Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/6 – 3/7

ASTROTEAM GUEST
25/06/2022

Κριός

Κι αν το σπίτι σας και η σχέση σας με την οικογένεια είναι ακατάστατα, ανοργάνωτα και χαοτικά λόγω της ενασχόλησης με τα φιλόδοξα σχέδια που καταπιάνεστε, μην αγχώνεστε. Έρχεται η Νέα Σελήνη την Τετάρτη, να σας οργανώσει και να βάλει μία νέα σειρά στην οργάνωση των εσωτερικών υποθέσεων και του σπιτιού σας. Το Σαββατοκύριακο σας υπενθυμίζει τη δύναμη που έχετε μέσα σας για να κατακτήσετε τα όνειρα που αφορούν την καριέρα σας.

Ταύρος

Από τη μία ξεκινάτε να μαθαίνετε κάτι καινούριο, το οποίο γεμίζει το πρόγραμμά σας και σας κρατάει busy. Από την άλλη η εβδομάδα προσφέρεται για ενδοσκόπηση, περισυλλογή και εσωτερίκευση. Ένας διαλογισμός ή μία προσευχή μπορεί να σας αποκαλύψει κάτι που χρειαζόσασταν καιρό ή ενδεχομένως οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες σας να γίνονται όλο και πιο βοηθητικές.

Δίδυμοι

Δώστε περισσότερη φροντίδα στα οικονομικά σας, ή συντάξτε ένα σχέδιο δράσης για εξοικονόμηση χρημάτων ή εύρεση νέων εσόδων. Ο Κρόνος σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη σας, Έρμη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και συμβολίζει το μυαλό σας. Οι έξυπνες ιδέες, επιτέλους, μπορούν να υλοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. Πιθανόν να σας βοηθήσουν σε αυτό καλοί σας φίλοι, ομάδες στις οποίες ανήκετε ή ακόμη και συνάδελφοι.

Καρκίνος

Χρόνια σας Πολλά με μία Νέα Σελήνη ακριβώς πάνω σας, να σας φωτίζει και να ας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και δράσεις. Σκεφτείτε κάτι το οποίο θέλετε να κάνετε πραγματικότητα αυτή την Τετάρτη και πιθανότατα το Σύμπαν να συνωμοτήσει για να το καταφέρετε. Πιθανόν να αφορά την καριέρα και το θεαθήναι· δεν είναι μόνο οι Λέοντες παιδιά του φαίνεσθαι. Πιθανόν να αφορά τις σχέσεις σας οι οποίες μεταλλάσσονται· δεν είναι μόνο οι Ζυγοί παιδιά των σχέσεων.

Λέων

Πρόβα τζενεράλε αυτό το φεγγάρι της Τετάρτης, για να φυτέψετε τους καρπούς τους οποίους θα θερίσετε όταν έρθει η σαιζόν του ζωδίου σας τον επόμενο μήνα. Καλείστε να είστε πιο low profile αυτή την εβδομάδα, οι ενέργειες δρούνε πιο εσωτερικά μέσα σας. Έχετε όμως σχέδιο δράσης για την επόμενη περιπέτεια, το επόμενο ταξίδι, μεταφορικά ή κυριολεκτικά.

Παρθένος

Ένας νέος κύκλος γνωριμιών ξεκινά, που υποστηρίζεται από την ενσυναίσθηση και τη φροντίδα που δείχνετε σε αγαπημένα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντός σας. Ό,τι μοιράζεστε, σας μοιράζει και χαρές, πιθανόν και χρήματα. Αυτό είναι το μήνυμα του Δία από το 8ο ηλιακό σας σπίτι, που επεκτείνει την ενέργεια της Νέας Σελήνης.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα σας θυμίζει ότι τα όνειρα δεν πάνε διακοπές το καλοκαίρι, κι ας αφορούν την καριέρα, τις φιλοδοξίες ακόμη και το στάτους σας. Μην ντρέπεστε να παραδεχτείτε ότι έχετε μεγάλες προσδοκίες, το αξίζετε και τώρα είναι καιρός να το βάλετε στόχο. Πιθανόν μία σχέση ή συνεργασία ή ένας άνθρωπος που αγαπάτε να σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε ή και να λήξετε παλιά τραύματα και δράματα.

Σκορπιός

Ετοιμάζεστε για ταξίδι, πιθανόν και στο εξωτερικό; Ιδανική περίοδος για την οργάνωσή του είναι αυτή η εβδομάδα. Ιδανική περίοδος είναι επίσης, εάν νιώθετε ένα αίσθημα κενού και αποξένωσης με τον τόπο στον οποίο βρίσκεστε, να οργανώσετε ένα σχέδιο …μετανάστευσης. Πολλά έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό μέσα σας και η ρουτίνα και η καθημερινότητα μπουστάρονται έτσι ώστε να πάρετε δύναμη και να οργανώσετε την επόμενη μετάλλαξη.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα επενδύετε σε κάποια πρόσωπα ή σκέφτεστε τί προσφέρετε σε αυτά για να αξίζετε την επένδυση που κάνουν στο πρόσωπό σας. Αυτό μπορεί να αφορά το ξεκίνημα μίας σχέσης ή ενός κοινού επιχειρηματικού πλάνου με κάποιον συνέταιρο. Δε σας κρύβω όμως ότι ο ερωτισμός είναι στα ύψη και αυτή την εβδομάδα, οπότε μάλλον προς σχέση σας κόβω.

Αιγόκερως

Ξεκάθαρα βάλατε στόχο να ξεκινήσετε μία νέα σχέση αυτή την εβδομάδα. Είτε πρόκειται για ερωτική είτε για επαγγελματική είτε για οποιασδήποτε μορφής σχετίζεσθαι. Το σχετίζεσθαι όμως αυτό αφορά και το σπίτι σας. Αφορά και τον έλεγχο πάνω στον εαυτό αν όχι στους άλλους, τον έλεγχο που σας ασκεί η οικογένειά σας ή που ασκείτε εσείς, την κρυμμένη σας δύναμη την οποία στρέφετε ακόμη μια φορά προς την προσωπική σας μεταμόρφωση.

Υδροχόος

Υδροχόοι αν πιστεύετε ότι ο δρόμος προς μία καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση είναι οι περιοριστικές δίαιτες και η εξαντλητική γυμναστική να σας θυμίσω ότι είστε εναλλακτικά και διαφορετικά άτομα και δεν μπορείτε να περιοριστείτε σε ό,τι κάνει η μάζα για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Νους υγιής εν σώματι υγιεί λοιπόν, με θετικές σκέψεις, αυτοφροντίδα και πιθανόν κάτι αισιόδοξο που μαθαίνετε- ένα χαρούμενο νέο.

Ιχθύες

Καλλιτεχνικά ξεκινήματα και δημιουργικότητα στο ζενίθ αυτή την εβδομάδα. Έχετε εύνοια στα χρήματα και αυτό βοηθά την υλοποίηση των project. Τί νέο έργο ετοιμάζετε; Μήπως αυτό έχει να κάνει με τη φροντίδα και την υποστήριξη που δίνετε στα παιδιά σας ή σας δίνουν πίσω εκείνα; Άλλωστε ό,τι δίνεις παίρνεις και αυτό ισχύει και για τον έρωτα που είναι στα φόρτε του αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται κι ένα νέο φλερτ.

 

Από την Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα