Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 25/9 έως Παρασκευή 1/10

ASTROTEAM GUEST
24/09/2021

Το παρελθόν επιστρέφει! Ξεκινάει μια εβδομάδα που το αστρολογικό γεγονός που τη χαρακτηρίζει είναι η αναδρομή του Ερμή στις 27/9. Αυτό σημαίνει ότι όλοι, λίγο ή πολύ, θα ξεβολευτούμε με τις ανατροπές που θα αναγκαστούμε να βιώσουμε. Παλιές υποθέσεις θα ξανάρθουν στο προσκήνιο, για να τις ξανά διαπραγματευτούμε, να τις λύσουμε και γιατί όχι να τις κλείσουμε. Ο Ζυγός, που βρίσκεται ο Ερμής, είναι το ζώδιο των σχέσεων και της διαπραγμάτευσης, οπότε θα χρειαστεί να συζητήσουμε με τους άλλους και να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας. Ίσως αυτό να γίνει δύσκολα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα ασυνεννοησίας και αυτό συμβαίνει γιατί ο Ερμής θα μας αναγκάζει να επιμείνουμε πάνω στο πρόβλημα πάλι και πάλι μέχρι να εξομαλυνθεί. Οι σχέσεις μας, λοιπόν, με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας -θα μας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιώσουμε τις «υποπροσωπικότητές» μας- είναι το μέλημα του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό. Προσέχουμε τις μετακινήσεις, δεν κάνουμε σημαντικές αγορές, δεν αρχίζουμε οτιδήποτε καινούργιο. Δεν παίρνουμε αμετάκλητες αποφάσεις, προσέχουμε στον έρωτα, αλλά περιμένουμε και ερωτικές επιστροφές. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο και ας αρπάξουμε την ευκαιρία που μας δίνει ο Ερμής με την αναδρομή του, τη δεύτερη ευκαιρία να πάμε ξανά πίσω να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και με την ορθοδρόμησή του να αισθανθούμε απελευθερωμένοι, συμφιλιωμένοι και δικαιωμένοι.

Αναλυτικότερα….

Κριός

Ετοιμαστείτε για επιστροφές συντρόφων, συνεργατών και συνεργασιών, που θεωρούσατε ότι έχουν λήξει, αντιθέτως επανέρχονται στο προσκήνιο. Εκμεταλλευτείτε τώρα τις σχέσεις με τους άλλους, είτε επαγγελματικά, είτε συναισθηματικά. Αν είστε επαγγελματίες, συζητήστε με τους συνεργάτες και λύστε εκκρεμότητες. Είναι κατάλληλες μέρες να κερδίσετε οφέλη από τους άλλους, που ίσως θεωρούσατε χαμένα. Επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας γενικότερα. Δε θα βγείτε χαμένοι.
Οικονομικά: Έχετε δεχτεί αρκετές ανατροπές στα οικονομικά σας. Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται άλλη μια φορά η προσοχή σας. Προσέξετε τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με τους άλλους, γιατί υπάρχει πιθανότητα να φερθείτε ανεύθυνα. Προσοχή με τις απαιτήσεις από φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Αν σας ζητήσουν δανεικά να μην τα δώσετε, τουλάχιστον αυτές τις μέρες.
Συναισθηματικά: Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα καλεστείτε να κλείσετε παλιές υποθέσεις. Οι συζητήσεις και οι διαμάχες δε θα λείψουν. Να επωφεληθείτε από την κοσμική ευκαιρία με την αναδρομή του Ερμή και να συζητήστε μέχρι τέλους με το σύντροφο, διεκδικήστε μέχρι τέλους από το σύντροφο, με σύνεση όμως. Για τους ελεύθερους το φλερτ θα κυριαρχήσει και η επιμονή σας θα είναι μεγάλη για την κατάκτηση του στόχου σας
Tips Εβδομάδας: Συζητώ, κατανοώ, ακούω, δε βιάζομαι, είμαι υπεύθυνος.

Ταύρος

Η εργασία είναι αυτό που θα σας απασχολήσει. Προτάσεις από το παρελθόν επιστρέφουν, που θα χρειαστεί να συζητήσετε για αυτές. Θα έχετε εργασιακές εκκρεμότητες, αλλά και κάποιες ευκαιρίες και εξελίξεις. Ζητήματα υγείας θα έρθουν στο προσκήνιο, που θα χρειαστεί να ξανακοιτάξετε. Μην κάνετε σοβαρές εξετάσεις με ανάδρομο Ερμή, να κάνετε τα πρέποντα μετά την ορθοδρόμηση.
Οικονομικά: Να είστε συγκρατημένοι και κυρίως αν ασχοληθείτε με υποθέσεις για να λάβετε χρήματα από άλλους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, να φερθείτε συνετά, μη σπαταλήσετε λόγια και αν λάβετε χρήματα προσέξτε τη διαχείρισή τους.
Συναισθηματικά: Μπαίνετε σε μια περίοδο που οι ερωτικές επιστροφές είναι πολύ πιθανές. Παρόλα αυτά, αποφύγετε αυτή την εβδομάδα τις διαμάχες, διότι θα οφείλονται στην ισχυρογνωμοσύνη σας. Το σύμπαν σας δίνει μια μεγάλη περίοδο χάριτος να συζητήσετε, χωρίς να σας κυριεύουν κατώτερα συναισθήματα.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, συζητάω, υποχωρώ, ξεθυμαίνω.

Δίδυμοι

Θα ξαναβάλετε πάνω στο τραπέζι σχέδια που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν την επέκταση σας. Ρίσκα που είχατε πάρει στο παρελθόν και δεν ευδοκίμησαν, τώρα είναι πιθανό να δώσουν καρπούς. Ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά που είχατε αφήσει ημιτελή, καλεστείτε να τα επανεξετάσετε για να δώσετε λύση. Η ευκαιρία για να εκφραστείτε με όποιον τρόπο, με λόγια ή με πράξεις, σας ξαναδίνεται, μιλήστε, γράψτε, δημιουργήστε και διώξετε όλα τα εμπόδια που σας σταματούσαν στο παρελθόν. Εβδομάδα κατάλληλη να αναλάβετε ευθύνες που θα σας κάνουν σημαντικούς.
Οικονομικά: Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα δώσετε σοβαρή βαρύτητα στα οικονομικά σας. Είναι καλές μέρες για να βάλετε σε τάξη την αταξία, αλλά και τις προϋποθέσεις για νέα οικονομικά ξεκινήματα.
Συναισθηματικά: Θα έχετε ερωτικές επιστροφές και εκκρεμότητες παρελθόντος. Το μυστικό είναι να τα αντιμετωπίσετε όλα με ψυχραιμία, μην υπερβάλλετε, μη δραπετεύσετε. Συζητήστε, διαπραγματευτείτε. Θα υπάρχει ερωτικό πάθος και πιθανότητα να μην είναι διαχειρίσιμο.
Tips Εβδομάδας: Σοβαρεύω, αποφασίζω, δραστηριοποιούμαι, διαχειρίζομαι, συγκρατούμαι.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ξανασχοληθείτε με την πατρική οικογένεια. Κληρονομιές, σχέσεις με τους γονείς, αλλαγές στο σπίτι που είχατε αφήσει στη μέση. Το σπίτι σας, οι ρίζες σας θα είναι τα ζητήματα που θα ασχοληθείτε και θα κλείσετε εκκρεμότητες. Διεκδικήστε με ορθό τρόπο και όχι εμμονικά. Αυτή την εβδομάδα εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με τους φίλους, ποντάρετε στους φίλους σας, θα είναι αρωγοί σας. Όσοι ασχολείστε με το διαδίκτυο τολμήστε, αν έχετε σχέσεις με το εξωτερικό ψαχτείτε γιατί κυοφορούν ευκαιρίες. Είναι θαυμάσια εβδομάδα για σπουδαστές, προωθούνται τα σχέδιά σας, αν έχετε ασχοληθεί και σε παρελθοντικό χρόνο με αυτά.
Οικονομικά: Ευκαιρίες οικονομικές, κυρίως μέσα από την πατρική οικογένεια ή από ακίνητη περιουσία και από γη γενικότερα. Να έχετε σωστή διαχείριση.
Συναισθηματικά: Εβδομάδα ρομαντισμού και έρωτα. Θα θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα, αλλά δε θα έχετε τη διάθεση. Αυτή η εβδομάδα προστάζει καλοπέραση, διασκέδαση και ακραίο ερωτισμό. Για τους ελευθέρους είναι αδιαπραγμάτευτη η επιτυχία στις διεκδικήσεις τους.
Tips Εβδομάδας: Ερωτεύομαι, δεν επιμένω, διαπραγματεύομαι, κατανοώ, υποχωρώ, κερδίζω.

Λέων

Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε σε μέρη που είχατε πάει στο παρελθόν. Οι μετακινήσεις γενικώς είναι ένα ζήτημα που θα σας απασχολήσει. Θα ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο και ό,τι έχετε αφήσει στη μέση θα το τελειώσετε. Θα ασχοληθείτε με τις αδελφικές σχέσεις ξανά και αν έχετε εκκρεμότητες με τα αδέρφια σας, θα μπείτε στη διαδικασία επίλυσης. θα ξανασχοληθείτε με εκπαίδευση, σεμινάρια και εξειδικεύσεις. Θα σκεφτείτε πολύ και ουσιαστικά. Θα δώσετε ευκαιρίες σε σκέψεις, ιδέες και σχέδια που είχατε στο παρελθόν. Θα πάτε νοητικά πίσω για εξεύρεση λύσεων και για να μορφοποιήσετε ο,τι αφήσατε ατελές. Προσοχή στις κινήσεις χωρίς ακέψη στην καριέρα σας και στις κοινωνικές σας επαφές, Η υπερβολή μπορεί να σας βλάψει.
Οικονομικά: Θα έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν ή εκκρεμότητες τις οποίες θα χρειαστεί σιγά σιγά να επιλύσετε. Μην βιαστείτε έχετε χρόνο. Με συνετή διαχείριση θα τα καταφέρετε.
Συναισθηματικά: Προσοχή χρειάζεται αυτή η εβδομάδα στις υπερβολές. Μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις και να υπάρχουν παραποιήσεις. Να προσέχετε πως συναναστρέφεστε με το σύντροφο. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχουν επιπόλαιες γνωριμίες, χωρίς ουσία.
Tips Εβδομάδας: Δεν υπερβάλλω, συγκρατούμαι, σκέφτομαι, προγραμματίζω.

Παρθένος

Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος που είναι σε εκκρεμότητα, για να τα λύσετε και να τα κλείσετε. Τρόποι που στο παρελθόν σας καθιστούσαν ασφαλείς, θα τους ξανά υιοθετήσετε και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακτήσετε παλιές συνήθειες, για να αισθάνεστε σίγουροι. Η διατροφή σας είναι ένα άλλο ζήτημα που θα σας απασχολήσει και ίσως χρησιμοποιήστε μεθόδους διατροφής που είχατε στο παρελθόν. Αυτή την εβδομάδα προσοχή στις υπερβολές στην οδήγηση.
Οικονομικά: Είναι εποχή εξόδων για εσάς, στην κυριολεξία μάχεστε για τα οικονομικά σας και το άγχος δε λείπει.. Όμως, αυτές τις μέρες μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές, που αφορούν τα έσοδα από την εργασία σας, το πώς και πόσα θα εισπράττετε. Είναι καλή περίοδος να βάλετε προϋποθέσεις. Με την αναδρομή του Ερμή θα σας απασχολήσουν παρελθοντικά οικονομικά ζητήματα, μην πανικοβληθείτε, πάρτε το χρόνο σας και με πειθαρχία θα λυθούν. Προσοχή στη διαχείριση, απαγορεύονται οι σπατάλες
Συναισθηματικά: Είναι εβδομάδα που ο έρωτας επιτρέπεται. Θα μιλήσετε με το σύντροφό σας και θα θέλετε να επισημοποιήσετε μια κατάσταση, όμως θα σας συμπαρασύρει η ερωτική διάθεση, θα προτιμήσετε να περάσετε ρομαντικά και να ζήσετε απλώς τον έρωτά σας.
Tips Εβδομάδας: Προσπαθώ, αντέχω, υπερβαίνω, υπομένω.

Ζυγός

Είναι στο χέρι σας το παρόν, δικό σας και το παρελθόν! Εκτός απ’ τις συνηθισμένες αντιξοότητες που θα σας φέρει ο ανάδρομος Ερμής, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για εσάς να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν και να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα, σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Διεισδύστε και ανακαλύψτε τί είναι αυτό που δεν έχετε κάνει, το οποίο σας έχει κοστίσει και διορθώστε το. Αυτη την εβδομάδα εκμεταλλευτείτε τις συνεργασίες και τους συνεργάτες γιατί οι επαφές αυτές θα σας επιφέρουν κέρδη αργότερα. Κατάλληλες μέρες να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, ανεξαρτήτως αν τις υλοποιήσετε μετά την αναδρομή του Ερμή. Να βασιστείτε στους φίλους, γιατί θα έχετε οφέλη. Αν είχατε αδικηθεί στο χώρο της καριέρας ή είχατε υποστεί κοινωνική αδικία, θα αποκατασταθείτε και θα δικαιωθείτε.
Οικονομικά: Έχετε ήδη υποστεί κάποια οικονομικά σοκ και ανατροπές. Αυτό τελειώνει αυτές τις μέρες και θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας, αλλά θα υπάρχουν και οικονομικές ευκαιρίες, κυρίως από ενέργειες δικές σας ή μέσα από την εργασία σας, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να καλύψετε τις ζημιές που τυχόν έχετε υποστεί.
Συναισθηματικά: Μια όμορφη ρομαντική εβδομάδα, που θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας.
Tips Εβδομάδας: Αφήνομαι, σκέφτομαι, διορθώνω, αγαπάω, κατανοώ.

Σκορπιός

Αρχίζει μια περίοδος για εσάς που θα κάνετε στην κυριολεξία ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Θα θελήσετε να περνάτε αρκετές μέρες με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ανασκόπηση για το τί έχετε πράξει λάθος και τί σωστά. Θα ασχοληθείτε με τις εσωτερικές ανάγκες και πεποιθήσεις σας. Για εσάς είναι ώρα απολογισμού. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε ξανά με δραστηριότητες κρυφές που τις είχατε αφήσει. Χρειάζεται να έχετε οξυμένες αισθήσεις, γιατί είναι περίοδος παρασκηνίου. Σχέσεις, συνεργασίες και συνεργάτες θα αποδώσουν αυτή την εβδομάδα για εσάς στο έπακρο, συναισθηματικά και υλικά. Να το εκμεταλλευτείτε.
Οικονομικά: Παρόλο που είναι εβδομάδα που σας επιτρέπει να έχετε υψηλές οικονομικές προσδοκίες και κυρίως κέρδη από συνεργασίες, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση, γιατί μπορεί να γίνετε σπάταλοι ή να κάνετε λάθη που μπορεί να είναι μοιραία. Προσοχή στη σπατάλη.
Συναισθηματικά: Θα ερωτευτείτε και όσοι είστε ήδη σε σχέση θα περάσετε πολύ όμορφα και ρομαντικά με το σύντροφό. Οι ελεύθεροι θα διαπρέψετε στο φλερτ και φυσικά με επιτυχία. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως προσέξτε μη σας καθορίσει η υπερβολή και ξοδέψετε τα αισθήματα και την ενέργειά σας. Να είστε συνετοί.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, προσέχω, σκέφτομαι, αλλάζω, υπομένω, υπερβαίνω κατανοώ.

Τοξότης

Φίλοι θα επιστρέψουν από το παρελθόν. Σε φιλίες που είχαν σταματήσει από μια παρεξήγηση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε τις διαφορές σας. Οι στόχοι της ζωής σας, που μπορεί να είχατε παραμερίσει ίσως γιατί δεν τους πιστεύετε όσο χρειαζόταν, θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια για να τους επανεξετάσετε. Προσέξτε τις αναταραχές στο περιβάλλον εργασίας σας και στην καθημερινότητα γενικότερα, αφού οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να είστε πολυάσχολοι, να υπάρχει μια μικρή αναστάτωση και ίσως εκνευρισμός. Προσέξτε σε όλους τους τομείς την υπερβολή, γιατί μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα
Οικονομικά: Είναι μέρες που μπορείτε να κάνετε ενέργειες που αργότερα θα επιφέρουν χρήματα. Προσέξτε, όμως, ιδιαιτέρως τις σπατάλες και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Αν δε συμπεριφερθείτε με σύνεση η βλάβες μπορεί και να είναι ανεπανόρθωτες.
Συναισθηματικά: Επιστροφές ερωτικού παρελθόντος στο προσκήνιο. Μπορείτε να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην επισημοποίηση της σχέσης ή να δομήσουν μια νέα καθημερινότητα. Μην υπερβάλλετε στον έρωτα.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δεν υπερβάλλω, προσέχω, συζητώ, προσέχω.

Αιγόκερως

Ευκαιρίες που είχατε και χάσατε στην καριέρα σας θα επιστρέψουν, θα παλέψετε μεν, αλλά θα έχετε όλη τη δύναμη να το κάνετε. Άνθρωποι από τον κοινωνικό σας κύκλο θα σας απασχολήσουν αλλά και άνθρωποι που έχουν δύναμη και εξουσία. Ελέγξτε τί ευκαιρίες μπορείτε να έχετε από εκείνους που ίσως δεν είχατε καταλάβει στο παρελθόν και φυσικά να επανορθώσετε. Θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας εικόνα και είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αν υπάρχουν. Μη σκέφτεστε μονόπλευρα, να είστε πιο διαλλακτικοί, μαχητικοί μεν, συνεργάσιμοι δε.
Οικονομικά: Θα διεκδικείτε οικονομικά και από τους άλλους, αλλά θα απαιτείτε και από τον εαυτό σας. Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε με επιτυχία αυτή την εβδομάδα, έτσι ώστε να βάλετε τις προϋποθέσεις για καινούργια εγχειρήματα (φυσικά μετά την αναδρομή του Ερμή), που θα σας επιφέρουν χρήματα.
Συναισθηματικά: Προσοχή στις υπερβολές και στις ξαφνικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να έχετε ανατροπές. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να συζητάτε, μην είστε απόλυτοι.
Tips Εβδομάδας: Ακούω, υποχωρώ, διαπραγματεύομαι, κατανοώ.

Υδροχόος

Τα ταξίδια, οι επαφές με το εξωτερικό που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, νομικά ζητήματα από το παρελθόν, θα χρειαστεί να ξανά ασχοληθείτε μαζί τους για να τα επιλύσετε. Όσοι είστε σπουδαστές θα ασχοληθείτε πάλι με τις σπουδές σας, όπως να αποφασίσετε να πάρετε μια πιστοποίηση. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι θα ασχοληθείτε ξανά με το νόημα της ζωή σας. Θα κάνετε έναν έλεγχο και θα προσπαθήσετε να απαντήσετε στην ερώτηση, ποιος θέλω να είμαι; Μη χάσετε την ευκαιρία, τσεκάρετε το μονοπάτι σας, γιατί μπορεί να αλλάξετε τη ζωή σας. Οι μέρες επιτρέπουν να πάρετε αποφάσεις που θα καρποφορήσουν αργότερα σε όλους τους τομείς, οικονομικά, επαγγελματικά και αισθηματικά. Αν έχετε αδικήσει, θα ζητήσετε συγνώμη, αν έχετε αδικηθεί, θα δικαιωθείτε. Προσέξτε τις υπερβολές σε όλους τους τομείς.
Οικονομικά: Μπαίνετε, από αυτή την εβδομάδα, σε μια περίοδο που θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, έχετε εκκρεμότητες για να πάρετε αλλά και για να δώσετε. Αυτή την εβδομάδα, όμως, είστε ευνοημένοι οικονομικά, θα κάνετε προσπάθειες, θα πάρετε χρήματα που περιμένετε ή θα βάλετε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό. Οι οικονομικές σας προσδοκίες θα ικανοποιηθούν. Η διαχείριση θα πρέπει να είναι συνετή, γιατί υπάρχει κίνδυνος σπατάλης.
Συναισθηματικά: Επιστροφές από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν αλλά και θα ασχοληθείτε πάλι με τις συνθήκες που έχετε δόμηση τη σχέση σας, με την προοπτική να διορθώσετε ότι δε σας έχει ικανοποιήσει. Θα είστε ελκυστικοί, θα έχετε κατακτήσεις. Είναι μια περίοδος που ο έρωτας θα πρωταγωνιστεί στη ζωή σας. Προσέξτε μόνο μην είστε απότομοι, εγωιστές ή διεκδικείτε με εγωισμό. Προσοχή στις υπερβολές.
Tips Εβδομάδας: Αφουγκράζομαι, συγκρατούμαι, σέβομαι, κατανοώ, δεν υπερβάλλω.

Ιχθύες

Τα οικονομικά σας, που έχουν σχέση με τη χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, θα σας απασχολήσουν. Αυτό δεν είναι κακό, γιατί μπορεί να είναι παλιές υποθέσεις που έχετε να λάβετε χρήματα και δεν είχαν τελεσφορήσει. Οι μέρες επιτρέπουν να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες και να δραστηριοποιηθείτε, έτσι ώστε να έχετε αποδόσεις με ευκολία αργότερα. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση του διαδικτύου αυτές τις μέρες, γιατί μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.
Οικονομικά: Είναι μια εβδομάδα που μπορεί να φέρει υποχρεώσεις από τα παλιά αλλά και κέρδη. Χρειάζεται συνετή διαχείριση και όχι επιπολαιότητες. Διεκδικήστε γιατί οι μέρες επιτρέπουν να ικανοποιηθούν οι οικονομικές προσδοκίες και προσπάθειες.
Συναισθηματικά: Ο έρωτας θα κυριαρχήσει αυτή την εβδομάδα και θα έχετε την ανάγκη να περάσετε ρομαντικές στιγμές. Θα υπάρχουν συζητήσεις σε ήρεμο κλίμα, με κατανόηση. Παλιά πάθη, είναι πιθανό, να κάνουν την εμφάνισή τους ή οι δικές σας σκέψεις να σας γυρίσουν πίσω, για να ξανά διεκδικήσετε. Όπως και να έχει, να προσέξετε τις επιπολαιότητες και τις υπερβολές.
Tips Εβδομάδας: Προσπαθώ, διαχειρίζομαι, δεν παρασύρομαι, σκέφτομαι, βιώνω με επίγνωση.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα