Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/5 έως 15/5

ASTROTEAM GUEST
07/05/2022

Κριός

Τύχη, αισιοδοξία, ανάπτυξη! Αδράξτε την εύνοια, ως μια ακόμα ευκαιρία για εξέλιξη, πνευματικότητα, αυτοβελτίωση και, εννοείται, ευγνωμοσύνη. Αφήστε κάθε υπερβολή απέξω και… «αεί διδασκόμενος» !

Ταύρος

Πνεύμα και ηθική, θρησκεία και μεταφυσική, το νόημα της ζωής. «Τί είναι ο άνθρωπος;;;»! Στη διδασκαλία Ζεν, λένε ότι «όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται». Μόνο που μπορεί αυτή τη φορά να είστε και δάσκαλος και μαθητής!

Δίδυμοι

Φιλίες και ομάδες έρχονται να ενωθούν με τις ελπίδες και τα ιδανικά σας. Η αφθονία είναι σαν την αγάπη, αν έχετε εσείς, αυτό δε σημαίνει ότι τη στερείτε από άλλους, αντίθετα πολλαπλασιάζεται. Είναι ώρα να αναθεωρήσετε το παρελθόν για να προχωρήσετε στο μέλλον. Είναι ώρα να βρείτε την ισορροπία στο παρόν.

Καρκίνος

Αυτοπεποίθηση και αναγνώριση, κυρίως σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αλλαγή στην εργασία ή εξέλιξη, προαγωγή. Νιώθετε τη σύνδεση με τον Κόσμο, άλλωστε είσαστε το ζώδιο που εκφράζει το «λαϊκό αίσθημα». Τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, αν η δημόσια εικόνα σας, η καριέρα σας έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, τη φιλοσοφία, τη δικαιοσύνη.

Λέων

Σπουδές, εμπειρίες, γνώση, συγγραφή, διδασκαλία, φιλοσοφία και διάδοση αυτής. Η συνειδητότητα σας απλώνει τα φτερά της πάνω στον υπόλοιπο κόσμο! Τολμήστε δραστηριότητες στη φύση, οι οποίες ανοίγουν το μυαλό και βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση. Ταξιδέψτε πραγματικά, αλλά και νοητικά!

Παρθένος

Ευνοείστε από τα λεφτά των άλλων, είτε αυτό είναι δάνειο από την τράπεζα, είτε δάνειο από φίλους και γνωστούς. Όλοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Ρίχνετε φως στις επιθυμίες σας. «Σκούπα και φαράσι» παντού! Ανακαλύπτετε την εσωτερική σας δύναμη και τη χρησιμοποιείτε για να ξεπεράσετε τις κρίσεις στη ζωή σας.

Ζυγός

Σχέσεις και συνεργασίες ευοδώνονται και βελτιώνονται. Αν δουλέψατε με τον εαυτό σας το προηγούμενο διάστημα, ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε. Ανάπτυξη σε προσωπικό επίπεδο και αυτό «βγαίνει και στους άλλους». Γενικότερα, η τύχη μαζί σας! Αφήστε την αναποφασιστικότητα στην άκρη και τολμήστε μία επιλογή.

Σκορπιός

Ενεργητικότητα, δύναμη, ζωτικότητα. Βελτίωση σε θέματα οργάνωσης, εργασίας, φυσικής κατάστασης, διατροφής, άσκησης. Για εσάς που θέλετε να έχετε τον έλεγχο στα πάντα είναι καλό. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αλλά και οι προοπτικές σας στη δουλειά. Αφήστε υπερβολές στην άκρη και βάλτε το μέτρο στη ζωή σας.

Τοξότης

Η φύση ανθίζει και οι μελισσούλες ζευγαρώνουν. Για εσάς αυτό σημαίνει φλερτ, έναρξη κάποιας σχέσης; Από το εξωτερικό; Βελτίωση σχέσεων με τα παιδιά; Όχι μόνο! Δημιουργικότητα και έμπνευση, σε συνδυασμό με αυτοέκφραση και αυτοπεποίθηση, «χτυπάνε κόκκινο» και σας κάνουν να φωνάζετε: «Καλώς ήρθε το δολάριο!»

Αιγόκερως

Οι περισσότεροι αυτό το διάστημα απολαμβάνουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, γιατί όχι και εσείς; Σε εσάς λαμβάνει χώρα σε πιο βαθύ επίπεδο. Απολαύστε την εύνοια σε θέματα ασφάλειας, στους γονείς, στην οικογένεια, σε ακίνητα, γενικά, την εστία. Ο εσωτερικός εαυτός και το σπίτι γίνονται εφαλτήριο για την ανάπτυξή σας.

Υδροχόος

Εύνοια σε σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες. Εύνοια σε μετακινήσεις, ταξίδια, το μεταφορικό μέσο. Εύνοια σε θέματα αντίληψης, επικοινωνίας, κατανόησης. Βάλτε και λίγη προσοχή στην εικόνα, μην το παρακάνετε! Tσουπ κι ένας έρωτας από το παρελθόν!

Ιχθύες

«Money talks!» Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν σωστό οικονομικό σχεδιασμό. Επίσης, έχετε υπόψιν ότι κάθε επένδυση -αυτήν την περίοδο- θα είναι καλό να έχει και μια πνευματική διάσταση, εξελικτική, και όχι μόνο στόχο την καλοπέραση. Enjoy!

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα