Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/05 έως 4/6

ASTROTEAM GUEST
28/05/2021

Ξεκινάει μια εβδομάδα μεταίχμιο που ενώνει το διάστημα μεταξύ δύο εκλείψεων. Αυτή που έγινε 26/5 στην 5η μοίρα του Τοξότη και αυτή που θα γίνει 10/6 στην 19 μοίρα των Διδύμων. Χαρακτηρίζεται από “εύθραυστη” ισορροπία και μας δίνεται η δυνατότητα λίγο να ξαποστάσουμε στα πλαίσια της δύσκολης περιόδου των ανακατατάξεων που βιώνουμε εξαιτίας των “απαιτήσεων” των πλανητών στον ουράνιο θόλο.
Ο Ερμής μένει στάσιμος στις 29/05 και αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 31/05. Όπως πλέον οι περισσότεροι γνωρίζετε αυτή την περίοδο δεν κάνουμε καινούργια ξεκινήματα, δεν υπογράφουμε, δεν δεσμευόμαστε και φυσικά δεν παντρευόμαστε! Οι καθυστερήσεις στις εκκρεμότητες μας θα είναι καθημερινότητα, προσέχουμε ό,τι έχει σχέση με το διαδίκτυο, δεν αγοράζουμε αντικείμενα που έχουν σχέση με την τεχνολογία, και φυσικά δεν αγοράζουμε ή πουλάμε όχημα. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται υπομονή.
Η Αφροδίτη 31/6 περνάει στον Καρκίνο και έτσι θα αισθανθούμε την ανάγκη να είμαστε όσο περισσότερο γίνεται με την οικογένεια, να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα πρόσωπα, να μαγειρέψουμε, να κάτσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Θα ασχοληθούμε με το παρελθόν και θα αναπολήσουμε.
Τάξη θα βάλουμε στα οικονομικά μας όσο αυτό είναι εφικτό, και θα ασχοληθούμε με τα ακίνητη περιουσία μας.
Μην ξεχνάτε ο Ερμής ανάδρομος και μια Αφροδίτη στο νερό ερωτική και συναισθηματική, είναι ένα τέλειο σκηνικό για ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, και το παιχνίδι αρχίζει…..

Αναλυτικότερα….

ΚΡΙΟΣ

Καλές ημέρες, χωρίς να ξεχνάτε φυσικά την αναδρομή του Ερμή για να οργανώσετε ζητήματα που έχουν σχέση με την επιχείρηση σας – όσοι έχετε – ή με θέματα καριέρας. Η προσπάθειές σας δεν θα αποδώσουν τώρα αλλά μακροπρόθεσμα, όμως μπορείτε να κινηθείτε για το συμφέρον σας αυτές τις ημέρες.
Όμορφες στιγμές με φίλους και ευκαιρίες θα υπάρξουν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα έχετε εύνοια σε θέματα που αφορούν το πατρικό σπίτι ή το σπίτι γενικότερα. Εκμεταλλευτείτε το, κυρίως αν έχετε ζητήματα με την πατρική περιουσία.
Εκκρεμότητες που έχετε με τα αδέρφια σας θα βγουν προς επίλυση στην επιφάνεια. Πιθανόν να ασχοληθείτε ξανά με σεμινάρια ή μαθήματα που αφήσατε στην μέση ή με ζητήματα που αφορούν το μεταφορικό σας μέσο, αλλά και ένας έρωτας από το παρελθόν, που ήταν στην γειτονιά, στο σχολείο, στο στενό σας περίγυρο, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Προσέξτε λίγο τον παρορμητισμό σας γιατί θα έχετε τάση για σπάταλες οικονομικές, αλλά και συναισθηματικές και θα είστε και ανυποχώρητοι στις απαιτήσεις σας. Να έχετε περισσότερη ανιδιοτέλεια για να έχετε οφέλη. Με τον σύντροφο θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα διασκεδάσετε, αν συγκρατήσετε τον παρορμητικό θυμό σας. Για τους αδέσμευτους φλερτ με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. O Ερμής ανάδρομος θα σας φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που χρειάζεται να ξαναελέγξετε για την αύξηση του εισοδήματος σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ιδέες που θα σας φέρουν λύσεις, τις οποίες μπορεί και να έχετε απορρίψει στο παρελθόν ή να μην τους είχατε δώσει την σημασία που έπρεπε. Κατάλληλες μέρες να διαπραγματευτείτε οικονομικά με επιτυχία. Μπορείτε να ασχοληθείτε κερδοφόρα με ζητήματα που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους, φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα αισθάνεστε δυνατοί και η δράση σας θα ενισχυθεί.
Καλές ημέρες για καλλιτέχνες, είναι περίοδος δημιουργίας.
Αρχίζει μια περίοδος εύνοιας για εσάς που αφορά την σχέση με τα αδέρφια σας που μπορεί να βγείτε ωφελημένοι, κυρίως αν υπάρχουν κληρονομικές εκκρεμότητες, την δουλειά σας από το διαδίκτυο, ιδιαίτερα αν είστε επιχειρηματίες που δραστηριοποιείστε από το διαδίκτυο, να αρχίσετε μαθήματα ή σεμινάρια που το θέλατε μεν αλλά δεν παίρνετε την απόφαση. Ευκολίες στις μετακινήσεις και καλή περίοδος να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο.
Με τον σύντροφό μια όμορφη ισορροπημένη εβδομάδα. Μην ξεχνάτε, αρχίζει μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, ή να ασχοληθείτε με φλερτ που σας είχαν αφήσει και να ξαναέρθουν στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατάλληλες ημέρες για να οργανωθείτε σε όλα τα επίπεδα. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη την αναδρομή του Ερμή χωρίς να δεσμευτείτε, μπορείτε να κινήσετε ζητήματα που αφορούν την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Να ενισχύσετε την εργασία σας, αν είναι από το διαδίκτυο, να ασχοληθείτε με την σχέση με αδέρφια σας, κυρίως αν έχετε ανοιχτά ζητήματα προς επίλυση.
Θα κάνετε μια ανασκόπηση που θα αφορά τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας και θα ελέγξετε τις πράξεις σας και αν κάπου δεν έχετε πράξει καλά σας δίνεται η ευκαιρία να επανορθώσετε με την αναδρομή που κάνει ο Ερμής για να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Είναι ημέρες που θα έχετε καλή επικοινωνία και θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία. προσοχή μόνο στις 3/6 γιατί μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις.
Θα έχετε όμορφες ιδέες και λύσεις που θα σας βοηθήσουν σε θέματα που έχετε διλήμματα.
Αρχίζει μια περίοδός εύνοιας στα οικονομικά σας και σιγά σιγά το άγχος αποχωρεί, Όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, γιατί έχετε την τάση να σπαταλήσετε άσκοπα και χρήματα και αισθήματα. Προσοχή στην διαχείριση. Με τον σύντροφό θα έχετε μια όμορφη ερωτική εβδομάδα και θα αισθανθείτε ασφάλεια. Για τους αδέσμευτους, υπερβολική τάση για φλερτ με επιτυχία αλλά και επιπολαιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξελίξεις και ευκαιρίες θα έχετε στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα σας χαροποιήσουν. Η καθημερινότητα αυτή την εβδομάδα θα γίνει πιο γλυκιά, και θα ξεκουραστείτε λίγο ψυχολογικά. Θα έχετε οικονομική εύνοια και μπορείτε να κάνετε οικονομικές κινήσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις (μην ξεχνάτε τον ανάδρομο Ερμή). Όμορφες στιγμές θα περάσετε με φίλους, θα έχετε την διάθεση να ξεδώσετε και να περάσετε καλά.
Θα έχετε ένα δυναμισμό στην δράση σας, η οποία ενισχύεται. Αν είστε καλλιτέχνες, καλή περίοδος για δημιουργία. Ευκαιρίες θα σας δοθούν στην καριέρα και ιδίως αν περιμένετε μια επισημοποίηση, έναν τίτλο, ένα δίπλωμα, θα το πάρετε ή θα μπουν οι προϋποθέσεις για αυτό και θα βοηθήσει στην ανέλιξη σας.
Προσοχή θα χρειαστεί μόνο στον τρόπο που διαπραγματεύεστε τα θέματα σας με τους άλλους, να είστε λίγο συγκρατημένοι γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Χρειάζεται λίγο υπομονή αυτές τις μέρες γιατί οι πρακτικές υποθέσεις θα προχωρούν μεν αλλά με καθυστερήσεις.
Με τον σύντροφο θα περάσετε όμορφα και ερωτικά. Θα έχετε μια εσωτερική γαλήνη και η αναδρομή του Ερμή θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε έναν απολογισμό του εαυτού σας, για να ελέγξετε τι δεν έχει γίνει σωστά, σε εσωτερικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο για να το διορθώσετε και να πετάξετε όλα τα “βαρίδια” που υπάρχουν στην ζωή σας είτε μέσα σας, είτε στο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε λίγο πιεσμένοι. Ίσως από την φόρτιση της καθημερινότητας. Βρίσκεστε σε μια φάση που βιώνετε αλλαγές έτσι κι αλλιώς και θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε και σε πρακτικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό. Θα το πραγματοποιήσετε αλλά με δυσκολία και προσπάθεια και αυτό θα σας δημιουργήσει κούραση και ανασφάλεια, συναισθήματα που δεν αρμόζουν σε εσάς τους Λέοντες. Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και ευκαιρίες θα σας δοθούν μέσα από το φιλικό περιβάλλον οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως. Δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός παλιού έρωτα μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Ένα μεγάλο διάστημα υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας, αυτό συμβαίνει καιρό, και τώρα ήρθε η ώρα να σας αποκαλυφθεί, να είστε προετοιμασμένοι. Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσετε οικονομικά διλήμματα. Μην πάρετε αποφάσεις αυτές τις μέρες γιατί υπάρχει περίπτωση εξαπάτησης. Προσέξτε τι σας τάζουν οι άλλοι οικονομικά και ελέγξτε την γνησιότητα τους.
Με τον σύντροφό θα έχετε μια όμορφη εβδομάδα αν διατηρήσετε τις ισορροπίες. Γι’ αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σχέση τους ή είναι σε διάσταση, θα μπείτε σε μια διαδικασία ανασκόπησης των πεπραγμένων, και των δικών σας και του άλλου προσώπου, θα αναρωτηθείτε υπάρχει αδικία και που; Ήρθε η ώρα της κρίσης. Για τους ελευθέρους, φυσικά φλερτ με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρχουν προκλήσεις για εσάς στο χώρο της καριέρας, που μπορεί να φαντάζουν φαντασμαγορικές και μπορεί να είναι, όμως απαιτούν πολύ προσπάθεια.
Θα σας δοθεί η ευκαιρία παρόλα αυτά, με την αναδρομή του Ερμή να εντοπίσετε και να διορθώσετε ό,τι άστοχο έχετε πράξει στην καριέρα σας, στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, και σε ότι έχει σχέση με την κοινωνική σας εικόνα, για να το διορθώσετε προς όφελος σας.
Υπάρχει πιθανότητα ερωτικής επιστροφής από το παρελθόν μέσα από τον χώρο της καριέρας ή από τον κοινωνικό σας περίγυρο.
Η δράση σας αυτή την εβδομάδα θα αυξηθεί και θα αισθανθείτε και πιο ενδυναμωμένοι σωματικά. Μην προσπαθήσετε όμως να διαπραγματευτείτε σοβαρά θέματα αυτές τις ημέρες, γιατί δεν θα έχουν αποτέλεσμα αφού δεν θα υπάρχει σωστή συνεννόηση. Προσοχή σε αυτά που λέτε αλλά και σε αυτά που σας λένε οι άλλοι, γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Ελέγξτε την γνησιότητα των πράξεων των άλλων και επαγγελματικά και συναισθηματικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απογοητεύσεις. Όμως αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ανάγκη να περάσετε καλά, να αφεθείτε λίγο και να περάσετε ερωτικά. Σαφώς και να το πράξετε αλλά να είστε προετοιμασμένοι και για το αναπάντεχο, Αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας, οι απαιτήσεις σας από αυτούς θα ικανοποιηθούν και θα έχετε την εύνοια και την υποστήριξη τους αν την χρειαστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα για να διαπραγματευτείτε και να επικοινωνήσετε τα θέματα σας, γιατί θα γίνετε κατανοητοί και θα έχετε ανταπόκριση. Μπορείτε να επενδύσετε και στις συνεργασίες σας και στους συνεργάτες σας. Ημέρες που μπορείτε να οργανώσετε τις εκκρεμότητες σας, τα θέματα της καθημερινότητάς σας με επιτυχία.
Θα θελήσετε να οργανώσετε και παρέες με φίλους για διασκέδαση. Ακόμα και στα συναισθηματικά σας θα θέλετε να βάλετε σε μια τάξη και αυτό γιατί θα αισθάνεστε καλά, θα είστε δυναμωμένοι και θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας.
Αρχίζει για εσάς μια περίοδος εύνοιας στον τομέα της καριέρας, που αν το διαχειριστείτε σωστά θα έχετε οικονομικά οφέλη. Βοήθεια θα έχετε από άτομα κύρους, και η κοινωνική σας εικόνα θα ενισχυθεί. Αυτές τις μέρες όμως να είστε λίγο προσεκτικοί στο κοινωνικό σας περιβάλλον, γιατί μπορεί εύκολα να οδηγηθείτε σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Να είστε συγκρατημένοι γιατί έρχονται ευκαιρίες. Όμορφες σκέψεις θα κάνετε για ταξίδια ή θα οργανώσετε ένα ταξίδι. Εξάλλου ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να ξαναελέγξετε τι δεν έχετε κάνει καλά, που αφορά τα ταξίδια σας το εξωτερικό αν έχετε σχέση με αυτό, και να το διορθώσετε για να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Με τον σύντροφό καλή εβδομάδα με την προϋπόθεση να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις για λεπτομέρειες. Περίοδος επιστροφής ερωτικού παρελθόντος από το εξωτερικό, μέσα από τον χώρο που σπουδάζετε ή από το διαδίκτυο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει μια εβδομάδα που θα κάνετε σκέψεις οικονομικές και πως θα ενισχυθείτε οικονομικά από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Αυτό ίσως σας δημιουργήσει κάποια διλήμματα. Αυτή η εβδομάδα όμως δεν είναι για εσάς κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, ούτε να θέσετε τις απαιτήσεις σας, γιατί δεν θα υπάρχει ανταπόκριση, αφού δεν θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Είναι μέρες που οι υποθέσεις δεν θα προχωρούν και θα μπλοκάρουν πρακτικά, όποτε αφήστε αυτές τις μέρες να περάσουν για την επίλυση σοβαρών θεμάτων. Εξάλλου ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει την δυνατότητα να επανεξετάσετε τα θέματα που δεν χειριστήκατε σωστά οικονομικά, να τα διορθώσετε για να έχετε οφέλη. Όμως θα είναι μια εβδομάδα που θα αισθάνεστε δυνατοί και ψυχικά και σωματικά. Αν είστε καλλιτέχνες, καλή περίοδος δημιουργίας. Θα θελήσετε να περάσετε ερωτικά με τον σύντροφο σας και να αφεθείτε οι δεσμευμένοι. Είναι εβδομάδα χωρίς εντάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ανάγκη για πολύ φλερτ και έρωτα. Σε όλες τις περιπτώσεις, η καλοπέραση θα σας παρασύρει και θα θελήσετε να ξοδέψετε.
Παρόλο που θα έχετε και οικονομική εύνοια, προσέξτε μην εισπράξετε από την μια και τα χαλάσετε από την άλλη άσκοπα. Προσοχή στην αφέλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σκέφτεστε ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες, σας αλλά και τις σχέσεις με τον σύντροφό. Θα υπάρχουν διλήμματα στον τρόπο που πρέπει να διαπραγματευτείτε τα ζητούμενα σας και τις απαιτήσεις σας σε σχέση με τους άλλους. Ο ανάδρομος Ερμής έτσι αλλιώς θα σας δώσει την δυνατότητα να ελέγξετε τι δεν έχετε πράξει καλά στις σχέσεις σας και θα έχετε την δυνατότητα να επανορθώσετε. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται και η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας ενισχύσει να έχετε εύνοια και ευκολίες στην χρηματοδότηση σας από τρίτους, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα οικονομικά σας.
Αυτή την εβδομάδα όμως προσέξτε ιδιαίτερα την διαχείριση, γιατί θα έχετε τάση για σπατάλες επιπόλαιες. Καθώς και τάση να περάσετε καλά χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Η επικοινωνία δεν θα έχει αποτέλεσμα, όποτε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις μην κάνετε αυτή την εβδομάδα, είτε επαγγελματικές είτε συναισθηματικές. Μην προσπαθήσετε να λύσετε διαφωνίες με τον σύντροφό σας, γιατί δεν θα υπάρχει ανταπόκριση και θα οδηγηθείτε σε ρίξεις. Αν αυτό το καταφέρετε, θα έχετε μια όμορφη εβδομάδα με τον σύντροφο. Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει γιατί αυτές τις μέρες δεν θα προωθούνται οι υποθέσεις σας πρακτικά, και αυτό θα σας δυσκολέψει. Χρειάζεται η υπομονή σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία, αν θέλετε να την εκμεταλλευτείτε, να περάσατε όμορφα και για λίγο και αισθανθείτε ανέμελα. Εβδομάδα που θα σας δοθεί ευκαιρία στον τομέα της καριέρας και μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εποικοδομητικές θα είναι ή σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφο αν αποφύγετε αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκαλέσετε λόγω του παρορμητισμού σας. Έτσι και αλλιώς οι σχέσεις είναι ένα πεδίο που θα ευνοηθείτε με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σας. Τα οικονομικά σας παραμένουν σταθερά χωρίς ανοδική ή καθοδική πορεία, αλλά έχετε εύνοια και η εξέλιξη στην καριέρα θα σας αποδώσει και οικονομικά, και γνωρίζετε καλά ότι σε αυτόν τον τομέα απαιτείται συνετή διαχείριση, λόγω της ύπαρξης του Κρόνου. Η σκέψη θα είναι στην καθημερινότητα, στο περιβάλλον της εργασίας σας και στην υγεία σας και θα σας δημιουργηθούν διλήμματα πως να κινηθείτε. Δεν κάνουμε εξετάσεις υγείας αυτή την περίοδο. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να δείτε τι έχετε κάνει λάθος στους τομείς αυτούς και έχετε προβληματιστεί και θα σας δοθεί ο χρόνος να το διορθώσετε.
Όσοι έχετε χάσει ζωάκι υπάρχει η πιθανότητα να το βρείτε και το εύχομαι από την καρδιά μου! Θα έχετε τόνωση ψυχική και σωματική και αν είστε καλλιτέχνες, είναι καλή περίοδος δημιουργίας. Να προσέχετε αυτή την εβδομάδα τις μετακινήσεις σας, την επικοινωνία με το διαδίκτυο, τις σχέσεις με τα αδέρφια και τα παιδιά. Ό,τι και να συμβεί όμως να γνωρίζετε ότι θα έχει αίσιο τέλος γιατί υπάρχει προστασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εβδομάδα που θα αισθανθείτε πιο δυνατοί και θα θελήσετε να οργανωθείτε. Θα βάλετε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας, τις συνεργασίες σας θα διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας, θα θελήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τον σύντροφο. Αρχίζει μια περίοδος επανεξέτασης και κρίσης που αφορά τον εαυτό σας και εσωτερικά αλλά και πως διαχειρίζεστε τις καταστάσεις εξωτερικά στο κοντινό σας περιβάλλον και στις σχέσεις σας με τους άλλους.
Θα διορθώσετε, θα κάνετε αλλαγές και θα δημιουργήσετε νέες συνθήκες που θα σας προσφέρουν σταθερότητα τώρα, αλλά και στο μέλλον.
Θα έχετε ιδέες για τα επιχειρηματικά σας σχέδια, εύνοια για τους επιχειρηματίες. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε οικονομικές επιχειρηματικές κινήσεις – να προσέξετε όμως την αυθεντικότητα τους σε σχέση με αυτά που σας λένε οι άλλοι σε οικονομικό επίπεδο, αν υπάρχει υπόβαθρο προχωρήστε.
Οικονομικά σταθερή εβδομάδα με τάσεις ανόδου. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Καρκίνο θα σας προσφέρει ευκολίες και ευκαιρίες στην εργασία σας με αποτέλεσμα τα έσοδα. Ερωτικά μια ισορροπημένη εβδομάδα. Σαφώς θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε και θα σας δοθεί η δυνατότητα γι’ αυτό.
Περίοδος που μπορεί να φέρει πίσω έναν έρωτα από το παρελθόν που μπορεί να σας φέρει σε δίλημμα. Για τους δεσμευμένους όμορφες, χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ζητήματα που αφορούν το πατρικό σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν, θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε για οικογενειακά ζητήματα, ίσως για μια κληρονομιά, και μπορεί λίγο να δυσκολευτείτε και δεν θα έχουν για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα, τουλάχιστον γι’ αυτή την εβδομάδα. Έτσι κι αλλιώς ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει την δυνατότητα να επανεξετάσετε που δεν έχετε πράξει σωστά σε θέματα της πατρικής οικογένειας και θα σας δοθεί ο χρόνος να τα διορθώσετε προς όφελος σας. Θα είστε ενδυναμωμένοι ψυχικά και σωματικά και η δράση σας θα αυξηθεί. Όσοι είστε καλλιτέχνες, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για δημιουργία. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα που θέλετε να προωθήσετε, σε πρακτικό επίπεδο στην καθημερινότητα. Οικονομικά μια ισορροπημένη εβδομάδα με τάση ανόδου. Όσοι είστε επιχειρηματίες ή έχετε στα πλάνα σας επιχειρηματικά σχέδια θα έχετε εύνοια και ευκαιρίες με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και θα έχετε οικονομικό κέρδος. Ερωτικά αν αποφύγετε τις διαμάχες για λεπτομέρειες είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφο. Ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά. Για τους ελεύθερους τάση για φλερτ και για διασκέδασή και χρειάζεται να προσέξετε λίγο γιατί θα το κάνετε επιπόλαια. Για τις κύριες του ζωδίου ένας έρωτας που θα τον χαρακτήριζα ιδανικό για εσάς μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σας, και για όλους προσοχή γιατί το ερωτικό παρελθόν μπορεί να επιστρέψει μέσα από το φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον ή να κάνει την εμφάνισή του ένας ανεκπλήρωτος πλατωνικός παλιός έρωτας.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα