Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21/3 έως 27/3

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
20/03/2022

Κριός

Συναισθηματικές εμπλοκές θα σας δημιουργήσουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν και θα χρειαστεί να εξετάσετε εκ νέου τα πιθανά σενάρια εξέλιξης της προσωπικής σας ζωής. Προσπαθήστε όμως αυτή τη φορά να μην επιβεβαιώσετε αυτούς που σας κατηγορούν για βιαστικούς, παρορμητικούς στις αποφάσεις σας με αποτέλεσμα συχνά να πέφτετε σε παγίδες που σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Δεν είναι κακό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που το αξίζουν, αρκεί να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και όχι προσωρινό βολεματάκι των συναισθηματικών σας αναγκών.

Ταύρος

Το σαββατοκύριακο μπορείτε να χαλαρώσετε. Η εβδομάδα όμως που ακολουθεί θα έχει αρκετή ένταση στην καθημερινότητα. Κούραση και εκνευρισμός από ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και ψιλοζημιές θα σας αποδυναμώσουν. Συχνά θα νιώθετε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να τα πείτε «έξω» από τα δόντια , κινδυνεύετε όμως να παρασυρθείτε και να φανείτε υπερβολικοί. Συχνές επισκέψεις και επαφές με άτομα της οικογένειας σας θα σας δώσουν δύναμη για να νιώσετε πως δεν είστε μόνοι κι έρημοι σ’ αυτό το κόσμο! Αναπάντεχες πληροφορίες θα σας ξαφνιάσουν.

Δίδυμοι

Ευχάριστη καθημερινότητα με πολλές κι ευχάριστες γνωριμίες σηματοδοτεί με το ξεκίνημά της η καινούργια εβδομάδα. Η Αφροδίτη, πλανήτης επιτυχίας  σας δίνει τρομερή ώθηση στα επαγγελματικά σας και ανεβάζει πολύ τις μετοχές σας έναντι των υπολοίπων. Μια μικρή προσοχή χρειάζεται μόνο στα οικονομικά σας, τα οποία αν και παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες βελτίωσης κάνετε τόσα πολλά έξοδα που δύσκολα θα κλείσετε πετυχημένο ισολογισμό στο τέλος του μήνα.

Καρκίνος

Με ευχάριστα μαντάτα για τα οικονομικά σας ξεκινά η εβδομάδα, έτσι ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε με άνεση και αγορές για το σπίτι και τα παιδιά σας αλλά και να αποφασίσετε μια μικρο-ανακαίνιση του χώρου που εδώ και πολύ καιρό διαρκώς αναβάλετε. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου εξάλλου δίνει την απαραίτητη ένταση και  φορτίζει τις μπαταρίες με περισσή ενέργεια. Επίσης η θετική συνάντηση του Ερμή με τον Δία σας κάνει να νιώθετε ρομαντικά με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι σας δίνει έντονο σεξ απήλ για να δελεάσετε το άλλο φύλο και να πολλαπλασιάσετε τις προτάσεις των θαυμαστών σας.

Λέων

Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει καινούργια τροπή. Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στα ύψη και είτε θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί ή θα καταφέρετε με έναν εξαιρετικά γοητευτικό ελιγμό να ανανεώσετε τη σχέση και να ξαναερωτευτείτε από την αρχή. Οι ελεύθεροι Λέοντες βρίσκονται-ως συνήθως- στο επίκεντρο της προσοχής και εύκολα κατακτούν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Αποφύγετε διλήμματα που νομίζετε ότι είναι αληθινά ενώ στην πραγματικότητα ίσως είναι ουτοπικά.  Η θετική συνάντηση του Δία με τον Ερμή  επιτέλους θα φέρει τα χρήματα που περιμένετε από καιρό, στο πορτοφόλι σας.

Παρθένος

Διανύετε μια περίοδο που όλα είναι πιθανά! Αναπάντεχες συναντήσεις και συζητήσεις σας δίνουν χαρά και προωθούν τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο. Βοήθειες έρχονται από παντού και απολαμβάνετε τη στήριξη του συντρόφου σας Προσοχή μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί περί τις 16 και 17/9 να μην κάνετε λαθεμένες εκτιμήσεις. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί και να δημιουργήσετε εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά αν δοκιμάσετε να λειτουργήσετε χωρίς να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας πιθανότατα θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία.

Ζυγός

Άγχη επαγγελματικά χαλούν το χρωματιστό τοπίο της προσωπικής σας ζωής, αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον. Τα υπερφορτωμένα ωράρια εργασίας αλλά και τα χιλιάδες σχέδια που στριφογυρίζουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκούραστες και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σας. Όσο και αν καλείστε όμως να δώσετε λύσεις αυτή τη στιγμή, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμβόλαια ή συμφωνίες-έστω και άτυπες-Κινηθείτε λοιπόν και οργανωθείτε μόνοι σας, χωρίς να λέτε πολλά (και να υπονοείτε ακόμα περισσότερα) δουλέψτε τις ιδέες σας όσο μπορείτε καλύτερα και στο τέλος του μήνα που το σκηνικό θα γυρίσει και θα πάρετε τις απαραίτητες ευκαιρίες, ξεχύνεστε και διεκδικείτε τα καλύτερα! 

Σκορπιός

 

Έντονα ερωτική και συναισθηματική θα είναι η διάθεσή σας αυτή την εβδομάδα. Πλησιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δώστε τους να καταλάβουν πως έχετε ανάγκη από την ουσιαστική παρουσία και συμπαράστασή τους. Έχετε τη φήμη των εσωστρεφών και ντροπαλών ανθρώπων , είναι όμως μια καλή στιγμή για να δείξετε πως μπορείτε να γίνετε ανοιχτοί και εκδηλωτικοί αν νιώθετε βεβαίως ασφαλείς. Αντιθέτως η κοινωνική ζωή και οι φιλίες σας βελτιώνονται σημαντικά και οι ελεύθεροι σκορπιοί θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα από συλλογικούς χώρους, εκδηλώσεις ,συγκεντρώσεις κλπ.

Τοξότης

Ο έρωτας σας βοηθά να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει μέσα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Αποφύγετε να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε και κινηθείτε με  μέτρο. Πολλοί σκέφτεστε μια αλλαγή κατοικίας που σχετίζονται με κάποια φορολογικά ή κληρονομικά θέματα των γονιών σας. Το διάστημα δεν είναι ευνοϊκό για να πάρετε σημαντικές και μόνιμες αποφάσεις, αλλά μπορείτε να συζητήσετε και να ψάξετε πιθανά ενδεχόμενα σενάρια που θα υλοποιήσετε με περισσότερη ευκολία στα τέλη του μήνα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μην λέτε απότομα και ωμά αυτά που σκέφτεστε…πληγώνουν!

Αιγόκερως 

Ευχάριστες συναντήσεις και εκπλήξεις ανανεώνουν την καθημερινή σας ζωή και σας κάνουν πολύ πιο αισιόδοξους. Η εβδομάδα που ξεκινά είναι πολύ δημιουργική, περιέχει πολλές δραστηριότητες και θα ανοίξετε πολλά μέτωπα που παρόλες τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, στο τέλος –όπως πάντα- θα λάβετε τα εύσημα από τους ανωτέρους σας. Συναισθηματικά βιώνετε μια μάλλον υπερευαίσθητη περίοδο, όπου όλα έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για σας καθώς μετράτε τα πάντα και δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω. Υπάρχει πάθος και ένταση καθώς και μια υπερβολή στις εκφράσεις σας-κάτι που δεν το συνηθίζετε-αλλά σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για το σύντροφό σας!

Υδροχόος

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο θα σας κρατήσει απασχολημένους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέχετε τις αγορές και τα υπερβολικά έξοδα που θα προκύψουν από τις ανάγκες του συντρόφου και των παιδιών σας και οι ελεύθεροι μείνετε μακριά από κάθε μορφής ρίσκου είτε πρόκειται για επενδύσεις επαγγελματικές είτε απλά για τυχερά παιχνίδια. Οι γενικότεροι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας είναι οι συνηθισμένοι και μάλλον είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε κάτι για την υγεία σας.

Ιχθύες

Πολύ σημαντική εβδομάδα για την εξέλιξη τόσο των επαγγελματικών, όσο και των συναισθηματικών θεμάτων που σας απασχολούν. Η Θετική συνάντηση του Δία με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα σας δώσει την απαραίτητη αισιοδοξία και διάθεση να πραγματοποιήσετε όλα τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Η παρουσία όμως του Άρη πίσω από την πλάτη σας (στον Υδροχόο) απαιτεί να ρίχνετε και καμιά ματιά στους κρυφούς εχθρούς σας, σε όσους νιώθετε ότι σας ζηλεύουν ή σας επιβουλεύονται.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα