Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20/6 έως 26/6

ASTROTEAM GUEST
16/06/2022

Κριός

Φως σε θέματα με το σπίτι, την οικογένεια, τους γονείς, αλλά και σε σχέση με τον εαυτό σας. Επανεκτίμηση καταστάσεων, εμπειριών, συνειδητότητα, συνειδητοποιήσεις. Είναι το μέσα σας που θέλει να βγει έξω σας. Ένταση σε θέματα τα οποία αφορούν χρήματα, σχέσεις, έσοδα.

Ταύρος

Επίκεντρο η επικοινωνία, η ξεκάθαρη επικοινωνία, με φίλους, με γνωστούς και οικείους. Ακούστε τί λένε οι άλλοι, κάτι σας λένε. Ένταση, πάθος, ενέργεια και σεξουαλικότητα στο κόκκινο. Επιτέλους και συναίσθημα στην επικοινωνία. Έχετε πάρει τα βουνά… και τις θάλασσες μαζί!

Δίδυμοι

Σχέσεις, απολαύσεις, χρήματα, σκέψεις για επενδύσεις, όλα με κοινό παρονομαστή τον έλεγχο. Και καθώς το έχετε με την επικοινωνία και είστε η ψυχή της παρέας, βάζετε και ένα «touch» ασφάλειας και αξίας στο κομμάτι του «τι λέω;» και «ακούω τι λέω;» . Έλκετε και έλκεστε!

Καρκίνος

Όχι μόνο για τον επόμενο μήνα, άλλα και για όλη τη γενέθλια χρονιά έχετε τη δυνατότητα και την υποχρέωση στον εαυτό σας να τα θέλετε και να τα διεκδικήσετε όλα. Ασχολείστε με τον εαυτό σας και καλά κάνετε. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και καλύψτε τις ανάγκες σας.

Λέων

Ανταμοιβή ηθική και οικονομική για όλα όσα σκληρά εργαστήκατε. Αν δεν είναι μόνο οι δραστηριότητες με φίλους ή το εκτόπισμά σας στα σόσιαλ, είναι πιθανό να έχετε μια ευκαιρία να εμπνεύσετε μία κοινότητα και εκεί να ξεχωρίσετε. Και βαθιά μέσα σας νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε κύκλους.

Παρθένος

Εκτός από φιλίες, ομάδες και κοινότητες, βασική σας ασχολία να βρείτε τον εαυτό σας και να βάλετε στόχους για το επόμενο διάστημα. Ανοίγουν οι ορίζοντες! Και εσείς οφείλετε να πάτε διακοπές και όχι μόνο να εξ-υπηρετείτε τους άλλους. Έσοδα έρχονται με πολλούς τρόπους.

Ζυγός

Καριέρα, δημόσια εικόνα, κοινωνική φήμη, γονείς. Κάντε διορθωτικές κινήσεις με θέμα «το λαμπρό σας μέλλον». Ηθική και διπλωματία, γιατί εσείς μπορείτε. Ψυχολογική, συναισθηματική και οικονομική στοχοθεσία και εξέλιξη. Well done!

Σκορπιός

Έχετε μπει σε «λειτουργία πτήσης» κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ταξίδια, γνώση, αναζήτηση και περιπέτεια και εμπειρίες αποσπούν το ενδιαφέρον σας. Βάζετε στόχο να ανοίξετε τα φτερά σας, να εκφράσετε την αγάπη, τη σεξουαλικότητα, την αφοσίωση. Προσπαθώντας να κατανοήσετε τον εαυτό σας, κατανοείτε καλύτερα τους άλλους.

Τοξότης

Ευνοείστε σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας, οργάνωσης, γενικά σε ό,τι αφορά το πρακτικό κομμάτι της ζωής. Σχέσεις και χρήματα στο τραπέζι. Αφήστε την επιπολαιότητα στην άκρη, δουλέψτε με στρατηγική και προσέχετε τις κινήσεις σας, μη βρεθείτε προ απροόπτου.

Αιγόκερως

«Έρωτας είναι θαρρώ!» Αισθάνεστε ερωτισμό και σεξουαλικότητα. Εεεε, χαρείτε το, απολαύστε το, διασκεδάστε το! Σίγουρα το κομμάτι σχέσεις και συνεργασίες υπό εξέτασιν. Αν ζορίζεστε, ζητήστε βοήθεια, όλοι το κάνουμε. Ακόμα και αν εκδηλωθεί με τη μορφή προστριβής ή διαμάχης, θα σας πάει παραπέρα.

Υδροχόος

Ένταση στο σπίτι, με οικογένεια, γονείς. Και φουλ εργασία… και χαρά; «Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το». Μπαίνετε σε mode «να εξυπηρετήσω», «να προσφέρω», «να οργανωθώ», «να οργανώσω», «να ασχοληθώ με τα μικρά, τα καθημερινά, τα κατοικίδια».

Ιχθύες

Περίοδος διασκέδασης και αναψυχής! Είστε ήδη σε διακοπές, με το μυαλό σίγουρα, αν όχι και με το σώμα. Προτεραιότητα είναι να είστε καλά, να περνάτε καλά. Επικοινωνήστε το και εμπνεύστε τους άλλους. Σημαντικό να βρείτε τον εαυτό σας μέσα από δημιουργικότητα, έρωτα, παιδιά.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα