Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11/7 έως 17/7

ASTROTEAM GUEST
09/07/2022

Κριός

Αποκαλύψεις, έμφαση και αλλαγές σε θέματα καριέρας. Πιθανόν μία στοχοθεσία που κάνατε για τη νέα χρονιά να παίρνει σάρκα και οστά. Λίγη προσοχή στα πολλά έξοδα που τρέχουν επειδή ίσως ο οικονομικός τομέας να είναι ο μόνος που δεν πάει εξαιρετικά αυτή την περίοδο για εσάς.

Ταύρος

Έχετε εύνοια στα οικονομικά και ευτυχώς αποφεύγετε τις σπατάλες, τις οικονομικές αλλά και τις συναισθηματικές. Αν αποφύγετε και τα νεύρα θα μάθετε ό,τι δεν έχετε μάθει έως τώρα. Ίσως ταξιδέψετε σε ξένη γη ή έχετε κάποια αποκάλυψη με θέματα που εκκρεμούν και είναι από το εξωτερικό ή αφορούν την ανώτερη μόρφωση.

Δίδυμοι

Ας μην πρωτοτυπήσουμε και ας μιλήσουμε για ακόμη μία φορά για το χρήμα, τα έξοδα, τις σπατάλες αλλά και τις επενδύσεις. Και φυσικά επειδή η υλική πραγματικότητα είναι ένα με την πνευματική και τη συναισθηματική, επιτέλους θα πέσει φως σε ό,τι μοιράζεστε συναισθηματικά και υλικοτεχνικά, με το έτερον ήμισυ, με τον/τη συνεργάτη με την τράπεζα, με τους άλλους. Εκφράζετε και μία συγκρατημένη γοητεία αλλά έχετε τη δύναμη να συγκρατήσετε το συναίσθημα που βράζει μέσα σας. Υπάρχει λόγος.

Καρκίνος

Αποκαλύψεις και μεταμορφώσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας. Έχετε αναπτύξει κάποιο εμμονικό συναίσθημα; Θέλετε να ελέγχετε τους Άλλους; Ή μήπως οι Άλλοι σας ελέγχουν μέσω της αγάπης; Τίποτα δε θα είναι όπως παλιά πια, θα λάβετε και μια μικρή επιβράβευση από την επόμενη εβδομάδα, το καλοκαίρι σας φέρεται γλυκά.

Λέων

Επιτέλους βγαίνει αποτέλεσμα από την καινούρια ρουτίνα που είχατε ακολουθήσει τους τελευταίους μήνες, από τη νέα δουλειά, τις νέες διατροφικές συνήθειες, το κατοικίδιο του υιοθετήσατε, το νέο πρόγραμμα γυμναστικής που ξεκινήσατε με το νέο έτος. Τι ωραιότερο απ’ το να βλέπετε επιτέλους απτά αποτελέσματα σε μία προσπάθεια; Και πόσο γλυκό το να ερωτεύεστε κάποιο άτομο από την παρέα σας αλλά χωρίς το drama που άλλες φορές συνηθίζατε.

Παρθένος

Θέμα εβδομάδας: Εγώ και οι παρέες μου! Έχετε αλλάξει πολύ και ειδικά αυτή την εβδομάδα θα δείτε μία μεταμορφωτική αποκαλυπτική ενέργεια σε ό,τι αφορά τον τρόπο που εκφράζεστε, δημιουργείτε και ερωτεύεστε. Επίσης φως πέφτει στη σχέση με τα παιδιά σας. Η καριέρα σας πάει καλά και αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό.

Ζυγός

Έχετε μάθει πλέον να εκφράζετε τα συναισθήματά σας συγκρατημένα και να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας χωρίς σπατάλες. Το focus τώρα είναι στην οικιακή ζωή την οποία επιτέλους αλλάζετε όπως θέλετε αν σας αφήσει η οικογένειά σας και δε σας ελέγξει με τον τρόπο που γνωρίζει. Αφυπνίζεστε όμως και αυτό που αρέσει.

Σκορπιός

Ανατροπή ή βαθιά αναγκαία αλλαγή σε ό,τι ξεκινήσατε να μαθαίνετε το τελευταίο εξάμηνο. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά και θα μάθετε κι άλλα. Πιθανόν να λυθεί και ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σας με τα αδέρφια σας. Προσοχή σε παθιασμένους έρωτες και παραπλανητικό σεξ. Από τη μία είναι το στοιχείο σας, από την άλλη είστε προσεκτικά παιδιά.

Τοξότης

Φως στα οικονομικά σας και αναγκαίες αλλαγές που επιτέλους έρχονται να κλείσουν έναν παλιό οικονομικό κύκλο. Αλλαγή στις πηγές εισοδήματος ή αλλαγή στο ίδιο το εισόδημα; Εύνοια στις σχέσεις και τις συνεργασίες αρκεί να επιδείξετε νηφαλιότητα και όχι τη γνωστή σας υπερβολή.

Αιγόκερως

«Λάμπω απ’ τη χαρά μου – Λάμπω όταν σε βλέπω.» Και λάμπετε και αλλάζετε αγαπητοί αιγόκεροι. Και ταυτόχρονα υπάρχει κινητικότητα στο ερωτικό και δημιουργικό κομμάτι και εύνοια στη ρουτίνα και καθημερινότητα που τόσο σας νοιάζει. Επίσης, καλύτερες σχέσεις με τα ζωάκια σας.

Υδροχόος

Είστε κουρασμένοι, εξαντλημένοι αλλά αυτή η εβδομάδα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές, δημιουργικές που θα είναι αντίδοτο στην έλλειψη ύπνου. Παρ’ όλα αυτά μιλάμε για μία συνειδησιακή εγρήγορση η οποία λαμβάνει χώρα και δεν πρέπει να την υποτιμήσετε.

Ιχθύες

Κάποιος κύκλος κλείνει με τις παρέες σας και έρχονται στο φως πολλά που νομοτελειακά θα μεταλλάξουν τις σχέσεις σας με άτομα που μοιράζεστε κοινές πεποιθήσεις και στόχους. Μήπως όμως κάτι μεταλλάσσεται και στους ίδιους σας τους στόχους; Η αλλαγή είναι στο αίμα σας όμως, όσο κι αν δεν το πιστεύετε. Καλή τύχη στην οικιακή ή οικογενειακή ζωή αρκεί να μη χαωθείτε.

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα