Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 21/8 έως Παρασκευή 26/8

ASTROTEAM GUEST
20/08/2021

Η Πανσέληνος της στάχτης…

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μια σημαντική Πανσέληνο, που πραγματοποιείται την Κυριακή 22/8, στην 29η μοίρα του άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Όλοι γνωρίζουμε ότι μια Πανσέληνος ολοκληρώνει καταστάσεις και κλείνει κύκλους. Η συγκεκριμένη όμως έχει μια ιδιαιτερότητα που την κάνει ξεχωριστή, πραγματοποιείται σε αναιρετική μοίρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι, γιατί, είτε μας αρέσει είτε όχι, θα βιώσουμε την τελείωση σε κάποιον τομέα της ζωής μας, αμετάκλητα όμως. Αναιρετική μοίρα είναι το τέλος. Αυτή η πανσέληνος αφήνει στάχτες πίσω της και σε μεταφορικό, αλλά δυστυχώς, και σε πρακτικό επίπεδο… Αισθητή είναι η παρουσία του Δία που συμμετέχει ενεργά. Να θυμάστε όμως, ότι ο Δίας διογκώνει όχι μόνο τα καλά, αλλά και τα άσχημα. Οτιδήποτε λοιπόν, είναι αυτό που στον καθένα ξεχωριστά τον καταπίεζε, του στερούσε την ελευθερία της σκέψης, του λόγου, των πράξεων και ήταν εμπόδιο στην ελευθερία του, ήρθε η ώρα να το αποτινάξει από την ζωή του και να το κάνει στάχτη. Το δήθεν και το ψέμα θα καταποντιστούν και θα γίνει προσπάθεια να λάμψει η αλήθεια… αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο του σύμπαντος. Σε συλλογικό επίπεδο, θεωρώ, ότι θα αλλάξουμε οπτική σαν λαός, στον τρόπο που αντιμετωπίζαμε μέχρι σήμερα ότι έχει σχέση με την πατρίδα μας και θα μάθουμε να προασπίζουμε τα συμφέροντα της χώρας μας, όλοι ενωμένοι σα μια γροθιά. Καταλάβαμε ότι την τύχη της δεν πρέπει να την αφήνουμε σε τρύπια χέρια, όποια και αν είναι αυτά. Θα αγαπήσουμε κάθε της φύλλο από την μία γωνία της έως την άλλη, θα την πονέσουμε. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν στάχτες. Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώνεται με την πανσέληνο της στάχτης, με την ευχή να έχουμε όλοι αναλογιστεί τις ευθύνες μας και να έχουμε πάρει τα μαθήματα μας, έτσι ώστε να μην χρειαστούν ξανά άλλες στάχτες αλλά και άλλες αναιρετικές μοίρες για την εξέλιξή μας.

Αναλυτικότερα…

Κριός

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα της φιλίας. Εκεί θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε πρακτικά ζητήματα αλλά και σχέσεις .Οι στόχοι της ζωής σας θα αναθεωρηθούν και θα μπουν επί τάπητος. Δώστε βαρύτητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, όπως και στους συνεργάτες σας, γιατί θα έχετε επιτυχίες και οφέλη. Κάποιες συνεργασίες είναι πιθανό να επισημοποιηθούν με επιτυχία.

Οικονομικά: Είναι εβδομάδα που μπορεί να σας επιφέρει κέρδη από πηγές που ήταν μπλοκαρισμένες. Θα υπάρχει κινητικότητα και χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να αποκομίσετε όσα περισσότερα μπορείτε.

Συναισθηματικά: Αν κάτι δεν προχωράει, είναι η στιγμή να το αφήσετε να φύγει. Θα έχετε εύνοια στα ερωτικά και ανταπόκριση από το σύντροφο. Είναι πολύ πιθανό μια φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα.

Tips Εβδομάδας: Απελευθερώνω, προχωράω, ολοκληρώνω.

Ταύρος

H Πανσέληνος θα σας δώσει τα αποτελέσματά της στον τομέα της καριέρας. Θα επηρεάσει τις κοινωνικές σας επαφές και την κοινωνική σας εικόνα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας ή με άτομα κύρους θα σας απασχολήσουν. Στην πατρική οικογένεια και στο σπίτι γενικότερα θα κλείσουν οι εκκρεμότητες που ίσως σας ταλαιπωρούσαν. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με τους γονείς. Είναι μια εβδομάδα που θα δραστηριοποιηθείτε ιδιαίτερα, πολλά θέματα που δεν προχωρούσαν, αφορούσαν εσάς και το στενό περιβάλλον, θα αρχίσουν να λειτουργούν και να ξεμπλοκάρουν. Θα είναι καλές μέρες για να ρυθμίσετε ζητήματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Πιθανό να σας κάνουν πρόταση για μια εργασία, να έχετε μια θετική απάντηση ή να προωθήσετε το βιογραφικό σας.

Οικονομικά: Ουδέτερη εβδομάδα. Θα σκεφτείτε όμως πολύ σοβαρά και σε βάθος, ποια θα είναι τα επόμενα οικονομικά σας βήματα, άλλοι για να αλλάξετε πηγή εισοδήματος και άλλοι για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Στις 24/8 να είστε προσεκτικοί, γιατί είναι μια μέρα εξαπάτησης. Προσέξτε τι σας λένε αλλά, τι σας δίνουν και αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συναισθηματικά: Δραστήρια εβδομάδα ερωτικά, θα προσπεραστούν θέματα που σας προβλημάτιζαν καιρό και θα έχετε και τη συναίνεση του συντρόφου γι’ αυτό. Οι σχέσεις θα προχωρήσουν και θα αναθερμανθούν.

Tips Εβδομάδας: Προσπερνάω, υπερβαίνω, δραστηριοποιούμαι, αλλάζω.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν σχέση με σπουδές, με πιστοποιήσεις, με έγραφα νομικά, με υπογραφές, με νομικές υποθέσεις, με το εξωτερικό αλλά και με το διαδίκτυο. Αν υπάρχει σωστή και όχι επιπόλαιη διαχείριση ή επιπόλαiες αποφάσεις, είναι μια εβδομάδα που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε επιτυχίες, στα θέματα που θα σας απασχολήσουν με αφορμή την πανσέληνο. Στις 24/08 είναι μια μέρα που χρειάζεται προσοχή σε όλες τις δραστηριότητες, καθώς θα είναι πολύ πιθανή η εξαπάτηση.

Οικονομικά: Προσέξτε τις οικονομικές αντιπαραθέσεις ή διεκδικήσεις γενικότερα. Είναι καλές μέρες για να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα, που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς είτε φυσικά πρόσωπα ή να κάνετε αιτήσεις, γιατί θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Γενικώς, θα υπάρχει δραστηριότητα για να πάρετε χρήματα από υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

Συναισθηματικά: Επιτυχία στο έρωτα, όμορφες στιγμές με το σύντροφο, επισημοποιήσεις. Μία πρόταση γάμου είναι πιθανή.

Tips Εβδομάδας: Ερωτεύομαι, προσέχω, ανανεώνομε, είμαι αισιόδοξος.

Καρκίνος

Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο, χρήματα από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Έχετε ήδη κάνει έναν προσωπικό απολογισμό και έχετε καταλήξει τί είναι αυτό που σας καθιστά ασφαλείς και προσπαθείτε να δομήσετε την ζωή σας. Ήδη με την Πανσέληνο επισφραγίζετε τις αποφάσεις σας.

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και ευκολίες που θα σας δοθούν στην καριέρα. Εκμεταλλευτείτε τις σχέσεις με άτομα κύρους που θα σας βοηθηθούν. Είναι εβδομάδα ευκαιριών.

Οικονομικά: Η χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα είναι στο προσκήνιο. Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες γραφειοκρατικές και θα έχετε επιτυχία και εύνοια στις αιτήσεις σας. Θα ενισχυθείτε οικονομικά με εισόδημα που θα σας δοθεί με ευκολία.

Συναισθηματικά: Μια εβδομάδα που μπορεί να φέρει επισημοποιήσεις. Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας θα ευνοηθούν.

Tips Εβδομάδας: Τολμώ, δεν βιάζομαι, προσπαθώ, περιμένω.

Λέων

Η Σελήνη απέναντί σας και η πανσέληνος στον άξονά σας θα σας ολοκληρώσει εκκρεμότητες και θα ασχοληθείτε με ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Πιθανόν να καλεστείτε να αφήσετε οριστικά ανθρώπους ή καταστάσεις και οι αποφάσεις για το πως θα συνεχίσετε την ζωή σας, με νέα δεδομένα, έχουν ήδη παρθεί. Ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και κυρίως αν το επάγγελμά σας το απαιτεί, γιατί θα έχετε επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε τη σχέση με τα αδέρφια, αν έχετε διαφορές. Είναι καλές μέρες να διαπραγματευτείτε.

Οικονομικά: Έξοδα θα έχετε και αυτή την εβδομάδα. Χρειάζεται να προσέχετε και την διαχείριση των χρημάτων σας, μην ξοδεύετε άσκοπα.

Συναισθηματικά: Ολοκληρώνονται καταστάσεις και κλείνετε εκκρεμότητες στον τομέα των σχέσεων. Είναι πιθανό να επισημοποιήσετε μια σχέση.

Tips Εβδομάδας: Ολοκλήρωση, αποφασιστικότητα, υπομονή, προσπάθεια.

Παρθένος

Η καθημερινότητα, η εργασία σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, αλλά και θέματα υγείας και διατροφής, είναι οι τομείς της ζωής σας που θα επηρεάσει η Πανσέληνος. Πολλές καταστάσεις που είχαν μπλοκάρει στην καθημερινότητά σας θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, πράγμα που θα δημιουργήσει μια κινητικότητα στην ζωή σας και σιγά σιγά θα λύνονται υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν. Στις 24/8 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, γιατί είναι μέρα εξαπάτησης.

Οικονομικά: Εύνοια, ευκαιρίες και ευκολίες για να εισπράξετε χρήματα, αλλά και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Καλές μέρες να ασχοληθείτε και να βάλετε σε τάξη γραφειοκρατικές οικονομικές εκκρεμότητες

Συναισθηματικά: Όμορφη εβδομάδα με τον σύντροφο, θα έχετε καλή επικοινωνία. Σχέσεις θα επισημοποιηθούν και πολλοί από εσάς είναι πιθανό, να δεχτείτε πρόταση γάμου.

Tips Εβδομάδας: Δεν παρασύρομαι, προσέχω την εξαπάτηση.

Ζυγός

Με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, τα παιδιά, το φλερτ, τον έρωτα, την δημιουργία και τη χαρά, θα ασχοληθείτε με την Πανσέληνο. Είναι μέρες που θα έχετε ευκολίες και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωή σας, αφού φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες με επιτυχία, διότι η δυναμική της θα είναι αρωγός σας. Αυτή την εβδομάδα να την εκμεταλλευτείτε σε ότι έχει σχέση με την πατρική οικογένεια και τα συμφέροντά σας μέσα από αυτή.

Οικονομικά: Ισορροπημένη εβδομάδα, που όμως θα σκεφτείτε σε βάθος την οικονομική σας κατάσταση, πως θα γίνει καλύτερη και υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε πληροφορίες για το πως θα το κάνετε αυτό. Να καταγράψετε ό,τι σας δοθεί σαν ευκαιρία, γιατί με την Αφροδίτη τέτοιου είδους θα σας δοθούν δώρα. Να είστε υποψιασμένοι.

Συναισθηματικά: Παίρνετε καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Περνάτε σε πιο ώριμο στάδιο. Είναι πιθανό να δεχτείτε ή να κάνετε μια πρόταση γάμου. Ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Tips Εβδομάδας: Ομορφαίνω, ερωτεύομαι, χαίρομαι.

Σκορπιός

Το σπίτι και η πατρική οικογένεια, τα συμφέροντα που έχετε μέσα από αυτή και οι σχέσεις με τους γονείς θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο. Ίσως, σας απασχολήσουν και ζητήματα από το παρελθόν, που ήρθε η ώρα να διαγράψετε από την ζωή σας οριστικά. Φροντίστε αυτή την εβδομάδα να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα αφορούν την εργασία σας, κυρίως όσοι από εσάς έχουν μια δική τους δουλεία, μια οικογενειακή επιχείρηση ή μια δουλεία από το σπίτι που μπορεί π.χ. να είναι μέσο διαδικτύου. Θα υπάρχει εύνοια αλλά και επιτυχία.

Οικονομικά: Θα χρειαστεί να κλείσετε εκκρεμότητες παλιές, ίσως αναθεωρήσετε τον τρόπο που βγάζετε χρήματα ή το εύρος των εισοδημάτων σας και να ψάξετε για νέα πηγή εσόδων.

Συναισθηματικά: Ίσως, αναγκαστείτε να φύγετε από την φαντασία και να πατήσετε στην γη. θα χρειαστεί να γίνετε πιο σοβαροί στη σχέση σας. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε ερωτικές, καλά κρυμμένες αποκαλύψεις, είτε από τους άλλους προς εσάς είτε από εσάς προς τους άλλους. Πιθανή δημιουργία κρυφής ερωτικής σχέσης.

Tips Εβδομάδας: Υπερβαίνω, υπομένω, περιμένω, προσπαθώ, συνεχίζω.

Τοξότης

Οι σχέσεις με τα αδέρφια και τον στενό φιλικό περιβάλλον, το μεταφορικό σας μέσο, οι μετακινήσεις σας γενικότερα, είναι το πεδίο της ζωής σας που θα επηρεαστεί από την Πανσέληνο. Θα αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψεις και ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε κατά πολύ από τον τρόπο που μέχρι τώρα αντιλαμβανόσαστε πράγματα και καταστάσεις. Μπαίνετε σε έναν νέο τρόπο θέασης των πραγμάτων. Κλείνετε στην κυριολεξία κεφάλαια στην ζωή σας. Επωφεληθείτε από τις φιλικές σας σχέσεις, οι φίλοι σας θα είναι αρωγοί στις προσπάθειές σας και θα σας καλύψουν τις επιθυμίες σας. Στις 24/8 είναι μία μέρα που χρειάζεται την προσοχή σας σε όλα τα επίπεδα, δεν κάνετε σημαντικές κινήσεις σε κανέναν τομέα, γιατί είναι μέρα εξαπάτησης.

Οικονομικά: Μία εβδομάδα που σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε και να κάνετε κινήσεις, γιατί θα βγείτε κερδισμένοι. Οικονομικές εκκρεμότητες κλείνουν.

Συναισθηματικά: Κάποιες καταστάσεις που είχαν φέρει τη σχέση σε τέλμα, είναι η κατάλληλη περίοδος να λυθούν, να προχωρήσουν και να σας απελευθερώσουν. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις, με την έννοια αυτά που σας παρουσιάζονται μπροστά σας ή αυτά που σας λένε αν είναι αληθινά.

Tips Εβδομάδας: προχωρώ, προσέχω, ελέγχω, δε βιάζομαι, επωφελούμαι από τις ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας και οι ασφάλειές σας θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο. Κεφάλαια οικονομικά κλείνουν για εσάς, τρόποι που εισπράττετε χρήματα ολοκληρώνονται. Ό,τι δε σας εξυπηρετεί το απομακρύνεται από την ζωή σας και κρατάτε μόνο αυτά που αποδίδουν. Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα για έσοδα από ακίνητα και προωθήστε τα συμφέροντά σας που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια. Θα έχετε οφέλη και καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν απέδιδαν, θα αρχίσουν να αποδίδουν και να ξεμπλοκάρουν.

Οικονομικά: Νέα οικονομικά δεδομένα, επανέρχονται οικονομικές ευκαιρίες από το παρελθόν που θα σας αποφέρουν κέρδη. Να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας με σύνεση.

Συναισθηματικά: Μία εβδομάδα που θα πάτε τη σχέση σας μπροστά. Αυτό μπορεί να γίνει και με ανατρεπτικό τρόπο αλλά και ξαφνικό. Όμως θα αισθανθείτε ότι ξεκολλάτε από παλιά δεδομένα και αρχίζει για σας μια καινούργια κατάσταση που θα σας πάει μπροστά. Να φροντίσετε να έχετε συνεννόηση με το σύντροφο και καλή διαπραγμάτευση.

Tips Εβδομάδας: προχωράω, αλλάζω, προοδεύω.

Υδροχόος

Η πανσέληνος σας ανήκει! Σημαντικά κεφάλαια κλείνουν στη ζωή σας αμετάκλητα. Είστε αποφασισμένοι να πετάξετε όλα τα βαρίδια από πάνω σας, που σας στερούσαν χαρά και την ελευθερία της έκφρασης. Πιθανόν να βρίσκεστε ήδη μέσα στην ενεργεία της νέας κατάστασης και να προσπαθείτε να αφουγκραστείτε τα νέα δεδομένα. Κατάλληλη εβδομάδα για να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα ή με έγγραφα που χρειάζονται υπογραφές. Φροντίστε τα συμφέροντα που έχετε μέσα στην πατρική οικογένεια. Ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία γιατί θα μπορέσετε εύκολα να έχετε αποτελέσματα.

Οικονομικά: Ισορροπημένη εβδομάδα, αλλά δε χρειάζονται υπερβολές. Μην πιστέψετε ότι σας λένε ή σας τάζουν αυτές τις μέρες, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Να προσέχετε τις σπατάλες.

Συναισθηματικά: Πιθανό να χρειαστεί να αφήσετε πρόσωπα και καταστάσεις πίσω σας και να προχωρήσετε. Αν αυτό σας συμβεί να ξέρετε ότι είναι για το καλό σας. Αυτοί που θα μείνετε σε μια κατάσταση, θα συνεχίσετε με νέα δεδομένα και πάνω σε καινούργιες βάσεις αναθεώρησης. Να έχετε συνεννόηση με το σύντροφο και διαπραγματευτείτε, μην γίνετε διασπαστικοί.

Tips Εβδομάδας: Προχωρώ, υπερβαίνω, κάνω υπομονή, αλλάζω.

Ιχθύες 

Εσωτερικά θα λειτουργήσει αυτή η Πανσέληνος για εσάς. Έχετε ήδη πάρει αποφάσεις και κλείνετε κύκλους ζωής. Η εργασία όμως αυτή λειτουργεί πρώτα εσωτερικά και σε δεύτερο χρόνο θα την πραγματώσετε στην ζωή σας. Είναι σα μια περίοδος ενηλικίωσης για εσάς, αρκετά σημαντική, που σας προάγει. Εύνοια, τύχη, αλλά και εισοδήματα από κρυφές πηγές. Φροντίστε ζητήματα που έχουν σχέση με τα αδέρφια σας, κυρίως αν έχετε εκκρεμότητες γραφειοκρατικές, χαρτιά και διαδικασίες που χρειάζεστε για να καταθέσετε σε τράπεζες ή κράτος, για την χρηματοδότησή σας. Γενικώς, λύστε εκκρεμότητες που θα σας επιφέρουν κέρδη γιατί θα έχετε εύνοια. Στις 24/8 είναι μέρα που χρειάζεται προσοχή. Μην κάνετε σημαντικά πράγματα και μην εμπιστευτείτε. Είναι μέρα εξαπάτησης και παρεξηγήσεων.

Οικονομικά: Καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν απέδιδαν θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν και να σας δίνουν κέρδη. Να είστε προετοιμασμένοι για παλιές οικονομικές υποθέσεις που θα επανέρθουν στο προσκήνιο και θα σας αποφέρουν υποθέσεις που μπορεί να ήταν ξεχασμένες από εσάς. Εύνοια θα υπάρχει σε ό,τι έχει σχέση με την χρηματοδότηση σας από τρίτους φορείς και φυσικά πρόσωπα. Να κάνετε ενέργειες.

Συναισθηματικά: Τρυφερή εβδομάδα που θα θελήσετε να περάσετε ήσυχα με το σύντροφο. Μην αναβάλετε συζητήσεις, αν προκύψουν διαπραγματευτείτε και βρείτε λύσεις μην δραπετεύσετε.

Tips Εβδομάδας: Αποφασίζω, προχωράω, προοδεύω, αντιμετωπίζω, υλοποιώ.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα