Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 2/10 έως Παρασκευή 8/10

ASTROTEAM GUEST
01/10/2021

Η αναρχική Νέα Σελήνη και η φανατισμένη Αφροδίτη του Τοξότη δημιουργούν μία εκρηκτική λάβα, που «τσουρουφλίζει» το ψέμα, την αδικία και την ανελευθερία!

Ξεκινάει μια εβδομάδα που χαρακτηρίζεται αναρχική. Κατά τη διάρκειά της διαδραματίζεται η Νέα Σελήνη στη 13 μοίρα του Ζυγού, έχει συμμετοχή ο Άρης, καραδοκεί ο ανάδρομος Ερμής και ο Ουρανός από τον Ταύρο δεν έχει καθόλου καλές διαθέσεις. Σαφώς, στόματα θα ανοίξουν, αλήθειες θα ειπωθούν όπως και αποκαλύψεις θα γίνουν.
Θα υπάρχει η διάθεση να διαπραγματευτούμε εντέχνως, αυτό προστάζει ο Ζυγός, όμως ο εκνευρισμός θα είναι μεγάλος και η επαναστατική διάθεση διάχυτη. Θα υπάρξει η τάση να κάνουμε αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό και θα επαναστατούμε σε αυτό που οι άλλοι μας επιβάλλουν. Θα θέλουμε να αλλάξουμε τις συνθήκες ή θα είμαστε αποδέκτες ξαφνικών απροσδόκητων αλλαγών.
Θα ακούσουμε πολλά και ίσως αισθανθούμε αδικημένοι. Χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι και να φιλτράρουμε τις πληροφορίες, για να καταλήξει ο καθένας στα δικά του συμπεράσματα.

Το καλό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10, που θα μας ωθήσει να χαρούμε και να γίνουμε ανέμελοι. Θα αισθανθούμε λίγο πιο ελεύθεροι ή τουλάχιστον αυτή θα είναι η ανάγκη μας.
Φυσικά, χρειάζεται προσοχή στην υπερβολή, στο φανατισμό -που όλη αυτή την περίοδο θα είναι μεγάλος-, στις πράξεις αλλά και στα λόγια.

Αναλυτικότερα…

Κριός

Σχέσεις και συνεργασίες θα είναι το κύριο μέλημά σας και εκεί θα εστιάσετε την ενέργειά σας. Χρειάζεται να προσέξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και να συγκρατηθείτε, μην είστε επιθετικοί, προσπαθήστε να συζητήσετε με τους άλλους και μην παρασυρθείτε. Μπορείτε να δομήσετε τις σχέσεις, με σεβασμό, κατανόηση και όχι με χαμηλά δονητικά συναισθήματα. Είναι πολύ καλή περίοδος, αν οι σχέσεις σας είναι τραυματικές, να τις θεραπεύσετε και να μάθετε από αυτές. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας κάνει πιο φανατικούς και θα ευνοηθείτε στις σχέσεις με το εξωτερικό, στις ανώτερες σπουδές και στα ταξίδια σας. Όσοι έχετε δικαστικές εκκρεμότητες, θα υπάρχει η βοήθεια να λυθούν προς όφελός σας.
Οικονομικά: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και μη διεκδικήσετε με λάθος παρορμητικό τρόπο. Επωφεληθείτε μέχρι τις 8/10 από την εύνοια που έχετε, για να εισπράξετε χρήματα από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί οι ανατροπές καραδοκούν.
Συναισθηματικά: Μην ξεχνάτε να είστε έτοιμοι για ερωτικές επιστροφές. Συγκρατηθείτε! προσπαθήστε να συζητήσετε. Ακούστε τους άλλους, μην έχετε βιασύνη και θυμό. Να έχετε έλεγχο στις πράξεις και στα λόγια, γιατί μπορεί να υπάρχουν αποτελέσματα που αργότερα να μετανιώσετε. Αν έχετε μέτρο, μπορείτε να δομήσετε τις σχέσεις σας όπως εσείς επιθυμείτε.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι, κατανοώ, ακούω, δε βιάζομαι.

Ταύρος 

Η καθημερινότητα, το περιβάλλον εργασίας και η υγεία θα είναι ζήτημα τα οποία θα σας απασχολήσουν με το Νέο Φεγγάρι. Να είστε συγκρατημένοι στην καθημερινότητα, αφού θα έχετε την τάση να μαλώνετε ακόμα και στο δρόμο. Οπλιστείτε για ακόμα μια φορά με υπομονή και δώστε τόπο στην οργή. Προσέξετε τις αντιπαλότητες και τις ρίξεις με συναδέλφους. Θέματα υγείας που είχατε στο παρελθόν είναι πιθανό να σας απασχολήσουν, αλλά σας δίνεται η δυνατότητα να τα επιλύσετε.
Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας δώσει μια μεγάλη ανακούφιση, αφού θα έχετε εύνοια στη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Χρήματα που περιμένατε θα έρθουν, όποτε βρίσκεστε στην αρχή μιας περιόδου που θα έχετε αποσυμπίεση. Η διαχείριση χρειάζεται να είναι συνετή και σοφή στα χρήματα που θα λάβετε. Να είστε προετοιμασμένοι για οικονομικές ευκαιρίες, που μπορεί να έρθουν από συνεργασίες και από το σύντροφο.
Συναισθηματικά: Σαφώς και είστε στα φαβορί για την πιθανότητα ερωτικών επιστροφών από το παρελθόν. Αυτή την εβδομάδα φροντίστε να υπάρχει συνεννόηση με το σύντροφο και μην ενεργείτε με ισχυρογνωμοσύνη. Οι κόντρες δε θα έχουν καλό αποτέλεσμα. Αρχίζει μια περίοδος που θα είστε ευάλωτοι σε πάθη και λάθη! Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί.
Tips Εβδομάδας: Υπομένω, υπερβαίνω, συγκρατούμαι, προσπερνάω, ακούω, κατανοώ, υποχωρώ.

Δίδυμοι

Η οικογένεια, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τα ρίσκα, η διασκέδαση και η ερωτική σας ζωή είναι τα θέματα με τα όποια θα ασχοληθείτε, με αφορμή τη Νέα Σελήνη. Θα έχετε την τάση να διεκδικείται, θα είστε φανατισμένοι και δεν αποκλείονται καυγάδες μέσα στην οικογένεια και στους χώρους που διασκεδάζετε ή αθλείστε. Το να προσπαθήσετε να είστε συγκρατημένοι είναι αυτονόητο, γιατί αυτές οι μέρες -αν έχετε ισορροπία- σας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με επιτυχία και να λύσετε με ευκολία εκκρεμότητες όλων των ειδών, που σας ταλαιπωρούσαν ως τώρα. Την ένταση που θα έχετε φροντίστε να την εκδηλώσετε θετικά και τα αποτελέσματα δε θα σας απογοητεύσουν. Θα έχετε δυνατή υγεία και μεγάλη όρεξη για δραστηριότητες.
Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε νέους τρόπους που θα μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Προσέξτε, φυσικά, τη διαχείριση και τις σπατάλες. Αν περιμένετε χρήματα από ακίνητη οικογενειακή περιουσία ή από γη, είναι μέρες που σας δίνεται η δυνατότητα να τα πάρετε.
Συναισθηματικά: Μεγάλη δραστηριότητα στα ερωτικά, θα διεκδικείτε και θα είστε γεμάτοι ερωτική ενεργεία. Φυσικά, θα υπάρχουν και οι διαμάχες που αν δεν τις διαχειριστείτε σωστά μπορεί να φέρουν καυγάδες και ρίξεις. Να το αποφύγετε, αφού η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Τοξότη, για μεγάλη περίοδο θα σας δώσει τη δυνατότητα εύνοιας με το σύντροφο και θα μπορείτε να λύσετε τις διαφορές με ευκολία. Για όσους είναι χωρίς σχέση, ο έρωτας θα μπει στη ζωή σας.
Tips Εβδομάδας: Τολμήστε, ερωτευτείτε, ισορροπήστε, προσπεράστε, κατανοήστε.

Καρκίνος

Θέματα της πατρικής οικογένειας, ζητήματα που αφορούν ακίνητα και γη, η σχέση με τους γονείς και το δικό σας σπίτι θα σας απασχολούν με την Νέα Σελήνη. Θα υπάρχουν διεκδικήσεις αλλά και λογομαχίες, γι’ αυτό συνιστάται συγκράτηση. Θα έχετε την ευκολία, αν διαχειριστείτε τις καταστάσεις χωρίς εγωισμό και με εξυπνάδα, να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, με συγκρούσεις μεν, αλλά με θετικό πρόσημο για εσάς. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί την καθημερινότητά σας, η όποια θα γίνει ομορφότερη και θα έχετε επιτυχίες στην εργασία σας. Όσοι περιμένετε για μια δουλειά, αρχίζει μια πολύ καλή περίοδος που θα έχετε εύνοια και οι καταστάσεις θα εξελιχθούν όπως επιθυμείτε.
Οικονομικά: Θα υπάρχουν οικονομικές ανησυχίες, αλλά θα υπάρχουν και οικονομικές επιτυχίες. Είναι μέρες που σας ευνοούν να ενισχυθείτε οικονομικά, προσοχή, όμως, στις σπατάλες. Πείτε «ναι» στη σωστή διαχείριση και «όχι» στις βιαστικές αποφάσεις και οικονομικές κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε με σύνεση ευκαιρίες από επιχειρηματικά σχέδια που εμπεριέχουν ρίσκο.
Συναισθηματικά: Εβδομάδα που ευνοεί τον έρωτα, το καλό κλίμα στις σχέσεις και το επιτυχημένο φλερτ. Προσοχή χρειάζεται, όμως, στις παρορμητικές πράξεις και λόγια, γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε καυγαδάκια.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, συζητάω, κατανοώ, προσπερνάω, υποχωρώ, διαπραγματεύομαι.

Λέων

Η σχέση με αδέρφια, επικοινωνίες και μεταφορές, σεμινάρια και εξειδικεύσεις, ασχολία με το διαδίκτυο και η προβολή μέσα από αυτό, κυρίως αν είστε επαγγελματίες, είναι τα θέματα που θα ασχοληθείτε και θα έχετε δράση με την Νέα Σελήνη. Συγκρατείστε τα νεύρα σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν λογομαχίες και ρίξεις στα παραπάνω θέματα. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Τοξότη, θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαρείτε και να διασκεδάσετε, θα δώσει εύνοια στα επεκτατικά σχέδια, θα γαληνέψει τη σχέση με την οικογένεια, θα σας δώσει την ευκαιρία να λύσετε τις διαφορές με τα παιδιά σας και να περάσετε εποικοδομητικό χρόνο μαζί τους. Αν είστε δάσκαλοι, καθηγητές ή το επάγγελμά σας έχει σχέση με τα παιδιά, αρχίζει μια πολύ καλή περίοδος και να έχετε θαυμάσια επικοινωνία με τα παιδιά. Είναι κατάλληλες μέρες να εκφράσετε τα θέλω σας.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα θα προκύψουν παρελθοντικές εκκρεμότητες, που μπορεί να μη γνωρίζατε, θα χρειαστεί να τις επιλύσετε αλλά και να τις κλείσετε. Προσέξτε τις σπατάλες, διατηρείστε τη σωστή διαχείριση και μη βιαστείτε στις αποφάσεις και στις οικονομικές κινήσεις. Να έχετε πάντα μια δεύτερη σκέψη.
Συναισθηματικά: Είναι μία εβδομάδα ισορροπίας, θα έχετε κατανόηση από το σύντροφο και θα συνυπάρχετε αρμονικά. Θα έχετε σκέψεις και συζητήσεις για την επισημοποίηση μιας κατάστασης. Θα χρειαστεί, φυσικά, να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις, μην είστε απότομοι και χωρίς σκέψη, θα επιφέρουν εντάσεις. Για τους ελευθέρους, από τις 8/10 θα είναι η κατάλληλη εποχή για φλερτ με αδιαμφισβήτητη επιτυχία.
Tips εβδομάδας: Συγκρατούμαι, σκέφτομαι, είμαι ψύχραιμος, εκφράζομαι, προσέχω όταν οδηγώ.

Παρθένος

Τα οικονομικά, οι ασφάλειες αλλά και η διατροφή σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη. Ίσως χρειαστεί να επανέλθουν στο προσκήνιο τρόποι που στο παρελθόν σας πρόσφεραν ασφάλεια. Θα χρειαστεί να συγκρίνετε το παρελθόν με το παρόν, για να αποφασίσετε για το μέλλον. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη, που θα τονώσει τις σχέσεις με την πατρική οικογένεια. Θα φέρει με εύνοια στην επιφάνεια τα συμφέροντα που έχετε μέσα από αυτή, τα οποία μπορεί να είναι οικονομικά. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ξαλαφρωμένοι και σίγουροι. Οπότε, εστιάστε τη δράση σας στην πατρική οικογένεια και στα συμφέροντά σας από τη γη, γιατί από εκεί θα έρθουν οι λύσεις που ζητάτε. Θα χρειαστεί να μάθετε να αισθάνεστε ασφαλείς όπως και να είναι οι συνθήκες.
Οικονομικά: Με οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε και να λύσετε. Προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων και μη σας καταβάλλουν τα έξοδα. Θα τα ξεπεράσετε και θα βρείτε στηρίγματα. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις. Σκεφτείτε πρώτα.
Συναισθηματικά: Είναι μια εβδομάδα που σας δίνει ευκαιρίες ερωτικές, Θα χρειαστεί όμως να προσέχετε τη συμπεριφορά και τα λόγια σας, όπως και την κριτική προς το σύντροφο, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και ρίξεις.
Tips Εβδομάδας: Υπομένω, σκέφτομαι, προσπαθώ, περιμένω, κατανοώ, συγκρατούμαι.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σας ζώδιο! Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, το χώρο που ζείτε αλλά και με τις σχέσεις σας. Είναι μια ευκαιρία για να αναθεωρήσετε τον τρόπο που δημιουργείται σχέσεις και διαπραγματεύεστε μέσα σε αυτές. Έρχονται μέρες που θα διευκολυνθείτε για να λύσετε τις διαφωνίες που έχετε με τους άλλους και να ξεκαθαρίσετε πρακτικές γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Θα έχετε καλή υγεία και όρεξη για δράση. Φροντίστε να κάνετε νέες ενάρξεις και να δομήσετε νέα δεδομένα στη ζωή σας. Συγκρατήστε την παρορμητικότητα στο λόγο αλλά και στις πράξεις σας, γιατί μπορεί κάτι απρόβλεπτο να χαλάσει τα σχέδια και τις σχέσεις σας με τους άλλους.
Οικονομικά: Η εβδομάδα υπόσχεται οικονομικές ευκαιρίες και μπορείτε να κάνετε με σύνεση οικονομικές κινήσεις, γιατί θα έχουν επιτυχία και μέχρι να αποχωρήσει η Αφροδίτη στις 7/10 από το Σκορπιό η εύνοια συνεχίζεται. Θα χρειαστεί, όμως, να προσέχετε, να μην ξοδεύετε, να κάνετε σωστή διαχείριση και να σκέφτεστε πριν πράξετε, μη βιαστείτε.
Συναισθηματικά: Είναι εβδομάδα που θα έχετε τύχη στον έρωτα. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το σύντροφο, να μιλήσετε και να συζητήσετε τις διαφορές σας, αν υπάρχουν ή αν προκύψουν. Μην παρασυρθείτε από την παρορμητικότητά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τα γκρεμίσετε όλα σα χάρτινο πύργο.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, συζητάω, διαπραγματεύομαι, σκέφτομαι, δε βιάζομαι.

Σκορπιός

Ο ψυχισμός σας και ο εσωτερικός σας κόσμος θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη. Είναι η ώρα της αυτογνωσίας και της κρίσης. Θα θελήσετε να βρεθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε τον απολογισμό σας. Χρειάζεται να καταλάβετε τί είναι αυτό που σας εξυπηρετεί και αν θα το συντηρήσετε, τι όχι και αν θα απελευθερωθείτε από αυτό. Θα υπάρχει ένας εσωτερικός θυμός, που θα χρειαστεί και να δαμάσετε αλλά και να βρείτε τρόπους να τον εκτονώσετε. Ευκαιρίες θα έχετε από τους συνεργάτες αλλά και από τις συνεργασίες, που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά αλλά και υλικά. Η δράση σας γίνεται παρασκηνιακή και  χρειάζεται προσοχή.
Οικονομικά: Θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες αλλά και χρήματα που περιμένετε από το παρελθόν θα έρθουν. Καλές μέρες για να λύσετε οικονομικές εκκρεμότητες με ευκολία και προς όφελός σας.
Συναισθηματικά: Είναι ερωτική εβδομάδα, με εύνοια στις ερωτικές συναναστροφές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, σχέσεις κρυφές ή πλατωνικές θα έχουν την τιμητική τους. Οι ελεύθεροι θα έχετε επιτυχία σε ό,τι θέλετε να διεκδικήσετε.
Tips Εβδομάδας: Ηρεμώ, αναλογίζομαι, συγκρατούμαι, προσέχω, αποφορτίζομαι.

Τοξότης

Οι φιλικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη. Θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με τους φίλους σας και να επιλύσετε τις διαφορές που, ίσως, υπάρχουν μεταξύ σας. Το ζήτημα είναι πως θα το κάνετε αυτό. Χρειάζεται να αποφύγετε το φανατισμό και τον αυταρχισμό στις απόψεις σας. Να κατανοήστε τους άλλους και να καταλάβετε τα θέλω τους. Με σωστό διάλογο, λοιπόν, θα συντηρήσετε τις φιλίες σας. Θα μάθετε να τιμάτε τους φίλους και θα καταλάβετε την αξία τους. Η Αφροδίτη από τις 7/10 μπαίνει στο ζώδιό σας και φυσικά θα ομορφύνει τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας και θα σας γεμίσει εύνοια. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, αν θέλετε να κάνετε αλλαγές.
Οικονομικά: Είναι μια εβδομάδα που θα έχετε εύνοια και σταθερότητα. Προσέξτε τη διαχείριση, μην είστε σπάταλοι, να είστε έτοιμοι για ευκαιρίες και οικονομικές ευκολίες ανακούφισης.
Συναισθηματικά: Φυσικά, σχέσεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνισή τους. Είναι μια ερωτική εβδομάδα, γεμάτη πάθος και όμορφες στιγμές με το σύντροφο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, θα γίνεται περιζήτητοι και οι ερωτικές επιτυχίες θα είναι μεγάλες. Προσέξτε μόνο τον τρόπο και τα λόγια σας, μην είναι άκομψα και πληγώσετε τους άλλους.
Tips Εβδομάδας Συγκρατούμαι, κατανοώ, συζητάω, σκέφτομαι, χαίρομαι, αλλάζω.

Αιγόκερως

Η καριέρα, η κοινωνική σας εικόνα, οι κοινωνικές σας σχέσεις με ανωτέρους και άτομα εξουσίας θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη. Θα χρειαστεί, όμως, να επιστρατεύσετε την υπομονή σας και να προσέξετε τη συμπεριφορά σας σε αυτά τα περιβάλλοντα, γιατί προβλέπεται να είναι άκρως επιθετικά και θα θελήσετε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας με φανατισμό και χωρίς υποχωρήσεις. Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε, να ακούσετε και να διαπραγματευτείτε. Προσοχή μην εκτεθείτε. Είναι, όμως, μια εβδομάδα που σας δίνονται επαγγελματικές ευκαιρίες και χρειάζεται να τις αξιοποιήσετε σωστά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τον ψυχικό σας κόσμο και τις ανάγκες σας.
Οικονομικά Προσοχή στις άσκοπες οικονομικές κινήσεις και κυρίως αν αφορούν τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, αλλά θα επωφεληθείτε αν τις αξιοποιήσετε σωστά.
Συναισθηματικά: Θα υπάρχει κι όμως, ρομαντισμός και έρωτας στην ατμόσφαιρα, ανεξαρτήτως αν θα σας χαρακτηρίζει η ένταση. Θα έχετε ερωτικές ευκαιρίες για να κατακτήσετε τα πάθη σας, με αδιαμφισβήτητη επιτυχία και όμορφες στιγμές με το σύντροφό αρκεί να συγκρατήσετε το σκληρό λόγο.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, προσπαθώ, ακούω, κατανοώ, υποχωρώ, σκέφτομαι.

Υδροχόος

Θα ασχοληθείτε με ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό, συγγενείς από το εξωτερικό, ανώτερες σπουδές, διαδίκτυο και κυρίως αν η δουλεία σας είναι μέσα από αυτό. Όσοι έχετε δικαστικές διαμάχες ή έχετε ανοιχτές υποθέσεις με έγγραφα που χρειάζονται υπογραφές, είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη. Καλές μέρες για να λύσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και να συνεννοηθείτε με τους άλλους, γιατί θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Αν έχετε διαφορές μέσα στην οικογένεια και κυρίως με τα παιδιά μπορείτε να τις λύσετε αυτές τις μέρες. H είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα ευνοήσει τις σχέσεις με τους φίλους, αλλά θα σας κάνει να δώσετε μορφή στους στόχους της ζωής σας και να αναλογιστείτε πώς μπορείτε να τους πραγματοποιήσετε.
Οικονομικά: Θα έχετε να αντιμετωπίσετε οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, όμως οι μέρες είναι κατάλληλες για να λάβετε χρήματα από άλλους. Ξεκινήστε διεργασίες, γιατί σε γραφειοκρατικά ζητήματα θα έχετε ευκολία, κάντε αιτήσεις, κινήστε καταστάσεις. Ζητήστε από τους άλλους τα χρήματά σας, με ήρεμο τρόπο όμως και θα τα πάρετε.
Συναισθηματικά: Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει! Καλές μέρες για να μιλήσετε με το σύντροφό σας και να λύσετε τις διαφορές σας, θα υπάρχει κατανόηση. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση με επιτυχία ή να βάλετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σε νέες βάσεις.
Tips Εβδομάδας: Κάνω υπομονή, περιμένω, δε βιάζομαι, διαπραγματεύομαι, αναθεωρώ.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά ζητήματα, που έχουν σχέση με χρήματα από άλλους και όχι από την εργασία σας. Ίσως να είναι κάποια δάνεια, κάποιες οφειλές ιδιωτών, κληρονομικά αλλά και ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου. Θα έρθετε αντιμέτωποι και με τους φόβους σας και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε. Να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Ευκαιρίες θα έχετε αυτή την εβδομάδα που θα προέλθουν από το διαδίκτυο, κάποιο ταξίδι, τα αδέρφια σας ή μια υπογραφή που περιμένατε, όπως μια υπογραφή συμβολαίου ή μια απόφαση δικαστηρίου, που θα σας ωφελήσει ηθικά αλλά και υλικά. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη θα επωφεληθείτε στο περιβάλλον της καριέρας και στις κοινωνικές σας επαφές γενικώς, ιδιαιτέρως με άτομα κύρους και εξουσίας και η Αφροδίτη θα βοηθήσει να έχετε την εύνοιά τους. Να εκμεταλλευτείτε και να «ψαχτείτε» αυτό το διάστημα για τους επαγγελματικούς σας στόχους.
Οικονομικά: Διεκδικείτε χρήματα που αφορούν τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Οικονομικά θέματα έρχονται από το παρελθόν που θα χρειαστεί να επιλύσετε, αλλά και χρήματα που περιμένατε και θα λάβετε. Χρειάζεται όμως προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε, μην είστε απότομοι και επιπόλαιοι, γιατί μπορεί να χάσετε τις ισορροπίες και το αποτέλεσμα δε θα είναι υπέρ σας. Χρειάζεται, στην κυριολεξία, χειρουργική αντιμετώπιση για να έχετε οφέλη.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα και ρομαντική ατμόσφαιρα. Θα υπάρχουν επιστροφές ερωτικού παρελθόντος, τηλέφωνο ή συνάντηση. Μιλήστε με το σύντροφο, συζητήστε, κρατήστε ισορροπίες, χωρίς βιαστικές κινήσεις και άσκεφτα λόγια. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες μόνο με έρωτα και όχι με πόλεμο
Tips Εβδομάδας: Σκέφτομαι, προσέχω, δε βιάζομαι, δε θυμώνω, συγκρατούμαι, κατανοώ, ερωτεύομαι.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα