Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11/4 έως 17/4

ASTROTEAM GUEST
08/04/2022

Κριοί

Χρόνια σας πολλά εάν έχετε γενέθλια και αυτή την εβδομάδα. Όλη η γενεθλιακή σας χρονιά χρωματίζεται με ιδεαλισμό, όνειρα, προσδοκίες και πολλή πολλή έμπνευση. Αυτή την εβδομάδα μπαίνουν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα χτίσετε κάτι σημαντικό από μέσα Μαΐου και μετά. Δώστε προσοχή τί όνειρα κάνετε στον ύπνο σας αυτή την περίοδο, κάτι σας λένε, ή μάλλον ο ασυνείδητος εαυτός σας κάτι λέει στον συνειδητό. Προς το παρόν κοχλάζει μέσα σας κάτι μεγάλο και όμορφο, με τη φαντασία και την καλλιτεχνική σας διάθεση να είναι στο ζενίθ αλλά δεν μπορείτε να κάνετε το αφηρημένο συγκεκριμένο. Αυτό σας ξενίζει καθώς είστε ζώδιο της δράσης και έχετε συνηθίσει να κάνετε την επιθυμίας σας πράξη. Μην ανησυχείτε, ο σπόρος πέφτει τώρα, αυτή την εβδομάδα, και αυτό που θα ανθίσει από τον Μάιο και μετά δε θα είναι άλλο από εσάς τους ίδιους. Προς το παρόν κάνετε ενδοσκόπηση ή και ψυχανάλυση επειδή το διάστημα ευνοεί στιγμές αποκάλυψης πραγμάτων που απωθούσατε καιρό. Στιγμές αποκάλυψης επίσης θα έχετε και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όπου πέφτει πολύ φως και πιθανόν να κλείνετε κύκλους. Κάποια σχέση ή συνεργασία επισημοποιείται ή μήπως τελειώνει; Πρόσωπα εξουσίας και πιθανόν οι γονείς σας, σας ασκούν κάποιου είδους έλεγχο και σας αναγκάζουν, ειδικά αν ανήκετε στους Κριούς των 3-4 τελευταίων ημερών, να μεταμορφωθείτε με την καλή ή με την ανάποδη. Μαζί με εσάς όμως μεταμορφώνεται και η δημόσια εικόνα σας και η καριέρα σας και θα είναι προς το καλύτερο.

Ταύροι

Ο Ποσειδώνας ονειρεύεται και ο Δίας κυνηγά και κατακτά στόχους σχέδια και αυτοί οι δύο συναντιούνται στον τομέα των μελλοντικών στόχων και των κοινωνικών ομάδων. Πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής θα σας είναι πιο εύκολο να πετύχετε τις «μεγάλες προσδοκίες» που έχετε για το μέλλον αρκεί να το πιστέψετε (επειδή η πίεση της τελευταίας χρονιάς σας έχει στερήσει κάτι από την αισιοδοξία σας) και αρκεί να αφήσετε και άλλους να συμπορευτούν μαζί σας. Συνεπώς έχετε ανάγκη από ομοϊδεάτες ή καλούς υποστηρικτικούς φίλους επειδή η ισχύς εν τη ενώσει είναι η ιδανική συνταγή για τέτοια μεγαλεπήβολα εγχειρήματα. Οι παρέες, οι κινηματικές διαδικασίες, ο ακτιβισμός, οι συμπράξεις καλλιτεχνών και μυστικιστών ευνοούνται πολύ, ειδικά από την Παρασκευή και μετά. Το έχετε άλλωστε ανάγκη σαν αντίδοτο σε όλο το βίαιο σκηνικό που επικρατεί στην ανθρωπότητα αυτή την περίοδο αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε καλλιτέχνες ίσως ενταχθείτε σε κάποια καλλιτεχνική κολεκτίβα ή ίσως μπείτε σε κάποιο συγκρότημα (μουσικό) αλλιώς ενδέχεται να αρχίσετε να κάνετε παρέα με καλλιτέχνες. Υπάρχει βέβαια μία πιθανότητα να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι από τις παρέες σας (ακόμη και μία φιλία). Θα είναι για αποφυγή απογοητεύσεων, άρα για καλό σκοπό. Αυτό που πάλι ξεκαθαρίζει είναι τα θέματα καθημερινότητας, διατροφής, υγείας αλλά και κατοικίδιων. Το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να καταλάβετε τι πάει λάθος και δεν κοιμάστε καλά, ή ποιο θρεπτικό στοιχείο σας λείπει, ποιο διατροφικό πλάνο σας ταιριάζει και ίσως λάβετε αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων τα οποία θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε μία ευχάριστη ρουτίνα και καθημερινότητα συμβατή με τις ανάγκες σας ή με τις ανάγκες του κατοικίδιου σας. Και ναι, η Πανσέληνος του Σαββάτου αφορά και τη δουλειά σας. Πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Έχετε μεγάλα σχέδια αυτή την περίοδο και η αλλαγή στη δημόσια εικόνα σας είναι αναπόφευκτη. Αρχίζετε να αναδύεστε από τη μάζα και φαίνεστε όλο και περισσότερο για αυτό που κάνετε είτε ως επάγγελμα είτε ως βασική ιδιότητα κι ας μη βιοπορίζεστε από αυτό. Μην εκπλαγείτε εντωμεταξύ Ακόμη και αν ένας γάμος ή ένα πολυπόθητο διαζύγιο (ναι, από αυτά που θέλεις να πάρεις και δεν τα κατάφερνες) ξεκινήσει να μπαίνει στα σκαριά τώρα. Προσοχή όμως στις μεγάλες προσδοκίες επειδή μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις. Αν δεν έχετε μέτρο, και τα σχέδια σας είναι αρκετά ματαιόδοξα, η ματαίωση είναι και αυτή στο μενού. Τα ταλέντα σας πλέον είναι φανερά στο κοινό αλλά καλό είναι να καταλήξουν σε Φήμη και σε δυσφήμηση για ό,τι κάνετε τόσο καλά. Αυτό μπορεί να κριθεί και από το πως θα τα πάτε και με τους ανώτερους σας στην καριέρα, πιθανόν και με τους γονείς σας εάν είστε νεαρότερης ηλικίας. Άλλωστε η Πανσέληνος του Σαββάτου φωτίζει τον τομέα της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητάς σας την οποία αν διοχετεύσετε σωστά θα μπορέσετε να σαγηνεύσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γίνετε πιο ερωτεύσιμοι καθώς κι εσείς μεταμορφώνεστε στον τρόπο που ενώνεστε και συγχωνεύεστε με τους άλλους, είτε μεταφορικά είτε σεξουαλικά. Αυτή η μεταμόρφωση ίσως σας βοηθάει να ξορκίσετε επιτέλους τον φόβο αφομοίωσης από τον Άλλο που έχετε.

Καρκίνοι

Πρόσεξε τι εύχεσαι αυτή την περίοδο. Επειδή ενδέχεται, λυπάμαι που θα στο πω, να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα με εσένα είναι αν φοβάσαι την αποτυχία ή την…επιτυχία; Η σύνοδος Δια-Ποσειδώνα μαζί με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να βρεις επιτέλους το νόημα της ζωής και να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Μεγάλη εύνοια σε ό,τι αφορά ανώτερη μόρφωση, μεταπτυχιακά, διδακτορικά ή άνοιγμα πνευματικών οριζόντων. Νιώθεις έντονα τη νοσταλγία για ένα «αλλού». Πού είναι αυτό; Αν είναι σε μία άλλη χώρα, άλλη κουλτούρα ή άλλη γλώσσα είναι πιο πιθανό από ποτέ να το εξερευνήσεις ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη παρέα με τους άλλους πλανήτες στους Ιχθύες μπορεί να φέρει και έναν έρωτα στο εξωτερικό που θα πας ή από το εξωτερικό. Πρόσεχε όμως μήπως το «αλλού» αφορά μία πλευρά του εαυτού σου από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις σε όποια ξένη χώρα κι αν πας. Μην ανησυχείς όμως, η Πανσέληνος της 16ης Απριλίου θα σε αναβαθμίσει υπαρξιακά και θα σε κάνει να κλείσεις κύκλους με το παρελθόν ή να συμφιλιωθείς με θέματα που αφορούν την οικογένειά σου, τη χώρα προέλευσής (το «εδώ» σου) ή ό,τι επιλέγεις να αποκαλείς εσύ σπίτι και πατρίδα. Το ερώτημα είναι: Είσαι όντως έτοιμος-η για μία ζωή με λιγότερα απωθημένα; Αν ανήκεις στους Καρκίνους των 3-4 ημερών τότε το κλείσιμο κύκλων αφορά και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και μία μετάλλαξη στον τρόπο που σχετίζεσαι με αυτούς αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το «αλλού» είναι μέσα σου και είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να το βρεις.

Λέοντες

«Να μοιράζεστε και να μη σας μοιράζουν» θα ήταν καλύτερη συμβουλή για αυτή την εβδομάδα. Αν χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια κληρονομιά ή κάποια χρήματα που σας χαρίζονται προς χάριν της ατομικής σας ελευθερίας κάντε το! Η στιγμή είναι τώρα και φωνάζει για μία ουσιαστική μεταμόρφωση στον τρόπο που συνυπάρχετε και μοιράζεστε με τους Άλλους. Αν ετοιμάζεστε για κάποια κοινή επένδυση με συνέταιρο ή σύντροφο διπλοτσεκάρετε τα πάντα σας παρακαλώ πολύ, επειδή υπάρχει ενδεχόμενο διαρροής (Ποσειδώνας γαρ) χρημάτων ή εξαπάτησης. Αν έχετε όμως διαύγεια, τότε έχετε εύνοια και ευκαιρίες στα πράγματα που μοιράζεστε: στα κοινά οικονομικά με τον/τη σύντροφο ή τον/τη συνέταιρο, τις αξίες των σημαντικών Άλλων της ζωής μας και το τι εφέ έχουν αυτό στην ψυχολογία σας. Αν πιστεύετε ήδη ότι η σχέση σας απέτυχε ή η συνεργασία δεν ευόδωσε τότε αυτή η εβδομάδα θα φέρει μία κάθαρση σε πιο πνευματικό ή καλλιτεχνικό επίπεδο και μία βαθιά προσωπική μεταμόρφωση. Σε αυτή την αναγέννηση συμβάλει πάρα πολύ και η πανσέληνος της 16ης Απριλίου η οποία γίνεται στον τομέα της μάθησης. Θα μάθετε να αναδύεστε μέσα από τις στάχτες σας, να μην κρατάτε μια σχέση με την οποία πλέον μοιράζεστε μόνο απώλειες αλλά και να μην είστε αυστηροί με μία σχέση που διαθέτει για ατού κάτι υπερβατικό και όχι υλικό. Κάποιες φορές οι σημαντικοί Άλλοι δε μας θαυμάζουν με τον τρόπο που επιδιώκουμε αλλά μπορεί να μας εκτιμούν πολύ βαθύτερα και ουσιαστικότερα από τα άτομα που μας χαρίζουν υλικά αγαθά.

Παρθένοι

Αγαπητές Παρθένοι, είστε από τις πρωταγωνίστριες του σημαντικότερου πιθανόν αστρολογικού γεγονότος της χρονιάς. Δίας-Ποσειδώνας συνεργάζονται και δίνουν εύνοια και προστασία αλλά και πραγματοποιούν όνειρά σας στον τομέα των σχέσεων και των σημαντικών Άλλων της ζωής σας. Ο καινούριος κύκλος ονείρων που θα πραγματοποιηθούν ξεκινά τώρα και πιθανόν τα όνειρα στα οποία αναφερόμαστε να μην έχετε προλάβει να τα ονειρευτείτε. Μπορεί το αστρολογικό event να συμβαίνει την Τρίτη αλλά ειδικά από την Παρασκευή και μετά που μπαίνει και ο Άρης στους Ιχθύες να περιμένετε πολύ έντονη δραστηριότητα σε ό,τι αφορά το σχετίζεσθαι. Πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο, μια συντροφική σχέση ή μία συνεργασία ξεκινά ή αναβαθμίζεται. Το έντονα ρομαντικό κλίμα αυτή της εβδομάδας εμπεριέχει και πολλή ουτοπία όμως οπότε προσοχή να μην καταλήξετε να ρομαντικοποίησετε την ευαλωτότητα του Άλλου ή τη δικιά σας. Το σύμπλεγμα θύματος-Σωτήρα παίζει πολύ με αυτή την όψη και δε θα θέλατε (συνειδητά έστω) να είστε τίποτα από τα δύο. Η Πανσέληνος του Σαββάτου θα ρίξει φως και αποκαλύψεις στα οικονομικά σας πιθανόν και σε σχέση με τα οικονομικά αυτού του σημαντικού Άλλου με τον οποίο μοιράζεστε ή σκοπεύετε να μοιραστείτε τη ζωή ή την επιχείρηση.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα, με την Πανσέληνο του Σαββάτου που είναι ακριβώς επάνω σας, στο Εγώ σας και σας κάνει να λάμπετε. Ακούστε το φεγγάρι λοιπόν και επικεντρωθείτε σε εσάς και όχι στους Άλλους. Αν ανήκετε δε στους Ζυγούς των 3-4 τελευταίων ημερών τότε η σχέση σας με το παρελθόν μετασχηματίζεται μαζί με τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν αποκλείεται η Πανσέληνος να επαναφέρει ένα παλιό οικογενειακό τραύμα και επιτέλους να το επουλώσει. Μεταμορφώνεται η σχέση σας με τη μητέρα σας, τον πατέρα σας ή τον τόπο από τον οποίο μεταφορικά ή κυριολεκτικά προέρχεσθε. Πριν το Σαββατοκύριακο όμως και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη έχουμε το αστρολογικό συμβάν της χρονιάς, τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα. Η εύνοια, η προστασία και πιθανόν η ευλογία αυτής της όψης θα είναι ότι θα προσδώσετε ένα νόημα στην καθημερινότητα σας ή στη δουλειά σας που θα ξεπερνάει τα συνηθισμένα. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τη σύνδεση και την αγάπη με κάποιο κατοικίδιο ή ακόμη και με τον έρωτα που μπαίνει είτε στη ρουτίνα σας ή στον χώρο εργασίας σας για να τα ομορφύνει. Σε κάθε περίπτωση αποζητάτε κάτι πιο υπερβατικό και λιγότερο τετριμμένο από δουλειά-σπίτι-σπίτι-δουλειά και θα το κερδίσετε αυτή την εβδομάδα. Το Σύμπαν επίσης έχει διάθεση να σας προστατεύσει από αναποδιές στη δουλειά σας. Σημαντικό σε μία εποχή γεμάτη εργασιακή επισφάλεια.

Σκορπιοί

Αγαπητοί Σκορπιοί, πιέζεστε πολύ, μα πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο αλλά αυτή η βδομάδα έρχεται σα δώρο του Σύμπαντος προς εσάς καθώς η χαρά της ζωής, η απόλυτη έκφραση του Εαυτού και της προσωπικής ταυτότητας επιστρέφει. Αν νιώθετε ταπεινωμένοι και ρουφηγμένοι από την υποχρεωτικότητα της σκοτούρας, η πολυαστρία στους ιχθύες και κυρίως η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα φέρνει Χολιγουντιανό αέρα στη ζωή σας. Έμπνευση, δημιουργικότητα και έρωτας (ναι, εξαιρετικά πιθανό αν είστε single) είναι κομμάτια αυτού του ρομαντικού σκηνικού που καλείστε να ζήσετε κόντρα στη μιζέρια των ημερών. Θα μπορούσε όμως ακόμη να δώσει μία μεγάλη ευκαιρία να συνδεθείτε πολύ βαθύτερα με τα παιδιά σας ή με παιδιά άλλων αν αλληλεπιδράτε ή δουλεύετε με μικρές ηλικίες ή ακόμη και να κάνετε ένα δικό σας παιδί. Αυτό το παιδί μπορεί να είναι και ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα ή ένα έργο. Όλη η ενέργεια και το φως που θα φωτίσει τον βυθό του ασυνείδητου σας το Σαββατοκύριακο (Πανσέληνος στον 12ο φυσικό σας οίκο) μπορεί να ανασύρει παλιά τραύματα αλλά και να σας συνδέσει με το συλλογικό ασυνείδητο. Αυτή όμως ακριβώς η ενέργεια έρχεται για να μετουσιωθεί σε ένα κύμα έμπνευσης δημιουργικότητας αυτοέκφρασης ρομαντισμού και έρωτα. Το καλύτερο αντίδοτο στη μελαγχολία.

Τοξότες

Το σπίτι σας μεγαλώνει ή μπαίνει πολύς κόσμος σας σε αυτό; Προφανώς αυτό σας χαροποιεί σαν κοινωνικά πλάσματα που είστε, λίγη προσοχή όμως στο ποιον βάζετε στο σπίτι σας μεταφορικά και κυριολεκτικά καθώς τα φαινόμενα ενίοτε απατούν. Ο Δίας παρόλα αυτά είναι ο Κυβερνήτης σας και η παρουσία του μαζί με όλους αυτούς τους πλανήτες στο 4ο φυσικό σας σπίτι δεν το γεμίζει μόνο με κόσμο και χαρά αλλά σας βοηθά να συγχωρήσετε την οικογένειά σας ή το παρελθόν σας για κάτι. Επίσης Τοξότες ποιο όνειρο είχατε βαθιά μέσα σας, και πιθανόν δε μιλούσατε για αυτό ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό; Τώρα ξεκινάει η φάση κατά την οποία το καλλιεργείτε για να μπορέσετε να το εκδηλώσετε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια από τα μέσα Μαΐου και μετά. Ίσως είναι ένα όνειρο ή και η αποκρυστάλλωση μίας αντίληψης που διαπερνά την έννοια της εντοπιότητας, της οικογένειας και των συνόρων και θέλετε να ενταχθείτε σε αυτό. Λίγη όμως προσοχή στην υπεραισιοδοξία σας, που μπορεί να σας λιώσει τα φτερά και να πέσετε σαν τον Ίκαρο. Η Πανσέληνος το Σαββατοκύριακο σας φέρνει αποκαλύψεις για παρέες σας ή για κάποιον κοινωνικό, πολιτικό ή πολιτιστικό χώρο του οποίο είστε μέλος. Μήπως αυτό συνδέεται και με όλα αυτά τα πρόσωπα που βάζετε στο σπίτι σας;

Αιγόκεροι

Υπάρχει πολλή επικοινωνία αυτή την εβδομάδα είτε με το αντικείμενο του πόθου σας ή με τα αδέρφια σας. Πιθανόν αυτή η λεκτική δραστηριότητα να διακατέχεται από θολούρα κυρίως αν είναι μέσω μηνυμάτων. Θα ταίριαζε περισσότερο αν το ρίχνατε στην ποίηση, και όχι δεν κάνω πλάκα. Ιδανική περίοδος αν ασχολείστε με το γράψιμο, (ποίηση, πεζός λόγος, ακόμη και αρθογραφία) καθώς θα έχετε πολλή πολλή έμπνευση. Αυτό θα είναι και το αντίδοτο στη σύγχυση που ενδεχομένως μπορεί να επικρατεί στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και στην επώδυνη αλλαγή δέρματος που κάνετε. Επειδή οι αιγόκεροι ειδικά των 3-4 τελευταίων ημερών είστε υπό καθεστώς ανακαίνισης. Και εδώ έρχεται η Πανσέληνος του Σαββάτου που φωτίζει ό,τι σας αφορά περισσότερο από κάθε τι. Καριέρα, δημοφιλία επειδή έρχεται στο φως επιτέλους ένα πρότζεκτ που πιθανόν να είχατε ξεκινήσει από αρχές Οκτώβρη αρκεί να αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων και να μην αντισταθείτε στην προσωπική αλλαγή. Αν ψάχνετε τον έρωτα αυτή την εβδομάδα αναζητήστε τον σε μέσα μαζικής μεταφοράς, στο μποτιλιάρισμα, στο πρόσωπο κάποιου γείτονα-γειτόνισσας ή ζητήστε να σας γνωρίσουν φίλους τα αδέρφια σας. Ναι, όσο απλοϊκό κι αν σας φαίνεται, μπορείτε να βρείτε τον έρωτα «in a hopeless place» που λέει και η Ιχθύς Rihanna και αυτό θα σας μετασχηματίσει με τρόπο που δεν είχατε φανταστεί.

Υδροχόοι

Σκοπεύετε να επενδύσετε χρήματα σε κάτι; Πιθανόν θα ήταν καλύτερο να επενδύσετε στα ταλέντα σας και την αυτοεκτίμηση σας, η οποία ομολογουμένως δε βρίσκεται και στην καλύτερη της φόρμα με τον Κρόνο ακριβώς επάνω σας. Αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους τόσους πλανήτες που είναι με το μέρος σας και έχουν μαζευτεί στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι που αντιπροσωπεύει ό,τι κατέχουμε. Γνωρίζετε πολύ καλύτερα από άλλα ζώδια ότι δεν κατέχουμε μόνο χρήματα και υπάρχοντα αλλά αξίες, δεξιότητες και ταλέντα. Προσοχή σε πιθανές απώλειες χρημάτων. Οι πλανήτες είναι ευεργετικοί αλλά κάποιες φορές έχουν πολλή αυτοπεποίθηση. Εσείς πάλι δεν έχετε και τόση αυτή την περίοδο οπότε δε σας φοβάμαι. Σε κάθε περίπτωση, θα επιμείνω, καλύτερο θα ήταν να επενδύσετε στα συναισθηματικά αποκτήματα και στη συναισθηματική ασφάλεια που ακόμη και εσείς τα ελεύθερα πνεύματα χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ αυτή την περίοδο. Άλλωστε και η Πανσέληνος του Σαββάτου σας φωνάζει στην κυριολεξία ότι η προσωπική επέκταση, (είτε σε μορφή φιλοσοφικού ψαξίματος ή σε μορφή σπουδών, ταξιδιού σε μία ξένη χώρα ή ακόμη και σπουδών στο εξωτερικό) είναι μονόδρομος για να βρείτε το νόημα της ζωής που χάσατε έστω και λίγο την προηγούμενη βδομάδα.

Ιχθύες

Κατέχετε τον πρώτο ρόλο στην ταινία που θα παιχτεί αυτή την εβδομάδα. Προσοχή όμως μη σας αποπλανήσει η Χολιγουντιανή χροιά του μεγάλου αυτού αστρολογικού γεγονότος (σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιό σας). Επειδή έχετε τεράστια ανάγκη απόδρασης και θέλετε να ξεφύγετε εδώ και τώρα, προσέξετε τις καταχρήσεις παντός είδους. Προσέξετε επίσης τις μεγάλες προσδοκίες που αν δεν εκπληρωθούν στο μεγαλείο που τις φαντασιώνεστε σας ρίχνουν και σας καταθλίβουν. Το κλάμα κάνει καλό, δίνει μια κάθαρση, αλλά μην κλαίτε λόγω της απογοήτευσης που σας προκάλεσε ο ίδιος σας ο εαυτός. Έχετε ανάγκη να πιστέψετε σε κάτι αλλά όχι καθημερινό και τετριμμένο, κάτι μεγάλο, τεράστιο υπερβατικό και όμορφο. Αυτό στο οποίο πρωτίστως πρέπει να πιστέψετε είναι στον ίδιο σας τον εαυτό (όσο κλισέ και αν ακούγεται) επειδή αυτή τη στιγμή αυτό το μεγαλειώδες βρίσκεται ακριβώς μέσα σας. Εσείς είστε αυτό που αναζητάτε και Είναι από τις αντιπροσωπευτικότερες περίοδοι για να είστε Ιχθύες. Αν έχετε ωροσκόπο Ιχθύες θα αλλάζετε και την εμφάνιση σας προς ό,τι εσείς θεωρείτε ωραιότερο. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο όμορφο ζώδιο του Ζυγού αφορά και αυτή όμορφες μεταμορφώσεις και καθάρσεις, απαλλαγή από φόβους και ταμπού που σας εμποδίζουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Ενδέχεται ο Δίας-Ποσειδώνας να σας κάνει να ερωτευτείτε παράφορα, και η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της συγχώνευσης με τον Άλλο. Προσέξετε όμως μη χάσετε τον εαυτό σας και επίσης μην ερωτευτείτε τη φαντασιωτική εκδοχή του ατόμου που έχετε απέναντι σας από το ποιος-α πραγματικά είναι. Είστε έτοιμοι Ιχθύες να γνωρίσετε καλύτερα τον Άλλον αλλά και τον εαυτό σας;

 

Από τη Furasu Yoru

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα