Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/4 έως 10/4

ASTROTEAM GUEST
02/04/2022

Κριός

Γκάζι-φρένο σε στόχους και προσδοκίες. Εύνοια στην επικοινωνία, η οποία σας κάνει και πιο συνειδητοποιημένους ως προς τις δικές σας επιθυμίες, αλλά και πιο σαφείς απέναντι στους άλλους. Εντάσεις σε οικονομικά θέματα. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα χρήματα της δουλειάς/ επιχείρησης.

Ταύρος

Εξιδανίκευση σε στόχους, κάτι πνευματικό… σας «καλεί», με κίνδυνο να υπάρξει διαστρέβλωση πραγματικότητας, απογοήτευση. Στη δουλειά, ευθύνη και focus στα όρια εργασιομανίας. Το υποσυνείδητο και οι στόχοι, και συναισθήματα, όπως η κτητικότητα και η ζήλια, προκαλούν σύγχυση στην επικοινωνία.

Δίδυμοι

Διάφορα ‘δύσπεπτα’ αυτό το διάστημα, υπερευαισθησία, ένταση, θυμός, εσωτερικές εντάσεις, και η ανασφάλεια, παντού και πάντα. Αυτά μπορούν να σας παρασύρουν σε καταχρήσεις, αποπροσανατολισμό, παρεξηγήσεις. Ευτυχώς τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ότι φαίνονται!

Καρκίνος

Ρεαλισμός, υπομονή, εσωτερική ασφάλεια και δύναμη, αναγέννηση. Ανασύρονται θέματα του παρελθόντος. Αναζήτηση πνευματικών εμπειριών ή/και φιλανθρωπίας. Αντιπαραθέσεις με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

Λέων

Βλέπετε τον ορίζοντα και κάπου στεριά… στα θέματα σχέσεων και εαυτού. Σημαντική εβδομάδα και για θέματα συνεργασιών ή νέων project. Και όλα αυτά με αισιοδοξία και θετικότητα εσωτερικά, αλλά και ρεαλισμό και πειθαρχία εξωτερικά για να τα συνεχίσετε με στοχοπροσήλωση.

Παρθένος

Το να ξεκινήσετε ένα καινούριο σπορ ή κάποιο project, το οποίο απαιτεί πειθαρχία, συνέπεια, συγκέντρωση, οργάνωση, ευθύνη, θα ήταν μια καλή εκτόνωση αυτό το διάστημα. Προσοχή! Οι κοινωνικές συναναστροφές μπορεί να σας παρασύρουν σε καταχρήσεις, αλκοόλ, φαγητού… Αντίθετα εκφραστείτε δημιουργικά και εκ των έσω, και εκτονώστε εκεί τη συναισθηματική ένταση.

Ζυγός

Από τη μία, δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και νέες ιδέες και ικανότητα για «απτό» αποτέλεσμα, μέσα από μια ομάδα ή φίλους. Από την άλλη, ήρθε η ώρα να «βγείτε» μπροστά ως μονάδα. Ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει και στην οργάνωση της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στο σπίτι σας φέρνουν πίσω σε θέματα καριέρας. Βάλτε ένα πρόγραμμα με έξυπνο τρόπο, βάλτε όρια, απομονώστε εντάσεις και θυμό, και προσπαθήστε να το τηρήσετε. Επίσης, να είστε προσεκτικοί σε συνδιαλλαγές και μεταφορές.

Τοξότης

Ή που θα βγάλετε τα νεύρα και το θυμό στην επικοινωνία ή που θα βάλετε την επικοινωνιακή σας δεινότητα να δουλέψει για εσάς, για την κατάκτηση ενός νέου στόχου. Έρωτας ή δημιουργικότητα, προκαλείτε τον εαυτό σας να επιμείνει στον στόχο, με ευθύτητα και αισιοδοξία. Κάτι που θα σας τραβήξει και έξω από τη σύγχυση του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Για τα λεφτά τα κάνετε όλα, αλλά και για ένα «καθαρό κούτελο» στην κοινωνία. Εσείς επιλέγετε αν θα χαθείτε μες στις παρεξηγήσεις, τις υπερβολές και τις ψευδαισθήσεις, ή αν χαλαρά θα πάτε για μερικά ποτά με τους φίλους, μετά το σινεμά. Αφήστε τις προσωπικές κρίσεις στην άκρη και βάλτε και τους άλλους στη ζωή σας.

Υδροχόος

Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο άθλησης, για να βγάλετε εκεί την ενέργεια και τα νεύρα σας σας. Ή ξεκινήστε ένα νέο project, που αφορά στη ζωή σας άμεσα, τη βελτίωσή της υγείας σας σε επίπεδο σωματικό νοητικό, συναισθηματικό. Επίσης, αγοράστε ένα λαχείο!

Ιχθύες

Επικοινωνία με φίλους. Όραμα, πνευματικότητα, φιλανθρωπία για να εκτονώσετε κάπου την υπερευαισθησία σας και την ανασφάλειά σας. Προσοχή στην έλλειψη ορίων. Για αλλαγή βάλτε τα εσείς στον εαυτό σας!

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα