Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/7 έως 24/7

ASTROTEAM GUEST
14/07/2022

Κριός

Παρατηρείτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφουγκράζεστε μια εσωτερική παρόρμηση, σε θέματα κατοικίας, ρίζες, γονεϊκά πρότυπα, ψυχανάλυση. Και αυτό, είτε απολαμβάνετε τη βεράντα στο πατρικό σας, με τη μαμά και παγωμένη λεμονάδα, είτε την αρμονία στο σπίτι σας, βάζοντας διακοσμητικές πινελιές …

Ταύρος

Αναζητάτε την ομορφιά στις μετακινήσεις, στο άμεσο και οικείο περιβάλλον σας, στις… “εξωσχολικές” δραστηριότητες. Έχετε ανάγκη τη σύνδεση, την επικοινωνία και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος. “Ομορφαίνεις τη ζωή μου, όταν βρίσκεσαι μαζί μου!” και εσείς το νιώθετε… πρώτο χέρι!

Δίδυμοι

Φροντίδα σε έσοδα-έξοδα, οικονομικός σχεδιασμός, επενδύσεις και διαπραγματεύσεις. Επικοινωνιακός και παιχνιδιάρης, ‘το έχετε’, αρκεί να μην κολλήσετε, τα παίξετε όλα στο “ζερό” και ξεμείνετε… Ευγνωμοσύνη, εύνοια σε ό,τι αφορά σε στόχους και ομάδες. Μέσα σας, όμως, ένταση…

Καρκίνος

Αγαπησιάρης και χαδιάρης από κούνια. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι και όλα καλά και άγια. Μπορείτε να γίνετε ο ειρηνοποιός στις διαφορές των άλλων. Όμως, από το κόλλημα, “αν δε γίνει το δικό μου”, από τη διεκδίκηση πλαγίως και ανάποδα, -σαν να λέμε κάβουρας-, από την πειθώ με εμμονή και παρόρμηση, ποιος θα μας γλυτώσει;

Λέων

Μιλάτε από καρδιάς και η καρδιά σας εκφράζεται, γιατί έχει φωνή. Τώρα ενσωματώστε και την αντικειμενικότητα και τη συγκέντρωση σε όλα αυτά τα οποία επιθυμείτε να επιλύσετε. Στηρίζετε τους ανθρώπους που χρειάζεται οικονομικά ή συναισθηματικά, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται κυριολεκτικά θυσία.

Παρθένος

Απολαμβάνετε τη στήριξη των φίλων, είτε το βλέπετε, είτε όχι. Ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς του δέντρου της φιλίας και της ζωής, το οποίο καλλιεργείτε και φροντίζετε τόσο πιστά χρόνια. Ανάγκη να παρατηρήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας. Κάντε το με το χέρι στην καρδιά, μη βιαστείτε να μιλήσετε. Αφήστε την κριτική για μια άλλη φορά.

Ζυγός

Ευνοείστε σε θέματα δουλειάς, οικονομικών, δημοσίων σχέσεων, είτε αυτό μεταφράζεται σε περισσότερα χρήματα, είτε σε βελτίωση σχέσεων. Το φίλτρο της ομορφιάς, του μαγνητισμού και της γοητείας το κατέχετε και οι άλλοι το αναγνωρίζουν. Καλή περίοδος για να θέσετε στόχους και να τους συζητήσετε με φίλους. Προσοχή σε έρωτες στη δουλειά.

Σκορπιός

Ακούστε το μικρή πατρίδα του Θηβαίου “Δεν έκανα ταξίδια μακρινά/ Ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει”. Είτε ταξιδέψετε, είτε όχι, η συνειδητότητα αλλάζει. Κινητοποίηση, σχεδιασμός, πλάνα, αεροπλάνα και βαπόρια όλα στα χέρια σας για να βελτιώσετε , όχι το μέλλον, αλλά, τη σύνδεση με το παρόν.

Τοξότης

Ιδέες, επικοινωνία, διάλογος, ακούω, όχι μόνο “λέω τα δικά μου”. Καλείσθε τώρα να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα, λατρεμένα πλάσματα της περιπέτειας και της εξέλιξης! Αυτό είναι η ψυχολογική εξέλιξη. Κάτω από τον άνθρακα θα βρείτε το διαμάντι. Και μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε ό,τι ο νους βάλει. Δάσκαλοι ήσασταν, είστε και θα είστε πάντα.

Αιγόκερως

Αλλαγές και προκλήσεις στην επικοινωνία. Έχετε τώρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα να κλείσετε όποιες διενέξεις και εχθρότητες και να συνυπάρξετε χαρούμενα με όλους. Επίσης, εύνοια σε θέματα που αφορούν σε οικονομία και ψυχολογία. Ακόμα και τις πιο σκοτεινές σκέψεις, έχετε το αβαντάζ να τις επιβληθείτε.

Υδροχόος

Ευνοείστε σε διαπραγματεύσεις. Ευνοείστε και από τη σκέψη των άλλων, δίνει μια άλλη ματιά στα δικά σας θέματα -δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Ευνοείστε και στον χώρο της εργασίας, από συναδέλφους ή/και τον εργοδότη και αυτό μπορεί να φανεί στο πορτοφόλι. Προσοχή σε υπερφαγία σε γλυκά και χάπια!!!

Ιχθύες

Ανάγκη για δημιουργικότητα, διασκέδαση, παιχνίδι, χαρά. Ωστόσο, όχι μόνο… Επικοινωνία με συνεργάτες και συναδέλφους στο χώρο της δουλειάς. Ακονίστε την κριτική σας ικανότητα και εκφραστείτε με αντικειμενικότητα, και όχι με εμπάθεια. Έννοια και -πιθανόν- τρέξιμο για την υγεία και τα κατοικίδια.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα