Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/2 έως 06/3

ASTROTEAM GUEST
25/02/2022

Αισθηματικά σοκ υπόσχεται η εβδομάδα με την τριπλή σύνοδο Άρη, Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Γνωρίζουμε ήδη πως η όψη του Άρη με την Αφροδίτη είναι ένας δείκτης πάθους και αστείρευτης σεξουαλικής ενέργειας. Με την συμμετοχή του Πλούτωνα, όμως, τα συναισθήματα είναι τόσο ισχυρά που υπερισχύουν της λογικής. Λέξη κλειδί του Πλούτωνα ο αυτοέλεγχος. Ο πλανήτης μας ζητά να εκπαιδεύσουμε την επιθυμία μας για συναισθηματική χειραγώγηση. Δύναμη δεν είναι να κατευθύνεις τους άλλους προκειμένου να μην καταστραφεί ο κόσμος που έχεις πλάσει. Δύναμη είναι να αυτοεπιβάλλεσαι και να ελέγχεις πρώτα τα δικά σου συναισθήματα. Οι όψεις με τον Πλούτωνα κάνουν τον άνθρωπο να ταλαιπωρείται μέσα του αφάνταστα. Όσο ψυχική αντοχή και αν του χαρίσει, ο πόνος είναι αβάσταχτος απλά ξέρει να τον κρύβει. Αυτό που τον καίει ταυτόχρονα τον τρέφει. Αφού πρώτα πονέσει τον εαυτό του θα οδηγηθεί αναπόφευκτα στην αυτοκαταστροφή. Τότε είναι η στιγμή που ανακαλύπτει έναν νέο εαυτό. Ξαναγεννιέται εξαγνισμένος! Έτσι, κάπως θα λειτουργήσει και η τριπλή σύνοδος φανερώνοντας μια ριζική συναισθηματική αλλαγή. Ο έρωτας θα έχει μεταμορφωτικές ιδιότητες.

Κριός

Εκμεταλλευτείτε την τριπλή σύνοδο Άρη, Αφροδίτης και Πλούτωνα στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας για να πετύχετε φιλόδοξους στόχους. Ακόμα και η αλλαγή καριέρας θα σας βγει σε καλό. Θέστε σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σχέδιο που σχεδιάζατε εδώ και καιρό από το μηδέν. Δεν είναι ώρα για αυτοσαμποτάζ. Μια λάθος κίνησης θα μπορούσε να σας κοστίσει στο κομμάτι της φήμης σας. Μην είστε εριστικοί με την συμπεριφορά σας για να μην βγουν στην επιφάνεια συκοφαντίες εις βάρος σας.

Ταύρος

Η κοσμοθεωρία σας μεταμορφώνεται με την τριπλή σύνοδο Άρη, Αφροδίτης και Πλούτωνα. Θα ξεριζώσετε από πάνω σας αντιλήψεις που κουβαλούσατε για το πώς βλέπατε μέχρι τώρα την ουσία των πραγμάτων. Θα συνειδητοποιήσετε πως δεν σας ωφελεί πια η οπτική γωνία από την οποία αντιμετωπίζατε τα όσα σας συμβαίνουν. Μόνοι σας διακρίνετε πως οι πεποιθήσεις σας για το νόημα της ζωής ήταν απαρχαιωμένες. Για να εξελιχθείτε πρέπει πρώτα να «σκοτώσετε» το παλιό σας σκεπτικό.

Δίδυμοι

Για εσάς το φαινόμενου της τριπλής συνόδου θα λειτουργήσει εντελώς εσωτερικά. Έτσι όπως η κάμπια μεταμορφώνεται για να βγει από το κουκούλι της σαν πεταλούδα, έτσι και εσείς θα ενεργοποιήσετε μια κρυφή εσωτερική δύναμη. Κάτι θα λειτουργήσει αφυπνιστικά και θα σας ξεμπλοκάρει για να τροποποιήσετε την ιδέα που έχετε χτίσει για τον εαυτό σας. Ίσως πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο των δικών σας φοβιών πετυχαίνοντας μια προσωπική ολοκλήρωση.

Καρκίνος

Με την πρώτη ματιά το φαινόμενο της συνόδου Άρη, Αφροδίτης και Πλούτωνα που σχηματίζεται απέναντί σας θα σας δώσει την εντύπωση πως για έναν ανεξήγητο λόγο, δεν είστε εσείς αυτοί που έχετε το τιμόνι της ζωή στα χέρια σας αλλά οι άλλοι. Αν νιώσετε πως προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις σας πάνε πίσω μην φοβηθείτε να δώσετε ένα τέλος. Μόνο όταν αφήσετε στην άκρη το παλιό θα κάνετε χώρο για νέες σχέσεις που θα σας σας κάνουν ευτυχισμένους. Ακούστε την συνείδησή σας!

Λέων

Την ευκαιρία να αναπτύξετε μια νέα θετική ρουτίνα θα σας δώσει το φαινόμενο της τριπλής συνόδου. Καθημερινές δράσεις και συμπεριφορές που δεν σας επέτρεπαν να εξελιχθείτε ξεριζώνονται. Θα υιοθετήσετε ένα νέο τελετουργικό που θα σας επιτρέπει να είστε περισσότερο αποδοτικοί τόσο στην εργασία όσο και στην υγεία σας. Θα μπορούσατε να δρομολογήσετε ένα νέο διατροφολόγο πλάνο που θα κρατά τα επίπεδα της ενέργειά σας υψηλά μέσα στην μέρα.

Παρθένος

Μετασχηματίζεται ο τρόπος που επιδεικνύετε την ατομικότητά σας στον κόσμο με την τριπλή σύνοδο Άρη, Αφροδίτης και Πλούτωνα. Μέσα από χόμπι θα νιώσετε χαρά και συναισθηματική πληρότητα. Επίσης μεταμορφώνεται και ο τρόπος που βλέπετε τον έρωτα. Θα επικεντρωθείτε σε ουσιαστικές σχέσεις και θα συνδεθείτε βαθιά μαζί τους. Διανύετε μια περίοδο ερωτικής αναγέννησης! Έρχονται κοντά σας τα κατάλληλα άτομα για τα οποία θα νιώσετε παράφορα συναισθήματα. Θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα! Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη και ένα σχέδιο για μια εγκυμοσύνη μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ζυγός

Μέσα από συναισθηματική κόπωση κλείνει ένας κύκλος που θα σας επιτρέψει να κάνετε μια νέα αρχή στα προσωπικά σας με την τριπλή σύνοδο Άρη, Αφροδίτης, Πλούτωνα. Πολλοί θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Αν και σας βασανίζει ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι ή τους γονείς σας, τώρα θα ξεκινήσει μια περίοδο επίλυσης των προβλημάτων, η οποία όπως θα είναι αρκετά επίπονη. Προσέξτε τον παρορμητισμό και την οξυθυμία σας.

Σκορπιός

Μια ευκαιρία να απαλλαγείτε από δυσκολίες που είχαν προέρθει μέσα από συγγενικά πρόσωπα σας προσφέρει η τριπλή σύνοδος Άρη, Αφροδίτης, Πλούτωνα. Σχέσεις με αδέρφια και ξαδέρφια μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επανεξετάζονται. Θα θελήσετε να γεφυρώσετε τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και να χαράξετε μια νέα υγιή πορεία. Διανύετε μια περίοδο διαπραγματεύσεων και νέων συμφωνιών από τις οποίες θα επωφεληθείτε.

Τοξότης

Τον τομέα των οικονομικών συμφωνιών ενεργοποιεί η τριπλή σύνοδος Άρη, Αφροδίτης, Πλούτωνα. Κέρδη και τυχερές αγοροπωλησίες πρόκειται να σας χαροποιήσουν. Υπογραφές νέων συμβάσεων και συμφωνητικών ευνοούνται αρκεί να διακρίνετε τις κόκκινες σημαίες. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσετε ακόμα και στην διευθέτηση ενός χρέους που σας ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό. Μην επιτρέψετε όμως στους τρίτους να σας παρασύρουν σε ριψοκίνδυνες συμφωνίες. Ένα βήμα την φορά!

Αιγόκερως

Ολική διαγραφή και επανεκκίνηση υπόσχεται η τριπλή σύνοδος Άρη, Αφροδίτης, Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μην παίρνετε τα πράγματα τόσο βαριά στα προσωπικά σας. Μην επιμένετε σε σχέσεις που έχουν βαλτώσει. Αποκαλύψεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ανατρέψουν τα δεδομένα σας. Η πόλωση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι όπως προστάζει μια ανώτερη δύναμη. Δεχτείτε τα νέα δεδομένα. Δείτε τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Στο τέλος θα γίνετε πιο δυνατοί!

Υδροχόος

Τα ψυχολογικά βάρη δεν είναι πάντα εμφανή. Με την τριπλή σύνοδο Άρη, Αφροδίτης, Πλούτωνα θα θελήσετε να αποτινάξετε φοβίες και εμμονές. Ίσως είχαν φωλιάσει μέσα σας σκληρά συναισθήματα που τώρα πρέπει να εξαγνιστούν. Η δράση σας παραμένει μυστική και συγκεντρώνετε πληροφορίες για ένα νέο εγχείρημα που σύντομα θα το κάνετε πράξη. Προσέξτε μην καταρρεύσετε σωματικά. Προσέξτε με ποιος μοιράζεστε τα μυστικά σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Ιχθύες

Οράματα που σας γεμίζουν με ελπίδα και νέους φίλους υπόσχεται η τριπλή σύνοδος Άρη, Αφροδίτη, Πλούτωνα. Θα προχωρήσετε στην υλοποίηση τυχερών σχεδίων που μακροπρόθεσμα θα αποβούν πολύ σημαντικά για την προσωπική σας εξέλιξη. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα σας υποστηρίξει. Μαγνητίζετε με την παρουσία σας και μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Οι παρέες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτό το διάστημα στην πραγματοποίηση ενός στόχου για τον οποίο είχατε εργαστεί σκληρά.

 

Από την Αλεξάνδρα Προέδρου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα