Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/7 έως 31/7

ASTROTEAM GUEST
22/07/2022

Κριός

Είστε καλλιτέχνες και σας έρχεται επιτέλους έμπνευση για νέο δημιούργημα; Είστε σε διακοπές και η επιφοίτηση έρχεται με τη μορφή ενός νέου έρωτα; Ανακαλύπτετε νέους τρόπους και μορφές διασκέδασης αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε με τα έξοδα και βρεθείτε με αρνητικό υπόλοιπο στον τραπεζικό λογαριασμό.

Ταύρος

Εγρήγορση, εκρηκτικότητα και δράση η οποία σας συντονίζει με το συλλογικό πεπρωμένο. Η ενέργειά σας σας ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα στο σπίτι. Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση; Αλλάζετε σπίτι ή μήπως ένας άνθρωπος μπαίνει στο σπίτι σας με σκοπό να συζήσετε ή να συγκατοικήσετε;

Δίδυμοι

Καιρός αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσετε ένα νέο επικοινωνιακό εγχείρημα καθώς το ασυνείδητο σας βράζει από ευφυείς ιδέες και υπόγεια δραστηριότητα. Επικοινωνήστε ό,τι σκέφτεστε τα βράδια που δεν μπορείτε να κοιμηθείτε ή μιλήστε για τα όνειρα που βλέπετε όταν καταφέρνετε να κοιμάστε.

Καρκίνος

Ένα οικονομικό ξεκίνημα στα έσοδα αλλά πιθανόν και στα έξοδα. Προβλέπω όμως καλύτερη οικονομική διαχείριση αυτή τη φορά. Σεισμοί κοινωνικοί δεν αφήνουν ανεπηρέαστο τον ψυχισμό σας. Μια ριζοσπαστική αλλαγή γίνεται στις παρέες σας ή στις κοινωνικές/πολιτικές ομάδες με τις οποίες συχνάζετε.

Λέων

Πατάτε το προσωπικό reset για μία νέα αρχή στα του εαυτού. Αρχή, η οποία είναι έτη φωτός μακριά από την έκρυθμη, βίαιη και επιθετική κατάσταση που επικρατεί στην καριέρα σας, στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι και στο τι εσείς δείχνετε προς την κοινωνία.

Παρθένος

Προσέξτε λίγο τα μικροατυχήματα στα ταξίδια καθώς και τους διαπληκτισμούς με τους συνταξιδιώτες σας. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης σας υπενθυμίζει ότι το παρασκήνιο και η θέση πίσω απ’ τις κάμερες είναι ενίοτε άκρως θεραπευτική και βοηθητική. Είναι η αρχή για να μπείτε στο προσκήνιο δυναμικά από τέλη Αυγούστου κι έπειτα.

Ζυγός

Καινούριες παρέες και κοινωνικοί κύκλοι. Πολύ μεγάλη προσοχή σε δάνεια, πιστωτικές κάρτες και παντός είδους χρέη. Σας χρωστάνε; Τους χρωστάτε; Ευτυχώς που είστε στερεοτυπικά ψύχραιμο ζώδιο και έτσι θα ξεπεράσετε την ένταση. Μπορεί όμως η ένταση να αφορά τη σεξουαλική σας ζωή. Καθόλου άσχημα.

Σκορπιός

Δέχεστε βολές από τους απέναντι; Μάλλον η στιγμή της απαραίτητης ρήξης με κάποιον τοξικό Άλλο κατέφτασε. Πόλεμος και ένταση και στη σχεσιακή ζωή, αλλά αυτό κατά βάθος σας αρέσει, παραδεχτείτε το. Ιδανικότατο χρονικό διάστημα για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα όμως! Μην το χάσετε αυτή την εβδομάδα.

Τοξότης

Μήπως περνάτε σε μία σχολή που σας αρέσει στις Πανελλήνιες ή ξεκινάτε κάποιο μεταπτυχιακό; Μήπως πάτε ένα μακρινό ταξίδι τον Αύγουστο το οποίο θα σας δώσει το έναυσμα να γίνετε οι Τοξότες που πραγματικά είστε; Πολλή προσοχή στην υγεία και τα κατοικίδιά σας αυτή την περίοδο επειδή οι εντάσεις του εργασιακού περιβάλλοντος μας επηρεάζουν πολυπλεύρως.

Αιγόκερως

Αντισυμβατικοί, εκρηκτικοί και κεραυνοβόλοι έρωτες που συνιστούν ένα νέο ξεκίνημα στη σεξουαλικότητά σας. Αν ο/η σύντροφος ή ο/η συνέταιρος ξεκινήσει ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο για μία νέα πηγή εσόδων μην το αποθαρρύνετε. Θα τολμούσα να πω ότι είναι καλή περίοδος και για δάνεια, αλλά εσείς είστε Αιγόκεροι, εσείς ξέρετε καλύτερα.

Υδροχόος

Ξεκινάτε μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία αυτή την εβδομάδα; Αυτό είναι το αντίδοτο στην επιθετικότητα της οικιακής και οικογενειακής ζωής. Παρ’ όλα αυτά «πόλεμος πάντων πατήρ», ακόμη και αν αυτός είναι εναντίον του Πατέρα. Και κάπως έτσι εκδηλώνεται η υδροχοϊκή σας ενέργεια αυτό το καλοκαίρι.

Ιχθύες

Έχετε πολλές ιδέες, και επιτέλους τις επικοινωνείτε. Προσπαθήστε να περνάτε καλά όμως στη ρουτίνα και την καθημερινότητα σας. Λίγη τεμπελιά δε βλάπτει. Ιδανική εβδομάδα για μία διατροφική αλλαγή ή την ένταξη ενός κατοικίδιου, που τόσο αγαπάτε, στον χώρο σας. Εντάσεις με τα αδέρφια σας; Εσάς σας ταιριάζει η ηρεμία, σε εκείνα όμως;

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα