Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 05/6 έως 11/6

ASTROTEAM GUEST
03/06/2021

Αρχίζει μια εβδομάδα που θα απαιτήσει πάλι την υπομονή μας! Το μεγάλο γεγονός της είναι η Νέα σελήνη-έκλειψη, που θα λάβει χώρα στις 10 Ιουνίου στην 19η μοίρα των Διδύμων, στον άξονα Διδύμων Τοξότη.
Είναι Ηλιακή έκλειψη που σημαίνει ότι ο επηρεασμός της θα είναι κυρίως στα πρακτικά θέματα της ζωής μας.
Αφορά κυρίως τον μεταβλητό σταυρό Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς που έχουν πλανήτες ακριβώς και κοντά στην 19η μοίρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι η ενέργεια μιας έκλειψης αφορά όλους μας, λίγο ή πολύ, ανάλογα με το που λαμβάνει χώρα μέσα στον χάρτη μας. Συμμετοχή έχει και ο Ερμής. Θα απαιτηθεί προσοχή στις μετακινήσεις μας, στην επικοινωνία μας, στα μικρά παιδιά και στα μικρά ζώα.
Ο Ποσειδώνας καραδοκεί από την 23η μοίρα των Ιχθύων κοντά στην έκλειψη, που θα μας αναγκάσει να αναρωτηθούμε τελικά τι είναι αλήθεια και τι ψέμα; Και είναι πολύ πιθανό η έκλειψη να ρίξει το πέπλο και να αποκαλυφθεί η αλήθεια… 11 Ιουνίου ο Άρης περνάει στον Λέοντα θα γίνουμε πιο φλογεροί, ερωτικοί αλλά και ριψοκίνδυνοι, η δράση μας θα αυξηθεί, θα χρειαστεί όμως να είμαστε προσεκτικοί, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέναντι από τον Υδροχόο καραδοκεί ο Κρόνος, που απαιτεί από εμάς σωφροσύνη.

Αναλυτικότερα….

ΚΡΙΟΣ

Επιθυμία για γνώση και σπουδές, για ταξίδια και επικοινωνία, ανάγκη να επικοινωνήσετε με τα αδέρφια σας και τον στενό φιλικό περίγυρο, η επικοινωνία σας και ο τρόπος που το κάνετε, σκέψεις που αφορούν το μεταφορικό σας μέσο, θα αναδείξει για εσάς η Νέα σελήνη. Ο τρόπος σκέψης θα επηρεαστεί. Ίσως αλλάξετε την οπτική σας για μια κατάσταση στην ζωή σας. Ό,τι είναι περιττό στο μυαλό σας η έκλειψη θα το διώξει μακριά, έτσι ώστε να σας ανοίξει το πεδίο και μαζί νέους ορίζοντες να προχωρήσετε πιο στοχευμένα στο μέλλον. Να είστε όμως προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και στην επικοινωνία σας αυτές τις μέρες και να μην βιάζεστε.
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να προσέχετε την συμπεριφορά σας προς τους άλλους, με τους συνεργάτες αλλά και με τον σύντροφό, γιατί θα έχετε την τάση να ελέγξετε άτομα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Δεν είναι εβδομάδα που θα ευνοηθούν οι σχέσεις μέσα στην πατρική οικογένεια και καλό θα ήταν να μην διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα σας ή τα θέλω σας. Προσέξτε τις σχέσεις με τους γονείς.
Τα οικονομικά παραμένουν σταθερά, όμως αυτές τις μέρες προσέξτε τις σπατάλες αποφύγετε τα ρίσκα και οικονομικά και συναισθηματικά.
Με τον σύντροφό κρατήστε τις ισορροπίες και μην παρασυρθείτε σε επιπόλαιες συμπεριφορές. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα διασκεδάσετε και θα έχετε επιτυχία στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα οικονομικά θα εστιαστεί η σκέψη σας, θα έχετε την δυνατότητα να σκεφτείτε νέες οικονομικές προοπτικές και πως θα αποκτήσετε ή θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Αυτή την εβδομάδα όμως χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά, όχι τόσο στην σπατάλη, γιατί δεν έχετε αυτή την πολυτέλεια, όσο στο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα βρίσκεστε κάτω από ένα καθεστώς ανασφάλειας και φόβου. Είναι μια μεταβατική δύσκολη περίοδος, Όμως να είστε σίγουροι ότι θα αναδειχθεί κάτι καινούργιο στην ζωή σας μακροπρόθεσμα. Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να συγκρατηθείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους γενικά, αλλά και με τον σύντροφό σας ειδικά, και αυτό γιατί θα είστε αρκετά πιεσμένοι και θα διαπραγματεύεστε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα ρήξεων. Μπορεί να θελήσετε να τελειώσετε και εσείς μια κατάσταση που σας καταπιέζει.
Με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα θα ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν σχέση με το πατρικό σας σπίτι και θα διεκδικήσετε τα συμφέροντα σας, χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις με τους γονείς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Με την Νέα σελήνη -έκλειψη θα δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας, θα συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και στα θέλω σας, θα είναι ανάγκη σας να αλλάξετε και εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Είναι η στιγμή που αν υπάρχουν “βαρίδια” στην ζωή σας θα φύγουν ολοκληρωτικά όσο και αν αυτό είναι δύσκολο, και θα ανοιχτούν για εσάς νέοι ορίζοντες με το τοπίο πιο ξεκάθαρο για την ζωή σας. Αν και αρχίζει μια περίοδος εύνοιας στα οικονομικά, αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που διαπραγματεύεστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, είτε έχουν σχέση με το πορτοφόλι σας είτε με την χρηματοδότησή σας από τρίτους και αυτό γιατί δεν θα έχετε εύκολα αποτελέσματα και θα δυσκολευτείτε. Μην ασχοληθείτε καθόλου αυτές τις ημέρες ή αν ασχοληθείτε κάντε το με μεγάλη ισορροπία.
Αισθηματικά, μια ισορροπημένη εβδομάδα χωρίς εντάσεις με την προϋπόθεση να μην δημιουργήσετε διαπληκτισμούς εξαιτίας της ανασφάλειας που μπορεί να έχετε σαν αίσθημα παροδικά, και αυτό να σας κάνει να θέλετε να ελέγξετε πρόσωπα και καταστάσεις γενικά. Προσέξτε την επιπολαιότητα και το άσκοπο ξόδεμα και σε χρήματα αλλά και σε αισθήματα.
Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα θα ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με το διαδίκτυο, με σπουδές και μετακινήσεις, με την σχέση με τα αδέρφια σας (προσοχή στις εντάσεις) και με το μεταφορικό σας μέσο. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και να μην είστε βιαστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που η δράση σας θα είναι παρασκηνιακή και θα έχετε την ανάγκη της ησυχίας και της ηθελημένης απομόνωσης. Θα ασχοληθείτε με μυστικές επαφές και σχέσεις, και ίσως κάποιες από αυτές σταματήσουν οριστικά. Θα έχετε την τάση για ενδοσκόπηση και θα ασχοληθείτε με τον ψυχικό σας κόσμο. θα θέλετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να αποβάλλετε από την ζωή σας ότι σας βαραίνει και δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό είναι δύσκολο για εσάς γιατί δεν σας είναι εύκολο να αποχωριστείτε κάτι παλιό και οικείο, όμως θα το κάνετε για να προχωρήσετε παρακάτω πιο ανάλαφροι.
Αυτές τις μέρες προσέξτε τις διαπραγματεύσεις με τους άλλους, είτε είναι συνεργάτες είτε ο σύντροφος, γιατί θα έχετε μια ελεγκτική συμπεριφορά χωρίς συμβιβασμούς και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνεννόηση και συγκατάβαση από τους άλλους και μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις.
Οικονομικά ουδέτερη εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Με την είσοδο όμως του Άρη στον Λέοντα το οικονομικό πεδίο θα αναδειχθεί και εκεί θα εστιαστεί η δράση σας. Θα αρχίσετε να κάνετε οικονομικές κινήσεις που θα αποδώσουν μετά φυσικά από προσπάθειες και διεκδικήσεις.
Είστε σε μια περίοδο που θα έχετε την ανάγκη να ομορφύνετε εξωτερικά και να κάνετε πιο όμορφο το περιβάλλον που ζείτε. Από 6 Ιουνίου εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν από το φιλικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Οι φίλοι, οι ομάδες που έχετε κοινούς σκοπούς και στόχους, η επιθυμία, αλλά και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, η ένταξή σας σε μια ομάδα κοινωνικού σκοπού, θα είναι τα πεδία που θα αναδείξει για εσάς η Νέα σελήνη. Ίσως υπάρχει κάτι σε αυτούς τους τομείς που θα χρειαστεί να αποχωριστείτε μια κατάσταση ή και ανθρώπους που δεν σας εξυπηρετούν πια και σε αυτό θα σας βοηθήσει η έκλειψη για να σας καθαρίσει το τοπίο. Όπως και να έχει όμως εσείς πριμοδοτήστε και χρειάζεται με όποιο κόστος ίσως μιας απώλειας να γυρίσετε τις καταστάσεις σε ευκαιρίες γιατί σας δίνονται.
Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να ασχοληθείτε και να βάλετε σε μια τάξη τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, έστω και αν αισθάνεστε πιεσμένοι, γιατί θα διευκολυνθείτε. Προσέξτε τις επαφές και τις συναναστροφές σας στην καθημερινότητα και στον χώρο εργασίας, γιατί μπορεί να γίνετε απόλυτοι στα ζητούμενα σας και στις απαιτήσεις σας και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις. Ίσως κληθείτε να ασχοληθείτε με το παρασκήνιο που υπάρχει στην ζωή σας.
Αυτή την εβδομάδα αγαπήστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και φροντίστε την υγεία σας. Οικονομικά μην κάνετε κινήσεις αυτές τις μέρες, κρατήστε ισορροπίες.
Αισθηματικά, δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα για φλερτ, γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Όσοι είστε σε σχέση, να είστε υποχωρητικοί και προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις . 11 Ιουνίου υποδέχεστε τον Άρη και αρχίζει για εσάς μια περίοδος έντονης δράσης. Θα έχετε ψυχική και σωματική δύναμη, θα φλερτάρετε και θα διεκδικείτε τα θέλω σας χωρίς υποχωρήσεις. Κατάλληλη περίοδος να αρχίσετε γυμναστική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H Νέα σελήνη-Έκλειψη θα σας εγείρει ζητήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας, με την κοινωνική σας εικόνα, με προαγωγές ίσως και με κοινωνική προβολή ή φήμη. Προοπτική νέων επαγγελματικών ενάρξεων. Η έκλειψη είναι ξεκαθάρισμα. Ό,τι είναι περιττό για εσάς στην καριέρα και στην κοινωνική σας εικόνα, θα εκλείψει και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Η εβδομάδα αυτή σας δίνει εύνοια στα σχέδια σας που έχετε για ταξίδια, στις σχέσεις από το εξωτερικό, θα έχετε εύνοια και οφέλη από το διαδίκτυο, ιδίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό. Χρειάζεται να προσέξετε τον τρόπο που διαπραγματεύεστε τα συμφέροντα σας, να μην είστε απόλυτοι και μην έχετε την τάση να ελέγχετε καταστάσεις και ανθρώπους – να είστε ελαστικοί.
Αν αυτό το καταφέρετε, είναι εβδομάδα που θα σας αποφέρει κέρδη για τις επιχειρήσεις, αν είστε επιχειρηματίες, και για την χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, και γενικά εύνοια στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, γιατί και αυτή η εβδομάδα είναι μέρος ενός μεγάλου διαστήματος που βιώνετε, που πραγματικά αλλάζει η ζωή σας ριζικά. Συναισθηματικά, μια ισορροπημένη εβδομάδα χωρίς εντάσεις. Η άφιξη του Άρη στο Λέοντα θα κάνει την δράση σας λίγο παρασκηνιακή, αλλά θα αποκτήσετε και καλή στρατηγική για την επίλυση των ζητημάτων σας .Φροντίστε να τονώσετε την ζωτικότητα σας, γιατί μπορεί να αισθάνεστε λίγο υποτονικά. Να έχετε τεταμένη την προσοχή σας για κρυφούς εχθρούς. Υπάρχει πιθανότητα για τη δημιουργία μιας κρυφής ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

H Νέα σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με το διαδίκτυο, κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό.
Να κάνετε δημόσιες σχέσεις για τα συμφέροντά σας, να προβάλλεται τον εαυτό σας. Ίσως βάλετε τις προϋποθέσεις για ένα ταξίδι, και ίσως χρειαστεί να έρθετε κοντά στην επίλυση νομικών θεμάτων που όμως θα είναι υπέρ σας. Η έκλειψη, ό,τι δεν είναι βοηθητικό στους τομείς αυτούς, θα σας το απομακρύνει και το τοπίο για εσάς θα καθαρίσει για να προχωρήσετε με επιτυχία τους στόχους σας.
Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας με τους άλλους, συνεργάτες, κοινωνικό περίγυρο, στο περιβάλλον της καριέρας, στις σχέσεις με τους γονείς και στην πατρική οικογένεια γενικότερα, έτσι ώστε να μην είστε απόλυτοι και αυταρχικοί ή να θέλετε να ελέγξετε εσείς και μόνο τις καταστάσεις γιατί μπορεί να διαταραχθούν οι ισορροπίες και να υπάρχουν ρήξεις που δεν ευνοούν τα συμφέροντά σας. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο και κινηθείτε έξυπνα και με ελιγμούς. Οι μέρες επιτρέπουν να ασχοληθείτε και να βάλετε σε τάξη τις πρακτικές εκκρεμότητες, γιατί θα έχετε διευκολύνσεις παρόλη την αναδρομή του Ερμή. Οικονομικά και ερωτικά μια εβδομάδα με ισορροπία και θα κυριαρχήσει η κατανόηση. Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα θα γίνετε λίγο αντισυμβατικοί, θα υπερασπιστείτε την ιδεολογία σας, ίσως συγκρουστείτε για τα πιστεύω σας και τα συμφέροντά σας.
Θα χαρείτε με φίλους, θα συναναστραφείτε με φίλους, θα υπερασπίσετε φίλους με πάθος. Ερωτικές συναναστροφές από το διαδίκτυο είναι πιθανές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα θα σας απασχολήσουν με την Νέα σελήνη. Ίσως και κάποιο ερωτικό πάθος αλλά και ο εσωτερικό σας κόσμος, θα αναμετρηθείτε με τις ανασφάλειες σας και τους φόβους σας, Να γνωρίζετε ότι πολλά παλιά μοτίβα θα τα απορρίψετε. Η Έκλειψη θα σας βοηθήσει σε αυτό. θα πετάξετε ότι περιττό και θα κρατήσετε αυτό που σας εξυπηρετεί. Δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα φυσικά για να διαπραγματευτείτε οικονομικά ζητήματα με τρίτους, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα σας ικανοποιήσουν.
Θα χρειαστεί να προσέξετε την συμπεριφορά σας σε σχέση με τα αδέρφια σας και τον στενό φιλικό σας κύκλο, γιατί θα γίνετε απόλυτοι και αυτό θα φέρει διαμάχες. Προσπαθήστε να είστε αμερόληπτοι. Χρειάζεται προσοχή όταν οδηγείτε και συγκρατείστε τα νεύρα σας. Αποφύγετε νομικές διαδικασίες αυτές τις μέρες.
Με τον σύντροφό ίσως αντιμετωπίσετε συγκρούσεις και προστριβές γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ισορροπία και να αντιμετωπίσετε τα διλήμματα που ίσως προκύψουν με ψυχραιμία και σκέψη. Με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα αρχίζει μια περίοδος δράσης στο χώρο της καριέρας. Θα γίνετε αρκετά διεκδικητικοί και θα έχετε απαιτήσεις. Το ίδιο θα συμβεί και στις κοινωνικές συναναστροφές σας αλλά και στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Θα χρειαστεί όμως να διεκδικήσετε σωστά και με ωριμότητα γιατί αλλιώς μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις. Το ίδιο προσεκτικοί θα χρειαστεί να είστε και στις σχέσεις με τους γονείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις θα είναι το πεδίο που θα σας απασχολήσει με την Νέα σελήνη. Θα δοθεί έμφαση στις επαγγελματικές σχέσεις, στις φιλικές σχέσεις, στις προσωπικές σχέσεις, αλλά και στις ανταγωνιστικές σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να φύγουν κάποιοι άνθρωποι από την ζωή σας που δεν σας καλύπτουν πια, είτε το αναγνωρίζετε είτε όχι. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουν στο προσκήνιο παλιές σχέσεις και να χρειαστεί να τελειώσουν οι καινούργιες. Μπορείτε αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με τις πρακτικές σας ανάγκες. Προσέξτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στο περιβάλλον της εργασίας σας, μην έχετε ξαφνικές αντιδράσεις για κάποια θέματα που σας ενοχλούν και δημιουργηθούν διαμάχες σε σχέσεις και συνεργασίες.
Οικονομικά, παρόλο που έχετε εύνοια γενικά, αυτή την εβδομάδα μην διαπραγματευτείτε θέματα που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους γιατί θα το κάνετε με ένα τρόπο απόλυτο και αυτό θα φέρει αποτελέσματα που δεν θα σας ευνοήσουν. Συναισθηματικά δεν είναι εβδομάδα μεγάλων απαιτήσεων να έχετε ισορροπία και ψυχραιμία. Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα η δράση σας θα αυξηθεί θα γίνετε δυναμικοί θα έχετε ψυχική και σωματική υγεία. Θα υπερασπίζεστε τις απόψεις σας με φανατισμό. Πιθανόν γνωριμίες ερωτικές από το εξωτερικό αλλά και αύξηση των ερωτικών γνωριμιών γενικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα, με την εργασία, ίσως σας γεννηθεί η ανάγκη για αλλαγή εργασίας, θα αναδείξει για εσάς η Νέα σελήνη.
Αλλαγές μπορεί να συμβούν και στις διατροφικές σας συνήθειες και πιθανόν να ασχοληθείτε και με την υγεία σας. Ό,τι πρέπει να αλλάξει θα αλλάξει η έκλειψη θα σας βοηθήσει σε αυτό. Αν έχετε κατοικίδια χρειάζεται να τους δώσετε περισσότερη προσοχή αυτή την εβδομάδα.
Απαιτείται η προσοχή σας στις σχέσεις είτε είναι με συνεργάτες είτε προσωπικές γιατί θα γίνετε απόλυτοι και ελεγκτικοί, θα θέλετε να ελέγξετε πρόσωπα και καταστάσεις και να γίνει το δικό σας και αυτό ίσως να μην αρέσει ιδιαίτερα στους άλλους και θα δημιουργηθούν διαμάχες και ρίξεις. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί και να καταλαβαίνετε και τις ανάγκες των άλλων. Οικονομικά είναι μια εβδομάδα που δίνει σταθερότητα αναμένοντας την είσοδο του Άρη στον Λέοντα που θα σας δώσει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε έντονα με στόχο τη χρηματοδότησή σας από τους άλλους ή να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν οι άλλοι με αποτέλεσμα να αυξήσετε το εισόδημα σας, απλά πρέπει να προσέχετε να διεκδικήσετε διακριτικά και όχι απόλυτα.
Με τον σύντροφό περνάτε όμορφες στιγμές κυρίως μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά γενικά χρειάζεται προσοχή προσέξτε την συμπεριφορά σας να είστε αντικειμενικοί και να ακούτε και τους άλλους. Για τους ελεύθερους παρόλα αυτά είναι καλή εβδομάδα για να διασκεδάσετε και να διεκδικήστε στο φλερτ με επιτυχία. Οι ερωτικές διεκδικήσεις πάθους αυξάνονται εμμονικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Νέα σελήνη θα διεκδικήσετε την χαρά σας, το δικαίωμα σας να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Θα σας γεννηθεί η επιθυμία να περάσετε όμορφα με την οικογένεια και τα παιδία θα κάνετε μια αξιολόγηση των μέχρι τώρα επενδύσεων σας, και θα βάλετε σε εφαρμογή για να προχωρήσετε ή να υλοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Το φλερτ είναι στο προσκήνιο. Την χαρακτηρίζω μια θετική έκλειψη για εσάς. Οι εκλείψεις δεν είναι πάντα αρνητικές – πολλές φορές μας απελευθερώνουν ακούσια από καταστάσεις που μόνοι μας δεν μπορούμε να το κάνουμε. Ό,τι φεύγει από την ζωή σας, καταστάσεις ή άνθρωποι, μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσετε ότι είναι για το καλό σας. Οικονομικά σταθερή εβδομάδα, μόνο που μπορεί να επανέλθουν οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους ή οι άλλοι προς εσάς που χρειάζεται να ανταπεξέλθετε. Προσέξτε τις σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον γιατί μπορεί να θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και αυτό να φέρει διαμάχες και ρίξεις. Οι ερωτικές σχέσεις σε σταθερή κατάσταση αλλά ίσως χρειαστεί να γίνουν μερικές ανακατατάξεις στις σχέσεις.
Με τον Άρη στον Λέοντα ή δράση σας θα εστιαστεί στο τομέα των σχέσεων θα διεκδικήσετε και από συνεργάτες και από τον σύντροφό, αλλά θα έρθετε και σε αντιπαράθεση και με τους ανταγωνιστές σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πατρικό σπίτι, η οικογένεια, αγορές ή πωλήσεις ακινήτων, μετακομίσεις , επιθυμία για επισκευή του σπιτιού ή του γραφείου σας και οι σχέσεις με τους γονείς είναι θέματα που θα φέρει στην επιφάνεια για εσάς η Νέα σελήνη και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε. Αν έχει ολοκληρωθεί μια κατάσταση ή σχέση με έναν άνθρωπο μέσα στην πατρική σας οικογένεια η έκλειψη θα το εξαλείψει από την ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η εύνοια για εσάς, αφού ο Δίας είναι στο ζώδιο σας έστω και στις πρώτες μοίρες. Επεκτείνεστε στο περιβάλλον σας, συνεχίζετε να κάνετε σχέδια, ευκαιρίες θα έχετε όσοι είστε επιχειρηματίες. Πολύ καλές ημέρες για τους καλλιτέχνες ημέρες δημιουργίας. Οι υπόλοιποι θα έχετε την τάση να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα.
Οικονομικά είναι μια σταθερή εβδομάδα η οποία όμως έχει αυξητική τάση. Προσέξτε την οικονομική διαχείριση να μην είναι επιπόλαιη.
Θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις με την οικογένεια και τα παιδιά, με τους φίλους αλλά και με τον σύντροφό γιατί θα έχετε απαιτήσεις και ο τρόπος που θα διεκδικείτε θα είναι απόλυτος με αποτέλεσμα να στεναχωρήσετε τους άλλους και να επέλθουν ρήξεις.
Θα έχετε δύναμη όμως, ψυχική και σωματική και η δράση σας θα αυξηθεί. Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα αυξηθεί η δουλειά σας και οι ανάγκες τις καθημερινότητας θα γίνουν απαιτητικές, γι’ αυτό θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εμπλακείτε σε καυγάδες στο χώρο εργασίας σας. Προσοχή σε μικροατυχήματα καψίματα, κοψίματα από βιασύνη.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα