Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 28/8 έως Παρασκευή 03/9

ASTROTEAM GUEST
27/08/2021

Αυτή την εβδομάδα που ξεκινά, η ανάγκη μας θα είναι να ψάξουμε, όσο γίνεται, να βρούμε ισορροπίες, να συναναστραφούμε και κυρίως να συνεννοηθούμε με τους άλλους. Αυτό οφείλεται στην είσοδο του Ερμή στο Ζυγό και θα έχουμε την ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα της ζωής μας σε τάξη. Μην ξεχνάτε ο Ήλιος είναι στην Παρθένο. Θα θέλουμε να ξαναβρούμε την ρουτίνα μας και να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα, όμως ταυτόχρονα θα υπάρχει και μια αναβλητικότητα, που θα μας καθυστερεί και θα μας προβληματίζει.
Ο Άρης από την Παρθένο θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, γι’ αυτό θα ακούσουμε πολλά που αφορούν το θέμα του ιού, όμως καλό θα είναι να τα φιλτράρουμε πριν κατασταλάξουμε τί είναι αλήθεια και τί ψέμα. Γεγονός, όμως, είναι ότι θα θέλουμε μεν να δράσουμε, αλλά ίσως δε, επιλέξουμε να αποδράσουμε μακριά από όλους και απ’ όλα.

Αναλυτικότερα…

Κριός 

Σχέσεις όλων των ειδών και συνεργασίες θα αρχίσουν έντονα να σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει εύνοια, θα επικυρώσετε πολλές σχέσεις και θα τις επισημοποιήσετε. Μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες, που έχουν σχέση με την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Χρειάζεται λίγη προσοχή στην υγεία, γιατί μπορεί να αισθανθείτε αδυναμία. Θα είναι περαστικό, αλλά καλό θα ήταν να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να μην επιβαρυνθείτε.
Οικονομικά: Ανησυχίες οικονομικές θα φέρει αυτή η εβδομάδα και κάποια διλήμματα, για το πώς θα καλυφθείτε οικονομικά. Οι ξαφνικές ανατροπές δε θα λείψουν, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση.
Συναισθηματικά: Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα καθημερινότητας με τον σύντροφο, δε θα υπάρχει πολλή όρεξη για διασκέδαση και φλερτ. Οι υποχρεώσεις είναι πιθανό να σας επιβαρύνουν και να επιβάλλουν σε εσάς και στο σύντροφό σας την πειθαρχία.
Tips Εβδομάδας: Ψυχραιμία, υπομονή, προσαρμογή.

Ταύρος

Αρχίζει μια περίοδος που θα δώσετε βαρύτητα και θα σας απασχολήσει έντονα η ρουτίνα, η καθημερινότητα όπως και η εργασία σας. Θα κάνετε μια προσπάθεια να αποκτήσετε ξανά τις σταθερές σας για να αισθανθείτε ασφάλεια. Το έδαφος δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα για εσάς. Θα χρειαστεί να έρθετε πολλές φορές μπροστά σε διλήμματα, πως θα συνεχίσετε για να αποκτήσετε ηρεμία και να μπείτε σε ένα πρόγραμμα, που τόσο πολύ το έχετε ανάγκη. Μην ξεχνάτε ότι βιώνετε περίοδο ανατροπών. Παρόλα αυτά όσοι προσπαθήσετε θα τα καταφέρετε, γιατί θα έχετε εύνοια.
Οικονομικά: Εβδομάδα που έχετε να λάβετε μόνο από την τακτική εργασία σας. Δεν είναι κατάλληλες μέρες ρίσκου και όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε εμπόδια στην είσπραξη χρημάτων. Προσέξτε πως δρουν οι άλλοι οικονομικά απέναντί σας, γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν εξαπατήσεις.
Συναισθηματικά: Κατανόηση θα υπάρχει από το σύντροφο, παρόλο θα υπάρχουν στιγμές που θα είστε εκνευρισμένοι. Δεν είναι εβδομάδα διασκέδασης, για αυτό θα προσπαθήσετε από κοινού να δομήσετε τις υποχρεώσεις σας.
Tips Εβδομάδας: Υπομονή, επιμονή, υπέρβαση, προσπάθεια, δημιουργία.

Δίδυμοι

Με την οικογένεια, τα παιδιά, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα ρίσκα που σκέφτεστε να πάρετε σε αυτή την περίοδο της ζωής σας, αλλά και το πως θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε, θα είναι οι τομείς που θα ασχοληθείτε. Όμως, είναι μια εβδομάδα που θα έχετε ευκολίες, ευκαιρίες και γενική εύνοια Χρειάζεται προσοχή μόνο στη σχέση σας με την πατρική οικογένεια, γιατί αν έχετε εκκρεμότητες που απορρέουν από αυτή, δε θα επιλυθούν. Στο περιβάλλον της καριέρας χρειάζεται για λίγο να είστε συγκρατημένοι, μην κάνετε κινήσεις αυτή την εβδομάδα, γιατί δε θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε και ίσως εκτεθείτε .
Οικονομικά: Εβδομάδα ισορροπίας χωρίς ανατροπές. Στις 31/8 είναι μέρα που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για οικονομικές ευκαιρίες.
Συναισθηματικά: Με το σύντροφο θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα υπάρχει κατανόηση. Η επιτυχία στο φλερτ είναι δεδομένη και οι στιγμές διασκέδασης δε θα λείψουν.
Tips Εβδομάδας: Δημιουργώ, εκμεταλλεύομαι ευκαιρίες, χαίρομαι, ερωτεύομαι ομορφαίνω, προσέχω την υγεία μου, δεν υπερβάλλω.

Καρκίνος

Αρχίζει μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με ζητήματα της πατρικής οικογένειας και του σπιτιού σας γενικότερα. Αν έχετε συμφέροντα και εκκρεμότητες, είναι πολύ καλή περίοδος να διαπραγματευτείτε τώρα, γιατί έχετε εύνοια και τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις συναναστροφές σας στο διαδίκτυο.
Οικονομικά: Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, όμως είναι περίοδος που θα σας φέρει ενώπιον διλημμάτων, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Από την πατρική οικογένεια όμως, θα σας δοθούν λύσεις και βοήθεια.
Συναισθηματικά: Μία ήσυχη εβδομάδα, χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις. Θα προσπαθήσετε όμως, με το σύντροφο να βάλετε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις, γεγονός που δε θα σας αφήσει πολύ χώρο για διασκέδαση.
Tips Εβδομάδας: Κερδίζω, εκμεταλλεύομαι ευκαιρίες, προσέχω την παραπλάνηση.

Λέων

Η σκέψης σας θα αρχίζει να επικεντρώνεται στη σχέση με τα αδέρφια σας. Κυρίως αν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε κάτι στο μεταφορικό σας μέσο, αν είστε σε περίοδο που θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να φτιάξετε. Σε ό,τι έχει σχέση με το διαδίκτυο, αν δουλεύετε ή προωθείτε τη δουλεία σας μέσα από αυτό, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η επιμόρφωσή σας. Αν χρειάζεται να αρχίσετε κάποια εξειδίκευση ή κάποιο σεμινάριο, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά τα ζητήματα και να τα επιλύσετε.
Οικονομικά: Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και σας ταλαιπωρούν. Δεν είναι μέρες που θα σας δοθούν λύσεις και ίσως αισθανθείτε ότι κάπου τα πράγματα μπλοκάρουν για εσάς. Μην απογοητευτείτε, θα περάσει, απλώς κρατήστε ισορροπίες, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις.
Συναισθηματικά: Θα έχετε την συμπαράσταση του συντρόφου και θα περάσετε, αν το θελήσετε, όμορφα, στη διάρκεια της εβδομάδας. Μη δημιουργήσετε συγκρούσεις χωρίς λόγο.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, κάνω υπομονή, ξεπερνάω, αντέχω.

Παρθένος

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά. Η σκέψη σας θα επικεντρωθεί στο πώς θα ανταπεξέλθετε στις οικονομικές σας ανάγκες, για να αισθανθείτε ασφαλείς. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε περίοδο εύνοιας οικονομικά. Θα υπάρχει όμως, η αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωράει, καθώς θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και αναστολές στα αποτελέσματα των υποθέσεών σας. Να κάνετε υπομονή, είναι μικρό το διάστημα που θα υπάρχει στασιμότητα και θα ξεπεραστεί. Να δώσετε προσοχή στην υγεία σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να αισθανθείτε λίγο εξασθενημένοι. Φροντίστε τον εαυτό σας.
Οικονομικά: Εβδομάδα ισορροπίας. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο και απλώς προετοιμάστε τις κινήσεις σας. Δεν είναι εβδομάδα που ευνοεί τις μεγάλες οικονομικές κινήσεις ή αποφάσεις
Συναισθηματικά: Θα θέλετε να βάλετε την σχέση σας σε νέες βάσεις, που το κύριο στοιχείο θα είναι η σοβαρότητα. Είναι πιθανό να βρεθείτε σε δίλημμα, αν θα πρέπει να επισημοποιήσετε μια κατάστασή ή αν εσείς δεχτείτε την επισημοποίηση μιας σχέσης.
Tips Εβδομάδας: Υπομένω, υπερβαίνω, πειθαρχώ, σκέφτομαι.

Ζυγός

Με τον εαυτό σας και μόνο, με την εξωτερική σας εμφάνιση, με το σώμα σας, με την αυτοέκφρασής σας, με το περιβάλλον που ζείτε, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας και την ενέργειά σας. Θα έχετε την ανάγκη να ομορφύνετε και να αισθανθείτε νεότεροι. Θα αυξηθεί περιέργεια για καινούργια πράγματα και θα θέλετε να μάθετε. Χρειάζεται όμως, αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητα, γιατί θα υπάρχουν αναβολές, που θα σας εκνευρίζουν. Να προσέχετε και τα αντικείμενά σας, γιατί μπορεί να χάσετε κάτι ή να σας το πάρουν. Η υγεία χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε εξασθένηση. Μην το αμελήσετε, αλλά ξεκουραστείτε.
Οικονομικά: Εβδομάδα ισορροπίας, αλλά να είστε υποψιασμένοι, γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησής από ανθρώπους που δεν υπολογίζεται.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα, η σχέση με το σύντροφο καλυτερεύει. Θα περάσετε όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί. Είναι πιθανή μια πρόταση γάμου.
Tips Εβδομάδας: Αγαπώ τον εαυτό μου, ομορφαίνω, κάνω υπομονή, δε βιάζομαι, δε αγανακτώ.

Σκορπιός

Θα γίνετε πιο συναισθηματικοί και θα έχετε την αίσθηση ότι θα θέλετε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τη λογική. Να προσέξετε τη σχέση με τα αδέρφια, μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Να είστε υποψιασμένοι για κρυφούς εχθρούς από όλες τις κατευθύνσεις, που μπορούν να σας βλάψουν. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε μια παρασκηνιακή δράση. Θα χρειαστεί να εντείνετε την προσοχή, αυτή την εβδομάδα, στο περιβάλλον της οικογένειας και στη σχέση σας με τους φίλους, γιατί θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Τα θέλω σας δε θα ικανοποιηθούν, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και ρίξεις. Να είστε υποψιασμένοι για εξαπάτηση από το φιλικό περιβάλλον.
Οικονομικά: Ισορροπημένη εβδομάδα, προσοχή όμως, στα ρίσκα. Μην κάνετε ανοίγματα, γιατί μπορεί να μη σας βγουν αλλά και να εξαπατηθείτε.
Συναισθηματικά: Προσοχή στις κρυφές σχέσεις, αλλά και στις εξαπατήσεις. Οι απαιτήσεις δε θα ικανοποιηθούν από το σύντροφο και αυτό είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε βιαστικές, αλλά και λανθασμένες αντιδράσεις.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, προσέχω, κατανοώ, ξεπερνάω τις εμμονές μου.

Τοξότης

Θα ασχοληθείτε με τα κοινωνικά θέματα και θα εντείνετε τη δράση σας. Τις απόψεις σας θα τις υπερασπίζεται με πάθος, όπως τόσο καλά ξέρετε να κάνετε. Θα ασχοληθείτε με τους φίλους σας και θα συναναστραφείτε με ομάδες κοινωνικού, εναλλακτικού και πολιτικού περιεχομένου. Η προσοχή σας στην κοινωνική σας εικόνα αλλά και στην καριέρα, γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν ή να σας παγιδέψουν. Αν σας προτείνουν εργασία ή αναβάθμιση, να εξακριβώσετε αν αυτό που σας λένε είναι αληθινό.
Οικονομικά: Από τις 29/8 και μετά, μπορείτε να κινηθείτε για να αυξήσετε το εισόδημά σας, με χρηματοδότηση από φυσικά πρόσωπα ή φορείς, γιατί όποιες ενέργειες και να κάνετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.
Συναισθηματικά: Χρειάζεται να είστε συγκρατημένοι, να μην τάξετε πράγματα, αλλά ταυτόχρονα προσέχετε και αυτά που ίσως σας τάξουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία και χαμηλούς τόνους στη σχέση. Μην ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες αυτές τις μέρες.
Tips Εβδομάδας: Προσέχω την παραπλάνηση, συγκρατούμαι, κατανοώ, ακούω τις απόψεις του άλλου χωρίς φανατισμό.

Αιγόκερως

 H καριέρα, η κοινωνική σας εικόνα, όπως και οι σχέσεις με άτομα εξουσίας, θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν έντονα. Θα ρίξετε όλη σας τη σκέψη και ενέργεια στην επαγγελματική σας επιτυχία. Αρχίζει μια περίοδος που μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε για επαγγελματικούς λόγους. Να εντείνετε την προσοχή σας στη σχέση με τα αδέρφια μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Να προσέξετε τις επαφές από το διαδίκτυο, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και αν έχετε σαν εκκρεμότητα την υπογραφή ενός σημαντικού εγγράφου, μην το υπογράψετε αυτή την εβδομάδα.
Οικονομικά: Είναι ένας τομέας που θα έχετε εύνοια και μπορείτε να κάνετε οικονομικές κινήσεις, που θα έχουν αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι ξαφνικές ανατροπές, που ίσως σας δημιουργήσουν διλήμματα, όμως θα είναι περαστικές και ανώδυνες, αν τις αντιμετωπίσετε σωστά και χωρίς πανικό.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα, που θα έχετε συνεννόηση με το σύντροφο και θα υπάρχει η δυνατότητα για όμορφες στιγμές. Μπορεί να έχετε κάποιες μικρές αναλαμπές, να θέλετε να τα αλλάξετε όλα, συγκρατηθείτε είναι περαστικές.
Tips Εβδομάδας: Διαχειρίζομαι, συγκρατούμαι, σκέφτομαι, περιμένω, προσπερνώ.

Υδροχόος

Θα αυξηθεί ο φανατισμός για τις απόψεις σας και θα γίνετε επαναστατικοί. Ίσως σας επηρεάζουν και οι συνθήκες που επικρατούν στη ζωή μας τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να μην κάνετε χαοτικές σκέψεις για τα ζητήματα που σας απασχολούν, αλλά να είστε επικεντρωμένοι στο πρόβλημα, για να μπορέσετε να το λύσετε. Όσοι έχετε επαφές με το εξωτερικό και εμπορικές σχέσεις, θα αυξηθούν και είναι πιθανό να μετακινηθείτε για επαγγελματικούς λόγους. Μην έχετε αμετακίνητες απόψεις και συμπεριφερθείτε εγωιστικά με ζητήματα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.
Οικονομικά: Εβδομάδα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, γιατί τα σχέδιά σας δε θα υλοποιηθούν και θα υπάρχουν αναβολές. Προσέξτε τις οικονομικές δολοπλοκίες και απάτες.
Συναισθηματικά: Ισορροπία στη σχέση με το σύντροφο, στο βαθμό που εσείς μπορείτε να τη διατηρήσετε. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή, είναι να μη μεταφέρετε στο σύντροφο, με φανατισμό, τις απόψεις σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις, αφού κανένας από τους δύο δεν θα υποχωρεί.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, είμαι διαλεκτικός, προσπαθώ να κατανοήσω τις ανάγκες του άλλου, δε φανατίζομαι, υποχωρώ.

Ιχθύες

Τα οικονομικά ζητήματα είναι αυτά που θα απορροφήσουν τη σκέψη σας, πως θα αυξήσετε το εισόδημά σας, πως θα χρηματοδοτηθείτε από τρίτους και θα μελετήσετε πολύ τις κινήσεις σας. Είναι πιθανό να κλείσετε κρυφές συμφωνίες, που αφορούν το επάγγελμά σας ή εμπορικές, κρυφές συμφωνίες, που θα ωφεληθείτε οικονομικά. Οι ανασφάλειές σας ίσως να αυξηθούν και να γίνετε περισσότερο καχύποπτοι. Μην φοβηθείτε, δείτε το σαν ευκαιρία να παλέψετε, για να δρομολογήσετε τις καταστάσεις στη ζωή σας. Μην κάνετε πίσω, αντιθέτως να προχωρήσετε μπροστά. Προσέξτε τον εαυτό σας, γιατί μπορεί να αισθανθείτε αδυναμία και κατάπτωση, αν συμβεί απλά ξεκουραστείτε.
Οικονομικά: Η εβδομάδα σας προσφέρει ισορροπία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Καταστρώνετε σχέδια ή δημιουργείτε τις συνθήκες για τα νέα οικονομικά δεδομένα στη ζωή σας.
Συναισθηματικά: Ο έρωτας καλά κρατεί. Περνάτε όμορφα και ερωτικά με το σύντροφο. Θα σας δημιουργηθούν ερωτικές εμμονές και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη όμως, φροντίστε ο σύντροφος να μην το εκλάβει σαν απόρριψη.
Tips Εβδομάδας: Ξεκουράζομαι αν χρειαστεί, δε φοβάμαι, δεν πανικοβάλλομαι, προσπαθώ, δεν υποχωρώ, είμαι αισιόδοξος.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα