Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15/8 έως 21/8

ASTROTEAM GUEST
21/07/2022

Κριός

Οι αξίες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Ανάγκη να γίνετε εσείς η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο. Δράστε με όραμα, αλλά και με στρατηγική και θα τα δείτε όλα να δουλεύουν υπέρ σας. Η φιλοδοξία σας είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία και το αποτέλεσμα. Όχι σε αγορές για επιβεβαίωση. Η τιμή, τιμή δεν έχει.

Ταύρο

Έχετε μια ευκαιρία πολύ δυνατή να κάνετε έναν μακροχρόνιο σχεδιασμό, ο οποίος αφορά σε ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική, και να εμπνεύσετε και άλλους με τη δράση σας αυτή. Και έχετε την υπομονή να τα καταφέρετε. Μεγάλη συνειδητοποίηση, φέρνει μεγάλη αλλαγή. Τα χρήματα είναι δύναμη και μέσο εκπλήρωσης.

Δίδυμοι

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα εσωτερικής αναστάτωσης, αναθεώρησης καταστάσεων και μεγάλων συνειδητοποιήσεων, περνάτε στην αντεπίθεση με κινητοποίηση και εφαρμογή πρακτικών αλλαγών στη ζωή σας. Βάζετε το χάος σε τάξη και αντιμετωπίζετε τα εμπόδια. Ξεκινάτε νέο κύκλο δράσης.

Καρκίνος

Οι “άλλοι” σας βοηθούν να καταφέρετε όποια αλλαγή επιθυμείτε να πετύχετε, να βιώσετε. Παράλληλα, κάνετε ξεκαθάρισμα σε ανθρώπους δίπλα σας, συνεργάτες, φίλους. Βρίσκετε ποιος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Άνθηση σε επαγγελματικά και σχέσεις κάθε τύπου.

Λέων

Συνειδητοποιείτε τους περιορισμούς, συμβιβάζεστε με το τι πρέπει να στερηθείτε, αισθάνεσθε αποκομμένοι λόγω υποχρεώσεων ή ανάληψης ευθυνών. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε επιθυμίες και καθήκοντα και θα καταφέρετε να τα συνταιριάξετε και τα δύο. Διαθέτετε λάμψη, ομορφιά και αυτοπεποίθηση, και εύνοια όταν βάζετε έναν στόχο.

Παρθένος

Ξεκινάτε δυναμική δραστηριοποίηση σε θέματα υγείας, επαγγελματικών, δημόσιας εικόνας. Ωστόσο, θολή κρίση και αντίληψη. Μην βιαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, ό,τι κι αν αυτές αφορούν. Σίγουροι κι αν είστε για τη δική σας τιμιότητα και ειλικρίνεια, υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις, λάθη και εξαπάτηση. Προσοχή!

Ζυγός

Αδύναμη κρίση και παρανοήσεις σε θέματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα, το εργασιακό περιβάλλον. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε όλα τα δεδομένα και τα γεγονότα, ωστόσο μην βιαστείτε να εκφράσετε τα συμπεράσματα σας. Το πιο σημαντικό; Βρίσκετε συμπαράσταση από όλους γύρω σας, και αυτό σας δίνει δύναμη.

Σκορπιός

Εξαιτίας της σύγχυσης και της αδεξιότητας, προσοχή σε κακή διαχείριση σε θέματα που αφορούν σε παιδιά, φιλίες, έρωτες, μπίζνες. Όση εύνοια κι αν αισθάνεσθε δεν είναι η ώρα να πάρετε ρίσκο. Περίοδος στην οποία πρέπει να αναλάβετε υποχρεώσεις και καθήκοντα, να φροντίσετε οφειλές και χρέη, και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

Τοξότης

Δεν είναι το διάστημα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι, τα επαγγελματικά, την υγεία. Εσφαλμένες εντυπώσεις και ερμηνείες. Μπορείτε όμως να φιλοσοφήσετε, να σκεφτείτε, να αναθεωρήσετε. Χρησιμοποιείστε τον χρόνο με σοφία. Μπαίνετε σε περίοδο έντασης σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξεκινήστε να ξεδιπλώνετε το ταλέντο της διπλωματίας.

Αιγόκερως

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία και τις συνδιαλλαγές. Προσοχή στην οδήγηση και το σύστημα πλοήγησης. Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι, αλλά γιατί να μην τα αποφύγετε, αφού μπορείτε; Τακτοποιείστε οφειλές και είναι καλό να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Σοβαρότητα, υπομονή, υπευθυνότητα.

Υδροχόος

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να είστε τακτικοί με τις υποχρεώσεις σας. Προσοχή που βάζετε την υπογραφή σας. Ταλαιπωρείστε, καιρό τώρα, σε όλα τα μέτωπα. Επιδείξτε πειθαρχία και ωριμότητα. Απολαύστε ομορφιά και… ειρήνη πάνω σας και στις σχέσεις.

Ιχθύες

Καλό διάστημα για ό,τι αφορά ιδεαλισμό και φαντασία, καθόλου καλό για πρακτικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και παρανοήσεις. Ωστόσο, τα οικονομικά ανθούν. Ευκαιρία για δημιουργική αναμόρφωση και σε στόχους και ομάδες. Περιορίστε εσείς τους φόβους, παρά οι φόβοι να σας κρατάνε πίσω από ευκαιρίες και δράση.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα