στο εργασιακό περιβάλλον. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να μάθετε και έναν διαφορετικό τρόπο να σκέπτεστε και να διαπραγματεύεστε. Ρίχνετε το βάρος σε υγεία, γιατρούς και εξετάσεις που πρέπει να γίνουν. Συνεχίστε τη φροντίδα και αγάπη εαυτού.

Δίδυμοι

Το θέμα που καίει είναι οι σχέσεις, και στην προσπάθεια να διεκδικήσετε γίνεστε εριστικοί με το περιβάλλον, άμεσο και οικογενειακό. Το μενού έχει εντάσεις, θυμούς, ζήλιες, και από ‘κει που ηρεμείτε στα συναισθηματικο-ερωτικο-σεξουαλικά, το ξανασκέπτεστε. Γενικά, διάχυτο το αίσθημα της σύγχυσης, της αβεβαιότητας. Μην κρύβεστε. Καλή περίοδος για να επαναπροσδιορίσετε.

Καρκίνος

«Γιατί σε μένα»; Μη στεναχωριέστε, δυστυχώς, υπάρχει σε όλους ένταση, απογοήτευση και αναστάτωση. Σε έναν πολύ βασικό τομέα για εσάς, το σπίτι και την οικογένεια, θα βρείτε να πείτε τον πόνο σας και να ακουμπήσετε. Προσοχή σε εγγραφές σε σχολεία, σχολές, ιδρύματα, δοκιμάστε αλλά μην καταλήξετε μέχρι να περάσει ο ανάδρομος.

Λέων

Προβλήματα στην επικοινωνία, κουτσομπολιά, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις σε συναλλαγές, μεταφορές, αναβολές, επιβράδυνση… Τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε κανονίσει στο μυαλό σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση. Είναι καλό διάστημα να ξεκινήσετε χόμπυ που είχατε αφήσει παλιότερα και να ξανασκεφτείτε «τα πράγματα».

Παρθένος

Το θέμα σπίτι και η θέση σας στην κοινωνία, σας καίνε, σας ζορίζουν και δυναμιτίζουν την απόφαση σας για αποφάσεις, την κριτική σας ικανότητα. Μην ρίξετε τίτλους τέλους σε τίποτα ακόμα. Λίγη ακόμα πειθαρχία και υπομονή. Έξτρα βαθμός δυσκολίας στην επικοινωνία με τους άλλους, φωνές, θυμός και οι επιπόλαιες σας κινήσεις.

Ζυγός

Παρασύρεστε σε καταστάσεις οι οποίες δεν συμβαδίζουν με την ευγενική σας φύση. Βγαίνετε έξω από τα ρούχα σας και αρχίζετε τα «γαλλικά». Απόλυτα δικαιολογημένοι. Ξανασκέπτεστε σχέσεις και συνεργασίες. Ασυνεννοησία στη δουλειά, στην καθημερινότητα, σε μετακινήσεις, συναλλαγές. Σύγχυση στην πρόθεση και ασάφεια.

Σκορπιός

Μπορεί να μην το δείχνετε στους «απ’ έξω», αλλά ό,τι έχει να κάνει με φόβους, φοβίες, υγεία, εργασία, συνεργασία, δεσμεύσεις, σχέσεις, υποσυνείδητο, σας βασανίζει. Επιπλέον, διάψευση, απογοήτευση από πρόσωπα που εμπιστεύεστε και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Γενικά, ταλαιπωρείστε αρκετά. Εκρήξεις και αναταράξεις.

Τοξότης

Διενέξεις με συνεργάτες λόγω αισθητικών ή οικονομικών διαφορών. Τσακωμοί, θυμός, νεύρα, ζήλιες. Οι σχέσεις δοκιμάζονται, όσο ζεν κι αν είστε. Μια απογοήτευση έρχεται από την οικογένεια ή από την εργασία. Ιστορίες από το παρελθόν. Η επιπολαιότητα δεν είναι καλός σύμβουλος. Ούτε οι φωνές βοηθάνε.

Αιγόκερως

Αυταπάτες και προβλήματα στην επικοινωνία. Κομπιούτερ, φαξ, μόντεμ, μικρόφωνα, κάμερες, όλα «εγκαταλείπουν» σε σπίτι και γραφείο. Υπομονή. Το ήδη φλέγον περιβάλλον, βοηθάει και η ματαιοδοξία, ο εγωισμός, ο ανταγωνισμός, η πολεμική στη δουλειά, στην καθημερινότητα, ακόμα και στη μετακίνησή σας. Μεγάλη υπομονή!

Υδροχόος

Δύσκολες οι μετακινήσεις και η επικοινωνία. Γενικά, καθυστέρηση σε όλα. Δυσκολία σε αυτά που «πιάνουν» οι κεραίες σας. Άλλα καταλαβαίνετε, άλλα γίνονται. Σα να βγάζετε μόνοι τα μάτια σας. Μέσα σας βράζετε. Μήπως ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε με θάρρος όλα όσα φοβάστε; Και στο σεξ το θερμόμετρο ανεβαίνει!

Ιχθύες

Πόλεμος και ειρήνη σε όλες τις σχέσεις, συντροφικές, ερωτικές, συνεργασίες, συναδελφικές. Επειδή, πολύ πιθανόν να μην μπορείτε να αντιδράσετε με πολλά πράγματα, μέσω της ενδοσκόπησης, της παρατήρησης, του στοχασμού θα πάτε πιο κοντά στον εαυτό σας και στη σχέση σας με τους άλλους.

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα