Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28/3 έως 03/4

ASTROTEAM GUEST
26/03/2022

Κριός

Το μυαλό τρέχει, υπάρχει αδυναμία συγκέντρωσης. Οι δυσκολίες επικεντρώνονται στα οικονομικά της εργασίας ή σε σχέσεις με φίλους, ομάδες. Δεν λείπει ο ενθουσιασμός και ευκαιρίες εμφανίζονται. Θα κάνετε μια καινούργια αρχή σε προσωπικό θέμα, με παρόρμηση. Αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε, πάρτε προφυλάξεις!

Ταύρος

Αισθάνεστε ένα «κλείσιμο» στην επικοινωνία, γιατί… «ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου»; Το απρόβλεπτο, το αναπάντεχο έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας πλέον. Αναστάτωση, ένταση με σύντροφο ή και συνεργάτες. Προς το τέλος της εβδομάδας βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ και κάνετε μέσα σας μια νέα αρχή.

Δίδυμοι

Στόχοι και προσδοκίες υπό σκέψιν. Επικοινωνείτε με φίλους, συγγενείς, νεαρότερα άτομα, συλλογικότητες. Παρά τις δοκιμασίες, τις εντάσεις, τις καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών, επέκτασης, βάζετε «μπροστά» ένα νέο ξεκίνημα. Προς το τέλος της εβδομάδας εύνοια και στις μετακινήσεις.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σας αλλάζει, και αλλάζει και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Νέο ξεκίνημα στην καριέρα ή στον γάμο. Επίσης απροσδόκητα έξοδα. Βαθιά μέσα σας έχετε μιαν ανησυχία, η οποία μπορεί να εκφραστεί και σαν αλλαγή σε στόχους.

Λέων

Συναισθηματικοί περιορισμοί στις σχέσεις σας, εντάσεις, νεύρα. Προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές ή… ηλεκτρισμένες ή απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι ή στην εργασία. Ωστόσο, δεν χάνετε τον ενθουσιασμό σας… Μια νέα αρχή σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών υποθέσεων ή, ακόμα, και σε ένα μεγάλο ταξίδι!

Παρθένος

Εκεί στο εργασιακό περιβάλλον, στην οργάνωση της καθημερινότητας, κάπως, κάτι «πατάει» φρένο, κάπως, κάτι τα νερά «ταράζονται». Και κάτι φωτίζει βαθιά. Και κάνετε μια αναζήτηση μέσα σας. Και αποφασίζετε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα -με βαθιά ψυχοθεραπευτική επίδραση-, που πολύ πιθανόν να έχει να κάνει και με χρήματα «τρίτων»…

Ζυγός

Συναισθηματικό και οικονομικό «πάγωμα». Ωστόσο, εσείς έχετε τη διπλωματία να χειριστείτε την όποια κατάσταση, με όση ένταση και αν εκδηλωθεί. Τώρα αποφασίζετε να κάνετε μια νέα αρχή στο κομμάτι σχέσεις, με έναν τόνο πιο δυναμικό, παρορμητικό και ενθουσιώδη!

Σκορπιός

Ένταση στο σπίτι και… «το κρύο είναι στις καρδιές» και στην τσέπη. Αφήνετε το κομμάτι αυτοκαταστροφή στο πλάι και αποφασίζετε να βάλετε στην καθημερινότητά σας μια νέα συνήθεια, ένα υγιεινό σνακ, ένα σπορ, ένα χόμπι…

Τοξότης

Δυσκολίες στον τρόπο που επικοινωνείτε και συναλλάσσεστε. Νιώθετε ένα «μάγκωμα» σε σχέση με το κοντινό σας περιβάλλον, «φρεντς εν φάμιλι». Βιασύνη και ενθουσιασμός στη δημιουργικότητα, στο παιχνίδι, στο φλερτ. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και ως αρχή ενός δημιουργικού έργου ή μιας ερωτικής ιστορίας…

Αιγόκερως

Βιασύνη, θυμός, παρόρμηση στο κεφάλαιο «τα αποκτήματα ΜΟΥ», «τα λεφτά ΜΟΥ». Ένα νέο ξεκίνημα στο σπίτι ή σε ακίνητα γενικώς. Η συναισθηματική ή/και οικονομική βρύση «στερεύει», αλλά εσείς γνωρίζετε από στέρηση και προκλήσεις. Ευκαιρία καταξίωσης μέσα από αντισυμβατικούς τρόπους.

Υδροχόος

Αισθάνεστε ένα «άδειασμα» μέσα σας και στο πορτοφόλι σας. Το θετικό είναι ότι το αντιλαμβάνεστε γρήγορα και αποφασίζετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε, πρώτα με οικογένεια, έπειτα με φίλους και λοιπούς συγγενείς.

Ιχθύες

Παρά τις εσωτερικές εντάσεις, κρατάτε τη φλογίτσα της ελπίδας και της πίστης αναμμένη. Και είναι η φλόγα αυτή για εσάς οξυγόνο. Βάζετε τα πράγματα σε τάξη και αποφασίζετε να φτιάξετε μια νέα πηγή, είτε σας τρέφει σε ψυχολογικό, είτε και σε οικονομικό κομμάτι.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα