Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 18/09 έως Παρασκευή 24/09

ASTROTEAM GUEST
17/09/2021

Ξεκινάει μία εβδομάδα που εμπεριέχει την Πανσέληνο στις 21/9, η οποία πραγματοποιείται στην 28 μοίρα του άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Θα τη χαρακτηρίζαμε Πανσέληνο της εκπλήρωσης, καθώς θα μας δοθεί η δυνατότητα να αισθανθούμε απελευθερωμένοι. Ίσως, πολλά από αυτά που σκεφτόμαστε να τολμήσουμε να τα πούμε και κρυφά συναισθήματα να τολμήσουμε να τα εκφράσουμε. Θα έχουμε την τάση να μορφοποιήσουμε όλα τα άδηλα όνειρά μας και να τα δούμε να γίνονται ύλη. Ναι, είναι η σωστή στιγμή, αφού αρωγοί θα είναι ο Ερμής και ο Δίας, που με την όψη τριγώνου που μας προσφέρουν θα έχουμε ιδέες, σκέψεις, ευκαιρίες με και από άλλους. Θα μας στρώσουν το χαλί για να ξεδιπλώσουμε επάνω του τον καλύτερό εαυτό μας και να πιστέψουμε στο ότι μπορεί το αδύνατο να γίνει δυνατό. Να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας αλλά και με όλους τους άλλους, με όποια μορφή σχέσης βρίσκονται στην ζωή μας. Είναι η ώρα να πάμε ένα βήμα μπροστά στην εκπλήρωση των στόχων μας και το αόρατο να γίνει ορατό. Ας τολμήσουμε!

Αναλυτικότερα…

Κριός

Εργασία και υγεία είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν. Να είστε σε επιφυλακή για να μπορέσετε να καταλάβετε τις ευκαιρίες που μπορεί να έχετε, μέσα στο χώρο που εργάζεστε, από το διαδίκτυο, από τις σχέσεις με τα αδέρφια. Πιθανόν, κάποιες προσπάθειες που κάνετε στην εργασία σας για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες, τώρα ολοκληρωθούν. Αποφύγετε τις πεσιμιστικές σκέψεις και να έχετε αυξημένη προσοχή στα παιδιά και στα μικρά ζώα.
Οικονομικά: Να είστε συνετοί, γιατί είναι μέρες που μπορεί να φέρουν οικονομικές ανατροπές. Κρατήστε ισορροπία και μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα.
Συναισθηματικά: Οι μέρες επιβάλλουν να συζητήσετε με το σύντροφο και να λύσετε όλες τις διαφορές, αν υπάρχουν. Η συναίνεση είναι δεδομένη και από τους δύο. Μία όμορφη εβδομάδα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αισθανθείτε χαρούμενοι. Θα υπάρχει κατανόηση
Tips Εβδομάδας: Συζητάω, είμαι αισιόδοξος, πολεμάω, προχωράω.

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν και θα τελεσφορήσουν ζητήματα που άπτονται με την οικογένεια και τα παιδιά ιδιαίτερα, με τους φίλους, με τα επεκτατικά σας σχέδια και τα ρίσκα σας. Είναι μια εβδομάδα ανατρεπτική. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις αλλά και τους άλλους Είναι πιθανό ξαφνικά να σταματήσουν σχέσεις και συνεργασίες, γι αυτό θα χρειαστεί να σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε και πράξετε.
Οικονομικά: Παρόλο που οι μέρες είναι δύσκολες το σημαντικό σημείο για εσάς είναι τα οικονομικά. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους. Είναι πιθανό να εισπράξετε χρήματα που περιμένετε. Θα λάβετε μια μεγάλη ανάσα και θα έχετε και οικονομικές βοήθειες. Επίσης, θα έχετε ιδέες για το πως θα αυξήσετε το εισόδημά σας αλλά και συναναστροφές με τους άλλους που θα σας ευνοήσουν.
Συναισθηματικά: Παίρνετε οριστικές αποφάσεις για τα προσωπικά σας και αποφασίζεται να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, τα θέλω σας και τις ανάγκες σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ανατροπές στη συναισθηματική σας ζωή. Αν εσείς το επιλέξετε η διακοπή μιας σχέσης είναι πιθανή.
Tips Εβδομάδας: Υπομονή, σκέψη, υπέρβαση, ξεκαθάρισμα.

Δίδυμοι

Κλείνουν εκκρεμότητες που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια ή πατρική περιουσία. Θα σας απασχολήσουν οι κοινωνικές σας επαφές, οι σχέσεις με ανωτέρους και η καριέρα σας. Σε όλες τις περιπτώσεις προσέξτε τον τρόπο που διαπραγματεύεστε και αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αν αυτό το καταφέρετε και ελιχθείτε, θα έχετε ευκαιρίες, ευκολίες, αλλά και βοήθεια από τους άλλους. Υποθέσεις που σας απασχολούσαν έστω και δύσκολα ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Κρατήστε ιδέες που θα έχετε, καταγράψτε σχέδια, κρατήστε επαφές με τις καινούργιες γνωριμίες.
Οικονομικά: Θα υπάρχουν έξοδα και ίσως χρειαστεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις για οικονομικούς λόγους. Φροντίστε να είστε συνετοί στη διαχείριση. Οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε με ακίνητα ολοκληρώνονται.
Συναισθηματικά: Να είστε ήρεμοι συναισθηματικά, γιατί με το παραμικρό μπορεί να έχετε εντάσεις και ρίξεις. Φροντίστε να κρατάτε ισορροπίες. Η πιθανότητα για νέες γνωριμίες είναι μεγάλη και απαιτείται από εσάς να έχετε διπλωματία στη συμπεριφορά σας
Tips Εβδομάδας: Ελίσσομαι, προσέχω, ολοκληρώνω, επιλέγω.

Καρκίνος

Θέματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία σας, με τις μετακινήσεις σας, με το μεταφορικό σας μέσο, με τη σχέση με τα αδέρφια, με το διαδίκτυο, με τις σχέσεις με το εξωτερικό και τα ταξίδια σας και όσοι από εσάς είστε σπουδαστές με τις σπουδές σας θα φέρει στην επιφάνεια ή θα ολοκλήρωση η Πανσέληνος. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Αποφύγετε τις άσχημες σκέψεις, τις πεσιμιστικές τάσεις και διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στα μικρά παιδιά και στα μικρά ζώα.
Οικονομικά: Οικονομικές εκκρεμότητες ολοκληρώνονται ή θα έρθουν στην επιφάνεια προς επίλυση. Θα έρθετε, πιθανόν, σε αντιπαράθεση για οικονομικούς λόγους και θα διεκδικήσετε. Να φροντίσετε να έχετε έλεγχο των οικονομικών σας.
Συναισθηματικά: Μετά από πρόσκαιρες δυσκολίες που περάσατε, είναι μια εβδομάδα που θα έχετε όμορφες και ερωτικές στιγμές με το σύντροφο, διότι η αναστάτωση θα κατασταλάξει. Οι απρόοπτες αλλαγές, όμως, δε θα λείψουν όπως και ξαφνικές, ανατρεπτικές γνωριμίες στους αδέσμευτους.
Tips Εβδομάδας: Είμαι αισιόδοξος, δεν τα παρατάω, συνεχίζω, ελπίζω.

Λέων

Έρχονται στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα με την Πανσέληνο, θα ασχοληθείτε με τα κεκτημένα σας, τις ασφάλειές σας και με τα έσοδά σας. Ξαφνικές ανατροπές σε θέματα πατρικής οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας και στον κοινωνικό σας περίγυρο όπως και στην καριέρα. Χρειάζεται να προσέξετε τις σχέσεις σας με ανωτέρους ή με άτομα εξουσίας, γιατί θα υπάρχουν διασπάσεις.
Οικονομικά: Ενώ τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, είναι εβδομάδα που υπάρχουν ευκαιρίες, αν τις χειριστείτε καταλλήλως. Μην επεκταθείτε αυτές τις μέρες, απλώς αφουγκραστείτε από που είναι η εύνοια και δραστηριοποιηθείτε μετά την Πανσέληνο. Προσέξτε την οικονομική συκοφαντία.
Συναισθηματικά: Καινούργιες γνωριμίες είναι πιθανές. Θα υπάρχει η τάση της αλλαγής. Ίσως έχετε βαρεθεί μια κατάσταση και θα θελήσετε να την αλλάξετε ή να αλλάξει ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει η έγκρισή σας. Για τους δεσμευμένους είναι μέρες συνεννόησης και διαπραγματεύσεων.
Tips Εβδομάδας: Ψυχραιμία, υπομονή, προσπάθεια, ελπίδα, υπέρβαση, αισιοδοξία.

Παρθένος

H Πανσέληνος σας ανήκει και θα φωτίσει τα πιο κρυφά σας όνειρα. Ήρθε η ώρα της υλοποίησης σχεδίων. Σε άλλους ολοκληρώνονται και σε άλλους δίνονται οι τρόποι υλοποίησής τους. Είναι καλό να διαπραγματευτείτε, να λύσετε τις εκκρεμότητες που είχατε με τους άλλους, να ζητήσετε τη βοήθειά τους, να τους κάνετε συμμάχους και να ακούσετε τη γνώμη τους. Να δώσετε μεγάλη σημασία στις ιδέες και στις σκέψεις που θα έχετε, γιατί ίσως να είναι το κλειδί για να σας λυθούν τα όποια προβλήματα έχετε.
Οικονομικά: Είστε σε μια περίοδο εξόδων. Είναι μια εβδομάδα που δε θα λείψουν οι οικονομικές ανατροπές και οι απρόσμενες καταστάσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και όσο μπορείτε κρατήστε τον έλεγχο.
Συναισθηματικά: Ευκαιρίες στις ερωτικές σχέσεις. Είναι μια περίοδος εύνοιας, που μπορείτε να συζητήσετε με το σύντροφο και να λύσετε τις διαφορές σας. Οι ερωτικές στιγμές θα είναι πολλές και οι επιτυχίες για τους αδέσμευτους μεγάλες.
Tips Εβδομάδας: Υλοποιώ, προσδοκώ, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω.

Ζυγός

Διανύετε μια αγχωτική περίοδο και αυτή η Πανσέληνος θα σας δείξει τον τρόπο να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Ίσως, χρειάζεστε λίγη ηθελημένη απομόνωση, ξεκούραση και περισσότερο ύπνο. Εξελίξεις θα υπάρχουν σε εργασιακά θέματα και σε ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας. Ένα θέμα υγείας είναι πιθανό να σας απασχολήσει. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να λύσετε τις διάφορες σας, να διαπραγματευτείτε, να συζητήστε. Να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Πιθανό ένα ταξίδι χαλάρωσης που τόσο πολύ χρειάζεστε. Αποφύγετε τις πεσιμιστικές σκέψεις και μην χάνεται την αισιοδοξία σας
Οικονομικά: Στα οικονομικά σας υπάρχει μια καλή ροή και η τύχη δε θα λείψει. Αυτή την εβδομάδα, όμως, να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές ξαφνικές ανατροπές και αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε, μην πράξετε παρορμητικά και φροντίστε να έχετε όσο γίνεται τον έλεγχο.
Συναισθηματικά: Οι ερωτικές επιτυχίες είναι γεγονός και είναι εποχή που μπορείτε να διεκδικήσετε ερωτικά. Αυτές τις μέρες, όμως, είναι πιθανές οι ξαφνικές αλλαγές αλλά και οι ερωτικές συναντήσεις, που ούτε καν είχατε φανταστεί.
Tips Εβδομάδας: Δεν προτρέχω, περιμένω, υπομένω, συγκρατούμαι, ελπίζω.

Σκορπιός

Θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με φιλίες και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκετε. Αν έχετε διαφορές με φίλους, είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσετε μαζί τους και να λύσετε τις διαφορές σας. Αποφύγετε τις διαμάχες μέσα στην οικογένεια, καλύτερα να συζητήσετε. Αποφύγετε, επίσης, τα ρίσκα. Προσέξτε τις συνεργασίες και τους συνεργάτες, γιατί είναι μέρες που μπορεί να υπάρχουν διασπάσεις. Να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές. Αυτές μπορεί να είναι σε πρακτικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο, δηλαδή να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τη ζωή σας που να είναι αμετάκλητες και να αλλάξετε οριστικά τρόπο σκέψεις και αντιμετώπισης προς μια κατάσταση.
Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας συνεχίζεται η εύνοια αυτές τις μέρες. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τρόπους που αφορούν τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα έρθει αύξηση του εισοδήματός σας ή θα λάβετε από άλλους χρήματα που περιμένατε. Υπάρχει -και σε αυτόν τον τομέα- ο παράγοντας των απρόβλεπτων αλλαγών.
Συναισθηματικά: Ο ερωτάς και το πάθος κυριαρχούν, όπως και η ανάγκη για συντροφικότητα. Ξαφνικές και απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις είναι πιθανές, αλλά και ανατροπές είναι πιθανό να σας απασχολήσουν.
Tips Εβδομάδας: Σκέφτομαι, τολμώ, υπερβαίνω, εξετάζω.

Τοξότης

Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα αλλά και με τη σχέση σας με τους ανωτέρους σας ή άτομα εξουσίας. Προσέξτε τις εντάσεις σε αυτόν τον τομέα όπως και τη σχέση σας με την πατρική οικογένεια, αλλά και με τους γονείς. Αντί να έρθετε σε αντιπαράθεση, μπορείτε να συζητήσετε με σύνεση και προτάξετε τις ανάγκες σας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνετε κατανοητοί. Χρειάζεται σωστή διαχείριση εκ μέρους σας.
Οικονομικά: Υπάρχει συνετή οικονομική ροή αυτή την εβδομάδα . Με σωστή συνεννόηση είναι πιθανό να ευνοηθείτε ή να κλείσετε υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά ακίνητα.
Συναισθηματικά: Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για τις σχέσεις. Μπορείτε να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να γίνετε κατανοητοί. Οι όμορφες και ερωτικές στιγμές θα γεμίσουν την εβδομάδα σας.
Tips Εβδομάδας: Είμαι ήρεμος, υποχωρώ, κατανοώ, υπερβαίνω, υπομένω.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, με τα ταξίδια και με τις ανώτερες σπουδές. Θα φωτίσει το νόημα της ζωής σας, για να καταλάβατε προς τα πού θέλετε να πάτε και να διαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας για να καταλάβετε τους στόχους σας. Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες ή χρειάζεται να βάλετε υπογραφές σε έγγραφα, θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε. Δώστε σημασία στη σχέση σας με τα αδέρφια και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Αποφύγετε, όσο αυτό είναι εφικτό, καταθλιπτικές σκέψεις, παραμείνετε αισιόδοξοι.
Οικονομικά: Προσέξτε τις ξαφνικές, οικονομικές ανατροπές και τις απρόβλεπτες εξελίξεις. Προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας και προσέξτε τις αντιπαραθέσεις σε  αυτό τον τομέα.
Συναισθηματικά: Θα έχετε την τάση να αλλάξετε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Οι αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν γι’ αυτό φροντίστε να έχετε σωστή συνεννόηση και κατανόηση. Παρόλα αυτά, οι απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις δε θα λείψουν.
Tips Εβδομάδας: Κάνω υπομονή, υπερβαίνω, ακούω, κατανοώ, δε βιάζομαι.

Υδροχόος

Ό,τι έχει σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, οικονομικές απαιτήσεις δικές σας προς άλλους και ολοκλήρωση οικονομικών εκκρεμοτήτων θα φέρει στην επιφάνεια η Πανσέληνος. Φοβίες και ανασφάλειες θα εκδηλωθούν, για να έρθετε αντιμέτωποι με αυτές και να τις ξεπεράσετε, αφού δε σας εξυπηρετούν. Ήρθε η ώρα να κάνετε την υπέρβαση και να αντιμετωπίσετε τα καλά κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σας. Όμως, σας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις που έχετε αφήσει να εκκρεμούν, με την οικογένειά σας, τα παιδία σας ή το σύντροφο. Να διαπραγματευτείτε τα ζητήματά σας, να μιλήσετε με φίλους και να δεχτείτε τη βοήθεια των άλλων. Αυτό που σας απασχολεί να το πείτε και να το βγάλετε στην επιφάνεια, να το ακούσουν οι άλλοι να το μοιραστείτε χωρίς φόβο. Προσοχή στις απρόοπτες εξελίξεις στην πατρική οικογένεια, στην καριέρα και στις κοινωνικές συναναστροφές, να είστε σε επιφυλακή.
Οικονομικά: Θέματα θα κλείσουν και εκκρεμότητες θα έρθουν στην επιφάνεια. Να προσέξετε, σε αυτόν τον τομέα, μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Να κάνετε μια αρχή, είτε αυτό αφορά τις απολαβές από τη δουλεία σας, από άλλους ανθρώπους, από φορείς ή ολοκληρώστε καταστάσεις και μείνετε εκεί. Συνεχίζετε την προσπάθεια μετά την Πανσέληνο με τα νέα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί.
Συναισθηματικά: Ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο και θα σας δοθεί η δυνατότητα να συζητήσετε μαζί του. Προσέξτε να το κάνετε σωστά, γιατί η ανατροπή είναι πολύ πιθανή αυτή την εβδομάδα, αντί να φέρετε ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να οδηγηθείτε σε ρίξεις.
Tips Εβδομάδας: Υπερβαίνω, συγκρατούμαι, κάνω υπομονή, δεν προτρέχω, κατανοώ, ακούω, διαπραγματεύομαι, μοιράζομαι, μιλάω.

Ιχθύες

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο. Χρειάζεται να προσέξετε τις εντάσεις στις συναναστροφές σας. Κάντε διάλογο, διαπραγματευτείτε και μη φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Αν δείτε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, αφήστε τα ζητήματά σας ανοιχτά και λύστε τα μετά την Πανσέληνο. Να είστε σε επιφυλακή για αναπάντεχες ευκαιρίες που σας δίνονται από το εξωτερικό, το διαδίκτυο, ένα ταξίδι, τη σχέση σας με τα αδέρφια και το στενό σας κύκλο. Η Πανσέληνος αυτή σας ζητά να μιλήσετε στους άλλους, να βγάλετε στην επιφάνεια τα συναισθήματά σας ,τις ανάγκες σας και τα όνειρά σας. Θα είναι όλα στο φως και θα μπείτε στην διαδικασία της υλοποίησης.
Οικονομικά: Η διεκδίκηση είναι το χαρακτηριστικό στον οικονομικό τομέα. Διεκδικείτε από τους άλλους, αλλά με ορθό τρόπο και διπλωματία,
Συναισθηματικά: Αν προσέξετε και αποφύγετε εντέχνως τις εντάσεις, δίνεται η δυνατότητα να περάσετε όμορφα με το σύντροφο και οι ελεύθεροι να φλερτάρετε με επιτυχία.
Tips Εβδομάδας: Ψυχραιμία, διπλωματία, διαπραγμάτευση, υπομονή, κατανόηση, υπέρβαση.

 

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα