Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/5 έως 28/5

ASTROTEAM GUEST
20/05/2021

Μια εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από μια Πανσέληνο που όμως είναι και Έκλειψη. Γίνεται στην 5η μοίρα του Τοξότη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων.
Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, αλλά και όσους έχουν πλανήτες στην 5η μοίρα των μεταβλητών ή δύο με τρεις μοίρες πριν και μετά την 5η μοίρα.
Φυσικά η ενέργεια μιας έκλειψης όλους μας επηρεάζει λίγο ή πολύ σε κάποιον τομέα της ζωής μας, και χρειάζεται να αφουγκραστούμε τα ζητούμενα της.
Θα επικρατήσει ο φανατισμός, η Αναρχία, θα υπάρχει επαναστατική διάθεση και δεν θα λείψουν οι ειδήσεις που θα ακούσουμε για βίαια γεγονότα…
Θα επηρεάσει επίσης τις μετακινήσεις αλλά και την επικοινωνία.
Προσοχή χρειάζεται στα παιδιά και στην νεολαία γενικότερα, που είναι πιθανό να γίνει ο φορέας της εκρηκτικότητας και της βίας.
Παρόλα αυτά, μην ξεχνάμε την ευλογία που μας παρέχει ο Δίας στους Ιχθείς και μας δίνει την φερεγγυότητα της αντιμετώπισης των όποιων δυσκολιών διαμέσου των ανώτερων δονήσεων του!

Αναλυτικότερα…

ΚΡΙΟΣ
H έκλειψη θα σας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις που ίσως χρειαστεί να κλείσουν, με ζητήματα σπουδών και πιστοποιήσεων. Πιθανόν να κλείσουν κάποιοι κύκλοι που σας φέρνουν πιο κοντά στο νόημα της ζωή σας και θα υπάρχει επιθυμία και ανάγκη για να ασχοληθείτε με τα βαθύτερα νοήματα της ύπαρξης.
Διλήμματα οικονομικά θα προκύψουν για τον τρόπο που εισπράττεται τα χρήματα σας, θέλετε να αλλάξετε την πηγή των εισοδημάτων σας ή θα σας επιβάλλουν να τον αλλάξετε. Πάρτε τον χρόνο σας γι’ αυτές τις αποφάσεις. Στην πατρική οικογένεια θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά και διεκδικήσεις.
Με τον σύντροφό είναι εβδομάδα ισορροπίας, αν και δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και η δυσκολία έκφρασης των συναισθημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά θα είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει κυρίως αυτή την εβδομάδα. Ό,τι έχει σχέση με φορείς, τράπεζες, κράτος ή χρήματα που έχουν σχέση με ιδιώτες, κληρονομιές, αποζημιώσεις, διατροφές, απαιτούν την προσοχή σας, αλλά και οι έρωτες που έχουν φέρει στην ζωή σας το πάθος.
Να γνωρίζετε ότι στην αδιαμφισβήτητα δύσκολη περίοδο που περνάτε, όπου όλες οι σταθερές σας αποσταθεροποιούνται, υπάρχουν στηρίγματα και αυτά προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα αδιέξοδα, παρέχοντας βοήθεια ή απλά θα είναι υποστηρικτές σας.
Είναι πιθανό να απαλλαγείτε με αυτή την έκλειψη από ψυχολογικά βάρη ή πεποιθήσεις που σας δημιουργούν διλήμματα και δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά, Ίσως με νέες συνθήκες αλλαγής όπως σας ζητείται από το σύμπαν.
Οικονομικές ευκαιρίες θα υπάρξουν, όμως μην κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα. Επωφεληθείτε, αλλά λειτουργείστε από την επόμενη εβδομάδα.
Με τον σύντροφό θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, χρειάζεται όμως να έχετε λίγο προσοχή στις αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν και να φροντίσετε τα λόγια που λέτε μεταξύ σας να είναι αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο για εσάς και θα έχετε εξελίξεις στον τομέα αυτό. Η έκλειψη θα σας βάλει στην διαδικασία να ελέγξετε την συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά. Ό,τι δεν σας εξυπηρετεί ή δεν χρειάζεται να είναι στην ζωή σας θα φύγει, και θα ξεκαθαρίσετε από συμπεριφορές παρουσίες που είναι περιττές.
Αυτή την εβδομάδα μην μπείτε στην διαδικασία διαπραγματεύσεων γιατί δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Να προσέχετε αυτά που λέτε στους άλλους, αλλά και αυτά που οι άλλοι λένε σε εσάς, γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σας γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε περιττά έξοδα.
Μην πιστέψετε στα υπερβολικά ερωτικά λόγια γιατί μπορεί να είναι αναληθείς και τα συναισθήματα να μην είναι αληθινά.
Υπάρχει πιθανότητα να μάθετε για μια απιστία των άλλων ή να θελήσετε εσείς να γνωρίσετε κάτι άλλο από αυτό που ήδη υπάρχει στην ζωή σας.
Αν έχετε την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα, γενικά σκεφτείτε πριν πράξετε. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινότητα, το περιβάλλον της εργασίας θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη πιθανόν να κληθείτε να βιώσετε κάποιες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Θέματα υγείας θα αναδειχθούν και ίσως ασχοληθείτε με τις διατροφικές σας συνήθειες. Αν έχετε μικρά ζώα, αυτή την εβδομάδα να τους δώσετε περισσότερη στοργή και προσοχή. Οικονομικά είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κρυφές δραστηριότητες. Δεν είναι όμως κατάλληλες μέρες για αμετάκλητες οικονομικές αποφάσεις ή κινήσεις. Με τον σύντροφό θα έχετε μια ισορροπημένη εβδομάδα, θα περάσετε όμορφα παρόλη την ενέργεια της πανσελήνου και θα θελήσετε να διασκεδάσετε. Όσοι έχετε οικογένεια, όμορφες στιγμές με τα παιδιά, για τους ελευθέρους φλερτ στο προσκήνιο με επιτυχία.
Πολλοί από εσάς ήσασταν λίγο απομονωμένοι τον τελευταίο καιρό – αυτό σιγά σιγά αλλάζει και δεχόμενοι της αλλαγές που θα έρθουν θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας και την χαρά σας.

ΛΕΩΝ
Με τα δημιουργικά επιχειρηματικά σχέδια σας, με την οικογένεια και τα παιδιά θα ασχοληθείτε εξαιτίας της ενέργειας της πανσελήνου αλλά και στο τι είναι αυτό που σας βοηθά να έχετε αυτοπεποίθηση και πως αυτή την εκφράζετε. Πως προωθείτε τον εαυτό σας. Είναι ομολογουμένως μια περίοδος που απαιτεί ψυχραιμία – η αίσθηση του περιορισμού θα συνεχιστεί όπως και οι ευθύνες τις καθημερινότητας, δουλεύετε πολλές ώρες και υπάρχουν και απαιτήσεις, αυτό σας δημιουργεί δυσαρέσκεια γιατί δεν σας επιτρέπει να χαρείτε όπως έχετε συνηθίσει και σας αρμόζει.
Είναι καλή εβδομάδα για να έχετε βοήθεια από φίλους και συμπαράσταση επωφεληθείτε από αυτό. Στον χώρο της καριέρας διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί βρίσκεστε μπροστά σε αλλαγές και χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι για αυτό και έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Βρείτε τρόπους να αποφορτίζεστε από την εσωτερική ένταση και να έχετε την προσοχή σας γιατί μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.
Περισσότερο στην καριέρα, τα οικονομικά και στους στόχους της ζωής σας είναι η σκέψη σας, παρόλα αυτά με τον σύντροφο αυτή την εβδομάδα υπάρχει ισορροπία και από 26 του μήνα περνάτε και όμορφες ερωτικές στιγμές. Έτσι κι αλλιώς από δω και πέρα οι σχέσεις θα γίνουν για εσάς πιο γλυκές και πιο δοτικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πατρική οικογένεια, το σπίτι σας, οι σχέσεις με τους γονείς σας θα σας απασχολήσουν με την ενέργεια της έκλειψης. Αλλαγές θα συμβούν που έχουν σχέση με την πατρική περιουσία, ίσως αλλάξετε σπίτι, μετακομίσετε, ή κλείσετε εκκρεμότητες κάθε είδους που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια και απαλλαγείτε από αυτές. Εξελίξεις θα υπάρξουν στον τομέα της καριέρα, εύνοια από ανθρώπους με εξουσία, να θυμάστε όμως ότι θα χρειαστεί την δική σας προσπάθεια, τίποτα δεν θα σας δοθεί εύκολα.
Αυτή την εβδομάδα μην επενδύσετε ούτε οικονομικά ούτε συναισθηματικά. Προσέξτε τα χρήματα σας γιατί θα υπάρχει η τάση να σπαταλήσετε.
Μην κλείσετε συμφωνίες. Δεν είναι ημέρες που ευνοούν τις διαπραγματεύσεις. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.
Στην σχέση με τον σύντροφο θα περάσετε όμορφα, όμως μην αφεθείτε σε υποσχέσεις και σε λόγια γιατί μπορεί να μην έχουν βάση και να μην είναι αληθινά.
Διατηρήστε ηρεμία, ισορροπία και προσπαθήστε να σκέφτεστε καλά πριν πράξετε το οτιδήποτε

ΖΥΓΟΣ
Η έκλειψη θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας. Θα κάνετε έναν απολογισμό αν συναναστρέφεστε και επικοινωνείτε σωστά και με σωστούς ανθρώπους, αν διεκδικείτε σωστά, αν υπάρχει τιμιότητα στις πράξεις σας.
Ό,τι είναι χρήσιμο θα το κρατήστε και ότι δεν σας χρησιμεύει πια σαν συμπεριφορά θα το αποβάλλετε. Ίσως αποβάλλετε και ανθρώπους από τον στενό σας κύκλο στην ζωή σας. που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας πλέον.
Θα σας απασχολήσει η σχέση με τα αδέρφια και θα υπάρχουν αλλαγές στις σχέσεις μεταξύ σας. Το μεταφορικό σας μέσο, ίσως είστε σε διαδικασία αλλαγής, ή αναγκαστείτε να το κάνετε. Κάποιοι κύκλοι εκπαίδευσης σεμινάρια, εξειδικεύσεις σε ένα τομέα ολοκληρώνονται ή διακόπτονται.
Σκέφτεστε ταξίδια ή οργανώνετε καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε να ταξιδέψετε. Καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια, αλλά γενικά αν έχετε υποθέσεις που αφορούν την χρηματοδότησή σας από τρίτους, θα έχουν θετική έκβαση.
Με τον σύντροφό περνάτε όμορφες στιγμές και υπάρχει αρμονία. Προσοχή χρειάζεται στις κοινωνικές συναναστροφές και στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές με αποτελέσματα που δεν θα σας ευνοήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον τομέα των οικονομικών σας, των αξιών και των ασφαλειών σας θα διασπείρει την ενέργειά της η έκλειψη. Θα ασχοληθείτε με το τρόπο που βγάζετε τα χρήματά σας, ίσως χρειαστεί να τον αλλάξετε. Θα κάνετε μια επαναξιολόγηση των πηγών των εισοδημάτων σας.
Θα έρθετε πιο κοντά με τις ανάγκες σας, θα τις αφουγκραστείτε και θα επανεξετάσετε τις πηγές που αντλείτε ασφάλεια.
Ό,τι δεν σας χρησιμεύει και σας βαραίνει, ο κύκλος του θα κλείσει και θα χρειαστεί να το αποχωριστείτε. Εξελίξεις θα υπάρχουν σε ζητήματα που αφορούν την χρηματοδότησή σας από φορείς η φυσικά πρόσωπα και θα χρειαστεί ή θα αναγκαστείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με αυτά τα ζητήματα.
Οι διαπραγματεύσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι αποδοτικές και θα έχετε ευκαιρίες από τις συνεργασίες σας.
Αποφύγετε προστριβές με νομικές υποθέσεις και δείξτε αυτοσυγκράτηση στην τάση που έχετε να ελέγχετε πρόσωπα αλλά και καταστάσεις.
Υπάρχει επιτυχία στον έρωτα αλλά και ανταπόκριση από ένα πάθος ερωτικό που πιθανόν σας δημιουργεί εμμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
H Πανσέληνος- Έκλειψη σας ανήκει! Θα αλλάξετε την οπτική γωνία που βλέπατε τις καταστάσεις στην ζωή σας έως τώρα. Θα δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας θέματα θα συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας θα αλλάξετε εσωτερικά αλλά και γιατί όχι και εξωτερικά κεφάλαια θα κλείσουν. Καταστάσεις και άνθρωποι που δεν σας εξυπηρετούν πια θα φύγουν από την ζωή σας. Έστω και αν αυτό στην αρχή σας αναστατώσει, να θυμάστε ότι κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή.
Αυτή την εβδομάδα μην προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα γιατί θα άκαρπες οι προσπάθειες.
Είναι μέρες που φέρνουν καθυστερήσεις και αναβολές στις υποχρεώσεις σας. Μην προβείτε σε οικονομικές συμφωνίες γιατί είναι αμφιβόλου διάρκειας και φερεγγυότητας. Με τον σύντροφο αποφύγετε να είστε προκλητικοί και προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.
Προσέξτε όμως τα λόγια και τις υποσχέσεις που σας δίνουν άλλα και που δίνετε, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να είναι αναληθή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σας γεννηθεί η ανάγκη ενδοσκόπησης. Θα θέλετε να ασχοληθείτε με τον ψυχικό σας κόσμο. Θα έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και ίσως θελήσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Κύκλοι θα κλείσουν και ότι πλέον έχει τελειώσει θα απομακρυνθεί από την ζωή σας, και θα ελευθερωθείτε από τα περιττά.
Επιτέλους ίσως ασχοληθείτε λίγο με εσάς και όχι με τις υποχρεώσεις.
Θα σας χαρακτηρίζει η δράση και η διεκδικητικότητα στον τομέα των σχέσεων και τον συνεργασιών. Διεκδικήστε, αλλά προσέξτε και τις διαμάχες.
Είναι καλές ημέρες για να εκφραστείτε και να πείτε τα θέλω σας και τα ζητούμενα σας στους άλλους. Θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα έχετε διάθεση λίγο να διασκεδάσετε. Η καθημερινότητα ομορφαίνει και θα έχετε ευκολίες και ευκαιρίες στην εργασία σας.
Θέματα που έχουν σχέση με χρηματοδότηση από τρίτους ή αποτελέσματα από επαγγελματικές διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν έκβαση θετική για εσάς αυτή την εβδομάδα. Οικονομικά σε γενικά πλαίσια υπάρχει ισορροπία. Με τον σύντροφό είναι ουδέτερη εβδομάδα, προσοχή όμως λίγο στις παρορμητικές σας εξάρσεις που μπορεί να φέρουν ανούσιες ρίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο πεδίο της φιλίας θα δράσει για εσάς η έκλειψη και θα έρθετε αντιμέτωποι με κοινωνικές προκλήσεις, Αν υπάρχουν φιλίες που δεν σας εξυπηρετούν πια, θα φύγουν από την ζωή σας. θα αναθεωρήσετε τους στόχους σας και θα μείνουν μόνο πρόσωπα ή καταστάσεις που σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτούς για την υλοποίησή τους. Κοινωνικές ομάδες, σύλλογοι ή πολιτικές οργανώσεις θα σας απασχολήσουν.
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η αίσθηση που έχετε των ευθυνών και είστε σχεδόν “στρατολογημένοι” να ανταπεξέρχεστε σε αυτές.
Θα υπάρχει αγχωτική καθημερινότητα και να προσέχετε γιατί θα εκνευρίζεστε με το παραμικρό.
Παρόλα αυτά είναι μια όμορφη εβδομάδα έχετε οικονομικές ευκολίες και οικονομικές επιτυχίες κυρίως εσείς που έχετε δική σας επιχείρηση ή δουλεύετε αυτόνομα. Θα θελήσετε να είστε όμορφοι, και είναι κατάλληλες μέρες να περιποιηθείτε τον εαυτό σας εξωτερικά. Παρόλο την δύσκολη καθημερινότητα θα έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε λίγο, και θα το κάνετε. Θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια με επιτυχία, και φυσικά να φλερτάρετε.
Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο. Οι ελεύθεροι, έχετε ανάγκη για φλερτ και επιτυχίες. Και οι οικογενειάρχες θα έχετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Στο πεδίο της καριέρας και της κοινωνικής σας ζωής θα είναι η δράση της έκλειψης για εσάς. Στις σχέσεις σας με την κοινωνία, το πως οι άλλοι σας βλέπουν και σας αξιολογούν, όπως και στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας που έχουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ό,τι είναι προωθητικό για εσάς θα μείνει, ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πια, θα φύγει έστω και αν αυτό απαιτεί αλλαγές. Φυσικά έχετε την εύνοια του Δια, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του πρώτου δεκαημέρου που θα είναι αρωγός στις επιδιώξεις σας.
Αυτή την εβδομάδα μην προσπαθήσετε να κάνετε διαπραγματεύσεις που έχουν σχέση με συνεργάτες και συνεργασίες γενικότερα γιατί δεν θα υπάρχει μελλοντική σταθερότητα. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για να κάνετε σοβαρές οικονομικές κινήσεις γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.
Να προσέχετε τα οικονομικά σας γιατί θα έχετε τάση για σπατάλες.
Ερωτικά θα χρειαστεί προσοχή, αν δεν υπάρχει στην ζωή σας μια σταθερή φερέγγυα σχέση. Πιθανόν ακούσετε λόγια ή σας τάξουν πράγματα που μπορεί να μην είναι αληθινά. Προσοχή στην αυθεντικότητα των συναισθημάτων.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα