Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 11/09 έως Παρασκευή 17/09

ASTROTEAM GUEST
10/09/2021

Η εβδομάδα που αρχίζει χαρακτηρίζεται από την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό και του Άρη στο Ζυγό. Τα συναισθήματά μας θα εκφράζονται με ένταση και πάθος. Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα θα αυξηθεί, όπως και οι συναισθηματικές κρίσεις αλλά και ο αχαλίνωτος εμμονικός ερωτισμός.
Ο Άρης από το Ζυγό θα μας επιβάλλει, όμως, να δράσουμε με διπλωματία, να διαπραγματευτούμε και να πράττουμε όσο μπορούμε με δικαιοσύνη ,για τον εαυτό μας αλλά και για τους άλλους.
Ο Ήλιος θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα και όλοι, λίγο ή πολύ, θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ηθελημένα ή αθέλητα θα παραποιήσουμε την πραγματικότητα, άλλοι γιατί αυτό τους βολεύει και άλλοι γιατί δε θα έχουν τη δυνατότητα να το καταλάβουν. Αμέσως μετά, όμως, είναι η ώρα των ευκαιριών, αφού θα έχουμε συνάντηση ‘Ήλιου – Πλούτωνα, με όψη τριγώνου και τα οφέλη θα είναι πολλά, σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.
Η εβδομάδα τελειώνει με τη συνάντηση της Αφροδίτης – Κρόνου, σε όψη τετραγώνου, που θα αναγκαστούμε να γειωθούμε, να βάλουμε τις υποχρεώσεις προτεραιότητα και το συναισθηματισμό μας στην άκρη. Η λαγνεία της Σκορπίσιας Αφροδίτης θα παραμεριστεί από τη σκιά του Κρόνου και θα αναγκαστεί να υποταχθεί έστω για λίγο.

Αναλυτικότερα…

Κριός
Η προσοχή σας θα στραφεί στη εργασία σας. Μην πάρετε αποφάσεις αυτές τις μέρες, γιατί τα εργασιακά σας ζητήματα δε θα είναι ξεκάθαρα και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μπερδευτείτε. Προσέξτε τις συναναστροφές σας με ανωτέρους σας ή άτομα κύρους. Μη φερθείτε παρορμητικά, αλλά να διαπραγματευτείτε, γιατί μπορεί να σας δώσουν ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε και να βγείτε από τα αδιέξοδά σας.
Οικονομικά: Εκμεταλλευτείτε την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Αν περιμένετε χρήματα από τρίτους, είναι η ώρα να τα λάβετε. Αν όχι και θέλετε να χρηματοδοτηθείτε από φορείς ή φυσικά πρόσωπα, αρχίστε να κάνετε τις πρώτες διαπραγματεύσεις, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας.
Συναισθηματικά: Αρχίζει μια περίοδος ερωτισμού και πάθους για εσάς. Θα ερωτευτείτε και είναι πιθανό να γνωρίσετε ή να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Προσοχή στον τρόπο που διεκδικείτε, να μην είστε απόλυτοι.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δε βιάζομαι, σκέφτομαι, διαπραγματεύομαι, διεκδικώ με σύνεση.

Ταύρος

Μπαίνετε σε μια περίοδο από αυτή την εβδομάδα που χρειάζεται να δώσετε βάση σε σχέσεις και συνεργασίες, γιατί θα σας αποφέρουν οφέλη. Η δράση σας θα εστιάσει στην καθημερινότητα, στις υποχρεώσεις όπως και στο περιβάλλον της εργασίας σας. Να είστε προσεκτικοί σε μικροατυχήματα στην καθημερινότητα. Προσοχή στα ρίσκα γενικώς, αλλά και στο περιβάλλον της οικογένειας. Υπάρχουν κρυφές ευκαιρίες που μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, όμως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους χειρισμούς σας. Στις 16 Σεπτεμβρίου είναι μέρα που μπορείτε να επωφεληθείτε για την επίτευξη των στόχων σας, προσωπικούς, επαγγελματικούς και οικονομικούς. Οι μέρες θα σας αναγκάσουν να υποστείτε περιορισμό των αναγκών σας, γιατί θα βγουν στο προσκήνιο οι υποχρεώσεις προς επίλυση.
Οικονομικά: Σκέφτεστε τα εισοδήματά σας από την εργασία σας. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα αυτή την εβδομάδα. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας, έστω και αν έχετε την αίσθηση ότι τα οικονομικά σας πιέζουν.
Tips Εβδομάδας: Κάνω υπομονή, είμαι συνετός, υπερβαίνω, δε φοβάμαι, συγκρατούμαι.

Δίδυμοι

Μπαίνετε σε μια περίοδο που η καθημερινότητά σας θα ομορφύνει, Αν έχετε προβλήματα στο περιβάλλον που εργάζεστε, θα λυθούν με τον ανώτερο δυνατό τρόπο. Αν δεν έχετε δουλειά, να κάνετε ενέργειες, γιατί είναι πολύ πιθανό να βρείτε. Κινητικότητα θα υπάρχει στο οικογενειακό περιβάλλον και χρειάζεται να προσέξετε τις εντάσεις. Αυτή την εβδομάδα προσοχή στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας σε όλα τα επίπεδα, γιατί δε θα υπάρχει καθαρό τοπίο και ή θα μπερδευτείτε ή θα μπερδέψετε. Προσοχή στις εξαπατήσεις αλλά και στις αυτοεξαπάτησης.
Οικονομικά: Ισορροπημένη εβδομάδα γενικώς, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις, όμως δεν είναι κατάλληλες μέρες για αμετάκλητες αποφάσεις και κινήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Δεν ασχολείστε καθόλου με κληρονομικά ή με οικονομικά συμφέροντα, που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια.
Συναισθηματικά: Να διαπραγματευτείτε και προσέξτε μην έρθετε σε διαμάχη με το σύντροφο. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για αποφάσεις, γιατί δε θα υπάρχει ορθή εικόνα της συνολικής κατάστασης
Tips Εβδομάδας: Προσέχω, δεν προτρέχω, δεν αποφασίζω, περιμένω.

Καρκίνος

Η οικογένεια και τα παιδιά θα σας δώσουν χαρά και ανάταση αυτή την περίοδο της ζωής σας και αν υπήρχαν προβληματάκια θα ξεπεραστούν. Αν είστε επιχειρηματίες, μπαίνετε σε μια περίοδο εύνοιας για τα σχέδιά σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας, είναι καλή περίοδος για να βάλετε τις βάσεις. Αρχίζει μια περίοδος έντασης και κινητικότητας στην πατρική οικογένεια, αν έχετε διαφορές θα βγουν στην επιφάνεια για να επιλυθούν. Είναι μέρες που μπορεί να αρχίσετε να επισκευάζετε το σπίτι σας ή και να μετακομίσετε.
Οικονομικά: Δε θα κάνετε καμία οικονομική επένδυση αυτή την εβδομάδα, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Φροντίστε να έχετε ισορροπίες και αυτές τις μέρες αφήστε τα πράγματα ως έχουν.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα για εσάς και θα έχετε την ανάγκη να περάσετε όμορφα με το σύντροφο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσετε. Να το εκμεταλλευτείτε.
Tips Εβδομάδας: Δεν ξοδεύω, προσέχω, ισορροπώερωτεύομαι.

Λέων

Αρχίζει μία περίοδος αυτή την εβδομάδα που χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια, είτε αυτές είναι οικονομικές είτε προσωπικές. Καλή περίοδος για να ομορφύνετε το σπίτι σας. Θα δραστηριοποιηθείτε στο διαδίκτυο και κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό, ίσως αρχίσετε κάποια σεμινάρια ή μια εξειδίκευση. Πολύ πιθανό να σας απασχολήσει το μεταφορικό σας μέσο, ίσως σας βγάλει κάποια βλάβη, αλλά και στην οδήγηση να είστε προσεκτικοί. Προσοχή χρειάζεται στη σχέση με τα αδέρφια, προσέξτε τις μικρό παρεξηγήσεις. Πίεση καθηκόντων θα υπάρχει στην καριέρα σας και στις κοινωνικές υποχρεώσεις.
Οικονομικά: Χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, γιατί δε θα έχετε σαφή εικόνα της οικονομικής σας κατάστασης. Μην πανικοβληθείτε, αφήστε τις μέρες να περάσουν, αλλά παράλληλα μην κάνετε οικονομικές κινήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Σίγουρα έχετε την αίσθηση ότι τα έξοδα τρέχουν, παρόλα αυτά συγκρατηθείτε και κρατήστε ισορροπίες χωρίς ανοίγματα
Συναισθηματικά: Ισορροπημένη εβδομάδα. Είναι περίοδος, όμως, που θα σας εξαναγκάσει να σκεφτείτε σοβαρά την πορεία της σχέσης. Δεν είναι μέρες που θα σας ευνοήσουν για επιπόλαιο φλερτ. Θα είστε συνεσταλμένοι.
Tips Εβδομάδας: Προσπαθώ, κάνω υπομονή, δημιουργώ, σοβαρεύω, δε σπαταλώ χρήματα και αισθήματα.

Παρθένος

Αρχίζει για εσάς περίοδος εύνοιας στην επικοινωνία. Έχετε ευκαιρίες από το διαδίκτυο και κυρίως αν εργάζεστε μέσα από αυτό. Είναι κατάλληλες μέρες για να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή μια εξειδίκευση, να καλυτερεύσουν οι σχέσεις με τα αδέρφια αλλά και να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο. Αυτές τις μέρες, όμως, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί, προσπαθήστε να μην παραποιήσετε την πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις και να μη βγάλετε συμπεράσματα, γιατί η κρίση σας δε θα είναι σωστή. Προσοχή στην εξαπάτηση από τους άλλους, αλλά και στην αυτοεξαπάτηση. Στις 16 Σεπτεμβρίου είναι θετική μέρα, που με προσοχή μπορείτε να έχετε οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά οφέλη.
Οικονομικά: Αρχίζει περίοδος εξόδων. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και η δράση σας θα εστιάσει στο πώς θα εισπράξετε. Προσέξτε τη διαχείριση, να είναι συνετή. Τα ξαφνικά έξοδα δε θα λείψουν.
Συναισθηματικά: Δεν είναι εβδομάδα που θα αισθανθείτε απελευθερωμένοι για να ερωτευτείτε. Όσοι είστε σε σχέση θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις και θα θελήσετε να επισημοποιήσετε μια κατάσταση.
Tips Εβδομάδας: Είμαι προσεκτικός, δεν εμπιστεύομαι χωρίς εγγυήσεις, πειθαρχώ, τακτοποιώ.

Ζυγός

Είναι γεγονός ότι μπαίνετε σε μια περίοδο έντασης, θα θέλετε να αλλάξετε τα πάντα επάνω σας και γύρω σας. Τα νεύρα δε θα λείψουν και αυτό που χρειάζεται να προσέχετε είναι η παρόρμησή σας, που θα είναι υπερβολική σε πράξεις και σε λόγια. Να είστε προσεκτικοί στο περιβάλλον της εργασίας σας, για να μη σας εξαπατήσουν. Είναι πιθανό να μάθετε για ένα παρασκήνιο και να προβληματιστείτε.
Οικονομικά: Εύνοια στην είσπραξη χρημάτων και χρήματα που περιμένατε είναι πολύ πιθανό να τα λάβετε. Είναι περίοδος πιθανής αύξησης των εσόδων από την εργασία σας.
Συναισθηματικά: Είναι «περιοριστική» εβδομάδα για τα ερωτικά σας. Θα θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, η σχέση σας να γίνει πιο σοβαρή, πιο δομημένη και το κλίμα θα σοβαρέψει.
Tips Εβδομάδας: Περιμένω, δε βιάζομαι, συγκρατούμαι, κατανοώ.

Σκορπιός

Υποδέχεστε την Αφροδίτη και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη στιγμή για εσάς. Θα έχετε την ανάγκη να ομορφύνει η ζωή σας και αυτό θα συμβεί. Θα έχετε εύνοια σε όλους του τομείς και είναι περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, πρέπει να τις κάνετε τώρα. Αρχίζει μια περίοδος που η δράση σας θα γίνει παρασκηνιακή και θα οξύνεται τη στρατηγική σας. Υπάρχει η πιθανότητα, για λίγο, να μη μπορείτε να καταλάβετε με ποιον τρόπο θα χρειαστεί να δράσετε. Να ηρεμήσετε, γιατί σιγά-σιγά θα βρείτε τί είναι αυτό που θέλετε να κάνετε ή να εστιάσετε. Η τάση για καλοπέραση και για λίγη τεμπελιά θα αυξηθεί.
Οικονομικά: Η εβδομάδα είναι λίγο “σφιχτή” για τα οικονομικά σας. Υπάρχει ισορροπία, αλλά δε θα υπάρχει άνεση για επέκταση. Η προσπάθειες δε θα πετύχουν ή θα αργοπορήσουν να δώσουν αποτελέσματα, οπότε μείνετε στα δεδομένα σας.
Συναισθηματικά: Θα θέλετε να βάλετε τα δεδομένα της σχέσης σας σε μια τάξη ή θα προτιμήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Όσοι διατηρείτε σχέση με διαφορά ηλικίας, θα έχετε εξελίξεις.
Tips Εβδομάδας: Επιμένω, υπομένω, διαχειρίζομαι, ισορροπώ.

Τοξότης

Είναι η αρχή μιας περιόδου για εσάς, θα γίνετε πολύ συμπονετικοί και θα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε. Ταυτοχρόνως, όμως, θα εξιδανικεύετε ανθρώπους, καταστάσεις, είναι πιθανό να εξαπατηθείτε και αυτό είναι ένα σημείο που χρειάζεται να προσέχετε, ιδιαιτέρως αυτές τις μέρες. Δεν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και μην πιστέψετε ευκολά σε ανθρώπους. Χρειάζεται να ψάχνετε για την αξιοπιστία πίσω από πράξεις και λόγια. Η σχέση με τους φίλους χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να έχετε διαφωνίες και διαμάχες.
Οικονομικά: Προσέχετε τις απάτες και μην προσπαθήσετε για οικονομική επέκταση, γιατί τα αποτελέσματα θα σας απογοητεύσουν. Θα έχετε έσοδα από κρυφές δραστηριότητες
Συναισθηματικά: Προσέξτε την εξιδανίκευση. Τσεκάρετε την αλήθεια. Αν προσέξετε, οι μέρες σας παρέχουν ισορροπία στις σχέσεις, αρκεί να έχετε αίσθηση της πραγματικότητας. Μυστικές σχέσεις θα δημιουργηθούν.
Tips Εβδομάδας: Προσέχω, δεν παρασύρομαι, δεν εμπιστεύομαι, σκέφτομαι.

Αιγόκερως

Οι φίλοι και οι ομάδες που συμμετέχετε θα φέρουν εύνοια στη ζωή σας. Αν έχετε διαφορές με φίλους, είναι πολύ καλή περίοδος να τις διαπραγματευτείτε. Οι στόχοι της ζωής σας θα έρθουν στο προσκήνιο, για να τους επανεξετάσετε και θα έχετε όλη την εύνοια να τους υλοποιήσετε. Θα χρειαστεί προσοχή στο περιβάλλον της καριέρας, γιατί μπαίνετε σε μια περίοδο που θα χρειαστεί να δώσετε μάχες. Προσοχή χρειάζεται, επίσης, στις σχέσεις σας με τους ανωφερούς σας ή άτομα εξουσίας γενικότερα, γιατί μπορεί να έρθετε σε ρίξεις. Στις 16/9 είναι πολύ καλή μέρα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να έχετε οφέλη.
Οικονομικά: Μην κάνετε ενέργειες για να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους αυτή την εβδομάδα, γιατί θα είναι άκαρπες. Προσέξτε τη διαχείρισή σας, να υπάρχει τάξη και μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις.
Συναισθηματικά: Θα υπάρχει συναισθηματικό έλλειμμα αυτή την εβδομάδα και θα αισθάνεστε ότι οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται. Προσπαθήστε να έχετε ισορροπία χωρίς να βγάζετε συμπεράσματα.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, προσέχω, σέβομαι, δεν προτρέχω.

Υδροχόος

Εύνοια ξεκινάει για εσάς στο πεδίο της καριέρας. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τους στόχους σας με επιτυχία και να έρθετε πολύ κοντά στην υλοποίησή τους. Θα έχετε την αρωγή ανθρώπων με κύρος και εξουσία, θα είναι υποστηρικτές στις επιδιώξεις σας. Η κοινωνική σας ζωή θα εμπλουτιστεί. Μπαίνετε σε μια περίοδο που ίσως χρειαστεί να κάνετε ταξίδια, να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, και με ζητήματα που έχετε με το εξωτερικό. Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες, να τις διαχειριστείτε ήπια χωρίς εξάρσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαμάχες από νομικά ζητήματα.
Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να είστε συνεσταλμένοι οικονομικά. Θα υπάρχουν περιορισμοί στην επέκταση, οπότε μείνετε στα ήδη υπάρχοντα και σίγουρα.
Συναισθηματικά: Έχετε ισορροπία στις σχέσεις, με αυξημένη την ανάγκη να συζητήσετε, για να βάλετε μία τάξη και να σοβαρέψετε. Να δημιουργήσετε νέες σταθερές. Είναι πιθανό να επισημοποιήσετε την σχέση σας.
Tips Εβδομάδας: Υπομένω, κατανοώ, προσπαθώ, δημιουργώ.

Ιχθύες

Εύνοια στα ταξίδια, στις ανώτερες σπουδές, στις σχέσεις με το εξωτερικό και σε νομικές υποθέσεις ή αν έχετε εκκρεμότητες με υπογραφές, αρχίζει από αυτή την εβδομάδα για εσάς. Να είστε προσεκτικοί αυτές τις μέρες στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στο περιβάλλον της εργασίας σας, στην καθημερινότητα και στο δρόμο που περπατάτε, γιατί μπορεί να υπάρχουν εξαπατήσεις. Μην πάρετε αποφάσεις και μην κάνετε σημαντικές κινήσεις, γιατί θα υπάρχει θολή εικόνα της πραγματικότητας. Συγκρατηθείτε, να περάσουν αυτές οι μέρες και μετά ξαναμπαίνετε στη δράση. Προσέξτε τις εξιδανικεύσεις, τις εξαπατήσεις και τις αυτοεξαπατήσεις .
Οικονομικά: Αρχίζει μια περίοδος που θα δραστηριοποιηθείτε για να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν οι άλλοι. Η δράση σας στα οικονομικά θα εστιάσει στο πως θα πάρετε τα χρήματά σας από τους άλλους. Φυσικά, αυτή την εβδομάδα προσέχουμε τις απάτες και τα ψέματα.
Συναισθηματικά: Αν υπήρχαν καυγαδάκια, θα αρχίσετε να ηρεμείτε. Θα περάσετε όμορφα με το σύντροφό και οι διαφορές θα λυθούν. Για αυτές τις μέρες, όμως, προσέξτε τα μεγάλα λόγια και τις πράξεις, από εσάς και από τους άλλους. Να έχετε επίγνωση, να κυριαρχεί η αλήθεια και όχι το ψέμα.
Tips Εβδομάδας: Εξακριβώνω, προσέχω, δεν παρασύρομαι, ελέγχω, συγκρατούμαι.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα