Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 27/12 έως 2/1

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
23/12/2021

Κριός

Και να θέλατε να αγιάσετε είναι τόσοι οι πειρασμοί, οι προσκλήσεις, και οι προκλήσεις που είναι αδύνατον να μείνετε μέσα. Οι φίλοι σας είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να μη σας αφήσουν στιγμή μόνους σας, αν δεν καταφέρουν να σας προξενέψουν το ιδανικό ταίρι. Έτσι, όλες οι γνωριμίες του μήνα θα προέλθουν μέσα από παρέες και συντροφιές, από συλλογικούς χώρους και κοινά ενδιαφέροντα, που θα σας συνδέσουν με άτομα τα οποία παλαιότερα βλέπατε μόνο σα φίλους. Απροσδόκητες συναντήσεις και ξαφνικές επαφές με άτομα τα οποία στο παρελθόν είχαν παίξει ρόλο στη ζωή σας, αλλά για τον άλφα βήτα λόγο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, τώρα επανεξετάζονται και παίρνουν καλύτερο βαθμό. Αν και είμαστε στο στόχαστρο των Εκλείψεων και ο Ερμής σας έχει σε κόντρα θέση, δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε υπομονή και πολλοί από σας ξεκινούν καινούργιες ιστορίες ή παλιές, τις οποίες όμως επανατοποθετούν σε καινούργιες βάσεις. Η μοναξιά δε σας ταιριάζει, ούτε η κλάψα και ο πεσιμισμός, φροντίστε όμως να μην εμπλέξετε τις σχέσεις σας με τον επαγγελματικό σας περίγυρο, ούτε να παραμελήσετε καλούς σας φίλους για χάρη τους, μια και αργά ή γρήγορα θα κλείσετε τα παλιά κεφάλαια της ζωής σας και θα ανοίξετε καινούργια.

Ταύρος

Ο μήνας αυτός ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων σε σχέση με τα συναισθηματικά σας, φτάνει μόνο να μην μπερδευτείτε στις επιλογές σας και μπλοκάρετε μόνοι σας την τύχη σας. Πολλές ιστορίες του παρελθόντος θα επιστρέψουν και θα θελήσουν ξανά να διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά σας και φυσικά θα πρέπει να είσαστε απόλυτα προσεκτικοί για το πώς θα τα χειριστείτε. Κάποιες απ’ αυτές θα πρέπει να κλείσουν οριστικά, γιατί έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν πλέον τίποτα να δώσουν αλλά και κάποιες άλλες έχουν γυρίσει, γιατί είχαν πραγματικό συναίσθημα και μέσα στην απελπισία των λαθών τους γυρνούν για να επανορθώσουν και να σας προσφέρουν αυτό που σας αξίζει. Διλήμματα και αμφιβολίες θα παίξουν στο μυαλό σας διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που ευτυχώς όμως φίλοι στενοί και αδελφικοί θα σας βοηθήσουν να τα αποτινάξετε και να μπείτε σε μια τάξη τουλάχιστον μέχρι τις 20/2. Το τελευταίο δεκαήμερο είναι σίγουρα πιο ξεκάθαρο, θα είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα έχετε προσμετρήσει τα δεδομένα και θα είστε πλέον σίγουροι ότι η επιλογή σας να αφοσιωθείτε στο συγκεκριμένο σύντροφο είναι και η πιο σωστή.

Δίδυμοι 

Περίοδο ωριμότητας διανύουν οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, σαφώς κλονισμένοι από τις πιέσεις του Άρη απέναντί σας. Σοβαρές σκέψεις αναφορικά με τα βαθύτερα συναισθηματικά σας και μια αρκετά μπερδεμένη κατάσταση στην επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, σας οδηγούν στο να θέλετε οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε θολό πλανιέται στον αέρα και σας χαλάει τη διάθεση.  Αρκετοί από σας αναθεωρείτε τις απόψεις σας και επιστρέφετε σε σχέσεις που είχατε θεωρήσει ότι τελείωσαν -προσωρινά- και δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία. Αφορμή μπορεί να σταθεί μια ξαφνική συνάντηση ή επικοινωνία, μια πρόταση ή ένα νέο που σας ήρθε μέσω κοινού φιλικού προσώπου και θα σας κάνει να πάρετε φωτιά -ανανεωτική φωτιά- και να θυμηθείτε πως παίζετε εξαιρετικά καλά το παιχνίδι του φλέρτ και της γοητείας. Οι γιορτές σας βρίσκουν ετοιμοπόλεμους και διαθέσιμους να κατακτήσετε το Έβερεστ ή κάτι πιο κοντινό τέλος πάντων και το ταίρι σας, δόξα τω θεώ, συμφωνεί και επαυξάνει την επιθυμία σας αυτή, χαρίζοντάς σας δώρα και υπονοούμενα που τινάζουν την ερωτική επιθυμία στα ύψη. Η δεύτερη Έκλειψη που έγινε 4 Δεκεμβρίου ενεργοποιείται σύντομα και θα πρέπει να θυμάστε πως καλό θα ήταν να μην ανοίγετε συζητήσεις τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και προφανώς θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο, σε μια φάση που ίσα ίσα έχετε ανακτήσει την καλή σας φήμη στο περιβάλλον.

Καρκίνος

Ένα πολύ ενδιαφέρον διάστημα ξεκινά για τους φίλους Καρκίνους, που αν και δε φημίζονται για την πολυτάραχη ζωή τους, αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά ποικίλο! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εγκαινιάζει μια περίοδο που το πάθος και η ερωτική διάθεση διαδέχονται το ένα το άλλο, καθώς και έντονα συναισθήματα τρυφερότητας σας κάνουν να νιώθετε εξαρτημένοι αλλά και βαθιά αφοσιωμένοι στο ταίρι σας. Θυμηθείτε πως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης εξακολουθεί να είναι σε ισχύ μέχρι τις 29/1, οπότε το να μπείτε σε διαδικασία αμφισβήτησης, καχυποψίας και ζηλοτυπίας δε θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς, παρά μόνο θα σας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Η Περίοδος προσφέρεται λοιπόν για ανακωχή και όταν ο Άρης θα ξαναπάρει θέση απέναντί σας. σύντομα θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες «εποικοδομητικής γκρίνιας»! Προγραμματίσετε νωρίς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο και πιο ερωτικό εαυτό σας. Επίσης, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ταξιδάκια αναψυχής και αποδράσεις ερωτικές για τους δεσμευμένους, ενώ για τους αδέσμευτους δυνατότητες για γνωριμίες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο…

Λέων

Συναισθηματικές υπερβολές, αδιάκοπο φλερτ και ερωτικές διεκδικήσεις είναι συνήθως το φόρτε σας! Έτσι λοιπόν και η περίοδος των γιορτών δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους σε ερωτικό επίπεδο.Ο σύντροφός σας δίνει γη και ύδωρ για να σας ευχαριστήσει, προτείνει χίλιες και μια νύχτες μαγικές, ονειρεμένες κι εσείς στο θρόνο σας απολαμβάνετε την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά του. Οι αδέσμευτοι φίλοι Λέοντες θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές προτάσεις από τη μία αλλά και πολλές απογοητεύσεις από την άλλη. Προσοχή λοιπόν, σε ενδεχόμενες επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, που θα δώσουν υποσχέσεις μεν αλλά δεν πρόκειται να τηρήσουν δε. Κρατήστε μικρό καλάθι και αφήστε το χρόνο να δείξει αν πρέπει να εμπιστευτείτε τα συγκεκριμένα άτομα και αν θα τους δώσετε την ευκαιρία να ακουμπήσουν ξανά μέρος της καθημερινότητάς σας. Από τις 29/1 και ύστερα θα νιώσετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα και πιο εποικοδομητικά με το ταίρι σας, να λύσετε τυχόν διαφορές και μικρές παρεξηγήσεις που σας χαλούσαν το υπόλοιπο ροζ τοπίο. Επίσης, να θυμάστε οι Εκλείψεις της Άνοιξης 2022 είναι ήδη ενεργές και σας έχουν κυριολεκτικά στο στόχαστρο επαγγελματικά και προσωπικά, που σημαίνει ότι οι προσπάθειες να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, δε θα σταματήσουν ούτε κατά τη διάρκεια των γιορτών

Παρθένος

Αν και δεν είναι τα γενέθλια σας, ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη παρέα σας κάνουν το καλύτερο συναισθηματικό δωράκι μ’ αυτήν τους τη συνάντηση, στον τομέα που αφορά τα ερωτικά σας. Οι δεσμευμένοι ανανεώνουν τη σχέση τους και ανταλλάσσουν στοργή και αφοσίωση συνάμα με ερωτικό πάθος, ενώ αντίστοιχα οι αδέσμευτοι γίνονται το μήλον της Έριδος μεταξύ των πολλαπλών θαυμαστών και διαλέγουν φυσικά την καλύτερη πρόταση όλων! Η μέρα της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει όλους ευχαριστημένους και ερωτικά απογειωμένους. Να θυμάστε μόνο πως εφόσον τακτοποιήσατε τα συναισθηματικά σας, δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρετε όλα τα προβλήματα του γραφείου στη σχέση σας, ούτε είναι ευγενικό να παραπονιέστε διαρκώς για το βεβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα που αντιμετωπίζετε, γιατί σκεφτείτε να το έκανε και η άλλη πλευρά αυτό! Θα ήταν μια αβάσταχτη ανταλλαγή από σκοτούρες και προβλήματα, που θα σας κούραζε αφόρητα. Επίσης, για όλους εσάς τους «ήσυχους» Παρθένους, που δε συνηθίζετε να φλερτάρετε αδιάκοπα μέσα στο χώρο εργασίας σας, μην επενδύετε και πολλά πολλά αυτή την περίοδο μια και ούτε ο χώρος ενδείκνυται αλλά ούτε και τα πρόσωπα τα συγκεκριμένα –που έχουν την τάση να μιλάνε παντού και για τα πάντα-. Ο Δίας σύντομα απέναντι σας στους Ιχθύες, θα σας δώσει σύντομα τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε τους σημαντικούς και να βγάλετε από τη μέση τους ασήμαντους.

Ζυγός

Συνωστισμός πλανητών στα ερωτικά σας,αλλά και συνωστισμός θαυμαστών στην καρδιά σας αυτό το διάστημα και πιθανόν να μπερδευτείτε με τις τόσες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπο σας. Καλοί και ευγενικοί άνθρωποι όπως είστε, στεναχωριέστε όταν αρνείστε και όταν είστε αναγκασμένοι να οδηγήσετε στην απογοήτευση κάποιους από αυτούς! Φροντίστε μόνο να μην προσπαθήσετε να τους έχετε όλους ικανοποιημένους, ούτε να θυσιάσετε προσωπικές στιγμές χάριν της καριέρας σας ή κάποιων επίμονων συνεργατών σας, οι οποίοι δεν εννοούν να καταλάβουν πως έχετε και προσωπική ζωή να φροντίσετε. Το ταίρι σας αναγνωρίζει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στηρίζει όσο μπορεί τις επιλογές σας, αρκεί κι εσείς να μην το παρακάνετε και το εξωθήσετε σε παράπονα και γκρίνιες. Η εορταστική περίοδος σας βρίσκει με την αυτοπεποίθησή σας να χτυπάει κόκκινο άσχετα με το αν είστε ή όχι δεσμευμένοι. Ειδικότερα για τους ελεύθερους, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι πάρα πολλές και η διάθεση για ανελέητο ερωτικό φλερτ πάρα πολύ έντονη. Αποπνέετε ερωτισμό, το γνωρίζετε και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με υπερβολικό ενθουσιασμό την πρόταση από τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα των ονείρων σας! Την τελευταία εβδομάδα του μήνα το σκηνικό αλλάζει ελαφρώς μια και σας βρίσκει κουρασμένους από το συνεχές ξεπόρτισμα από τις βραδινές ανησυχίες. Μένετε μέσα, αφιερώνετε το χρόνο σας στο σύντροφό σας και επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας για να επανέλθετε δριμύτεροι.

Σκορπιός

Η αλήθεια είναι πως η ερωτική σας ζωή έχει περάσει και καλύτερες μέρες από αυτές που διανύετε τον τελευταίο καιρό. Μήπως είναι λοιπόν ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, να κουβεντιάσετε θέματα που σας απασχολούν και που στην καθημερινότητα δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνετε; Τι καλύτερο, λοιπόν, να προγραμματίσετε μικρές αποδράσεις διήμερες ή και τριήμερες, που θα σας έφερναν πιο κοντά στο στόχο σας; Οι γιορτές σας θυμίζουν πως οι υποχρεώσεις και οι επαγγελματικοί στόχοι δεν τελειώνουν ποτέ και πως ο ρομαντισμός και η ερωτική διάθεση θέλουν κι αυτά το χρόνο τους και τον τόπο τους. Οι αδέσμευτοι φίλοι Σκορπιοί θα έχουν απροσδόκητες συναντήσεις με άτομα από το πρόσφατο παρελθόν τους και αρκετά διλήμματα να αντιμετωπίσουν. Να θυμάστε πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για τίποτα και πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Όποιος θέλει να σας αποδείξει ότι ενδιαφέρεται, ας προσπαθήσει «πολύ» κι ας επενδύσει στο μέλλον σας. Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, παρόλο που θα πιεστείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα έχετε περισσότερη διάθεση για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα θα προέλθουν μέσα από το χώρο της δουλειάς σας. Προφανώς πρόθυμοι συνάδελφοι θα σας παρασύρουν σε συγκεντρώσεις και καλοστημένα «ραντεβού στα τυφλά», που δε μπορεί παρά να σας ανανεώσουν!

Τοξότης

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς από τους αγαπημένους σας αλλά και από τους συνεργάτες σας. Θέματα που ήταν σε κατάσταση αναμονής και δεν παίρνατε απαντήσεις εδώ και καιρό, τώρα δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους και μάλιστα με απόλυτα ικανοποιητικό τρόπο. Η διάθεσή σας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο όταν διαπιστώσετε πως η καλή σας καρδιά και η γενναιοδωρία σας δεν ξεχνιούνται εύκολα και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς τα μηνύματα συνωστίζονται στο κινητό σας από παλιούς θαυμαστές και θαυμάστριες, που συνεχίζουν να σας θυμούνται και να σας στέλνουν την αγάπη τους. Ο έρωτάς σας όμως καλά κρατεί και όσο και να κολακεύεστε τίποτα δεν αποσπά την προσοχή σας από το ταίρι σας, που σας προσέχει σαν τα μάτια του και σας αφιερώνει το πιο γλυκό του «σ’ αγαπώ». Οι αδέσμευτοι -οι οποίοι είναι και αρκετοί- αφιερώνετε πολύ από το χρόνο σας στο να κυνηγάτε ευκαιρίες για γνωριμίες, που δυστυχώς όμως είναι πρόσκαιρες. Φίλοι είναι κοντά σας και δεν σας αφήνουν μόνους σ’ αυτές τις εξόδους, παρόλο που θα ήταν προτιμότερο να μην τους εμπλέξετε αυτό το διάστημα με πιθανές συναισθηματικές γνωριμίες σας, μια και ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Επίσης, 29 και 30/12 αποφύγετε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα περιμένατε, ιδίως αν τα άτομα που θα συναντήσετε σας είναι σημαντικά. Οι τελευταίες μέρες του έτους είναι ιδανικές για να σκεφτείτε και να μετρήσετε τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, ίσως και για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε αυτό το μονόδρομο που λέγεται «εργένικη ζωή» ή θα τον αποτινάξετε μια για πάντα.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να συμπορεύονται στο ζώδιό σας, νιώθετε ήδη την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς! Οι δεσμευμένοι ανανεώνουν τις σχέσεις τους, βελτιώνουν την επικοινωνία και εξαλείφουν τις εντάσεις που προκαλούσαν οι διαφωνίες από έλλειψη χρόνου και υποχρεώσεων. Οι αδέσμευτοι φίλοι Αιγόκεροι επιλέγουν τώρα να κάνουν την κίνησή τους απέναντι στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει και ο πάγος σπάει μια για πάντα. Η εορταστική περίοδος δίνει χρώμα σε όλο το μήνα και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα προχωρήσουν σε μια πρόταση γάμου, αρραβώνα ή απόκτησης τέκνου, όχι απαραίτητα όμως με αυτή τη σειρά! Χαρακτηριστική θα είναι η αδυναμία σας αυτή την περίοδο στο φλερτ, ενόσω όλοι γνωρίζουμε πως δε φημίζεστε για την εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας. Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν, θα πρέπει να σπεύσουν να επωφεληθούν από την καλή σας διάθεση και την επιθυμία σας για ερωτικά απογειωτικά παιχνιδάκια! Αν βεβαίως στο πρόσφατο παρελθόν είχατε συγκρουστεί άσχημα με άτομα τα οποία εξακολουθείτε να τρέφετε συναισθήματα, περιμένετε να επανέλθει η Αφροδίτη στην ορθόδρομη πορεία της (μετά τις 29/1) και μετά πλησιάστε για να ξεκαθαρίσετε και να λύσετε παρεξηγήσεις, ίσως να νιώθουν και οι άλλοι αυτή την ανάγκη και φυσικά μη διστάσετε να ζητήσετε και συγνώμη αν χρειαστεί για το καλό της μελλοντικής σας ευτυχίας!

Υδροχόος 

Ο Δίας διανύει τις τελευταίες του μέρες στο ζώδιό σας κι έχει σκοπό να σας κινητοποιήσει, να σας βγάλει από την αφάνεια και να σας ρίξει με φόρα στο κυνήγι του ερωτικού πάθους, έστω και την τελευταία στιγμή. Είναι βεβαίως και η χαλαρότητα των γιορτών που σας ανακουφίζει και σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Σίγουρα στα δύσκολα που περάσατε, οι γεννημένοι το α΄ δεκαήμερο, ανταποκριθήκατε με τη μεγαλύτερη δυνατόν ψυχραιμία και σύνεση και τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Όσο για τις μόνιμες σχέσεις και συνεργασίες, δε χρειάζεται να ανησυχείτε, αυτές που είναι ωφέλιμες θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σας, ενώ αυτές που παραπαίουν και δε στηρίζονται σε γερές βάσεις, απλώς θα αποχωρήσουν. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας κάνουν συναρπαστικές αλλαγές, γνωρίζοντας πολύ καινούργιο κόσμο, που ανάμεσά τους θα ανακαλύψουν άτομα χαρισματικά με πνεύμα και ευφυΐα άσχετα με το αν θα προχωρήσουν σε μια ερωτική σχέση ή θα παραμείνουν σε επίπεδο κοινωνικής φιλίας. Ακόμη να θυμάστε πως οι μέρες αυτές -με τις διαρκείς συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα- δεν ευνοούν κρυφές συναντήσεις και παράνομες ιστοριούλες, καθότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να αποκαλυφθούν.

Ιχθύες

Ευχάριστες συναντήσεις, προσκλήσεις και έντονη κοινωνική ζωή απολαμβάνετε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, με πάρα πολλούς και καλούς φίλους γύρω σας. Μια σχέση που ξεκίνησε από φιλία μετατρέπεται τώρα σιγά σιγά σε ερωτική και πραγματικά φαίνεται να σας ταιριάζει εξαιρετικά. Ο έρωτας ήταν και είναι πάντα πολύ σημαντικός στη ζωή σας, φέτος όμως μάλλον θα επιλέξετε να γιορτάσετε με πολλούς ανθρώπους γύρω σας, που θεωρείτε αξιόλογους! Οι δεσμευμένοι απολαμβάνουν συντροφικότητα, στοργή και αφοσίωση από τους συντρόφους τους, ενώ οι ελεύθεροι σκοπευτές θα έχουν μοναδικές ευκαιρίες να βγάλουν από την κατάψυξη ό,τι είχαν απορρίψει στο παρελθόν και θα το ξανακοιτάξουν με άλλο μάτι. Που να τρέχετε τώρα να κάνετε νέες κοπιαστικές γνωριμίες και να μπαίνετε σε διαδικασίες… Ίσως βέβαια να είναι κι αυτός ένας τρόπος, να δείξετε σε κάποιους ανθρώπους πως το έχετε μετανιώσει που δεν τους δώσατε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν πιο κοντά και να σας δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αποφύγετε πάντως να κινηθείτε παρασκηνιακά και να δώσετε τροφή για σχόλια στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό σας περίγυρο, καθότι διανύουμε και περίοδο που συνήθως όλα βγαίνουν στη φόρα. Η τελευταία εβδομάδα του έτους είναι απολογιστική και γεμάτη σκέψεις για το πως θα θέλατε από δω και πέρα τη ζωή σας συναισθηματικά, αλλά και γενικότερα σε σχέση με το κοντινό σας περιβάλλον. Αν οι ορκισμένοι εργένηδες, το μετανιώσουν, δεν έχουν παρά να το ανακοινώσουν!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα