Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 23/1 έως 30/1

ASTROTEAM GUEST
19/01/2022

Ξεκίνημα δυναμίτης με την έλευση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η ενέργεια του πλανήτη σ’ αυτό το ζώδιο εκφράζεται μέσα από την πειθαρχεία και την σκληρή δουλειά χωρίς πολλά λόγια. Διαθέτει σωματική και ψυχική ανθεκτικότητα. Είναι αυτοδημιούργητος, υπεύθυνος και αποτελεσματικός στην εργασία του ενώ δεν ξεχνά να θέτει μακροπρόθεσμους στόχους. Με αργά αλλά σταθερά βήματα θα καταφέρει να καταξιωθεί επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Κανένα εμπόδιο δεν τον σταματά. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε σαν survivor!

Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σ’ αυτή τη θέση ο Άρης είναι σε έξαρση. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ας φανταστούμε μια εορταστική διοργάνωση σ’ ένα βασίλειο. Ο Κρόνος είναι ο ανώτατος άρχοντας του βασιλείου και ο Άρης ο επίτιμος καλεσμένος. Ως κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης, ο καλεσμένος λαμβάνει δώρα και τιμές από τον βασιλιά. Όχι γιατί τα αξίζει αλλά γιατί ο βασιλιάς θέλει να κάνει τον καλεσμένο του να αισθανθεί όμορφα. Πραγματικά, ο Άρης στον περιβάλλον του Αιγόκερω είναι στα καλύτερά του γιατί ξέρει πως να σκαρφαλώνει στην κορυφή! Η παγίδα αυτής της θέσης είναι το γεγονός ότι πρέπει να είναι πάντα αυτός που θα κερδίζει τους άλλους. Να είναι πάντα ο πρώτος! Εδώ καλείται να μετριάσει την υπέρμετρη ανταγωνιστική του διάθεση.

Κριός

Με τον Άρη να διανύει τον 10ο ηλιακό σας οίκο η καριέρα είναι το πεδίο δράσης που θα σπαταλήσετε πολύ από την ενέργειά σας. Θα δώσετε την εντύπωση του ατρόμητου που τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα εργαστείτε πολύ σκληρά για να αποκτήσετε μια ισχυρή θέση στην κοινωνία. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να αναδείξετε τις αρχηγικές σας ικανότητες. Χαλιναγωγείστε τον θυμό σας. Μην είστε εριστικοί και προσέξτε τις συγκρούσεις με προϊσταμένους. Δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και το σεξ αν χρειαστεί για να καταξιωθείτε επαγγελματικά.

Ταύρος

Για εσάς ο Άρης διανύει τον 9ο οίκο σας, φορτίζει τις μπαταρίες σας για ενάρξεις σε θέματα γνώσεων και σπουδών για να διερευνήσετε πνευματικά και φιλοσοφικά νοήματα της ζωής. Ίσως πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι μοιραστείτε γνώσεις με τους άλλους, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα είστε ανοιχτοί στην μάθηση πρωτοποριακών αντιλήψεων και θεωριών. Προσέξτε όμως τον τρόπο που υπερασπίζεστε τις ιδέες σας ειδικά με τα συγγενικά σας πρόσωπα! Δεν θα ήταν σοφό να συγκρουστείτε αν οι απόψεις των άλλων δεν σας βρίσκουν σύμφωνες με τις δικές σας. Ο Άρης εδώ θα σας δώσει την δυνατότητα να γνωρίσετε πολλούς συντρόφους και να αποκτήσετε νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

Δίδυμοι

Ο Άρης μπαίνει στο 8ο ηλιακό σας σπίτι και το πεδίο που ενεργοποιείται θα είναι το ένστικτο και τα χρήματα. Το πείσμα σας θα γκρεμίσει βουνά. Μέσα σας θα βράζετε, εξωτερικά όμως θα δώσετε την εντύπωση του ήρεμου γιατί απλά έχετε την ικανότητα να δείχνετε μόνο αυτό θέλετε. Δεν θα ησυχάσατε αν δεν πετύχετε αυτό που θέλετε. Η δράση σας θα είναι υπόγεια και η σεξουαλική σας αντοχή αστείρευτη. Υπάρχει τάση για ζήλειας και παιχνίδια εξουσίας. Στα οικονομικά θα θέλετε να έχετε εσείς το πάνω χέρι για λόγους αυτοεπιβεβαιώσης. Δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα με τα χρήματα του συντρόφου σας. Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου φυλαχτείτε από σεξουαλικές επιθέσεις. Πολύ καλή στιγμή αν θέλετε να κάνετε ένα χειρουργείο.

Καρκίνος

Όσο ο Άρης θα διελαύνει από τον 7ο οίκο σας θα είστε πόλος έλξης επιθέσεων είτε από τον σύντροφο είτε από στενούς συνεργάτες. Μην είστε βιαστικοί με τις επιλογές γιατί ο πλανήτης εδώ λειτουργεί διασπαστικά. Μπορεί και εσείς οι ίδιοι ασυνείδητα να δημιουργείτε στους σημαντικούς άλλους την τάση για έριδες. Ο 7ος άλλωστε οίκος είναι ο καθρέφτης μας. Θα τραβήξετε άτομα κοντά σας ανεξάρτητα και πολύ δυναμικά. Δεν θα δέχονται αφεντικά πάνω από το κεφάλι τους! Ωστόσο θα υποβόσκει μέσα σας ο ανταγωνισμός. Φανείτε διπλωμάτες και προσπαθήστε να συνεργαστείτε αρμονικά χωρίς κόντρες. Μην κοιτάτε μόνο την ικανοποίηση των δικών σας θέλω.

Λέων

Ο Άρης μπαίνει στον 6ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που του ταιριάζει γιατί εδώ ο πλανήτης χαίρεται λόγο μόχθου. Στα εργασιακά θα είστε πολύ δυναμικοί, μεθοδικοί και παραγωγικοί. Εσείς θα είστε αυτοί που θα λάβετε πρωτοβουλίες και θα δώσετε λύσεις. Εκεί που θα πρέπει να φανείτε προσεχτικοί είναι το κομμάτι των συνεργασιών με τους υφισταμένους σας. Το κλίμα θα είναι αυταρχικό και εχθρικό. Αλλά και εσείς οι ίδιοι θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συναδέλφους σας. Όταν κάποιος δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας θυμώνετε. Το καθημερινό σας πρόγραμμα ίσως γίνει πιο απαιτητικό με περισσότερες υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει άγχος ή ακόμα και υπερκόπωση. Εκτονωθείτε με γυμναστική!

Παρθένος

Η έλευση του Άρη στον 5ο σας οίκο σας κάνει πραγματικά ακαταμάχητους και ερωτικούς. Θα είστε θαρραλέοι, τολμηροί και δεν θα ανέχεστε από κανένα να σας λέει όχι! Στα ερωτικά θα πάρετε πολλές πρωτοβουλίες και δε θα σταματάτε να φλερτάρετε. Ο έρωτας θα σας δώσει ζωή. Ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι πληθωρικός. Θα διεκδικήσετε μέχρι τελικής πτώσεως το άτομο που σας ενδιαφέρει και όταν το κατακτήσετε θα φανείτε γενναιόδωροι μαζί του. Αν ασχοληθείτε με κάποια αθλητική δραστηριότητα επιλέξτε κάτι που σχετίζεται την σωματική δύναμη. Πραγματικά, ο πλανήτης σας κάνει πολύ δημιουργικούς! Ελέγξτε μόνο τις ποσότητες αλκοόλ που θα καταναλώσετε γιατί οι προτάσεις για διασκέδαση θα είναι πολλές.

Ζυγός

Με τον Άρης να τρέχει μέσα τον 4ο ηλιακό σας σπίτι να νιώσετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε από την οικογένειά σας. Μπορεί να βιώσετε μια περίοδο εντάσεων μ’ έναν από τους δυο σας γονείς. Σε κάθε περίπτωση, υποβόσκει ένας καταπιεσμένος θυμός και ξεσπάτε σε λάθος στιγμές. Παρά τις συγκρούσεις, θα πρέπει να βρείτε ένα υγιή τρόπο να εκτονώνετε την ένταση σας γιατί αλλιώς έχετε την τάση να συσσωρεύτε τοξίνες. Στην καλύτερη εκδοχή του, ο πλανήτης θα μπορούσε να σας κάνει προστατευτικούς απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν διανύετε περίοδο μετακόμισης να είστε προσεκτικοί με τα αιχμηρά αντικείμενα γιατί εδώ ο πλανήτης εκδηλώνεται μέσα από ατυχήματα στο σπίτι.

Σκορπιός

Με τον Άρη να τρέχει μέσα στον 3ο οίκο, ο λόγος σας θα τσακίσει κόκαλα! Θα σας χαρακτηρίζει η έλλειψη τακτ! Μην είστε αγενείς με τους γείτονες και μην λογομαχήσετε με τα αδέρφια σας. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο. Θα είστε ετοιμόλογοι, περίεργοι, λίγο κουτσομπόληδες και γεμάτοι σπιρτάδα. Το μυαλό σας θα υπερλειτουργεί, ωστόσο θα πείτε πράγματα που μετά δεν θα μπορείτε να μαζέψετε με αποτέλεσμα να υποστείτε τις ανάλογες συνέπειες. Προσέχετε όταν οδηγείτε και μην πατάτε πολύ το γκάζι. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τον πλανήτη μέσα από το γράψιμο, εκδρομές και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Τοξότης

Με τον Άρη στο 2ο οίκο σας, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και οι απολαύσεις. Η ενέργεια θα εκτονωθεί στο να βρείτε τρόπους για να βγάλετε χρήματα. Εξάλλου, η επιθυμία σας για κέρδος θα είναι πολύ μεγάλη. Θα νιώσετε όμως, και την ανάγκη να κάνετε επίδειξη των υλικών σας αγαθών για να νιώσετε αυτοπεποίθηση. Η αποταμίευση δεν σας ταιριάζει μ’ αυτή τη θέση. Μην προβείτε σε επιπόλαιες αγορές. Επιπλέον θα αντλήσετε ευχαρίστηση μέσα από την ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών σας. Νόστιμες γεύσεις, πότο και έρωτας! Προσοχή με τις σπατάλες και τις υπερβολές στο φαγητό! Θα διανύσετε μια περίοδο αδηφαγίας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αιγόκερως

Θα είστε το ζώδιο που θα υποδεχθεί τον Άρη στον 1ο του οίκο. Αυτό θα σας μετατρέψει σε μια επιβλητική προσωπικότητα με αρχηγικά ένστικτα. Θα είστε παρορμητικοί και η βιασύνη σας κάνει να παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις. Ο ενθουσιασμός σας θα ξεφουσκώνει πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να βαριέστε πολύ γρήγορα. Το κακό μ’ αυτή τη θέση είναι η επιθετική και βίαιη συμπεριφορά. Οι γύρω σας θα σας βλέπουν σαν έναν εγωιστή και αυταρχικό άνθρωπο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αποφύγετε να επιβάλλετε τα θέλω σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί. Η γυμναστική θα σας ανακουφίσει.

Υδροχόος

Ο Άρης μπαίνει στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, κάτι που θα μπλοκάρει την ενέργεια του πλανήτη. Μια δύσκολη θέση γιατί από την μια πλευρά θα συσσωρεύσετε μέσα σας θυμό τον οποίο θα εκτονώσετε σε λάθος στιγμή και με τον λάθος τρόπο. Οι στόχοι σας θα είναι μπερδεμένοι και δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν, γιατί από την αρχή ήταν λανθασμένοι. Αντίθετα, με το θέμα των μυστικών επαφών και συζητήσεων είστε πολύ ευνοημένοι. Η σωματική δραστηριότητα που σας ταιριάζει είναι η γιόγκα. Από την άλλη θα επικρατεί έντονο παρασκήνιο. Κρυφοί εχθροί σας επιβουλεύονται. Μην στραφείτε εναντίον σας λόγο βαθιάς απογοήτευσης. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως η ζωγραφική θα σας ηρεμούσαν.

Ιχθύες

Με τον Άρη να μπαίνει στον 11ο οίκο σας ανοίγετε πόλεμο με τους φίλους σας. Δύσκολα θα παραμείνετε σε μια ομάδα λόγο της ανταγωνιστικής σας διάθεσης. Μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις ιδέες σας γιατί θα προκαλέσετε ρίξεις στις φιλικές σας σχέσεις. Εκτονώστε με υγιή τρόπο την ενέργεια του πλανήτη προστατεύοντας ένα φιλικό σας πρόσωπο. Θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσα από ομαδικά αθλήματα. Θα αγωνιστείτε για το κοινό καλό μιας ομάδας. Θα υπερασπιστείτε με θάρρος έναν μελλοντικό σας στόχο και θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες. Ο Άρης εδώ σας κάνει ιδεαλιστές και σας ωθεί να ενδιαφερθείτε για τις ανάγκες των ανθρώπων.

 

Από την Αλεξάνδρα Προέδρου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα