Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/8 έως 4/9

ASTROTEAM GUEST
27/08/2022

Κριός

Υπάρχει η τάση αυτή την εβδομάδα να παρασυρθείτε από την υπερβολική αφηρημάδα και να μην κάνετε ό,τι υπόσχεστε, όχι μόνο στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους. Επίσης, ανάγκη για επιβεβαίωση, τάση για σπατάλη. Βρείτε την ουσία στη ζωή. Φύσει ενθουσιώδεις, σίγουροι και θαρραλέοι, δε χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

Ταύρος

Αντιμέτωποι με έξοδα, οφειλές και ρυθμίσεις -όπως όλοι, θα πείτε!- ωστόσο, εσείς τακτοποιείτε τις εκκρεμότητες. Καθώς έχετε πολλή καλή αντίληψη για τα οικονομικά, τα βάζετε σε τάξη. Τώρα ίσως στερηθείτε, αλλά η συνέπεια, η προσπάθεια, η επιμονή, η οργάνωση σας δικαιώνει σε βάθος χρόνου.

Δίδυμοι

Την πολυλογία την έχετε άνετα, τώρα σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν μιλήσετε, πριν κρίνετε κάποιον ή κάποια κατάσταση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκτεθείτε από τις πράξεις σας. Τάση για σπατάλη, τάση για επίθεση και θυμό. Αναπάντεχα στη δουλειά και στην καθημερινότητα, προσοχή σε μετακινήσεις και συναλλαγές.

Καρκίνος

Δίλημμα: Να ξοδέψω για αυτά που θέλω ή για αυτά που πρέπει; Απάντηση: Κάντε τώρα αυτό που “πρέπει” και θα ανταμειφθείτε. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας, φοβίες και καταστάσεις που σας κρατάνε “πίσω”… μεγάλα παιδιά είμαστε. Βάλτε πλάνα σε εφαρμογή, τώρα! Ενεργείστε με τόλμη και θάρρος, όχι ξεροκεφαλιά και υπεροψία.

Λέων

Για άλλη μια φορά, είστε εσείς που βγαίνετε μπροστά. Όπλα σας η λάμψη και η ομορφιά, είστε η χαρά της ζωής. Προσοχή σε θέματα δικιάς σας αδιακρισίας ή επίδειξης προς τους συγγενείς ή το άμεσο περιβάλλον. Δώστε βάση σε πνευματικές διεργασίες που σας “ανεβάζουν”, είτε αυτό είναι η προσευχή, ο διαλογισμός ή ένα καλό βιβλίο.

Παρθένος

Καλείστε να κάνετε υπέρβαση στον εαυτό σας και να δεχτείτε όποια στέρηση ή δυσαρέσκεια αντιμετωπίζετε, οικονομικά ή συναισθηματικά. “Όλα είναι ατμός!” Δείξτε συγκρότηση και μη ξοδεύετε και ‘ξοδεύεστε’. Τυπικοί και τυπολάτρες, οργανωθείτε στο κομμάτι υγεία, καθημερινότητα, εργασία. Είναι σίγουρα η καλύτερη επένδυση.

Ζυγός

Ανοίξτε την αγκαλιά σας -και όχι το στόμα σας- σε εκείνους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Κίνδυνος έκθεσης. Κινητοποίηση, ενέργεια, δυναμικός σχεδιασμός, στοχοθεσία. Πολύ πιθανόν τα μακροπρόθεσμα σχέδια να κρύβουν στέρηση, πίεση, άγχος, ανησυχία. Οργανωθείτε και συζητήστε τα μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Άλλη μια πρόκληση για εσάς, γιατί εσείς μπορείτε. Και μπορείτε και τα καταφέρνετε, παρά το στρες και τα ψυχοσωματικά. Μετρήστε τα λόγια σας, υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε στο χώρο της εργασίας. Αυτή τη φορά θα ήταν καλό “να γυρέψτε νοσηλεία στα σινεμά και τα βιβλία”, που λέει και το τραγούδι.

Τοξότης

Επικοινωνείτε τα σχέδια σας και σχετίζεστε, κοινωνικοποιήστε σε ομάδες που σας αφορούν. Ωστόσο, περιορίστε, όσο μπορείτε, φλυαρία και “φανατίλα”, δεν σας βοηθούν στην επίτευξη. Θυμός και διένεξη και στη σχέση. “Παίζεις με τη φλόγα!” Αξιοποιείστε την πνευματική σας διάσταση και σχεδιάστε νοητικά με συνεργάτες, συμβούλους, συνεταίρους.

Αιγόκερως

Αξιολόγηση των οικονομικών, αλλά και οτιδήποτε έχει αξία στη ζωή σας. Πιθανόν αυτή η διεργασία να σας βγάλει και ένα ανικανοποίητο, μια πίεση, μία φοβία τύπου “το ‘χω; μπορώ;”. Με συνοπτικές διαδικασίες πετάτε ό,τι δε σας κάνει και πάτε γι’ άλλα! Στην εργασία οργάνωση, ενέργεια, κίνητρο, παραγωγικότητα, δράση.

Υδροχόος

Σηκώνετε ένα τεράστιο βάρος ευθυνών, πολύ καιρό τώρα, και αισθάνεστε περιορισμό σε ζεστά συναισθήματα. Η πειθαρχία που επιδεικνύετε, μαζί με την οριοθέτηση, σας γεμίζουν με σοφία, ωριμότητα και σας μαθαίνουν πως να συμμαζευτείτε και να συντηρηθείτε. Η επιτυχία έρχεται μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Ο Κρόνος είναι χρόνος.

Ιχθύες

Άγχος, άγχος, άγχος! Τακτοποιείστε οφειλές, βάλτε ρυθμίσεις. Η λύση δεν είναι μαστίγιο, άλλα ψυχραιμία, ανάσες και σωστές ενέργειες, καθοδήγηση από επαγγελματίες και υπεύθυνους ανθρώπους. Φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία σας, υιοθετείστε υγιεινές συνήθειες, πετάξτε ότι σας “χαλάει”. Και όλα καλά θα πάνε!

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα