Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/8 έως 7/8

ASTROTEAM GUEST
21/07/2022

Κριός

Ανατροπές σε θέματα ασφάλειας οικονομικής και συναισθηματικής. Καλή περίοδος να κάνετε μια δυναμική, πρωτοποριακή εκκίνηση σε ένα πρότζεκτ. Ωστόσο, μην επενδύσετε στον ενθουσιασμό σας. Αληθινή κινητήρια δύναμη η θετική ενέργεια και βάλτε στην άκρη νεύρα και θυμό σαν αντίδραση σε καθυστερήσεις και αναποδιές.

Ταύρος 

Αναστάτωση, έκπληξη, ξάφνιασμα σε ό,τι σας περιβάλει. Προσοχή σε θέματα υγείας. Προσοχή στην οδήγηση. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε εσείς την ανατροπή και να ξεκινήσετε κάτι το οποίο αντιπροσωπεύει 100%, την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητά σας. Έτσι, θα εκτονωθείτε υγιώς δημιουργικά.

Δίδυμοι 

Καθυστερήσεις  και αναποδιές σε ταξίδια σε όποια… διάσταση κι αν γίνονται. Βλέπετε εμπόδια, ή καλύτερα βάζετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας. Γιατί; Μάλλον αυτό το γιατί σας βασανίζει και δεν βρίσκετε μηχανισμό αποσυμπίεσης. Παιδιά της χαράς και της επικοινωνίας, τούτη τη φορά , ανοίξτε δίαυλο ειλικρινά με την ψυχή σας, το μέσα σας.

Καρκίνος 

Εκρηκτικές εξελίξεις στην επίτευξη στόχων. Αναστάτωση σε φίλους και ομάδες. Τι γίνεται εκεί; Σίγουρα κάτι συμβαίνει. Μια καλή εκτόνωση θα ήταν να βάλετε έναν ανώτερο στόχο και να δουλέψετε προς την επίτευξή του με μια συλλογικότητα ή  με φίλους. Αναβολές και αργοπορίες στα έσοδα συντρόφου.

Λέων 

Τι κι αν είναι καλοκαίρι και τα γενέθλιά σας. Έχετε φουλ ενέργεια, πολλή φωτιά και έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε, όπου δείτε ευκαιρίες. Ευνοείστε από αυτή τη δράση και την κινητικότητα σε όλα τα κομμάτια της δημόσιας εικόνας σας, είτε αφορά στο γάμο, στην καριέρα, στην κοινωνική προβολή. Είστε η επιβεβαίωση του “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο”.

Παρθένος

Αναγνωρίζετε την ώθηση, την οποία έχετε στα χέρια σας.  Έχετε θέσει  στόχο να διευρύνετε τον ορίζοντα και να κάνετε θαύματα. Και αυτή τη φορά, περιορίστε το φανατισμό και την κριτική προς τους άλλους.  “Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα. Με παρέα θα πας πιο μακριά.” Φιλοσοφία, διεύρυνση, εξέλιξη.

Ζυγός

Πυροτεχνήματα στο κρεβάτι. Πυροτεχνήματα και στο λογαριασμό της τράπεζας; Δώστε μεγάλη προσοχή και λειτουργείστε με σύνεση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά κοινούς λογαριασμούς και επενδύσεις. Κινήσεις επιβεβαίωσης και χειρισμού μέσω σεξ και χρημάτων. Συγκέντρωση, συνειδητότητα, εκτόνωση δημιουργική, όχι λόγω ανασφάλειας.

Σκορπιός

Χρησιμοποιείστε τη γοητεία και το μαγνητισμό για διπλωματικούς λόγους. Θα σας χρειαστεί στην αναστάτωση, η οποία έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αισθάνεσθε ότι βάλλεσθε. Εκρήξεις στο άμεσο περιβάλλον. Για να μη μείνετε… στήλη άλατος, κάντε “ελεγχόμενες” τις εκρήξεις. Συμβιβασμός, συνεργασία.

Τοξότης 

Ευκαιρία μέσα από τη δουλειά, την υγεία, την καθημερινότητα, να απογειώσετε μια δράση. Όχι μόνο θα δώσει άλλο νόημα στη ζωή σας, αλλά θα αισθανθείτε ότι σας έχουν επιλέξει για να προσφέρετε στους άλλους. Να η ευκαιρία! Και εσείς θα έχετε την επιλογή να εκτονωθείτε δημιουργικά, συνειδητά, παρά… ψυχοσωματικά.

Αιγόκερως

Κεραυνοβόλος έρωτας ή ανατροπή στα ερωτικά! Δημιουργία αυθεντική, εκκεντρική, πρωτότυπη! Ενέργεια και δράση με σκοπό το παιχνίδι, τις διακοπές, την καλοπέραση, την άθληση. Εκφραστείτε με αλήθεια, γνησιότητα, με τρόπο ασυμβίβαστο. Βάλτε πειραματισμό και αλλαγή και θα αισθανθείτε απελευθέρωση.

Υδροχόος

Αναστάτωση και αλλαγές στο σπίτι, προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές. “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”, που λέει και το τραγούδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αλλαγή και στα επαγγελματικά ή μήπως είναι μια μεγάλη ευκαιρία; Προκαλεί αστάθεια και αβεβαιότητα η αποτίναξη δεσμών. Σύγκρουση, αναθεώρηση.

Ιχθύες

Το μυαλό σας παίρνει φωτιά. Επικοινωνία, συναλλαγές, πολλά συμβαίνουν και αλλάζουν γύρω σας. Ευκαιρία για μια σημαντική αλλαγή, την εφαρμογή μιας νέας και πρωτότυπης τεχνολογίας στην καθημερινότητά σας. Προσοχή στην οδήγηση ή/και στο μεταφορικό σας μέσο. Αμφισβήτηση, επανάσταση, αιφνιδιασμός.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα