Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 6/11 έως Παρασκευή 12/11

ASTROTEAM GUEST
05/11/2021

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα «προπονήσει» τη σκέψη μας και θα αναστείλει τη δράση μας. Θα θέλουμε και θα μας δοθεί η δυνατότητα να σκεφτούμε αισιόδοξα και να πράξουμε δημιουργικά, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχει καταστολή και αναχαίτιση δράσης. Θα χρειαστεί την ίδια στιγμή να γίνουμε σκληροί με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Θα υπάρχει ένα παιχνίδι δύο εαυτών, που πραγματικά θα μπαίνουμε στον έναν και θα βγαίνουμε από τον άλλον. Το ζήτημα είναι ότι θα αισθανόμαστε μπερδεμένοι, χωρίς να ξέρουμε προς τα που θέλουμε να κατευθύνουμε τη σκέψη και τις πράξεις μας. Χρειάζεται να γίνουμε συνειδητοί, να έχουμε σα μέλημα την ισορροπία, τη δυνατότητα επιλογής να κρατήσουμε το τιμόνι του εαυτού μας. Η Αφροδίτη κάνει τη είσοδό της στον Αιγόκερω στις 7/11/2021 και θα παραμείνει μέχρι 6/3/2022, αφού θα γίνει ανάδρομη στις 26/12/2021. Μία μεγάλη περίοδος που η διάθεσή μας θα είναι πτωτική. Θα σοβαρέψουμε, θα ξοδεύουμε με σύνεση, δε θα υπάρχει όρεξη για σπατάλες, θα αισθανόμαστε ανασφάλεια, θα γίνουμε όλοι λίγο περισσότερο συμφεροντολόγοι, θα είμαστε συγκρατημένοι και όχι αφημένοι, Θα προγραμματίσουμε τις ανάγκες μας και θα γίνουμε περισσότερο υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι περιφανή Αφροδίτη και αντιδρά όταν θίγουν την αξιοπρέπειά της και επειδή όπως έχετε καταλάβει η παραβίαση της ατομικής ελευθερίας και αξιοπρέπειας κατάντησε να είναι πλέον κάτι φυσικό, η Αιγοκερίσια Αφροδίτη θα αντιδράσει και μάλιστα σκληρά και ίσως η ενέργειά της μας ωθήσει όλους να βγούμε από τα αδιέξοδα, είτε αυτά είναι προσωπικά είτε συλλογικά…

Αναλυτικότερα …..

Κριός

Θα βιώσετε προσωπικά αδιέξοδα που θα έχουν σχέση με τον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα. Μην πανικοβληθείτε, αλλά προσέξτε που είναι καλά κρυμμένη η ευκαιρία και ταυτόχρονα η λύση. Χρειάζεται να έχετε μέθοδο, υπομονή και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσετε από εκεί που δεν το περιμένετε όλες τις δυσκολίες. Η Αφροδίτη θα σας ευνοήσει στον τομέα της καριέρας και θα έχετε εύνοια, αλλά θα χρειαστεί προσπάθεια για να καταφέρετε τους στόχους σας. Η κοινωνική σας εικόνα θα βελτιωθεί και θα έχετε αρωγούς πρόσωπα εξουσίας. Όσο και αν δυσκολευτείτε να προχωρήσετε, οι στοίχοι σας θα γίνουν πραγματικότητα. Μην παραιτηθείτε.
Οικονομικά: Προσέξτε τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα έχουν οι άλλοι απαιτήσεις και θα δημιουργηθούν υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε
Συναισθηματικά: Θα έχετε ρομαντική διάθεση και θα περάσετε ερωτικά με το σύντροφο. Είναι μέρες που θα έχετε καινούργιες ερωτικές γνωριμίες και είναι πιθανό να σας συναρπάσουν.

Ταύρος

Χρειάζεται να προσέξετε την ψυχολογική και σωματική σας κατάσταση, γιατί η πίεση είναι ήδη μεγάλη και σας επηρεάζει. Να προσέξετε τα ατυχήματα που έχουν σχέση με τα κόκαλα και να είστε συγκεντρωμένοι. Καλή περίοδος για να συζητήσετε στο περιβάλλον της εργασίας σας και στην οικογένειά σας για να λύσετε εκκρεμότητες που έχετε, γιατί θα είστε κατανοητοί αλλά και θα ευνοηθείτε. Παρόλο, όμως, που θα είναι δύσκολο να εκπληρωθούν πλήρως οι επιθυμίες σας αυτή τη στιγμή και αυτό θα σας στεναχωρήσει, να γνωρίζετε ότι είναι παροδικό και οφείλετε να κάνετε προσπάθεια να προχωρήσετε τα ζητήματά σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα ευνοηθείτε σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, τα ταξίδια και με την επικοινωνία σας. Θα έχετε εύνοια με την επαφή σας με το διαδίκτυο, ιδίως αν δουλεύετε ή επεκτείνεστε με κάποιο τρόπο μέσα από αυτό και αν έχετε νομικές υποθέσεις θα είναι προς όφελός σας. Η μεγάλη παραμονή της στον Αιγόκερω και η αναδρομή της θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο είναι τελικά το νόημα της ζωής σας, για να γίνετε πιο συνειδητοί και να μπορέσετε να βρείτε τον προσανατολισμό σας.
Οικονομικά: Ευκαιρίες θα σας δοθούν για να μπορέσετε να επωφεληθείτε οικονομικά. Κατάλληλη περίοδος να κάνετε συζητήσεις και να επιλύσετε οικονομικές διαφορές που έχετε με τους άλλους.
Συναισθηματικά: Θα έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφός σας δε σας κατανοεί και αυτό θα σας δημιουργήσει την αίσθηση απομόνωσης. Κάντε την υπέρβαση και απλά συζητήστε χωρίς πείσμα. Για τους ελεύθερους είναι μέρες που θα έχετε επιτυχία στις νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Αρχίζει μια περίοδος που θα έχετε εύνοια, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στα οικονομικά που θα έχουν σχέση με τους άλλους, με ερωτικά πάθη που θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας και μπορεί να είναι από το παρελθόν. Προσέξτε τον τρόπο που φέρεστε στην καθημερινότητά σας, μη φερθείτε επιπόλαια και μην εμπλακείτε σε καυγάδες. Συγκρατηθείτε και κυρίως στο περιβάλλον εργασίας. προσέξτε τα ατυχήματα που έχουν σχέση με τα κόκαλα.
Οικονομικά: Οικονομικές ευκαιρίες και δυνατότητα καλυτέρευσης της οικονομικής σας κατάστασης. Ετοιμαστείτε να ευνοηθείτε οικονομικά από τους άλλους και να λάβετε.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα. Θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με το σύντροφό σας και να έχετε κατανόηση. Θα περάσετε ερωτικές στιγμές. Για τους ελευθέρους ερωτικές γνωριμίες με επιτυχία.

Καρκίνος

Θα έχετε καλή υγεία και θα αισθάνεστε δυνατοί. Θα θελήσετε να λύσετε εκκρεμότητες και θα γίνετε ιδιαίτερα δραστήριοι. Καλές μέρες για να διαπραγματευτείτε με τους άλλους και να λύσετε τις διαφορές σας έχοντας επιχειρήματα, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι προς όφελός σας. Κατάλληλες μέρες να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο, με τις μεταφορές σας γενικότερα αλλά και με την επικοινωνία σας με το διαδίκτυο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα φέρει εύνοια στις σχέσεις, στις συνεργασίες και θα προστατεύσει τη σχέση με τον σύντροφο.
Οικονομικά: Μην επιχειρήσετε να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια για τη χρηματοδότησή σας από τρίτους, γιατί δε θα αποδώσουν. Κρατήστε ισορροπίες.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα που θα θελήσετε να ξεκουραστείτε με το σύντροφό, ίσως επιδιώξετε και μια μικρή μετακίνηση. Ο ρομαντισμός δε θα λείψει. Επιτυχία στις νέες ερωτικές γνωριμίες.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα μην προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους, γιατί δε θα υπάρχει αποτέλεσμα. Ίσως να υπάρχει δυσκολία στην εξέλιξη ζητημάτων που σας απασχολούν και θα χρειαστεί να περιμένετε για να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Θα χρειαστεί να ηρεμήσετε και να βρείτε τρόπους να αποφορτιστείτε. Προσοχή στα ατυχήματα που έχουν σχέση με κόκαλα. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Αιγόκερω, θα ομορφύνει την καθημερινότητα και θα έχετε ευκολίες στη ρουτίνα σας όπως και εύνοια στον εργασιακό σας χώρο. Θα ασχοληθείτε με την υγεία και τη διατροφή σας για να ομορφύνετε.
Οικονομικά: Ευκαιρίες οικονομικές και εύνοια από ανθρώπους με δύναμη και εξουσία, που θα σας βοηθήσουν οικονομικά και θα σας λύσουν προβλήματα.
Συναισθηματικά: Αποφύγετε τις συγκρούσεις με το σύντροφο, γιατί μπορεί να φέρουν διασπάσεις. Κρατήστε ισορροπίες, κάντε υπομονή και υπέρβαση, αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση.

Παρθένος

Εβδομάδα ευχάριστη που θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με επιτυχία με τους άλλους. Ευχάριστες μετακινήσεις. Ευκαιρίες που έχουν σχέση με το εξωτερικό και με το διαδίκτυο, κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό. Θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τα παιδιά. Θα σας διευκολύνει στα δημιουργικά ή επεκτατικά σχέδιά σας, θα σας ωθήσει να διασκεδάσετε και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα θέλω σας.
Οικονομικά: Οικονομικές ευκαιρίες και ευκολίες. Μην σπεύσετε, όμως, να χρηματοδοτηθείτε από φορείς ή φυσικά πρόσωπα αυτές τις μέρες, γιατί δε θα υπάρχουν αποτελέσματα, ψάξτε από άλλες πηγές τον τρόπο που θα ευνοηθείτε.
Συναισθηματικά: Ανοίγει μια περίοδος που θα είναι μεγάλη και θα θέλετε να ερωτευτείτε ή θα σας προκύψει και ταυτόχρονα με μεγάλη επιτυχία. Έστω και αν αυτή η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτική ερωτικά, ετοιμάζετε το έδαφος και μπαίνετε στην ψυχοσύνθεση μεγάλων ερωτικών αλλαγών και επιτυχιών.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, να μιλήσετε μαζί του και να τον ανταμείβετε, να το συγχωρήσετε και να τον εκτιμήσετε. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας δοθούν από μακριά και από ανθρώπους που ζουν μακριά. Εκμεταλλευτείτε τη σχέση με το διαδίκτυο, κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό, εκμεταλλευτείτε ένα ταξίδι. Οι σπουδαστές ανώτερης εκπαίδευσης εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να πετύχετε στόχους. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας ευνοήσει σε ζητήματα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια, με τα συμφέροντά σας μέσα από αυτή και θα έχετε τη διάθεση να ομορφύνετε το σπίτι σας ή να αποτελειώσετε εργασίες που έχουν σχέση με αυτό. Είναι πιθανό να μετακομίσετε σε ένα ομορφότερο σπίτι. Οι σχέσεις με τους γονείς καλυτερεύουν.
Οικονομικά: Συγκρατηθείτε λίγο γιατί και έξοδα θα έχετε και η καταστάσεις δε θα εξελίσσονται όπως θα θέλετε, όμως εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας.
Συναισθηματικά: Προσπαθήστε να μη μπλοκάρετε τη σχέση, γιατί είναι πιθανό αυτές τις μέρες να μη μπορείτε να συνεννοηθείτε και να βρείτε κατανόηση. Μην απογοητευτείτε, δώστε ευκαιρίες και με τρόπο, διαπραγματευτείτε με ισορροπία όπως καλά γνωρίζετε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα σας χαρακτηρίζει ο δυναμισμός. Θα αισθάνεστε δυνατοί και δραστήριοι. Μπορείτε να επιλύσετε εκκρεμότητες που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτό, γιατί δεν είχατε την πυγμή να το κάνετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα έχετε από φίλους και μέσα από φιλικές ομάδες . Θα χρειαστεί να είστε αυστηροί σε αποφάσεις που έχουν σχέση με τα αδέρφια σας, με το στενό καθημερινό περιβάλλον. Ίσως έχετε την αίσθηση ότι δε σας καταλαβαίνουν, ότι είστε μόνοι και αυτο να ρίξει την διάθεσή σας. Να γνωρίζετε ότι θα είναι παροδικό και προσπαθήστε να γεφυρώσετε σχέσεις.. Αν δείτε ότι κάτι δεν προχωράει μην το πιέζετε, αφήστε να περάσουν αυτές οι μέρες και θα εξελιχθεί. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει στην επαφή με τα αδέρφια, οπότε να γνωρίζετε ότι τα τωρινά προβλήματα θα λυθούν και θα σας δώσει ευκαιρίες και ευκολίες που έχουν σχέση με τις μεταφορές σας, το μεταφορικό σας μέσω, την επικοινωνία σας, την προβολή σας γενικότερα και θα γλυκάνει τον τρόπο που σκέφτεστε
Οικονομικά: Εξελίξεις σε ζητήματα που έχουν σχέση με χρήματα, με άλλους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα πάρετε αποφάσεις στον τομέα αυτό ή θα βάλετε τις προϋποθέσεις για αποτελέσματα.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα που σας υπόσχεται ερωτικές, χαλαρές στιγμές με το σύντροφο, με ρομαντική διάθεση. Οι αδέσμευτοι επιτυχία στις διεκδικήσεις με πάθος

Τοξότης

Αποφύγετε τις εσωτερικές εντάσεις, συνεργασίες και γενικά συγκρατηθείτε σε ό,τι κάνετε στο παρασκήνιο, γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Θα έχετε ανησυχία γενικά για τον εαυτό σας και θα γίνετε ευάλωτοι στα προβλήματα των άλλων, θα έχετε την τάση να τα οικειοποιηθείτε γι’ αυτό συγκρατηθείτε. Προσέξτε την επικοινωνία με κοντινούς ανθρώπους και τις μεταφορές σας γενικότερα, όπως και το μεταφορικό σας μέσο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιτέλους θα σας ξεκουράσει οικονομικά. Θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες και ευκολίες θα σας φέρει χρήματα από το παρελθόν και θα ξαναρχίσετε να χτίζετε σιγά-σιγά πάλι την ασφάλειά σας. Ο τρόπος της διατροφής σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, ίσως πάρετε απόφαση για δίαιτα.
Οικονομικά: Οι συνθήκες σαφώς καλυτερεύουν και αυτή την εβδομάδα θα τη χαρακτήριζα εβδομάδα ευκαιριών, που θα χρειαστεί να τις ψάξετε μέσα από το περιβάλλον της καριέρας και από ανθρώπους που έχουν δύναμη και εξουσία.
Συναισθηματικά: Θα έχετε τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε για να εξελιχθούν. Για τους δεσμευμένους δεν είναι καλή εβδομάδα συζητήσεων με το σύντροφο ή μεγάλων απαιτήσεων, γιατί δε θα υπάρχει το θεμιτό αποτέλεσμα, απλώς κρατήστε ισορροπίες.

Αιγόκερως

Εβδομάδα ευκαιριών που έχουν σχέση με το επάγγελμά σας, με την καριέρα σας και με τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Εύνοια και ευκαιρίες για βοήθεια από τους ανωτέρους σας ή από άτομα εξουσίας γενικότερα. Σημαντικές μέρες για να κάνετε νέες και εποικοδομητικές γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν. Αποφύγετε καταθλιπτικές κρίσεις, γιατί θα έχετε την αίσθηση ότι είστε μόνοι και οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι οι προσπάθειές σας δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε την παρούσα στιγμή, είναι όμως παροδικό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας που θα στρατοπεδεύσει για αρκετούς μήνες θα γεμίσει εύνοια τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα και θα ομορφύνετε εσωτερικά και εξωτερικά, θα σας γεμίσει με ευκαιρίες και ευκολίες. Να εκμεταλλευτείτε παρουσία της για να αναβαθμίσετε το επίπεδο της ζωής σας.
Οικονομικά: Μάχεστε οικονομικά και το στοιχείο ανατροπής δε λείπει. Κρατήστε ισορροπίες, χτίστε γερές βάσεις και αποφύγετε τα περιττά έξοδα.
Συναισθηματικά: Πάντα με το στοιχείο της ανατροπής θα έχετε δυνατότητα γνωριμιών, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το σύντροφο. Είναι πιθανό να αισθανθείτε ανεπάρκεια από εκείνον, αλλά σας συμβουλεύω να το ξεπεράσετε, γιατί είναι παροδικό και θα σας δοθούν ευκαιρίες σημαντικής ανάκαμψης στο σύντομο μέλλον.

Υδροχόος

θα αισθανθείτε ότι δε σας καταλαβαίνουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον και στο χώρο της καριέρας. Αυτό θα σας απογοητεύσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε απομονωμένοι. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας αυτή την εβδομάδα. Μη δημιουργήσετε έριδες. Προσέξτε τις σχέσεις με τα αδέρφια και το στενό σας περίγυρό αλλα και τα ατυχήματα που έχουν σχέση με κόκκαλα. Είναι πιθανό να αισθανθείτε κατάπτωση και φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτη την εβδομάδα. Αποφύγετε να είστε αυστηροί και ισχυρογνώμονες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να γαληνέψει ο εσωτερικός σας κόσμος, θα θέλετε να περάσετε καλά με τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε. Έχετε έναρξη κρυφών επικερδών δραστηριοτήτων ή δημιουργία κρυφών ερωτικών σχέσεων.
Οικονομικά: Είναι μία ισορροπημένη εβδομάδα, με εύνοια από χρήματα που έχουν σχέση με τρίτους. Είναι πολύ πιθανό να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστάνε, να λάβετε κληρονομιά, να χρηματοδοτηθείτε από τράπεζα ή να ακούσετε νέα εξέλιξης που αφορούν αυτά τα ζητήματα.
Συναισθηματικά: Νέες γνωριμίες και μάλιστα σημαντικές. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με το σύντροφο, αρκεί να μην είστε αυστηροί και έχετε απαιτήσεις, που μπορεί να μην ικανοποιηθούν απολύτως, διότι αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει και αισθανθείτε αποκομμένοι. Βρείτε μια χρυσή τομή και αφήστε τα σοβαρά ζητήματα για τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να γίνετε κατανοητοί.

Ιχθύες

Εβδομάδα που θα έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και θα σας δοθεί η δυνατότητα για αυτό. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες που έχουν σχέση με την επικοινωνία σας, τα αδέρφια σας και τις μεταφορές σας. Καλές μέρες για να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο. Η σκέψη σας θα διευρυνθεί και θα σκεφτείτε πιο όμορφα και εποικοδομητικά. Θα αισθάνεστε δυνατοί, θα έχετε καλή υγεία και είναι κατάλληλη περίοδος να λύσετε εκκρεμότητες στην καθημερινότητα, που πριν δεν είχατε το κουράγιο να το κάνετε. Μπορείτε να διεκδικήσετε τις απαιτήσεις σας από τους άλλους, με σωστά επιχειρήματα και θα έχετε επιτυχία. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει στη σχέση με τους φίλους, τις κοινωνικές ομάδες και θα σας διαφωτίσει, έτσι ώστε να σκεφτείτε τους στόχους της ζωής σας και πώς θα τους πραγματοποιήσετε.
Οικονομικά: Τα οικονομικά θα είναι σταθερά, αλλά δε θα δώσουν αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα που περιμένετε. Θα υπάρχουν μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις, όμως μπορείτε να κάνετε κινήσεις με επιτυχία, αναφορικά με τα οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Ίσως να ακούσετε ευχάριστα νέα για αποτελέσματα που είναι προς όφελός σας.
Συναισθηματικά: Ο έρωτας θα κυριαρχήσει και η διάθεση ρομαντισμού δε θα λείψει. Θα θελήσετε να ξεκουραστείτε με το σύντροφο, να περάσετε ερωτικές στιγμές και μια απόδραση είναι πιθανή. Για τους ελεύθερους υπάρχει επιτυχία σε επιδιώξεις, αφού θα είστε μαγνητικοί και θα λάμπετε.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα