Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/6 έως 19/6

ASTROTEAM GUEST
11/06/2022

Κριός

Έχετε πολλά να ακούσετε και πολλά να πείτε. Πιθανόν να αφορούν ό,τι γίνεται παρασκηνιακά αυτή την περίοδο και δε σας αφήνει να ηρεμήσετε. Στερείστε τις κοινωνικές συναναστροφές χάριν της ενδοσκόπησης που καλείστε να κάνετε; Να ξέρετε ότι σας κάνει πολύ καλό.

Ταύρος

Για ακόμα μια φορά οι επενδύσεις είναι το θέμα αυτής της εβδομάδας. Είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές. Οι φίλοι σας είναι σύμμαχοι ή πηγές απογοητεύσεων; Σταθερή αξία η καριέρα σας την οποία χτίζετε αργά και σταθερά.

Δίδυμος

Εγώ και οι Άλλοι ή οι Άλλοι και Εγώ; Ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ταυτόχρονα όμως, μια μεγάλη ανακούφιση. Προσπαθείτε πιθανόν να ξεδώσετε λόγω της εσωτερικής έντασης που βιώνετε, προσοχή όμως στον τρόπο που εκτίθεστε προς τα έξω.

Καρκίνος

Προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας και τα κατοικίδιά σας. Φροντίστε το σώμα σας και την ψυχή σας. Αν υπάρχει οικονομική στενότητα σε κοινά έσοδα ή σε χρήματα που σας δίνουν ή μοιράζεστε, μην ανησυχείτε. Εσείς διακοπές θα πάτε και θα δείτε και θάλασσα.

Λέων

Είχατε ξεχάσει τη χαρά, τη διασκέδαση και το φλερτ; Καιρός να θυμηθείτε τι σημαίνει να είσαι λιοντάρι. Τα προβλήματα με τους σημαντικούς Άλλους της ζωής σας παραμένουν, αλλά πλέον μπαίνουν σημαντικά θεμέλια στο να ξεκαθαρίσουν. Προσοχή όμως σε ό,τι μοιράζεστε με αυτούς του Άλλους και μείνετε μακριά από δάνεια.

Παρθένος

Αγαπητές Παρθένοι μία εβδομάδα ακόμη υπομονή. Μπορεί ο τομέας της καριέρας να είναι στο προσκήνιο αλλά να που συνάμα αναδύονται θέματα με την οικογένεια, τους γονείς σας και το σπίτι σας. Μήπως όμως όλα ξεκινάνε από τη σχέση σας; Μπέρδεμα. Αλλά έρχεται το ξεκαθάρισμα που θα σας θεραπεύσει. Κρατείστε όμως δυνάμεις για να μην πάθετε υπερκόπωση.

Ζυγός

Το νόημα της ζωής το βρίσκεις στη διαρκή μετακίνηση και μάθηση. Αν έχετε πάψει να χαίρεστε το τελευταίο διάστημα θα ξαναχαρείτε και πιθανόν ακόμη και να (ξανα)ερωτευτείτε. Έχετε έμπνευση στη ρουτίνα και την καθημερινότητα, πιθανόν όμως και μία εξασθένηση δική σας ή των κατοικίδιών σας.

Σκορπιός

Διερωτάσθε πόσα εισπράττετε αλλά ξέρετε πόσα αξίζετε; Η σωτηρία εδώ από αυτές τις συνηθισμένες για εσάς προκλήσεις αλλά και από τις ευθύνες που έχετε φορτωθεί από το σπίτι σας, δεν είναι άλλη από τη δημιουργικότητα, την καλλιτεχνική έμπνευση, τη διασκέδαση και τον έρωτα. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε.

Τοξότης

Όλα τα φώτα πάνω σας αυτή την εβδομάδα. Και αν έχουν περιοριστεί οι μετακινήσεις σας, μη στενοχωριέστε. Σας αποζημιώνει το Σύμπαν με ουσιαστικές συζητήσεις με συντρόφους και συνεργάτες που καταλήγουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές μπορούμε να ταξιδεύουμε και με το μυαλό.

Αιγόκερως

Καιρός είναι να ασχοληθείτε και με την ψυχική σας υγεία τώρα που τα οικονομικά σας είναι σχετικά περιορισμένα. Ίσως τελικά εκεί είναι η λύση και όχι σε έναν φαύλο κύκλο παραπλανητικών συζητήσεων. Προτιμότερο να συζητήσετε με το αντικείμενο του πόθου σας, επειδή το σενάριο έρωτας παίζει πολύ.

Υδροχόος

Πλέον έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε σε τι σας χρησιμεύουν όλα αυτά τα μαθήματα που έχετε πάρει από το 2020. Το φως πέφτει στους φίλους, στις παρέες και στις ομάδες. Αποκτάτε φωνή απέναντι τους και εκφράζετε ό,τι μάθατε έως τώρα.

Ιχθύες

Ενώ όλη η προσοχή σας έχει περάσει στο στεγαστικό σας, ολοκληρώνεται ένας κύκλος με την καριέρα σας και πιθανόν κάτι που βγάζετε προς τα έξω βρίσκει τη θεραπεία του. Η οδός προς τη θεραπεία όμως δεν είναι πάντα ευχάριστη και ανώδυνη, είναι όμως λυτρωτική.

 

Από την Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα