Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 23/5 έως 29/5

ASTROTEAM GUEST
20/05/2022

Κριός

Η προσπάθεια για εξέλιξη δε θέλει βιασύνη. Μεταμορφώνεστε και κάνετε βαθιά έρευνα σε όποιο κομμάτι αφορά στη δημόσια σας εικόνα. Η ευκαιρία για δυναμική δράση δεν αργεί. Έρχεται μαζί με δώρα την τόλμη, την πρωτοβουλία, μια έναρξη. Και είναι τόσο εσείς αυτά! Ανακτάτε ένα κομμάτι αυτοπεποίθησης και δύναμης που σας είχε λείψει πολύ. Αλλά, πριν “βγείτε εκεί έξω να σαρώσετε”, κάντε -με υπομονή!- ένα ακόμα φινίρισμα, ένα πέρασμα, μια ανασκόπηση.

Ταύρος

“Ουδέν κακόν, αμιγές καλού!” Και το καλό αυτής της προκλητικής περιόδου θα μπορούσε να είναι φροντίδα σε σωματική και ψυχική υγεία. Πριν μπείτε σε διαδικασία να μαλώσετε με τους άλλους, να διεκδικήσετε από τους άλλους, να αντιμετωπίσετε τους άλλους, κάντε αυτό: αυτή η περίοδος έχει δυναμική να κάνετε throwback, να αξιολογήσετε τον εαυτό σας και να σας αντιμετωπίσετε “χωρίς φόβο και πάθος”.

Δίδυμοι

Καλοκαιριάζει και σαν κοινωνικά παιδιά που είστε, έχετε μπει στη διαδικασία να πάτε από ‘δω, να πάτε από κει, να δικτυωθείτε με φίλους, με παρέες, να περάσετε και μια βόλτα από το γυμναστήριο. Βάζετε στόχους και έχετε την εύνοια να γίνουν πραγματικότητα. Ωστόσο μην περιμένετε από τους άλλους… Θα πρέπει εσείς ”να τους βάλετε στο δικό σας έργο” και θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι. Επίσης, όσον αφορά ενάρξεις, κρατηθείτε λίγο ακόμα.

Καρκίνος

Αυτό το διάστημα έχετε την τάση να γίνετε… ο “κακός” της υπόθεσης. Προσοχή σε κόντρες και τσακωμούς στο σπίτι, στη δουλειά, στις σχέσεις σας γενικώς. Εκμεταλλευτείτε το δυναμισμό δημιουργικά. Μπορείτε να γίνετε έμπνευση για τους άλλους και να λειτουργήσει υπέρ σας. Εσείς κρατάτε “και το μαχαίρι και το πεπόνι”. Αξιολογήστε έξυπνα. Κινηθείτε ακόμη πιο έξυπνα.

Λέων

Yes! Τεράστια εύνοια σε ιδέες, πνευματικότητα, ταξίδια, συγγραφή! Η στοχοθεσία, όμως, θέλει ρεαλιστικές βάσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιδείξετε επιπολαιότητα, φανατισμό, αγνωμοσύνη. Αλλαγή κεφαλαίου στο “πως βλέπω τη ζωή μου”, “πως θα ήθελα να είναι”. Παρά την τεράστια υποστήριξη, ακόμα δοκιμάζεστε με/σε διάφορες καταστάσεις. Επίσης, να θυμάστε “εμείς είμαστε οι άλλοι”.

Παρθένος

Μεταμορφώνεστε, αναγεννάστε από τις στάχτες σας! Τέλος μιας κατάστασης. Έρχεστε σε σύγκρουση, αναμόχλευση με θέμα περιουσιακά, κληροδοτήματα, δάνεια. “Πάνω χέρι, κάτω χέρι, τίνος είναι από πάνω;” Το παιχνίδι που παίζατε μικροί, τώρα στο μυαλό σας γίνεται παιχνίδι χειρισμού. Νικήστε εσείς, οι ίδιοι, όχι το δηλητήριο του εγωισμού.

Ζυγός

Έχετε την ενέργεια και την εύνοια να δουλέψετε για τη σχέση και τη συνεργασία σας και το νιώθετε. Κάντε το με συνειδητότητα. Δύσκολο ή όχι κάντε το με διάθεση διαπραγμάτευσης και συμφιλίωσης. “Come in peace, so you don’t go in pieces… and may the force be with you!” (σε ελεύθερη μετάφραση: “έρχομαι ειρηνικά, για να μην γίνω κομμάτια… και η δύναμη μαζί μου!”).

Σκορπιός

Προσοχή σε θέματα υγείας και σε ψυχοσωματικά, καθώς ιδιαίτερα στην περίπτωσή σας, όλα έχουν ένα βαθύ, ψυχολογικό υπόβαθρο. Η εργασιομανία σας μπορεί να γίνει μια καλή, υγιής -και παραγωγική, θα προσθέσω- εκτόνωση αυτή την περίοδο. Ωστόσο, αν εργάζεστε με άλλους, αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Σε ό,τι αφορά τους άλλους, τόσο-όσο και “προσέχουμε για να έχουμε”.

Τοξότης

Παιχνίδια, αθλοπαιδιές, σπορ, μαζί με παιδιά. Και ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ για ενήλικες: ευκαιρία να μελετήσετε το Κάμα Σούτρα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Γενικά διασκεδάστε, περάστε καλά, βγάλτε έξω τον αληθινό σας εαυτό, το παιδί μέσα σας. Βάλτε στόχο να κάνετε αυτά που αγαπάτε με αυτούς που αγαπάτε.

Αιγόκερως

Δυσκολίες μέσα στο σπίτι. Εργασίες μέσα στο σπίτι. Διαφωνίες και στο σπίτι και στη δουλειά. Και μέσα σας βράζετε… Αλήθεια με ποιόν παλεύετε; Με ποιόν έρχεστε απέναντι; Γιατί; Μόνο εσείς μπορείτε με μεθοδικότητα, ψυχραιμία, ευφυΐα και αποτελεσματικότητα να χειριστείτε την όποια κατάσταση, την όποια εξέλιξη.

Υδροχόος

Περίοδος όπου οι ιδέες γίνονται εργαλείο και η σκέψη δράση. Σκληρή η πραγματικότητα και καλείστε να τη δείτε όπως είναι, όχι όπως θα θέλατε να είναι. Καλό θα ήταν να απομονωθείτε για να σκεφτείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι. Τα ξεκαθαρίσματα συνεχίζονται. Προσοχή, καθώς η επιθετικότητα σας μπορεί να διαβαστεί από τους άλλους ως σημάδι ανασφάλειας και ανεπάρκειας, και όχι δύναμης και επιβολής.

Ιχθύες

Δράσεις με θέμα τις αξίες, τις πεποιθήσεις, την περιουσία σας. Προσοχή σε ξόδεμα χρημάτων. Μήπως είναι ξόδεμα για επιβεβαίωση; Αν είναι έτσι δεν αξίζει! Σίγουρα εσείς αξίζετε πολλά περισσότερα από το λογαριασμό σας στην τράπεζα. Αξιολογείστε και επενδύστε για να βελτιώσετε τη ζωή σας – μην σπαταλάτε απλά.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα