Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 20/11 έως Παρασκευή 26/11

ASTROTEAM GUEST
19/11/2021

Ξεκινάει μια εβδομάδα που ο νοητικός και πνευματικός μας ορίζοντας θα ανοίξει. Ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν την είσοδό τους στον Τοξότη. Θα αναζητήσουμε την ελευθερία στη σκέψη, στο λόγο αλλά και στις πράξεις. Θα ψάξουμε για την αλήθεια και η αντίληψή μας θα διευρυνθεί. Το ψέμα δεν έχει καμία θέση στην κυριαρχία του Τοξότη και η δικαιοσύνη θα λάμψει, είτε αφορά καταστάσεις είτε πρόσωπα. Θα έχουμε την τάση να χαρούμε και να διασκεδάσουμε. Ίσως να θελήσουμε να υπερβούμε τους κανόνες, γιατί η ανάγκη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας θα είναι μεγάλη.

Μην ξεχνάτε ένας Τοξότης ποτέ δεν υποτάσσεται απλώς “δραπετεύει”, αν κάποιος προσπαθήσει να τον οριοθετήσει ή να του σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη. Το σύμπαν θα μας δώσει την ευκαιρία να ξαναβρούμε τη χαμένη χαρά μας και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αξιοποιήσουμε. Ξαναγινόμαστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί λοιπόν, έστω και αν αυτό χρειαστεί να γίνει με “εύθραυστη” ισορροπία.

Αναλυτικότερα…

Κριός

Θα είστε σε καλή διάθεση. Θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν σχέση με τις μεταφορές και τα ταξίδια σας. Εξελίξεις θα έχετε όσοι συναναστρέφεστε με το εξωτερικό ή θα σας παρουσιαστεί ευκαιρία, που θα σας δοθεί από ανθρώπους που είναι μακριά. Καλή περίοδος για όσους είστε φοιτητές, να πιστοποιήσετε τις σπουδές σας. Νομικές υποθέσεις θα λήξουν με θετικά αποτελέσματα για εσάς. Θα κάνετε ταξίδι ή θα βάλετε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα έχετε από ανθρώπους που έχουν εξουσία και μπορούν να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.
Οικονομικά: Κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε τους διαξιφισμούς για χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστούν, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις.
Συναισθηματικά: Είναι ερωτική εβδομάδα και θα περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας και θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Το πάθος δε θα λείψει και να είστε έτοιμοι για ερωτική γνωριμία που θα σας συνταράξει και θα προέρχεται από το περιβάλλον της καριέρα σας.

Ταύρος

Θα πάρετε χαρά από τα παιδιά και την οικογένεια αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε ευκαιρίες ερωτικές ή οικονομικές, που όμως είναι παρασκηνιακές. Θα υπάρχει κρυφή εύνοια και βοήθεια. Οι ημέρες σας επιτρέπουν να δράσετε με επιτυχία και να διεκπεραιώσετε ζητήματα της καθημερινότητας που έχετε εκκρεμότητες, με περισσότερη άνεση. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους και εκεί θα εστιάσετε η σκέψη σας. Ίσως μάθετε κάποια νέα για τις υποθέσεις σας. Υπάρχει η πιθανότητα να σας αποκαλυφθούν μυστικά
Οικονομικά: Χρειάζεται η προσοχή σας αυτές τις μέρες μην εξαπατηθείτε από τρίτους. Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις, γιατί μπορεί να είναι απατηλές. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας, συγκρατηθείτε και κρατήστε μικρό καλάθι..
Συναισθηματικά: Μη δώσετε βαρύτητα σε υποσχέσεις και λόγια αλλά και εσείς μη φερθείτε επιπόλαια και κάνετε υπερβολές. Φυσικά, θα υπάρχει πάθος και θα έχετε ερωτικές ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι για να μην απογοητευτείτε. Να είστε έτοιμοι για αποκαλύψεις…

Δίδυμοι

Ένταση θα υπάρχει στην καθημερινότητα και οι ευθύνες θα είναι πολλές. Θα χρειαστεί να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν τη ρουτίνα σας. Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση και διαπραγματευτείτε τις απαιτήσεις σας με νηφαλιότητα και χωρίς βιασύνη.
Οικονομικά: Έχετε εύνοια για να λάβετε χρήματα από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα αισθανθείτε δυνατοί οικονομικά.
Συναισθηματικά: Προσοχή στις αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε ανεπανόρθωτες ρίξεις. Αντιμετωπίστε τους άλλους με κατανόηση.

Καρκίνος

Αν υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή σας, θα το μάθετε και θα έχετε πολλές αποκαλύψεις. Εκμεταλλευτείτε τις κοινωνικές σας επαφές, τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, τις σχέσεις σας με τους φίλους σας αλλά και με την πατρική οικογένεια, γιατί θα έχετε ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εκπληρωθούν επιθυμίες και στόχοι. Αρχίζει μια περίοδος που θα εστιάσετε την προσοχή σας στην καθημερινότητα, στο περιβάλλον εργασίας, αλλά θα ασχοληθείτε και με την υγεία σας.
Οικονομικά: Θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες και χρειάζεται να τις εκμεταλλευτείτε. Χρήματα θα έρθουν από το περιβάλλον της εργασία σας.
Συναισθηματικά: Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Το πάθος θα επικρατήσει στις σχέσεις. Θα σας διεκδικήσουν αλλά και θα διεκδικήσετε σχεδόν εμμονικά…

Λέων

Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα θέλετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και εκεί θα εστιάσετε τη σκέψη σας. Θα έχετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά. Θα προσπαθήσετε να λύσετε διαφορές, αν υπάρχουν μέσα στο χώρο της οικογένειας και να συμφιλιώσετε τις σχέσεις σας.
Οικονομικά: Χρειάζεται προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση. Μην πάρετε και μη δώσετε χρήματα αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε και να εξαπατηθείτε.
Συναισθηματικά: Θα έχετε την ανάγκη να περάσετε όμορφα με το σύντροφο και να διασκεδάσετε. Να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες και μην ενθουσιαστείτε, γιατί είναι πιθανό να μην έχουν διάρκεια.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και ευκολίες που έχουν σχέση με τα αδέρφια σας, με ζητήματα που αφορούν τις μετακινήσεις σας αλλά και το μεταφορικό σας μέσο, με το διαδίκτυο και κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό. Όσοι αναζητάτε κατάλληλη περίοδο για να αρχίσετε ένα σεμινάριο ή μια εξειδίκευση για την εργασία σας, αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη να το κάνετε με επιτυχία. Ένα ευχάριστο ταξίδι είναι πιθανό. Αρχίζει μια περίοδος που η σκέψη και η ενέργειά σας θα εστιαστεί στην πατρική οικογένεια και στη σχέση με τους γονείς.
Οικονομικά: Είναι εβδομάδα οικονομικών ευκαιριών και χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε. Αν θέλετε να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, είναι κατάλληλες μέρες να βάλετε τις προϋποθέσεις με επιτυχία. Θα λάβετε χρήματα που περιμένατε και από την εργασία σας.
Συναισθηματικά: Θα έχετε επιτυχία στον έρωτα και όμορφες στιγμές με το σύντροφο. Προσέξτε μη φερθείτε, όμως, επιπόλαια και τάξετε πράγματα που δε μπορείτε να υλοποιήσετε

Ζυγός

Είναι κατάλληλες μέρες για να λύσετε διαφορές που έχετε με τους συνεργάτες ή με τους φίλους. Εκμεταλλευτείτε τις συνεργασίες σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, γιατί θα επωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Αρχίζει μία περίοδος που θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με τα αδέρφια, το μεταφορικό σας μέσο και η επικοινωνία σας με τους άλλους.
Οικονομικά: Είναι εβδομάδα ευκαιριών. Αν θέλετε να ζητήσετε χρήματα από τους άλλους, είναι οι κατάλληλες μέρες για να το κάνετε. Απροσδόκητο εισόδημα θα έχετε και από την εργασία σας.
Συναισθηματικά: Είναι ερωτική εβδομάδα, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να βιώσετε το πάθος. Θα διεκδικήστε το αντικείμενο του πόθους σας και θα έχετε ανταπόκριση.

Σκορπιός

Εβδομάδα αποκαλύψεων! Θα μάθετε ή θα ανακαλύψετε ό,τι γινόταν μέχρι τώρα πίσω από την πλάτη σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν από συνεργασίες και από τους συνεργάτες, γιατί θα επωφεληθείτε ηθικά αλλά και οικονομικά.
Οικονομικά: Προσέξτε τις σπατάλες και μην ξοδέψετε επιπόλαια. Μην υποσχεθείτε σε τρίτους χρήματα αν δε μπορείτε ουσιαστικά να ανταπεξέλθετε, γιατί θα εκτεθείτε.
Συναισθηματικά: Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ζήσετε με πάθος τον έρωτά σας. Θα έχετε απόλυτη ανταπόκριση από τους άλλους, προσέξτε όμως μη φερθείτε επιπόλαια και υπερβάλλετε.

Τοξότης

Χρόνια πολλά Τοξότες! Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας φυσικά και το περιβάλλον σας, να το αλλάξετε και να το κάνετε ομορφότερο. Θα χρειαστεί να προσέξετε την τάση υπερβολής που θα έχετε αυτή την εβδομάδα, σε πράξεις, λόγια και συναισθήματα, γιατί θα σας ωθήσουν στην επιπολαιότητα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε. Κρατήστε ισορροπίες.
Οικονομικά: Οικονομική εύνοια θα υπάρχει και η τσέπη σας θα γεμίσει. Προσέξτε τη διαχείριση και μη σπαταλάτε άσκοπα.
Συναισθηματικά: Θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και το πάθος θα κυριαρχήσει στη ζωή σας. Και σε αυτόν τον τομέα, όμως, θα χρειαστεί να είστε συγκρατημένοι, γιατί μπορεί να δώσετε ή να σας δώσουν υποσχέσεις που δε θα πραγματοποιηθούν.

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν στην εργασία σας. Είναι πιθανό να σας αποκαλυφθούν κρυφές καταστάσεις μέσα από τη δουλειά σας, που δε γνωρίζατε έως τώρα και θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Έρχονται ευχάριστα νέα από το εξωτερικό, που αφορούν τα σχέδιά σας. Όσοι ασχολείστε με το διαδίκτυο αξιοποιήστε αυτές τις μέρες, γιατί θα έχετε ευκαιρίες επέκτασης. Ένα ταξίδι αναψυχής είναι πιθανό, Αρχίζει μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα γίνετε ιδιαίτερα διαισθητικοί. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας αυτή την περίοδο.
Οικονομικά: Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για αύξηση εισοδήματος, γιατί θα έχετε εύνοια και τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας. Θα υπάρχουν έσοδα, που προέρχονται από κρυφές δράσεις.
Συναισθηματικά: Καινούργιες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, που θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Ρομαντικές μέρες για τους δεσμευμένους, με προοπτική μια ερωτική απόδραση.

Υδροχόος

Εβδομάδα που απαιτείται αυτοσυγκράτηση. Θα έχετε την τάση της υπερβολής, σε ό,τι έχει σχέση με τις φοβίες και με τις ασφάλειές σας. Θα θέλετε να ρισκάρετε, χωρίς να σας ενδιαφέρει το κόστος και να αλλάξετε ό,τι υπάρχει γύρω σας που είναι δεδομένο. Χρειάζεται να κρατήσετε ισορροπίες, γιατί μπορεί να πράξετε επιπόλαια με αυτοκαταστροφικά αποτελέσματα. Αρχίζει μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με τους φίλους και θα ενταχθείτε σε ομάδες με κοινό όραμα. Θα δώσετε βαρύτητα και θα επανεξετάσετε τους στόχους της ζωής σας.
Οικονομικά: Μην κάνετε σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Προσέξτε τη διαχείριση και αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη.
Συναισθηματικά: Αποφύγετε τον εκνευρισμό στις σχέσεις και προσπαθήστε να μην αντιμετωπίσετε το σύντροφό σας με επιπολαιότητα και τον απογοητεύσετε.

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, όσο αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι κατάλληλες μέρες για να λύσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια και να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας. Θα υπάρξουν ευχάριστα νέα από το εξωτερικό. Όσοι ασχολείστε με το διαδίκτυο εκμεταλλευτείτε τις μέρες για επέκταση, γιατί τα αποτελέσματα θα σας ευνοήσουν οικονομικά. Ένα ταξίδι αναψυχής είναι πιθανό ή θα προετοιμάσετε ένα ταξίδι για το επόμενο διάστημα. Αρχίζει μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας και με τις κοινωνικές σας επαφές. Θα δώσετε μεγάλη βαρύτητα στην κοινωνική σας εικόνα.
Οικονομικά: Θα υπάρχουν οικονομικές ευκαιρίες. Θα λάβετε χρήματα από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα αλλά και από την εργασία σας.
Συναισθηματικά: Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στο σύντροφο και τον απογοητεύσετε. Μη δώσετε υποσχέσεις που δε μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Ερωτικές επιτυχίες και πραγματοποίησή ερωτικών πόθων.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα