Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5/9 έως 11/9

ASTROTEAM GUEST
03/09/2022

Κριός

Θέματα με σχέσεις, με το παρελθόν, οι πρώην και επόμενοι, βρείτε χρόνο να αναμετρηθείτε, είναι η περίοδος κατάλληλη. Μετρήστε τα λόγια σας. Διαθέτετε και παρόρμηση και εκτόπισμα! Ρουτίνα, οργάνωση, διατροφή, άσκηση και φροντίδα εαυτού, κατοικίδια, εργασία, όλα πάνε όλο και καλύτερα!

Ταύρος

Ανατροπές στο πρόγραμμα ή στο εργασιακό περιβάλλον. Θα το αντέξετε εσείς που δεν τα πάτε και τόσο καλά με τις ανατροπές; Ναι λοιπόν, θα το αντέξετε. H ανασκόπηση κάποιων πραγμάτων σας ταιριάζει. Η ερωτική σας ζωή πριμοδοτείται και ίσως, έχει να κάνει και με το εργασιακό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Το σπίτι και η οικογένεια γίνονται το απάνεμο λιμανάκι σας και -επιτέλους!- μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, βρίσκετε χρόνο για επανασύνδεση. Θέματα με τα παιδιά, τώρα θα τα ξαναδείτε. Και η καριέρα στο προσκήνιο. Μελετήστε κάθε σας κίνηση, όχι επιπολαιότητα και βιασύνη.

Καρκίνος

Τα πάτε πολύ καλά με την εσωτερική σας φωνή, αν εξωτερικευτεί θα γίνετε η έμπνευση για τους άλλους. Βάλτε σχέδια από το συρτάρι σε κίνηση. Αλήθεια, τι περιμένετε; Καθ΄ ότι παιδιά του… ‘παρελθόντος’, του συναισθήματος, κάντε τη σύνδεση αυτή, παρελθόν-παρόν εφαλτήριο για το μέλλον.

Λέων

Αφήνετε την “τόλμη και γοητεία” και την κάνετε “ένας άφραγκος Ωνάσης”. Ναι, υπάρχει κινητικότητα στα έσοδα, άλλα πρέπει να βάλετε τα φρου-φρου στην άκρη. Καλείστε να δώσετε ό,τι έχετε για να διατηρήσετε την υπερηφάνεια, την ακεραιότητα και το κούτελο καθαρό στην κοινωνία.

Παρθένος

Και εσείς είστε ναι μεν, αλλά…! Έχετε εύνοια, ευκαιρίες, ομορφιά και χάρη, τα πράγματα πάνε σίγουρα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Είναι και άλλα από πίσω στο παρασκήνιο, όμως , τα οποία, σαν άριστοι ντεντέκτιβ, θα αρχίσετε να βγάζετε στη φόρα και να ξεκαθαρίζει η εικόνα του “τι, αλήθεια, συμβαίνει;”

Ζυγός

Με σημαία σας την ανιδιοτέλεια, νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας. Πως; Με αυταπάρνηση, άνευ όρων αγάπη, με σκοπό να γίνετε λίγο καλύτεροι άνθρωποι. Όχι, δεν είστε οσιομάρτυρες. Σκέφτεστε τον εαυτό σας και ξαναβάζετε τη σχέση σας με τους άλλους σε καινούριο πλαίσιο.

Σκορπιός

Διασκέδαση με φίλους. Δραστηριοποίηση σε συλλογικούς χώρους. Η ισχυρή σας αυτοπεποίθηση γίνεται ‘πλάτη’ για τους άλλους να ακουμπήσουν ή η δύναμη για εσάς να προχωρήσετε το όνειρό σας. Χωρίς βιασύνες, παρακαλώ! Ευκαιρία να γίνετε πιο ‘ανθρώπινοι’ σε θέματα εργασίας, υγείας.

Τοξότης

Προσοχή στη σχέση με τον εαυτό σας, τους φίλους σας, αλλά και …τους άλλους! Μικρο-παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες, χαμός και κίνδυνος έκθεσης! Στα καλά νέα, νέες πηγές εσόδων -ναι, σε λογαριασμούς θα πάνε!- ομορφαίνετε και αγαπάτε τον εαυτό σας και το δείχνετε. Είστε, δεν είστε καλλιτέχνες, ρίξτε το στο τραγούδι!

Αιγόκερως

Ευκαιρίες, -έχω, έχω!- σε σχέση με εξωτερικό, σπουδές, ταξίδια, ανάπτυξη, πνευματικότητα, και αυτή είναι για εσάς, τους manager, ευκαιρία για ρευστοποίηση. Κάντε τώρα την έρευνα αγοράς, την από πίσω δουλειά, πηγές, κεφάλαια, υποψήφιοι συνεργάτες. Είναι καλό διάστημα για θεώρηση.

Υδροχόος

Μια οικονομική ευκαιρία -δάνειο;- εμφανίζεται, μην βιαστείτε να υπογράψετε, μελετήστε τα ‘δεδομένα’, εξαντλείστε τα περιθώρια μέχρι τέλους του μήνα. Οι άλλοι σας βοηθούν, εκτιμήστε, συνειδητοποιείστε, ναι, είναι καλή περίοδος να ζητήσετε βοήθεια. Μην προκαλείτε μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Θέματα αξιών σας απασχολούν και βρίσκετε δικαιολογία για να το ρίξετε έξω. Δραστηριότητα και σπατάλες με άξονα το σπίτι ή μια μετακόμιση. Σχέσεις, σύμβουλοι, συνεργάτες είναι κυριολεκτικά το δεξί σας χέρι. Κρατείστε μικρό καλάθι σε ό,τι λέτε , αλλά και ό,τι σας λένε -αργότερα θα αξιολογήσετε τι κάνουν και γιατί.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα