Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/5 έως 22/5

ASTROTEAM GUEST
13/05/2022

Κριός

Ίσως χρειαστεί να πάψετε να βασίζεστε σε χρήματα άλλων, είτε πρόκειται για επιδόματα που δικαιωματικά σας ανήκουν ή για βοήθεια που έχετε πάρει από κάποιον σύντροφο ή συνεργάτη. Έτσι θα μπορέσετε να θεραπεύσετε τη δική έλλειψη αυτοεκτίμησης και επιτέλους θα βγάλετε τα δικά σας χρήματα σε αυτούς του στερητικούς καιρούς που ζούμε. Ο Δίας που είναι στο ζώδιο σας θα βοηθήσει σίγουρα σε αυτό.

Ταύρος

Έκλειψη με Πανσέληνο στο ακριβώς ετερώνυμο ζώδιό σας, τον Σκορπιό. Νέο ξεκίνημα αλλά αν δε θυσιάσετε κάτι εσείς, κάνοντας χώρο σε αυτό το νέο που έρχεται, τότε θα αναγκαστεί το Σύμπαν να το κάνει για εσάς. Ο τομέας στον οποίο γίνεται η Έκλειψη είναι οι σημαντικοί Άλλοι της ζωής σας. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε λοιπόν κάτι από την προσοχή που δίνετε στους άλλους για να μπορέσετε επιτέλους να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε. Η έκλειψη της Δευτέρας φωνάζει «Αποτοξίνωση». Ενδεχομένως να χρειαστεί να αφαιρέσετε κάτι από την καθημερινότητα σας, τη διατροφή σας, τους βιορυθμούς σας. Είτε πρόκειται για κάποιο διατροφικό στοιχείο ή κάποια διατροφική συνήθεια – αυτό μπορεί να αφορά ακόμη και το αλκοόλ-, ή ακόμη για μείωση του εργασιακού φόρτου. Δίδυμοι μην πιέζεστε άλλο. Έτσι θα έχετε διαύγεια και ψυχική υγεία.

Καρκίνος

Μήπως αυτή την εβδομάδα γίνει ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά το δίπολο χρόνος που αφιερώνω σε μένα/για μένα και κοινωνικότητα/εξωτερίκευση; Είναι καλό να βγαίνετε από το καβούκι σας αλλά ίσως κάποιες δραστηριότητες ακόμη και κάποιο φρέσκο φλερτ είναι σημαντικό να περιοριστεί έτσι ώστε να διανθίσετε περισσότερο την κοινωνική σας ζωή και τη στοχοθεσία σας για το μέλλον. Έχετε ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο ζωής αυτή τη χρονιά και δεν πρέπει τίποτα να μπει στη μέση για την εκπλήρωσή του.

Λέων

Λιοντάρια ήρθε η βδομάδα που θα σταματήσετε να ασχολείστε με το παρελθόν, είτε με το καλό είτε με το…άγριο και θα δώσετε χώρο και χρόνο σε κάτι που αγαπάτε πολύ: τη δημόσια εικόνα σας. Για να μπορέσετε να λάμψετε όμως, πρέπει να πάψετε να ασχολείστε με το κρατάτε ευχαριστημένη την οικογένειά σας, ή κάποιον ερωτικό σύντροφο και πιθανόν μία ρήξη χειραφετητικού χαρακτήρα να είναι αναγκαία.

Παρθένος

Ήρθε ο καιρός που θα αλλάξετε τον τρόπο που μαθαίνετε και που επικοινωνείτε τη γνώση. Έχετε ακόμη πολλές εμπειρίες να πάρετε σε επίπεδο ανώτερης γνώσης και κατά βάθος αδημονείτε για το επόμενο ταξίδι, σεμινάριο, μεταπτυχιακό και βαριέστε να μιλάτε και να σκέφτεστε χωρίς να πράττετε. Έχετε ανάγκη από περισσότερες προσλαμβάνουσες λοιπόν χωρίς ανάγκη για εξωτερίκευση. Πιθανόν να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι από τις σχέσεις σας για να το πετύχετε.

Ζυγός

Θεματική αυτής της εβδομάδας: οι επενδύσεις. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε οικονομικές απαραίτητα επενδύσεις – αν και ακόμη και αυτό θα μπορούσε να παίζει – αλλά σε ψυχικές. Μήπως υπερεπενδύετε στο χρήμα και ξεχνάτε την ψυχική επένδυση που είναι απαραίτητη για να μπορέσουν να γλιστρήσουν τα πράγματα πιο ευχάριστα; Μήπως υπερεπενδύετε στις δικές σας δυνατότητες και ξεχνάτε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους; Οι σχέσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται πολύ όμως. Οι Άλλοι είναι με το μέρος σας.

Σκορπιός

Δευτέρα πρωί πρωί με έκλειψη Σελήνης πάνω στο ζώδιό σας. Τί καλύτερο για αρχή εβδομάδας; Δεν κάνω πλάκα, Σκορπιοί, μπορείτε να εκστασιαστείτε με μία έκλειψη περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες, ό,τι δε λύνεται κόβεται και ένα γενικότερο καθάρισμα λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στη ζωή σας, πιθανόν και στο σώμα σας. Ο απώτερος στόχος του είναι να αναδυθούν τα θέματα σχέσεων. Αν απωθούσατε το σχετίζεσθαι καιρό τώρα, τώρα το βρίσκετε μπροστά σας. Όσο τρομακτική και να είναι μία νέα σχέση και συνεργασία πριν μερικούς μήνες ήταν ένα κρυφό όνειρο, μην το ξεχνάτε.

Τοξότης

Κατά βάθος θέλετε να δώσετε περισσότερο έμφαση στο πρόγραμμα και στην οργάνωση της καθημερινής σας ζωής. Το να ζείτε «όπως τα φέρει η μέρα» δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Το χάος μέσα σας παίρνει μορφή και αυτό σας αρέσει. Εάν παρασκηνιακά συνέβαιναν σκοτεινά πράγματα είστε σε θέση να αποδεσμευτείτε από αυτά. Διακρίνω ένα είδος θεραπείας αυτή την εβδομάδα, το οποίο θέλατε καιρό τώρα.

Αιγόκερως

“Things I do for love” θα μπορούσε να ονομαστεί αυτή η εβδομάδα για εσάς. Εσείς Αιγόκεροι τί κάνετε για τον έρωτα, την αγάπη του εαυτού, τη δημιουργικότητά σας; Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνετε κάποιες αναγκαίες περικοπές στα άτομα τα οποία σας περιβάλλουν και πιθανόν σας στραγγίζουν την ενέργεια την οποία έχετε ανάγκη για τα δημιουργικά σας πρότζεκτ, τα παιδιά σας και πιθανόν τον έρωτα, τη χαρά της ζωής και τη διασκέδαση; Δεν έχετε FOMO πλέον και οι φίλοι που σας το δημιουργούν, καλό θα ήταν να αλληλεπιδρούν λιγότερο μαζί σας.

Υδροχόος

Δυσκολεύεστε πολύ αυτήν την περίοδο και σαν να μην μπορείτε να αντέξετε τον ίδιο σας τον εαυτό λόγω του Κρόνου. Συνταρακτικές όμως αλλαγές έρχονται στον τομέα της δημόσιας εικόνας σας και της καριέρας σας που σας οδηγούν σε μία αναδρομή στο παρελθόν, στην πατρική/μητρική οικογένειά σας ή στον τόπο που γεννηθήκατε για να βρείτε απαντήσεις για το είναι σας. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο συνυφασμένο με την αλήθεια, ήρθε όμως η στιγμή που θα αποδείξετε πόσο αντέχετε την αλήθεια που εκπροσωπείτε.

Ιχθύες

Έχετε μελετήσει βαθιά και έχετε επικεντρωθεί καιρό τώρα στη μεγάλη εικόνα και στα θέματα γνώσης, πνευματικότητας, θρησκείας και ξένων πολιτισμών. Δεν είστε πλέον μαθητές όμως, κατέχετε τη γνώση και ήρθε ο καιρός να αρχίσετε να τη μεταδίδετε και να επικοινωνήσετε όσα μάθατε. Το νευρικό σας σύστημα και τα αντανακλαστικά σας είναι σε εγρήγορση αυτή την περίοδο αλλά αυτό συμβαίνει επειδή είναι σε καλή φόρμα και έχουν την ανάγκη να εκφραστούν.

 

Από την Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα