Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 2/1 έως 9/1

ASTROTEAM GUEST
31/12/2021

Κριός

Στα εργασιακά παλιοί συνεργάτες επιστρέφουν, ενώ άτομα κύρους σας υποστηρίζουν. Αποφύγετε τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που είχατε προγραμματίσει. Κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

Ταύρος

Εμπιστευτείτε τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού από εκεί θα αντλήσετε εύνοια και τύχη. Ένα ταξίδι ίσως να μην εξελιχθεί έτσι όπως είχατε υπολογίσει. Αποκαλύψεις προέρχονται συγγενικά πρόσωπα και το εξωτερικό. Η ερωτική σας διάθεση χτυπάει κόκκινο.

Δίδυμοι

Νέες και τυχερές επαγγελματικές προτάσεις. Κοινωνική άνοδος και λάμψη. Τολμήστε να φανείτε. Προκύπτουν καθυστερήσεις στα οικονομικά του συντρόφου, αντιθέτως θα φανείτε τυχεροί με στις επιστροφές χρημάτων από δημόσιο φορέα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια.

Καρκίνος

Επιστροφές συντρόφων, επιτυχίες ερωτικές και στις ευρύτερες κοινωνικές σας σχέσεις. Δώστε χρόνο στις νέες γνωριμίες και επαναξιολογήστε στις παλιές. Ανοίγει δρόμος για σπουδές και σεμινάρια. Τύχη από το εξωτερικό και συγγενικά πρόσωπα. Οι εξελίξεις στα εργασιακά θα τρέξουν.

Λέων

Επικοινωνίες με δικά σας πρόσωπα, διασκέδαση, φλερτ και έρωτας. Όσον αφορά το κομμάτι της υγείας μπορείτε να επαναλάβετε εξετάσεις που είχατε πραγματοποιήσει στο παρελθόν και να δοκιμάσετε να βελτιώσετε το διαιτολόγιό σας. Εύρεση εργασίας ή επιστροφή σε μια παλιά θέση.

Παρθένος

Τυχερές νέες γνωριμίες αλλά και εντάσεις στο σπίτι. Απόφαση για επισημοποίηση σχέσης. Ερωτικοί σύντροφοι από το παρελθόν επιστρέφουν. Δημιουργικότητα. Καινούργιες συνεργασίες ευδοκιμούν. Τακτοποίηση εργασιακών θεμάτων.

Ζυγός

Επαφές και γνωριμίες με νέους ανθρώπους. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, όπως μια μετακόμιση ή ανακαίνιση καθυστερούν. Ένα κοντινό ταξιδάκι ή μια εκδρομή με φίλους σας ανανεώνει.

Σκορπιός

Τα σχέδια για μια κοντινή μετακίνηση ανατρέπονται ή εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι είχατε φανταστεί. Πολλά έξοδα. Μην ξεσπάσετε στο φαγητό. Αγάπη και δημιουργικότητα. Σχέδια για απόκτηση απογόνου.

Τοξότης

Μην προκαλείτε και μην είστε επιθετικοί. Οικονομική διευκόλυνση και τάση για επιστροφή χρημάτων. Τύχη σχετικά με τα ακίνητα. Αγοροπωλησία, μετακόμιση, ανακαίνιση. Μετακινηθείτε με παρέα. Η οικογένεια σας στηρίζει.

Αιγόκερως

Έντονη κοινωνικοποίηση. Εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίζεται με ποια άτομα θα συνεργαστείτε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τάση για επανασύνδεση. Ερευνήστε και αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις. Αλλάζετε εξωτερική εμφάνιση και εκπέμπετε γοητεία. Συζητήσεις για ένα οικονομικό θέμα.

Υδροχόος

Ξεκινά μια περίοδος γνωριμιών με νέους ανθρώπους. Μυστικές καταστάσεις και παρασκήνιο. Μια σχέση από το παρελθόν παραμένει κρυφή. Διαφωνίες με φίλους και ομάδες. Νέα πηγή εισοδήματος.

Ιχθύες

Θα σας φανερωθούν γεγονότα που δε γνωρίζατε. Εσείς οι ίδιοι κρατάτε την τύχη σας στα χέρια σας. Κλίμα ανταγωνισμού στα επαγγελματικά. Φιλικά πρόσωπα επιστρέφουν και σας ευνοούν. Περάστε καλά με παρέες.

 

Από την Αλεξάνδρα Προέδρου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα