Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2/5 έως 8/5

ASTROTEAM GUEST
29/04/2022

Κριός

Καλό μήνα με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό, να σας κάνει ελκυστικούς, τυχερούς και αισιόδοξους και κυρίως να χαράσσει τον δρόμο για την υποδοχή του πραγματικού ευεργέτη, Δία που θα μπει στον Κριό την επόμενη εβδομάδα. Τα καλύτερα έρχονται Κριοί και αυτή η εβδομάδα είναι μια πρόγευση αυτών. Γι’ αυτό τον λόγο και σας συμβουλεύω να μην τρομάξετε εάν έχετε ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας.

Ταύρος

Νιώθετε την εξάντληση που σας προκάλεσε η έκλειψη του Σαββάτου; Αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσετε να καλείστε να διαχειριστείτε ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτες εξελίξεις τις οποίες σιχαίνεστε εκ φύσεως. Τι θα λέγατε όμως αυτή τη φορά αν το βλέπατε σαν επένδυση στον εαυτό σας; Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και σας κάνει πολύ πιο διεκδικητικούς και έτοιμους να φλερτάρετε με την ανασφάλεια επειδή σας δίνει δυναμισμό.

Δίδυμοι

Μια εσωτερική λανθάνουσα αναστάτωση πλανάται… μέσα σας και σαν να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς σας φταίει. Ευνοούνται όμως όχι μόνο τα θέματα καριέρας, για τα οποία έχετε βαρεθεί να ακούτε τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα θέματα γνωριμιών νέων ατόμων που έρχονται στους ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους. Ευκαιρία λοιπόν ακόμη και για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον αν θέλετε να ανοιχτείτε σε νέα πελάγη κοινωνικής δικτύωσης.

Καρκίνος

Με το καλημέρα σας τη Δευτέρα, ευνοείται η καριέρα σας και η δημόσια εικόνα σας. Από την άλλη, ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν πολλά σε φιλικές σχέσεις και κοινωνικές ομάδες και τι πιο άβολο για έναν Καρκίνο να χάνει τα νήματα των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων και να μην ξέρει πως να τις χειριστεί; Αυτό όμως που καλλιεργείται είναι το ξεκίνημα ενός νέου αναπάντεχο κύκλου που θα ανοίξετε όσον αφορά τα σχέδια, τα όνειρα και τα πρότζεκτ που κάνετε για το μέλλον. Ετοιμαστείτε να εκπλήξετε τους εαυτούς σας Καρκίνοι. Το μέλλον είναι με το μέρος σας, ανοιχτείτε όμως και εσείς στην αλλαγή.

Λέων

Ανατροπές σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας για εσάς που εξομαλύνονται από τα γρήγορα αντανακλαστικά σας σε ό,τι αφορά το βάθος που δίνετε στο πάθος. Σας μπέρδεψα; Λέοντες όπως έχετε καταλάβει δεν είναι καιρός για αδράνεια αλλά για να πιάσετε τη ζωή από τα κέρατα όπως μόνο εσείς ξέρετε, για να αναβαθμιστείτε κοινωνικά αλλά κυρίως στο βαθύ μέσα σας. Σύμμαχός σας η ευεργέτιδα Αφροδίτη που περνάει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και ευνοεί τις σπουδές σας, τον τρόπο που βρίσκετε το νόημα της ζωής και φυσικά τα ταξίδια.

Παρθένος

Αγαπητές Παρθένοι, κάποιες ανατροπές στο ταξίδι που ετοιμάζεστε να πάτε ή σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό, σας βγάζουν εκτός προγράμματος και δε σας επιτρέπουν να έχετε τη ζωή σας σε μία τάξη. Από την άλλη όμως, κατά βάθος είναι αυτή η αταξία που έχετε ανάγκη και εκμεταλλευτείτε την έως το τέλος αυτής της εβδομάδας ειδικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Έχετε μεγάλη εύνοια και δεν υπάρχει λόγος να πάει χαμένη. Η τάξη και το χάος δεν είναι εχθροί αλλά συγκοινωνούντα δοχεία.

Ζυγός

Ξεκινάει σιγά σιγά μία νέα εποχή στον τομέα που είναι ο πιο νευραλγικός για τη Ζυγίσια φύση σας: τις σχέσεις και τις συνεργασίας. Τύχη και αρμονία στον τρόπο που σχετίζεστε, πιθανόν να γίνετε πιο ελκυστικοί ή να βρίσκετε τους άλλους πιο ελκυστικούς, ή τέλος πάντων να κάνετε μία νέα σχέση ή συνεργασία ή να ομορφύνετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Τα ακόμη καλύτερα έρχονται από την επόμενη εβδομάδα, μην ξεχνάτε όμως ότι η απαραίτητη θεραπεία στα θέματα του σχετίζεσθαι δεν έρχεται από την εύρεση συντρόφου αλλά από τη δική σας ανάληψη της ευθύνης στη θεραπευτική διαδικασία. Θα έχετε μια έκλαμψη πάνω σε αυτό.

Σκορπιός

Νιώθετε πιθανόν έξω από τα νερά σας με το τόσο έντονο κρας-τεστ στον τομέα των σχέσεων. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι παράλληλα έχετε και έναν φύλακα άγγελο σε ό,τι σχετίζεται με τον έρωτα. Εμπιστευτείτε αυτόν λοιπόν και όχι τις αναπόφευκτες κρίσεις ως ενδείξεις για το που οδεύουν οι σχέσεις σας με τους Άλλους και κυρίως με τον εαυτό σας. Αν το ερώτημά σας για αυτή την εβδομάδα είναι ποιον έχετε απέναντί σας, σας λέω: Εσάς φυσικά. Bonus: Η ρουτίνα ομορφαίνει επιτέλους και έτσι πιθανόν παύουν να σας απασχολούν προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Τοξότης

Η ζωή στο σπίτι έχει βελτιωθεί αισθητά και η ρομαντική σας ζωή ξεκινά να βελτιώνεται από αυτή την εβδομάδα. Έχετε νέα ρεύματα δημιουργικότητας και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ τους επόμενους μήνες, σε οποιονδήποτε τομέα σας αφορά. Ευνοούνται και οι σχέσεις σας με τα παιδιά (σας). Λίγη προσοχή όμως σε ό,τι αφορά τις ξαφνικές ανατροπές στη δουλειά σας και τη ρουτίνα σας. Θα προσαρμοστείτε, δε θα σας φοβάμαι.

Αιγόκερως

Αφεθείτε στις εκπλήξεις που σας φέρνει το Σύμπαν όσον αφορά τον έρωτα και μη φοβηθείτε τις ξαφνικές γνωριμίες ή αλλαγές. Δεν μπορεί κανείς να σας εγγυηθεί τίποτα, πέραν της ασφάλειας που θα μπορέσετε να νιώσετε στο σπίτι σας εάν πέσουν έξω τα πλάνα σας. Ναι, οι αλλαγές και οι ανατροπές μπορεί να αφορούν και επιχειρηματικά σχέδια, ένα πολύ hot θέμα για εσάς. Αν ανήκετε στους γεννημένους των τελευταίων ημερών του Αιγόκερω, μάλλον έχετε αρχίσει να αποδέχεστε τη μεταμόρφωση που βιώνετε και να σας ικανοποιεί.

Υδροχόος

Είστε ανατρεπτικά άτομα και μπορεί με αυτό το στιλ να προκαλείτε στους άλλους ανασφάλεια, όταν πρόκειται όμως για την ασφάλεια του σπιτιού σας και της ψυχής σας της ίδιας δε θέλετε ανατροπές. Αυτό θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε αυτή την εβδομάδα όμως, και ως σταθερό ζώδιο που είστε μπορεί να νιώσετε άβολα. Ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τους καρπούς των πολλών κόπων και προσπάθειών που έχετε κάνει ώστε να τα επικοινωνήσετε με άνεση από την επόμενη εβδομάδα. Το έδαφος είναι στρωμένο.

Ιχθύες

Τελευταία εβδομάδα να εκμεταλλευτείτε τον μέγα ευεργέτη του ζωδιακού, Δία στο ζώδιο σας. Όχι ότι από την επόμενη τα πράγματα θα είναι άσχημα, απλώς η εύνοια θα μεταφερθεί στα οικονομικά σας όπου ήδη κάτι αχνοφαίνεται από τη Δευτέρα. Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση, αξιοποιείστε τις έξυπνες ιδέες σας και χαρείτε τη ζωή και την ανεμελιά έτσι ώστε να μπορέσετε να μαζέψετε τους καρπούς από ό,τι έχετε καταφέρει την τελευταία χρονιά. Δεν έχετε καταφέρει και λίγα.

 

Από την Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα