Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/4 έως 1/5

ASTROTEAM GUEST
21/04/2022

Κριός

Θέμα της εβδομάδας, αξίες και αγιολόγηση. Ανάγκη για ασφάλεια. Σκέψεις για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων ή διασφάλιση αυτών. Μήπως η υπερβολική ευαισθησία τελευταία θεωρείτε ότι σας ελέγχει και επιθυμείτε να ανακτήσετε εσείς τον έλεγχο;

Ταύρος

Τα φώτα πάνω σας! Εγωκεντρισμός; Δικαιολογημένα! Ωστόσο, η στάση σας δεν είναι και πολύ δυναμική. Διάφορα απρόσμενα συμβαίνουν γύρω σας.

Δίδυμοι

Υποσυνείδητο! Ω, υποσυνείδητο! Έχετε χάσει λίγο τα αυγά και τα πασχάλια, με όλα αυτά που συμβαίνουν και δε μπορείτε να εξηγήσετε: αναγνώριση διαφορών σε δράση, πρόθεση, συναίσθημα. Προς το τέλος της εβδομάδας έχετε την αντικειμενικότητα και την καθαρότητα να τα ξεκαθαρίσετε.

Καρκίνος

Νέος στόχος, ο οποίος συνδέεται με θέματα ασφάλειας/ ακινήτων/ιδεαλισμού/ομάδων; Έτσι ξαφνικά; Υπάρχει εύνοια, έχετε κάνει πολύ προετοιμασία. Βγείτε από το καβούκι και διεκδικήστε, με το τρόπο σας.

Λέων

Καλείστε να γίνετε η φωνή μιας ομάδας. Καλείστε να αναγνωρίσετε τις προσωπικές σας δυνάμεις και αδυναμίες. Καλείστε να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας!

Παρθένος

Επέκταση οριζόντων! Μεταφράστε το σε ένα ταξίδι ή σε σεμινάριο, γνώση ή ένα νομικό πλαίσιο. Μέσα από το σπίτι, όμως, μια συνθήκη που αισθάνεστε ασφαλής. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλής και έχετε εύνοια.

Ζυγός

Υπάρχει εύνοια στη δουλειά,-ιδιαίτερα αν έχει καλλιτεχνική ή πνευματική διάσταση- και θέλετε να τη βάλετε σε ένα πιο συγκεκριμένο πλαίσιο. Ενοχλήσεις σε θέματα υγείας, οργάνωσης, ρουτίνας, οι οποίες, ευτυχώς, δεν κρατάνε πολύ.

Σκορπιός

Ευχάριστα συναισθήματα, νέο ξεκίνημα στο κομμάτι δημιουργικότητας, παιδιών, έρωτα. Διασκεδάστε, ρισκάρετε! Εκτός από το πάθος-έλεγχος-σεξ, υπάρχει και η αγνή απόλαυση. Αφεθείτε στο άγνωστο. Γιατί όχι;

Τοξότης

Οι Άγγλοι λένε «Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά». Και εσείς εκεί κάνετε δουλίτσα, με το μέσα σας, το υποσυνείδητο, το παρελθόν. Μπορεί να έρχεστε σε αντιπαράθεση σε θέματα καριέρας. Σίγουρα, τα ξεκαθαρίσματα τα οποία κάνετε μέσα σας, έχουν και πρακτική διάσταση.

Αιγόκερως

Ενεργοποίηση στο κομμάτι «νέος στόχος», ακόμα και «νέα σχέση». Είστε άνθρωποι των πράξεων και θέλετε να δείτε αποτέλεσμα, έργο. Ιδού η ευκαιρία! Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε, αλλάζει ο τρόπος που κινείστε.

Υδροχόος

Έχετε κάνει πολλά ψυχοσωματικά μπρος-πίσω, έχετε στερηθεί πολλά, και σε πολλούς τομείς. Τώρα η έμπνευση, το όραμα, η πνευματικότητα, έρχεται να σας δικαιώσει και να σας εξασφαλίσει και σε υλικό κομμάτι.

Ιχθύες

Έχετε ακόμα την εύνοια πάνω σας και έχετε λαμβάνειν. Lucky you! Έχετε και το κίνητρο, τη δύναμη, τον πυρετό της δράσης να σας βάζει γκάζια. Κάντε και μια νέα αρχή στο πως τα εκτιμάτε όλα αυτά!

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα