Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 30/5 έως 5/6

ASTROTEAM GUEST
28/05/2022

Κριός

Έχετε και δίνετε πολλή ενέργεια αυτή την περίοδο. Είστε γεμάτοι όρεξη για ζωή και για κάτι νέο. Έχετε πολλή έμπνευση με νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να κάνετε πράξη από την επόμενη εβδομάδα αλλά πρέπει να τις σχεδιάσετε οργανωμένα και με στοχοπροσήλωση από αυτή τη Δευτέρα. Μην παρασέρνεστε από την ορμητικότητα αυτής της περιόδου, είναι τόση όση είναι αρκετή για να σας δώσει το θάρρος, που δε σας λείπει, για να γυρίσετε σελίδα με επινοητικότητα.

Ταύρος

Ομορφαίνετε και μαζί ομορφαίνετε τη ζωή σας και τους γύρω σας με ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά το πιο hot θέμα αυτής της περιόδου: τα οικονομικά και το αίσθημα ασφάλειας. Σε καιρούς …ξηρασίας χρειάζεται να γίνετε επινοητικοί για εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος για να μη στερηθείτε την απόλαυση της ζωής που τόσο εκτιμάτε. Το Σύμπαν όμως είναι με το μέρος σας. Με σύνεση, αργά και σταθερά θα χτίσετε κάτι αυτή την εβδομάδα που μπορεί να σας σώσει στην κυριολεξία σε ό,τι αφορά τον βιοπορισμό σας και την αυτοεκτίμησή σας.

Δίδυμοι

Η περίοδος των εκλείψεων τελειώνει με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αυτή τη Δευτέρα. Καλή εβδομάδα Δίδυμοι με νέα σχέδια, έξυπνες ιδέες όπως μόνο εσείς ξέρετε, αλλά και προσδοκίες που υλοποιούνται και πιάνουν τόπο. Προσέξτε τι σκέφτεστε λοιπόν, επειδή ενδέχεται πολύ σοβαρά να το υλοποιήσετε, καθώς είστε σε διαδικασία δράσης και αποφασιστικότητας.

Καρκίνος

Παιδιά της Σελήνης, επιτέλους αυτή τη Δευτέρα πατιέται το reset button. Η φυσική περιέργεια του ζωδίου των Διδύμων συναντιέται με τη δική σας διαίσθηση, ευαισθησία, πνευματικότητα και εσωτερίκευση. Μόνο για αυτή την εβδομάδα, κρατείστε χαμηλό το προφίλ και ασχοληθείτε με την αυτοφροντίδα σας. Επιβάλλεται όμως να κάνετε νέα σχέδια για να εκμεταλλευτείτε την έμπνευση που έχετε αυτή την περίοδο. Σχέδια που αφορούν την καριέρα σας ή το τι εκπέμπετε προς τα έξω που ευνοείται πολύ πλέον.

Λέων

Ήρθε καιρός για νέους στόχους και για βήματα προς τη δικτύωση για την επίτευξη αυτών των στόχων. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι που δεν έχετε ξαναφανταστεί. Μπορείτε να επανεξετάσετε κάτι με το οποίο έχετε καταπιαστεί στο παρελθόν, κάπου κόλλησε και αφορά την καριέρα σας. Φυσικά αυτή την περίοδο ευνοείστε πολύ στο να πάρετε ρίσκα και να σπάσετε τα ταμπού για να ξεχυθείτε σε νέες περιπέτειες. Επειδή είστε λιοντάρια και έχετε την αυτοπεποίθησή σας σύμμαχο δε σας φοβάμαι για αυτό το ενδεχομένως πρωτοποριακό νέο ξεκίνημα.

Παρθένος

Με το που μπαίνει η νέα εβδομάδα ξεκινάτε να κάνετε νέα σχέδια που αφορούν την καριέρα σας. Στοχοθεσία για να γίνετε και να κάνετε επιτέλους ό,τι έχετε κληθεί να είστε σε αυτή τη ζωή. Μεγάλες ιδέες και μεγάλες προσδοκίες σε αυτούς του τομείς αλλά μιας και είστε Παρθένοι δε χρειάζεται να σας επιστήσω την προσοχή να μην παρεκτρέπεστε αφού ξέρετε να κινείστε με μέτρο καλύτερα από όλον τον ζωδιακό. Παρ’ όλα αυτά βάλτε τους σπόρους αυτή την εβδομάδα αλλά μη βιαστείτε να προχωρήσετε στην υλοποίησή τους. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας που θα έχει πάρει λίγο μπρος ο έως τώρα ανάδρομος Ερμής.

Ζυγός

Σαν να παίζει το Σύμπαν παιχνίδια με τη φύση του ζωδίου σας και ενεργοποιεί και αυτή την εβδομάδα ό,τι αφορά τους Άλλους. Και δε μιλάμε προφανώς μόνο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες που έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά αυτή την περίοδο αλλά κυρίως για το τι κάνετε εσείς εκεί έξω, στο εξωτερικό, στο πανεπιστήμιο, το πως αναπτύσσεστε πνευματικά, το πως εξελίσσεστε, το τι μαθαίνετε και το πως εκφράζεστε. Ήρθε η ώρα, αν δεν έχει έρθει ακόμη, να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες! Πάρτε το ρίσκο και σπάστε τα όρια.

Σκορπιός

Τί μοιράζεστε με τους Άλλους; Τι δίνετε εσείς και τι παίρνετε; Πρόκειται για χρήματα, σεξ, αξίες ή εμπειρίες; Χρειάζεστε μία νέα στρατηγική και πιθανόν μία νέα συμφωνία, ένα νέο ξεκίνημα για να θεσπίσετε ένα ισότιμο συμβόλαιο με τους ανθρώπους που συνυπάρχετε. Αινιγματική αυτή η περίοδος όσο και εσείς. Είναι και μεταβατική όμως, καθώς το πεδίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει, ειδικά από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Τοξότης

Δεν ξέρω τι έχετε να πείτε εσείς αλλά εγώ βλέποντας το πλανητικό γίγνεσθαι αυτή την εβδομάδα λέω έρωτα. Τώρα αν είναι η δημιουργία μίας σχέσης από έναν ήδη γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες έρωτα ή μίας νέας συνεργασίας, προϊόν της δικής σας γόνιμης δημιουργικότητας, έχει να κάνει με την προσωπική σας ιστορία και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Εγώ σας εύχομαι καλή αρχή και πιθανόν ακόμη και καλούς…απογόνους (όπου βλέπετε απογόνους βάλτε πρότζεκτ, επιχείρηση, καλλιτεχνικό δημιούργημα).

Αιγόκερως

Εμπνεόμενοι από την προσωπική σας ανάγκη για χαρά επαναξιολογείτε τη ρουτίνα σας, τον τρόπο που τρέφεστε ή βάζετε υγιή όρια στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ίσως όμως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε μία νέα δουλειά, βασισμένοι σε μία ανάγκη σας να εκφράζεστε καλύτερα μέσω της εργασίας σας ή στην καθόλου ευκαταφρόνητη ανάγκη για …διασκέδαση. Ακόμη και εσείς οι τόσο συνδεδεμένοι με τη παραγωγή έργου, δικαιούστε να χαίρεστε και να περνάτε καλά και η σκέψη σας πλέον τον τελευταίο καιρό είναι κυρίως σε αυτό.

Υδροχόος

Ευκαιρία για μία νέα ερωτική ιστορία με τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας. Ευκαιρία για διασκέδαση και αυτοέκφραση και πιθανόν για μοίρασμα εμπειριών με άλλα άτομα. Μιλάτε πλέον από την καρδιά σας και επικοινωνείτε τα θέλω σας και τις ανάγκες σας και αυτό σας κάνει αρεστούς. Ξεκινάτε με όρεξη ένα νέο σχέδιο το οποίο είναι είτε καλλιτεχνικό είτε επιχειρηματικό. Κανείς πλέον δεν μπορεί να λογοκρίνει αυτά που σκέφτεστε είτε αφορούν τα σχέδια για το μέλλον σας είτε τον τρόπο που επεξεργάζεστε τις αναμνήσεις του μακρινού παρελθόντος.

Ιχθύες

Μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου στον οποίο ζείτε; Θα έρθει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο να τον μοιραστεί μαζί σας ή θα ξεκινήσετε μία προσπάθεια για θεραπεία του ψυχικού σας κόσμου; Ένα νέο κεφάλαιο αδιαμφισβήτητα για ό,τι αποκαλείτε «σπίτι» και μία υπενθύμιση ότι τα φαινόμενα απατούν ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο περίγυρός σας αλλά και με τον τρόπο που εσείς οι ίδιοι σκέφτεστε. Επιτρέψτε στους άλλους ή και στον εαυτό σας να σας εκπλήξουν λοιπόν.

 

Από την Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα