Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 23/10 έως Παρασκευή 29/10

ASTROTEAM GUEST
22/10/2021

Εβδομάδα που όλοι δεχόμαστε τα “απόνερα” μιας αμείλικτης Πανσελήνου. Δεν είναι μέρες ιδιαίτερων προσδοκιών και χρειάζεται να προσέχουμε τις πράξεις και τα λόγια μας αλλά και των άλλων. Ο Ήλιος στις 23/10 περνάει στον Σκορπιό, όπου το ταξίδι του δε θα είναι εύκολο, αφού θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό, με δυσαρμονικές όψεις στην πορεία του. Πάντα, όμως, υπάρχει προστασία και γι’ αυτό θα χρειαστεί να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι, να κάνουμε υπερβάσεις και να προσπερνάμε, γιατί οι ευκαιρίες και οι ευχάριστες στιγμές δε θα λείψουν -έστω και ακροβατώντας.

Αναλυτικότερα…

Κριός

Χρειάζεται και αυτή την εβδομάδα να προσέξετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες, να μην είστε επιθετικοί και να μην προχωρείτε εύκολα σε διασπάσεις, αντιθέτως εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να γυρίσετε το παιχνίδι προς όφελός σας, γιατί από τους άλλους θα έχετε μόνο ευκαιρίες που θα είναι προς όφελός σας, σε ηθικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο, τις διασυνδέσεις με το εξωτερικό, ένα ταξίδι ή μια ευκαιρία που θα σας έρθει από μακριά, τους συγγενείς που είναι μακριά, γιατί θα έχετε μόνο εύνοια, που μπορεί να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις σε όλους τους τομείς
Οικονομικά: Κρατήστε προς το παρόν ισορροπίες. Είναι ένας τομέας αμφιλεγόμενος για εσάς. Αυτή την εβδομάδα, όμως, θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες για να καλυτερέψουν τα οικονομικά σας, Προσέξτε μη χάσετε τις ευκαιρίες, γιατί θα χρειαστεί να χτίσετε άμυνες για το μήνα που ακολουθεί.
Συναισθηματικά: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το σύντροφο ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Αρχίζει μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν και θα συνεπάρουν το μυαλό σας ερωτικά πάθη.
Tips Εβδομάδας: Υπερβαίνω, κατανοώ, συμφιλιώνομαι.

Ταύρος

Εξελίξεις θα υπάρχουν στην καθημερινότητά σας και στο χώρο εργασίας σας. Η εβδομάδα, όμως, χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να σας απογοητεύουν πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις, γιατί στο μέλλον θα αποδειχθούν λανθασμένες. Να είστε συγκρατείς και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, σε όλα τα επίπεδα, να προσέξετε να είναι αληθινές και να έχουν υπόβαθρο.
Οικονομικά: Θα υπάρχει επανεκκίνηση στα οικονομικά σας ζητήματα, που ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε στασιμότητα. Προσέξτε τη διαχείριση και αποφύγετε τις σπατάλες. Ευκαιρίες θα δοθούν αλλά και ευκολίες, που θα έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Θα ελέγξετε, όμως, την αυθεντικότητά τους, για να μην απογοητευτείτε.
Συναισθηματικά: Αρχίστε από τώρα να κρατάτε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις. Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και μη διαπραγματεύεστε εγωιστικά. Κάντε υπέρβαση και κατανοήστε. Χτίστε άμυνες και προετοιμαστείτε, γατί αρχίζει μια περίοδος που ο σύντροφος θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτό το πεδίο, για να ξεκαθαρίσετε πρόσωπα και καταστάσεις.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, ακούω, διαπραγματεύομαι, δεν απογοητεύομαι, κάνω υπομονή, προσέχω την εξαπάτηση, προχωράω.

Δίδυμοι  

Θα υπάρχουν ευκαιρίες μέσα από το χώρο της καριέρας και βοήθεια από ανθρώπους με δυνατότητες και εξουσία. Οι συνεργασίες σας θα αρχίσουν να αποδίδουν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα καλυτερεύσουν. Να είστε αισιόδοξοι αλλά και ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί είναι για εσάς μια εβδομάδα παραπλάνησης. Να έχετε το νου σας για ευκαιρίες, όμως να ελέγξετε τη σοβαρότητά τους. Να τσεκάρετε τί είναι αλήθεια και τί ψέμα. Δε χρειάζεται να απορρίψετε τίποτα, απλώς να είστε προσεκτικοί σε αυτά που σας τάζουν.
Οικονομικά: Υπάρχει ισορροπία. Θα εξελιχθούν υποθέσεις που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και κληρονομιές. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση.
Συναισθηματικά: Υπάρχει εύνοια και τύχη στον ερωτικό τομέα. Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί, όμως, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που σας λένε και εσείς πιστεύετε. Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και απογοήτευσης.
Tips Εβδομάδας: Ελέγχω για την αλήθεια, συγκρατούμαι, δεν παρασύρομαι, σκέφτομαι.

Καρκίνος

θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια το σπίτι και τα παιδιά. Θα υπάρχει ανησυχία για να τακτοποιήσετε την καθημερινότητα. Θα κληθείτε να επιλύσετε ζητήματα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια και που μέχρι τώρα δεν σας είχαν δώσει αποτελέσματα.. Όσες ευθύνες και να έχετε να γνωρίζετε ότι έχετε ευκολίες και ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Να προσέξετε την παραπλάνηση στο περιβάλλον εργασίας. Αν έχετε να κάνετε εξετάσεις για την υγεία σας, να το αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι παραπλανητικά
Οικονομικά: Να είστε συγκρατημένοι στη διαχείριση και αποφύγετε τις σπατάλες. Να προνοήσετε για τις μικρές αναταράξεις που θα αντιμετωπίσετε μέσα στο Νοέμβριο. Υποθέσεις που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα θα αρχίσουν να σας δίνουν αποτελέσματα και φυσικά χρήματα που περιμένατε.
Συναισθηματικά: Είναι μια ερωτική εβδομάδα με ρομαντική απόχρωση. Θα περάσετε όμορφες και ήρεμες στιγμές με το σύντροφο. Για τους αδέσμευτους υπάρχει επιτυχία στις διεκδικήσεις.
Tips Εβδομάδας Συγκρατούμαι, σκέφτομαι, περιμένω, διαχειρίζομαι.

Λέων

Αρχίζει μια περίοδος από αυτή την εβδομάδα, που θα ασχοληθείτε με την πατρική οικογένεια και τα συμφέροντά σας μέσα από αυτή. Προστατέψετε τη σχέση με τους γονείς και τα αδέρφια και λύστε τις διαφορές σας, αν υπάρχουν, με διαπραγμάτευση. Ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας και θα έχετε εύνοια από άτομα κύρους, τα οποία θα σας βοηθήσουν. Όσοι ασχολείστε με το διαδίκτυο ή δουλεύετε μέσα από αυτό, εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για κέρδη. Θα έχετε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια, τα παιδία και επίλυση προβλημάτων. Θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από επιχειρηματικές κινήσεις.
Οικονομικά: Οικονομικές υποθέσεις που δε σας είχαν αποφέρει, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και θα πάρετε χρήματα. Είναι μέρες κατάλληλες να επωφεληθείτε και να λάβετε χρήματα από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα.
Συναισθηματικά: Είναι μια ερωτική εβδομάδα, που θα περάσετε όμορφα με το σύντροφο. Υπάρχει προοπτική για νέες γνωριμίες με επιτυχία.
Tips Εβδομάδας: Ισορροπώ, διαχειρίζομαι, επενδύω, εξελίσσομαι.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε αυτά που ακούτε, στις σχέσεις στο διαδίκτυο, στις σχέσεις με το εξωτερικό. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, μη δώσετε μεγάλη βαρύτητα αυτές τις μέρες, γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι υπέρ σας. Πιθανόν να έχετε ακυρώσεις στα σχέδιά σας. Μην απογοητευτείτε, κρατείστε τις καταστάσεις ως έχουν και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή πιέσετε για αποτελέσματα.
Οικονομικά: Θα συνεχίσουν τα έξοδα να υπάρχουν και οικονομικές υποθέσεις που δεν απέδιδαν, θα αρχίσουν να αποδίδουν. Χρειάζεται, όμως, να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και απογοήτευσης. Προσπαθήστε να έχετε ισορροπία και μην προβείτε σε μεγάλες οικονομικές αποφάσεις και κινήσεις.
Συναισθηματικά: Η αίσθηση θα είναι ρομαντική, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι. Μην είστε ευκολόπιστοι και αποφύγετε την εξιδανίκευση, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.
Tips Εβδομάδας: Προσέχω, δεν παρασύρομαι, σκέφτομαι, ελέγχω.

Ζυγός

Ευκαιρίες και ευκολίες θα σας προσφέρει αυτή η εβδομάδα στην καθημερινότητα και θα διευκολυνθείτε να λύσετε τις εκκρεμότητές σας με θετικά αποτελέσματα. Ευχάριστα θα είναι στο περιβάλλον της εργασίας σας και να είστε έτοιμοι για ευκαιρίες. Είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Σιγά σιγά θα μπει η ζωή σας σε μια τάξη και θα αρχίσετε να ηρεμείτε από τις αντίξοες συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα.
Οικονομικά: Είναι μέρες που χρειάζεται να τις εκμεταλλευτείτε, αν έχετε σκοπό να πάρετε χρήματα από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Αν περιμένατε χρήματα από κληρονομιές και από πωλήσεις, θα τα λάβετε ή θα βάλετε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση.
Συναισθηματικά: Όμορφες μέρες θα περάσετε με το σύντροφο και θα μιλήσετε μαζί του για να λυθούν διαφορές, αν υπάρχουν. Οι σχέσεις θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να παίρνουν τη μορφή που εσείς θα θέλατε για να αισθάνεστε χαρούμενοι και ασφαλείς. Επιτυχία στο φλερτ για τους αδέσμευτους και γνωριμίες πάθους.

Tips Εβδομάδας: Εξελίσσομαι, χαίρομαι, σκέφτομαι, δε βιάζομαι, συζητάω.

Σκορπιός  

Αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας! Ένας μήνας για γερά νεύρα, που θα τον αντιμετωπίσετε άρτια, με την ικανότητα επιβίωσης που σας διακρίνει. Θα ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας. Βαρύτητα θα δώσετε σε σχέσεις και συνεργασίες και έχετε σκοπό ή ξαφνικά να προκύψουν αρκετές αλλαγές στον τομέα αυτό. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε “κάθαρση” στις σχέσεις σας και να κρατήσετε μόνο ανθρώπους που σας κατανοούν. Είστε αποφασισμένοι να μην κάνετε εκπτώσεις πλέον. Καλλιεργείστε τη σχέση με την πατρική οικογένεια, γιατί μπορεί να υπάρχουν οφέλη μέσα από αυτή, σε όλα τα επίπεδα.
Οικονομικά: Είναι μέρες που θα υπάρχει ροή χρήματος και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν. Προσέξτε τη διαχείριση και μη σπαταλάτε. Υποθέσεις που αφορούν τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, θα αρχίσουν να αποδίδουν.
Συναισθηματικά: Μια ερωτική εβδομάδα που θα περάσετε όμορφα με το σύντροφο και θα ξεκουραστείτε. Η διάθεση θα είναι ρομαντική και ερωτική. Τα προβλήματα θα τα αφήσετε αυτές τις μέρες και απλώς θα απολαύσετε. Επιτυχία στο φλερτ για τους ελεύθερους.
Tips Εβδομάδας: Χαρά, υπομονή, υπέρβαση, κατανόηση, έρωτας.

Τοξότης

Είναι εβδομάδα που θα έχετε ευκαιρίες και ευκολίες στην καθημερινότητα. Μπορείτε να λύσετε τις εκκρεμότητές σας. Θα είναι ευχάριστο το κλίμα στο περιβάλλον της εργασίας σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβληθείτε. Θα έχετε αισιόδοξη διάθεση και τύχη στις επιδιώξεις σας. Η βοήθεια των φίλων θα είναι αμέριστη και θα σας ξεκουράσει. Χρειάζεται, όμως, προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις καταστάσεις και απογοητευτείτε. Προσοχή μη χάσετε το μέτρο. Να ελέγχετε την αλήθεια και να μην είστε ευκολόπιστοι.

Οικονομικά: Οι οικονομικές εκκρεμότητες αποκαθίστανται. Θα υπάρχουν, όμως, κάποιες ανησυχίες και ενοχλήσεις για απαιτήσεις των άλλων από εσάς, από φορείς ή από φυσικά πρόσωπα.
Συναισθηματικά: Ισορροπημένη εβδομάδα και είναι η τελευταία ευκαιρία που μπορείτε να έχετε στον έρωτα, που καραδοκεί στο φιλικό σας κύκλο. Προσέξτε τις εξιδανικεύσεις, μην πιστέψετε ό,τι ακούσετε, να ψάχνετε αν είναι αληθινό. Μην παρασυρθείτε, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.
Tips Εβδομάδας: Προσέχω, ελέγχω, δεν παρασύρομαι.

Αιγόκερως

Αρχίζει μια περίοδος που θα δώσετε βαρύτητα και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας οι φίλοι και ομάδες που ανήκετε. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας στο χώρο της εργασίας και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Μη δημιουργείτε εντάσεις και ρίξεις. Θα είναι μια εβδομάδα που θα εργαστείτε σκληρά και θα έχετε υποχρεώσεις και αυτό δε θα σας αφήσει να χαρείτε όσο θέλετε ή έχετε ανάγκη.
Οικονομικά: Τα χρήματα θα έχουν ροή και οι οικονομικές υποθέσεις που είχαν σταματήσει θα αρχίσουν να αποδίδουν. Ψάξτε για οικονομικές ευκαιρίες, γιατί θα βγείτε κερδισμένοι.
Συναισθηματικά: Θα υπάρχουν καινούργιες γνωριμίες (αν σας αφήσει η δουλειά) και θα είναι μια βατή εβδομάδα, χωρίς αναταράξεις με το σύντροφο. Δώστε λίγο χώρο στον έρωτα, χρειάζεται να αποφορτιστείτε. Να είστε προσεκτικοί στις υπερβολές των άλλων και μην υπερεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις.
Tips Εβδομάδας: Υπομένω, υπερβαίνω, συγκρατούμαι, ακούω, κατανοώ.

Υδροχόος

Ευκαιρίες και διευκολύνσεις θα έχετε, που θα προέρχονται μέσα από την πατρική οικογένεια, ίσως και κληρονομικά ζητήματα, από το διαδίκτυο και κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό, από ένα ταξίδι, από το εξωτερικό ή από μακρινούς συγγενείς. Είναι πολύ καλές μέρες για σπουδαστές που θέλουν να αναβαθμίσουν τις σπουδές τους. Θα υπάρχουν ευχάριστα αποτελέσματα, αν έχετε νομικές υποθέσεις. Οι φίλοι θα σας συμπαρασταθούν και θα έχετε τη βοήθειά τους, αν τη ζητήσετε. Να είστε υποψιασμένοι για ευκαιρίες όλων των ειδών, μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Θα είναι μια αισιόδοξη εβδομάδα για εσάς και θα μπορέσετε λίγο να ξεκουραστείτε και να προωθήσετε τα σχέδιά σας.
Οικονομικά: Οικονομικές ευκαιρίες θα προκύψουν. που θα σας ξεκουράσουν και το χρήμα θα αρχίσει να έχει ροή. Αν σε ζητήματα που αφορούσαν τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα δεν υπάρχει εξέλιξη, τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα λάβετε χρήματα ή θα βάλετε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό.
Συναισθηματικά: Μία ισορροπημένη εβδομάδα που απομακρύνετε τα προβλήματα και απλώς περνάτε καλά με το σύντροφο. Από αυτή την εβδομάδα αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα διαρκέσει ένα μήνα και αν είχατε σχέσεις που δε θέλατε να τις μάθει ο κόσμος, θα μαθευτούν ή θα πάρουν μια πιο επίσημη μορφή στον κοινωνικό σας περίγυρο.
Tips Εβδομάδας: Υπομονή, ελπίδα, προσπάθεια, υπέρβαση, ηρεμία, στρατηγική.

Ιχθύες

Οι μέρες χρειάζονται προσοχή, να μην υπερεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Προστατεύστε τη σχέση με τα αδέρφια σας. Προσέξτε το στενό κοινωνικό περίγυρο, τις επαφές από το διαδίκτυο και τις σκέψεις σας. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και μην ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο καθόλου, αν έχετε εκκρεμότητες σχετικά με αυτό δώστε σημασία από την επόμενη εβδομάδα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε μεγάλες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, γιατί μπορεί τα αποτελέσματα να σας απογοητεύσουν. Προσέξτε την εξαπάτηση.
Οικονομικά: Κρατείστε ισορροπίες. Αποφύγετε τις σπατάλες και μη δανείσετε ή δανειστείτε. Ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, δε θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Προσέξτε τις απάτες.
Συναισθηματικά: Θα είναι ήρεμη εβδομάδα, με ρομαντική απόχρωση. Προσέξτε και σε αυτόν τον τομέα, όμως, τις εξιδανικεύσεις, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Μην αρχίσετε σχέσεις αυτές τις μέρες και να ελέγξετε αυτά που σας λένε αν είναι αληθινά.
Tips Εβδομάδας: Σκέφτομαι, προσέχω, δεν παρασύρομαι, ελέγχω, συγκρατούμαι.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα