Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6/6 έως 12/6

ASTROTEAM GUEST
02/06/2022

Κριός

Δύναμη, εύνοια, τύχη, ενέργεια, ζωντάνια, γοητεία, διέγερση, κέφι, ευφορία, πυροτεχνήματα! Το απροσδόκητο… καραδοκεί σε όλα τα επίπεδα. Καθώς το ρίσκο και ο ενθουσιασμός είναι για εσάς “βούτυρο στο ψωμί σας”, διασκεδάστε το, ζήστε το, απολαύστε το!

Ταύρος

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε υλικό, συναισθηματικό, ψυχικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό, σωματικό επίπεδο. Κι αν το τόσο ξαφνικά γεγονότα σας ταράζουν το ζεν, ενσωματώστε στη φιλοσοφία σας τον Ηράκλειτο, ο οποίος είπε: “τα πάντα ρει, τα πάντα χωρεί, ουδέν μένει!”

Δίδυμοι

Ενέργεια σε συλλογικό κομμάτι και αναστατώσεις και εκπλήξεις -όχι απαραίτητα δυσάρεστες! Το παιχνίδι αυτή τη φορά έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, με το παρελθόν. Έχετε μια καλή ευκαιρία να βγάλετε… σκελετούς από την ντουλάπα, και να δείτε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Καρκίνος

“Να η ευκαιρία!” να επιδείξετε τα καλύτερα στοιχεία στα θέματα επάγγελμα και οικογένεια. Να αγκαλιάσετε τις εκπλήξεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, να μεταμορφώσετε όποια σχέση ή συνεργασία δεν… τραβάει, να ονειρευτείτε!

Λέων

Καθώς η καρδιά σας δουλεύει 100% και το μυαλό παίρνει φωτιά, βάζετε στόχους και δημιουργείτε γόνιμο έδαφος για ό,τι έρχεται στη ζωή σας. Είστε στα καλύτερά σας. Εμπνέετε τους άλλους, νιώθετε τη δύναμη, λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει και νιώθετε… βασιλιάς-λιοντάρι!

Παρθένος

Ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη σε ό,τι θεωρείτε ότι αφήσατε πίσω. Και εσείς “κάνετε δουλίτσα”! Σημασία έχει ότι ανακαλύπτετε το νόημα της ζωής μέσα από γεγονότα, ξαφνικά, τα οποία σας βγάζουν από τη δυναμική σας -ρουτίνα, οργάνωση, τετραγωνάκια. “Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά πάνε παντού!”

Ζυγός

Χρήματα, σεξ, χειρισμός, εξουσία, ψυχολογία: σαν να έχετε αλλάξει στο πως αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Έχετε αποκτήσει μια άλλη δυναμική, δεν διαπραγματεύεστε απλά, διεκδικείτε, και σας πάει. Δεν χρειάζεται μόνο να σβήνετε φωτιές, καλό είναι και να ανάβετε. Παρατηρήστε τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Τυχαία; Δε νομίζω!

Σκορπιός

Έχοντας επιβιώσει, βγάλτε “Ζ”, τί μπήκε, τί βγήκε, τί έμαθα, τί έμαθα καλά και τί μπορώ να κάνω καλύτερα; Είμαστε οι επιλογές μας σε ανθρώπους, είμαστε “οι άλλοι”. Τα γεγονότα μιλάνε. Καλά πράγματα συμβαίνουν γύρω σας. Ευκαιρίες δημιουργούνται σε σχέσεις και σε σχέση με χρήματα.

Τοξότης

Επαγγελματικές ευκαιρίες και μέσα από ξαφνικά γεγονότα, τα οποία σας αλλάζουν την καθημερινότητα, εσείς περνάτε καλά. Χαρά και διασκέδαση, ενθουσιασμός και εκπλήξεις, μαγεία και γοητεία. Έχετε πάρει φόρα και σαρώνετε! Να περνάτε ακόμα καλύτερα!

Αιγόκερως

Και εσείς χρειάζεστε ένα διάλειμμα, να βγείτε λίγο από το πρόγραμμα. Διασκέδαση, ευχαρίστηση, κέφι, παιδιά, έρωτας, παιχνίδι, δημιουργικότητα και αποχή από το σκληρό πρόγραμμα, μπορεί να γίνουν παραγωγικός χρόνος! Βρείτε το χρόνο και τον εαυτό σας μέσα στο κομμάτι χαρά και δημιουργία.

Υδροχόος

Βασικά κομμάτια του άξονα σας ταρακουνιούνται: σπίτι, επάγγελμα, εγώ, οι άλλοι. Τί δεσμά καλείστε να σπάσετε, εσείς γνωρίζετε καλύτερα. Τώρα βγαίνουν με διάφορους τρόπους στην επιφάνεια και σας ζητούν την επίλυσή των. Υποσυνείδητο, αντίληψη, πραγματικότητα: σκέψη, συμπεριφορά, πράξεις.

Ιχθύες

Εκπλήξεις και αλλαγές σε επικοινωνία, μεταφορές, αντίληψη, συναλλαγές, πεποιθήσεις. Σαν μετρ του “ελίσσομαι”, ανακαλύπτετε και τον ΄θαυμαστό, καινούριο κόσμο! Απολαμβάνετε τη ζωή και λέτε στους άλλους πόσο τους αγαπάτε. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεστε!

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα