Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18/4 έως 24/4

ASTROTEAM GUEST
16/04/2022

Κριός

Κριοί νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο; Είναι επειδή μεταμορφώνεστε και αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά μαζί με εσάς μεταμορφώνεται και η καριέρα σας και ο τρόπος που φαίνεστε προς τα έξω. Αν σας ασκούν έλεγχο αφεντικά, προϊστάμενοι ή γονείς, ξέρετε περισσότερο από ποτέ ότι δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν να σας εξουσιάζει, ειδικά εσάς που έχετε μαχητικά αντανακλαστικά και ξέρετε να διεκδικείτε την αξία του Εαυτού, ειδικά τώρα που τα απόνερα τις Πανσελήνου του Σαββάτου είναι ακόμη στο μπαλκόνι σας. Παίρνετε τη ζωή σας στα χέρια σας λοιπόν ειδικά εάν έχετε γεννηθεί από τις 16 έως τις 19 Απριλίου, χρόνια σας πολλά κιόλας με την ευκαιρία, New year new me και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και αυτό που συνεπάγεται βασικά είναι ότι όλη αυτή η ολική επαναφορά ή μεταφορά σε άλλα pattern συμπεριφοράς συνοδεύεται από μία έκλαμψη, μία ευφυέστατη ιδέα για να αποκτήσετε μία διαφορετική πηγή εισοδήματος. Ειδικά από την Τετάρτη και μετά που ξεκινά η Σαιζόν του Ταύρου το focus θα πέσει στα οικονομικά σας και το πως να τα χειριστείτε με περισσότερη ευστροφία και επινοητικότητα. Σας εμπιστεύομαι ότι θα (ξανα)καταφέρετε να έχετε οικονομική αυτονομία ή έστω πολυπόθητα έσοδα, έτσι ώστε να επανακτήσετε και την αυτοπεποίθησή σας. Μη φοβηθείτε κάποιο εμπόδιο που μπορεί να σας βάλουν φίλοι σε αυτή την ιδέα την Κυριακή του Πάσχα. Είναι πρόσκαιρο και εσείς δεν μπορείτε να περιοριστείτε από τους Άλλους, παρά να πάρετε αυτή την πρόκληση σαν ευκαιρία που θα σας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση αυτής της ιδέας.

Ταύρος

Ταύροι με την πασχαλινή αυτή σαιζόν ξεκινά και η δική σας σαιζόν. Από την Τετάρτη και μετά όλα τα φώτα είναι πάνω σας και σας ευχόμαστε καλή Προτού όμως περάσει ο Ήλιος στον ταύρο θα έχετε μια φαεινή ιδέα για αλλαγή της εμφάνισής σας (ειδικά οι ωροσκόποι ταύροι) ή μία είδηση, απρόσμενη. Δώστε βάση σε αυτά που σκέφτεστε και ακούτε, επειδή η αλλαγή τρόπου σκέψης ειδικά για τους Ταύρους γεννημένους από τις 2 έως τις 5 Μάη είναι μονόδρομος. Οι φλασιές αυτές λόγω συνόδου Ερμή και Ουρανού στο ζώδιό σας κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν ό,τι δεν αλλάζει με τίποτα εδώ και καιρό και οι νέες ιδέες υλοποιούνται, παίρνουν σάρκα και οστά την Κυριακή που ο Ερμής θα φλερτάρει επιθετικά με τον Κρόνο. Δεν αποκλείεται όμως να φλερτάρετε ή να σας φλερτάρουν, τώρα που ο κοινωνικός σας κύκλος έχει γεμίσει από κόσμο. Πριν από όλα αυτά όμως προσέξετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας την αρχή της εβδομάδας, παρασκηνιακά αλλά και ίσως μέσα σας. Αλλάζει ο τρόπος που νοηματοδοτείτε τη ζωή πριν τα γενέθλιά σας ή μήπως ετοιμάζετε και κάποιο ταξίδι για να τα γιορτάσετε; Και στο εξωτερικό να μην πάτε σίγουρα μεταλλάσσεται η σχέση σας με τη γνώση και ο τρόπος που ανοίγεστε μέσω νοητικών ταξιδιών, διαβάσματος ή σπουδών.

Δίδυμοι

Αυτό το Πάσχα θα γιορτάσετε τις επαγγελματικές επιτυχίες σας. Έχετε όμως πολλή βοή πίσω από το κεφάλι σας, στον ασυνείδητο κόσμο σας. Θα βιώσετε μία σημαντική τομή (ένα breakthrough moment αγγλιστί) στον τρόπο που αναλύετε τον εαυτό σας, είτε μέσω ενδοσκόπησης είτε μέσω ψυχοθεραπείας. Αυτό θα γίνει μέσω εκλάμψεων οι οποίες θα σας είναι χρησιμότατες για να προχωρήσετε στην περίοδο που ο ήλιος θα είναι στους Διδύμους, και θα έχετε γενέθλια. Μέχρι τότε καθόλου απίθανο να γνωρίσετε έναν ετερόκλητο έρωτα, πολύ πιθανό μέσω τους επαγγέλματός σας (μπορεί να είναι συνάδελφος μπορεί όμως και πελάτης-ισσα) ή μπορεί να ερωτευτείτε τη δουλειά σας ακόμη περισσότερο και να βρείτε περισσότερο νόημα σε αυτό που κάνετε.

Καρκίνος

Αυτή η Μεγάλη εβδομάδα σας βρίσκει με ένα μικρό βάρος αλλά και μία τεράστια διάθεση για ανανέωση. Τον προηγούμενο μήνα αν μη τι άλλο σας απασχόλησε η καριέρα και το πως φαίνεστε στους Άλλους. Διακρίνω μία εμμονή στο να ψάχνετε διαρκώς τι κάνετε λάθος και πως σας βλέπουν οι Άλλοι. Η Μεγάλη Δευτέρα σας επανασυνδέει με αυτό το ενοχικό αυτό-ελεγκτικό συναίσθημα ειδικά εάν έχετε γεννηθεί από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 21. Οι Άλλοι όμως είναι με το μέρος σας ειδικά από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά που περνά ο Ήλιος στον ταύρο και μαζί του η έμφαση στην κοινωνική ζωή, στις φιλίες και στις γνωριμίες. Μέχρι τότε συνειδητοποιείτε σαν επιφοίτηση πως θα κάνετε πραγματικότητα τους στόχους σας και τις προθέσεις σας με θεαματικό και ανατρεπτικό τρόπο. Η σκέψη υλοποιείται και είστε πιο κοντά από ποτέ σε αυτό, ειδικά το Σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείεται σε αυτή τη συνειδητοποίηση να σας βοηθήσει κάποια γνωριμία (ερωτική ή μη) με νεαρό άτομο που μπαίνει στον κύκλο σας ή που είναι από το εξωτερικό.

Λέων

Λιοντάρια μήπως η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με ένα πολύ ξαφνικό και αναπάντεχο νέο όσον αφορά την καριέρα σας; Όπου βλέπετε καριέρα μπορείτε να βάλετε και το οτιδήποτε στο οποίο δίνετε πόνο και μεράκι για να φανούν επιτέλους οι κόποι σας προς τα έξω και να αποκτήσετε δημοσιότητα. Αν θέλετε να γίνετε διάσημα στον τομέα σας, το νέο θα αφορά και αυτή τη φιλοδοξία, και ειδικά από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά μπαίνει φως σε αυτό τον ήδη φωτεινό για εσάς τομέα. Ο τρόπος που βλέπετε την υγεία σας ίσως αλλάζει άρδην αυτή την περίοδο. Αν την αγνοείτε επειδή ασχολείστε με τα της δημόσιας εικόνας σας, δώστε προσοχή και κάντε ιατρικές εξετάσεις (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε υγιείς). Εάν πάλι ανησυχείτε υπερβολικά για το αν έχετε κάτι και οι γιατροί σας ξέρουν με το μικρό σας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να χαλαρώσετε και να πάψετε να ανησυχείτε. Πιθανές ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν ξαφνικά χρήματα που θα λάβετε είτε σε μορφή δανείου, είτε από κάποιον σύντροφο, συνεργάτη ή φίλο σας χαλαρώνουν από άγχη επιβίωσης της περιόδου αυτής.

Παρθένος

Αν δεν είχατε ετοιμάσει κάποιο ταξίδι τώρα το Πάσχα ίσως σας έρθει κάποια απρόσμενη πρόταση για ταξίδι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. Μπορεί και η πρόταση να είναι από το εξωτερικό ή και τα νέα από το εξωτερικό να φορούν κάτι άλλο, εσάς τις ίδιες ή την καριέρα σας. Η ανάγκη σας να αναβαθμίσετε τη σχεσιακή σας ζωή και να της δώσετε περισσότερο ενθουσιασμό ενεργοποιείται αλλά και ευνοείται ακόμη περισσότερο αυτή την εβδομάδα και ίσως αυτό να συνδέεται και με το ταξίδι που λέγαμε. Δεν αποκλείεται βέβαια να γνωρίζετε έναν αντισυμβατικό έρωτα αυτό το Πάσχα είτε είστε single είτε όχι. Τεράστια κινητικότητα λοιπόν επικρατεί σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες και αυτή την εβδομάδα αλλά ειδικά αν ανήκετε στις Παρθένους των 3 – 4 τελευταίων ημερών παίρνετε πολλή δύναμη και αναζωογόνηση για να δημιουργήσετε ό,τι έχετε ξεκινήσει ή για να αναγεννηθείτε σε επίπεδο αυτοέκφρασης.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με την εσάνς της Πανσελήνου του Σαββάτου που πέρασε να διατηρείται στο κομμάτι των αποκαλύψεων που αφορούν τον τρόπο μεγαλώματός σας, την παιδική σας ηλικία, το σπίτι σας, την οικογένειά σας ή και τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχής για ασφάλεια. Ειδικά οι Ζυγοί με γενέθλια στις 19-22 Οκτωβρίου θα αναγκαστούν να απεκδυθούν από το παρελθόν, να πετάξουν ό,τι δεν τους ικανοποιεί πια στα σκουπίδια έτσι ώστε να θεραπευτούν από αυτό μια και καλή. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να φωτίζεται και μετά την πανσέληνο του Σαββάτου από τον Ήλιο αυτή τη φορά και είναι εδώ για να σας πείσει να αποδομήσετε τα γονεϊκά πρότυπα και τα πατροπαράδοτα σχήματα που τόσον καιρό είχατε ως δεδομένα αλλά σας καταπίεζαν. Μαζί με αυτό δε θα απέκλεια το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού έρωτα που θα αναδυθεί σαν κερασάκι στην τούρτα της μεταμόρφωσης αλλά και σαν αντίδοτο στη ρουτίνα. Πιθανόν να λάβετε ένα απρόσμενο νέο από τον/τη σύντροφό σας σαν πασχαλινό δώρο.

Σκορπιός

Μεγάλη εβδομάδα με νταρκ στοιχείο που σας ταιριάζει, αλλά σας ταιριάζει και η Ανάσταση την οποία συμβολικά έχετε σαν trademark είτε το γνωρίζετε είτε όχι. Αυτή η Μεγάλη εβδομάδα θα είναι όμως πολύ χαρούμενη για εσάς, παρά τη μαυρίλα που έχει γίνει trademark της ανθρωπότητας, αφού όλη η θεματική είναι έρωτας και σχέσεις. Οι διαπροσωπικές σας αλληλεπιδράσεις μπορεί να επηρεάζονται από τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις σας καθώς έχετε αλλάξει το επικοινωνιακό στιλ που είχατε συνηθίσει τόσον καιρό. Αυτό όμως θα σας οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις για τους Άλλους αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Ξαφνικά νέα από τη σχέση σας, ξαφνικές προτάσεις, ξαφνικές γνωριμίες με ασυνήθιστα άτομα τα οποία θα σας ασκήσουν ή θα τους ασκήσετε έλξη; Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας σε κάθε περίπτωση και είστε σε θέση να τους δεχτείτε με τρόπο που δε θα το κάνατε παλιότερα, γιατί θα τους βρίσκατε πολύ διαφορετικούς από τα σχήματα τα οποία έχετε συνηθίσει. Καλή Ανάσταση λοιπόν.

Τοξότης

Η Μεγάλη εβδομάδα σας βρίσκει μεταμορφωμένους σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και αυταξίας. Αν βιώνετε οικονομικές κρίσεις είστε πλέον σε θέση να σκεφτείτε το επόμενο βήμα σας καθώς έχετε μία ουρανοκατέβατη ιδέα όσον αφορά τη δουλειά σας και την καθημερινότητα που θα σας βοηθήσει στον οικονομικό τομέα. Δε θα μείνετε όμως μόνο στην ιδέα αυτή τη φορά, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο υλοποίησής της το Πάσχα . Έτσι λοιπόν ενθουσιασμός προστίθεται στις καθημερινές αλληλεπιδράσεις σας και στην κατά τα άλλα αδιάφορη για εσάς ρουτίνα. Θα περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι πιθανόν με κάποιο νέο (ή και παλιό) άτομο το οποίο σας αφορά ερωτικά και σας κάνει αυτή την Πασχαλινή περίοδο πιο ενδιαφέρουσα. Μπορεί να σας βοηθήσει να συγχωρήσετε κάτι από το παρελθόν σας ή την οικογένειά σας, πιθανόν κάτι που μόνο εσείς γνωρίζετε αλλά κάνετε τη νοητική σύνδεση ευκολότερα αυτές τις μέρες λόγω της επιφοίτησης που δέχεστε.

Αιγόκερως

Πριν έρθει η Μεγάλη εβδομάδα την αναμένατε ως εβδομάδα των παθών. Έχετε ροπή προς την απαισιοδοξία, και φοβάστε, ειδικά εσείς οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών. Σας εγγυώμαι όμως ότι μέσα από την κρίσεις των τελευταίων μηνών θα «αναστηθείτε» και θα βγείτε πιο δυνατοί από αυτή την πρόκληση. Νομίζετε ότι είστε άτυχοι αλλά πιθανόν αυτή η περίοδος να είναι η αρχή της απογείωσής σας στον τομέα που το επιθυμείτε. Ίσως λοιπόν να είστε και οι τυχερότεροι του ζωδιακού χωρίς αυτό να φαίνεται παραέξω. Επίσης να ξέρετε ότι είναι μία ιδανική εβδομάδα για δημιουργική δουλειά που θέλει πρωτοτυπία. Η πρωτοτυπία και η έμπνευση είναι μέσα σας και αυτό θα γίνεται όλο και πιο έντονο από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά. Μπορεί να έχετε εκπλήξεις από τα παιδιά σας, ή τα βαφτιστήρια σας ή γενικότερα από τα παιδιά με τα οποία αλληλεπιδράτε. Και φυσικά η σεζόν του ταύρου, μπορεί να σας φέρει τον έρωτα, εάν ψάχνεστε, στο πρόσωπο μιας αναπάντεχης γνωριμίας με ένα νεαρότερο ενδεχομένως άτομο.

Υδροχόος

Υδροχόοι το Πάσχα είναι οικογενειακή γιορτή και αναπόφευκτα είτε το θέλετε είτε όχι (μάλλον το 2ο) θα αλληλεπιδράσετε αρκετά με την οικογένειά σας μητρική ή πατρική. Μπορεί όμως να σας πούνε κάτι που θα σας εκπλήξει, θα ανατρέψει ό,τι σκεφτόσασταν για εκείνους και θα σας κάνει να χαίρεστε που βρίσκεστε κοντά τους. Το φως λοιπόν πέφτει στον τομέα του σπιτιού μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Αν υπάρχει διάθεση να κάνετε μία ανακαίνιση ή αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σας θα το καταφέρετε και θα σας ανανεώσει. Μια εβδομάδα λοιπόν που ξεκινάει με πολλές κρίσεις και αποκαλύψεις από το παρελθόν αλλά με δημιουργικό τρόπο εσείς θα τις υπερβείτε. Η επιθυμία σας να αποκτήσετε κάτι φανταχτερό στη ζωή σας μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε αρκετά έξοδα, αλλά εγώ πιστεύω ότι το αξίζετε ειδικά μετά από όσα έχετε περάσει αυτή την τελευταία περίοδο. Πασχαλινά δώρα λοιπόν στον εαυτό σας για να σπάσει η ρουτίνα και η πολλή αλληλεπίδραση με το γενεαλογικό σας παρελθόν.

Ιχθύες

Ιχθύες αν το σενάριο έρωτας δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα θα παίξει αυτό το Πάσχα. Εντάξει, μπορεί ο έρωτας να είναι με τον εαυτό σας (το έχετε κι αυτό ανάγκη, να σας αγαπήσετε λίγο παραπάνω) ή με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή μπορεί να μην είστε εσείς που θα ερωτευτείτε αλλά να σας ερωτευτούν από το πουθενά. Είστε ακαταμάχητοι αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη πάνω σας και πιθανόν να λάβετε πολλά μηνύματα, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή διαμέσου κοντινών σας προσώπων που θα σας θυμίζουν την εποχή που ήσασταν στην εφηβεία και παίρνατε ραβασάκια από συμμαθητές-ριες. Από την άλλη, δεν είναι καλή περίοδος να κάνετε πλάνα και σοβαρές διαπραγματεύσεις. Θα έχετε ευφυείς ιδέες, εκλάμψεις και έμπνευση αλλά επειδή αυτό μπορεί να πάει παρέα με μία θολή κρίση. Διπλοτσεκάρετε ό,τι επικοινωνείτε γραπτώς ή ό,τι γράφετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην αφαιρείστε όταν οδηγείτε ή όταν χρησιμοποιείτε μηχανήματα ακόμη και υπολογιστές, όχι επειδή θα πάθετε κάτι τραγικό, αλλά επειδή ό,τι σχετίζεται με μέσα μετακίνησης και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας μπορεί να υπολειτουργεί.

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα