Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/8 έως 28/8

ASTROTEAM GUEST
21/08/2022

Κριός

Από την Τρίτη κιόλας η ενέργεια αλλάζει. Τα κεφάλια μέσα αλλά με δημιουργικό τρόπο. Πιθανόν να επιστρέφετε στη δουλειά ή να ξεκινάτε νέες συνήθειες, ειδικά από το Σάββατο και μετά. Έντονη νοητική δραστηριότητα σας περιμένει την επόμενη περίοδο και πιθανόν διλήμματα που αφορούν την ερωτική και επιχειρηματική σας ζωή. Να κάνω σχέση τον καλοκαιρινό έρωτα ή να επιδιώξω την ελευθερία του να είσαι single; Να ακολουθήσω την ομαδική επιχειρηματική δραστηριότητα ή να αυτονομηθώ οικονομικά και επιχειρηματικά;

Ταύρος

Ακόμη και παιδί να ετοιμάζεστε να κάνετε αυτή την περίοδο δε θα εκπλαγώ. Σίγουρα όμως ξεκινάτε ένα δημιουργικό πρότζεκτ ή έναν έρωτα. Ζείτε συναρπαστικές αλλαγές και για να σταματήσετε να εκπλήσσεστε θα σας πω ότι αυτή τη φορά πρέπει να αποφασίσετε τι ρόλο παίζει το σπίτι σας για εσάς, τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, που με έναν μαγικό τρόπο σχετίζονται και με την καριέρα σας και με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Δίδυμοι

Δίδυμοι συγκεντρωθείτε! Μην σπαταλάτε την πολύτιμη ενέργεια που μόλις αποκτήσατε από εδώ και από εκεί αλλά κάντε focus. Είστε ευφυέστατοι αλλά μόνο με στοχοπροσήλωση θα αναδείξετε τη ευφυΐα που διαθέτετε. Ιδανική εβδομάδα για να αρχίσετε μία αλλαγή στο σπίτι σας, ανακαίνιση ή ακόμη και μετακόμιση. Όλα είναι πιθανά αρκεί να διοχετεύσετε την περιέργειά σας σε έναν σκοπό.

Καρκίνος

Ξεκίνησε η εποχή που θα κοιμάστε λιγότερο, το ασυνείδητό σας όμως, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ζωδιακή φύση σας, θα σας δώσει πολύ σημαντικά μηνύματα και απαντήσεις σε πράγματα που σας απασχολούσαν καιρό τώρα. Από το Σάββατο και μετά θα το κάνετε το καινούριο ξεκίνημα με τα social media, το σάιτ που θέλατε καιρό να φτιάξετε ή πολύ απλά θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε αυτά που καιρό είχατε μέσα σας. Για εσάς η σχολική χρονιά ξεκινά από τώρα.

Λέων

Εσείς και αν πρέπει να ξεδιαλύνετε τί θέλετε από τον έρωτα και το συνδέεσθαι, καθώς πολύ πιθανό είναι να θέλετε την ησυχία σας και αυτή τη μοναχικότητα που είναι εν τέλει μοναδικότητα. Οι Άλλοι όμως θα σας αφήσουν στην ησυχία σας; Ένα είναι το σίγουρο, ξεκινάτε δυναμικά με τα οικονομικά σας, τα οποία με έναν περίεργο τρόπο συνδέονται με ομάδες, παρέες ή με το κοινωνικό σύνολο. Οι στόχοι σας πάντως είναι ένα βήμα κοντύτερα στην υλοποίηση.

Παρθένος

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που επιτέλους η δουλειά δεν είναι ντροπή! Αυτό το Σάββατο θέτετε νέους στόχους, νέες προθέσεις ή πολύ απλά κάνετε μία ευχή ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρετε στον τομέα της δημόσιας προβολής. Η καριέρα σας και η φιλοδοξία σας θα είναι στο επίκεντρο για πολύ καιρό ακόμη. Ο τρόπος που θα κινηθείτε όμως θα έχει ως αφετηρία ερωτήματα όπως: Είμαι αρκετά όμορφη-ος; Τι σημαίνουν οι σχέσεις μου και τι αντίκτυπο έχουν στο αξιακό μου σύστημα;

Ζυγός

Αγαπημένοι Ζυγοί, υπάρχει κινητικότητα στην ακαδημαϊκή σας ζωή ή ετοιμάζεστε για ταξίδι; Σίγουρα ένα μεγάλο ξεκίνημα γίνεται το Σάββατο και αυτό απορρέει από μέσα σας. Η καλύτερη λύση είναι να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και να μην αποσπάστε από τις κοινωνικοποιήσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου του καλοκαιριού. Οι Άλλοι μπορούν να περιμένουν, το ασυνείδητό σας που κοχλάζει όμως, όχι.

Σκορπιός

Θα κάνετε νέες παρέες επειδή βαρεθήκατε τις παλιές ή επειδή έχετε νέους μεγάλους στόχους για τη νέα σαιζόν; Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπαίνετε σε μία περίοδο σεξουαλικής επαγρύπνησης, και καλό θα ήταν οι νέες προθέσεις να σχετίζονται με αυτό, για να υπάρξει συμβατότητα της συμπαντικής ενέργειας και των θέλω σας. Οι φιλοδοξίες ευνοούνται αυτή την περίοδο, αρκεί να μη μείνετε κολλημένοι στα προβλήματα που πηγάζουν από το σπίτι σας.

Τοξότης

Για εσάς τα πράγματα αυτή την εβδομάδα είναι πολύ ξεκάθαρα! Νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας το οποίο αφορά τους-τις συνεργάτες σας ή ακόμη και την κινητικότητα που υπάρχει στη σχεσιακή σας ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε φιλοδοξίες αυτή την περίοδο και να τις θέσετε επί τάπητος αυτό το Σάββατο. Αλλά μη βιαστείτε να κάνετε αυθόρμητες κινήσεις ακόμη. Σχέδια ναι, η δράση μπορεί λιγάκι να περιμένει.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να πείτε ναι σε μία περιπέτεια, σε ένα άνοιγμα οριζόντων, να μάθετε κάτι που δε γνωρίζατε, κάτι ξένο, κάτι νέο. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά ανταπεξέρχεσθε επιτυχώς επειδή κατέχετε τη δύναμη της συνήθειας. Πιθανόν τα κατοικίδια ζώα σας να σας έχουν περισσότερο ανάγκη αυτή την περίοδο και ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας να πηγαίνει εκεί, αλλά είναι για καλό σκοπό.

Υδροχόος

Γίνεται χαμός στο σπίτι και εσείς ξεκινάτε μία νέα συλλογική οικονομική δραστηριότητα. Μπορεί επίσης να πάρετε την υποτροφία για την οποία κάνατε αίτηση ή να σας αποδοθεί το δάνειο το οποίο τόσο είχατε ανάγκη. Συνεχίζω να σας υπενθυμίζω όμως τα όρια που χρειάζεται να βάλετε και τη σοφή διαχείριση των χρημάτων. Αν χρειαστεί να απελευθερωθείτε από μία σχέση τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα, το ίδιο όμως ισχύει και στην περίπτωση που θέλετε να σοβαρέψετε μία ερωτική κατάσταση.

Ιχθύες

Εσείς πάλι παντρεύεστε, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά. Τα θερμά μας συγχαρητήρια λοιπόν! Έτσι εξηγείται κι όλη αυτή η αυξημένη δραστηριότητα που υπάρχει στον 4ο ηλιακό σας οίκο, δηλαδή το σπίτι σας. Κάποιος ίσως μετακομίζει σε αυτό. Παρατηρείται επίσης μία ωραιοποίηση των συνηθειών και της ρουτίνας σας που συνάδει με το πόσα πράγματα τολμάτε να μάθετε αλλά και να επικοινωνήσετε αυτή την περίοδο. Τελικά κάποιες φορές είναι καλό να επιστρέφουμε στο φθινόπωρο.

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα